Сергей Наришкин: Да не стигаме до нова Карибска криза

Шефът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин призова да не се допуска възникването на нова Карибска криза, като тази от 1962 година.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ееех какво ще е българия без русия не мога да си представя! ето, представете си сегашните села и градове пътища и улици извън псевдоевропеиска проруска софия! романтика -дупки,ями по пътищата,призрачни и измиращи градове и села усилено бетониране и строежи по болхарское черноморие,багери,трактори,строителни машини.тук таме се вижда някоя рускиня със златни зъби,мерцедес последен модел!

Без Русия викаш? По край Брацигово минават 2 римски пътя, строени преди илядо години! В добро състояние са и се ползват и до днес! Има и един Римски мост, също строен преди илядо години, не е за коли, ама са ползва и до днес! От Руснаци няма построено нищо, дори един сортир!

А защо в това размирно градче е пълно с паметни плочи на антифашисти загинали в ...СИБИР!?!?

Ако видиш жена със златни зъби, то тя не е рускиня, а циганка! Впрочем и у нас повечето Мерцедеси ги карат цигани! Руския актьор Олег Табаков умря в Москва след зъболекарска намеса!

напишкин е разтревожен понеже знае какво е положението на русия,знае колко е малоумен путин,знае отношението на другите държави към родината му.

И ти няма да седиш пред компютъра... Нито аз. Ще има глад, мор и оцеляване. Покрай сухото, гори и микрофон. Канибализъм, дивотия и... Светло бъдеще. Хайде, честито на печелившите

Морския вълк ти в този форум ли си се скрил? Ако още веднъж седнеш в интернет без разрешение на дежурния санитар,ще те сложим в 8-ма стая с Наполеон.

Сульо, баща ти Пульо каза, че ако не си учиш уроците, а по цял ден висиш в интернет и пишеш глупости, ще те прати на екскурзия в Русия за наказание!

Нещо няма координация.. Тереза за да отлони вниманието от Брекзит и вътрешната политика бързо прегърна повода да насъска НАТО срещу Русия, ама точно пък сега Тръмп се дърли на Китай, ЕС, Турция и кой ли не..ми не става така

Ролята на Турция като военна сила на световната сцена наподобява ролята на ДПС на българската политическа сцена през последните години.. Не се радвам, напротив, само отбелязвам, да се замислят и русофилите и русофобите кой печели когато двама се карат, католици против православни, ама все християни.. Кво толкова делят не знам, бах тези въглеводороди.. И тези пари, и власт..

Този греховен човешки свят ще бъде унищожен, нямайте съмнение в това. Дали ще е чрез ядрена война или природен катаклизъм не се знае, но със сигурност ще бъде унищожен. Вървим с бързи стъпки към Страшния съд. Който иска да разбере какво ще се случи, да чете Свещените книги.

Народният съд е в състояние да отмени Страшния съд. И ще го направи, рано или късно.

Напишкин не е разбрал,че русия е изолирана държава,че много от окупираните държави вече не са в руския блок и че имат едва 13 икономика в света и то базирана на продажба на суровини.

тъпите пиндоси толкова се страхуват от Русия?

Достатъчно е че Китай и Турция могат да подкрепят руснаците и силата е на тяхна страна. Не че се радвам, за мен е глупаво да има войни и да умират хора, още повече, че в днешно време всички хора са залог на тези опасни игри за надмощие. Лошото е, че не виждам как ще се променят нещата така, че нормалните хора мирно да си живеят, творят и работят без да се страхуват за живота си. До преди 10 г си мислих, че светът скоро ще бъде едно голямо, мирно село, в което хората заедно ще мислят и работят как да покорят галактиките.. Уви,няма много като Азимов и Мъск

Това номинално, ако гледаш БВП на глава, става 64 та...

Ами не стигайте, де. Кой ви кара да стигате? Покажете как излезе бойния газ и стигна до Лондон?

Искаш да го демонстрират ли? Аз не се съмнявам, че го могат. Но някои изглежда не вярват...

само че този път карибската криза ще е в черно море.

тури си още едно плюсче и помисли.

Около Варна нали?

Разликата сега обаче е огромна. Тогава основните удари щяха да поемат САЩ и СССР. Сега така се нагласят нещата че първият удар да го поемат държавите граничещи с Русия, като надеждите на САЩ са ако се стигне все пак до конфликт, то той да се ограничи само в Европа и след първите поражения да се стигне до някакъв компромисен мир от който пак САЩ ще търсят изгода, финансова.

И само това ли е казал ? На международна конференция по сигурността ? Много добре се излагат темите, няма що !

политиката никога не била честна.... аи сиктир!

Баси наглият човек...

наивни оптимисти! С Куба вече не става - не го ли знае? Онези времена ги няма вече!

Не знам кои ракети са по мощни, американските или руските, но знам, че една заблудена руска ракета мое да направи маса поразии в България!

Дано да падне в Банкя и Драгалевци тамьн ше ни отьрве от проклетниците политици

И казваш, няма да затрие цяло Софийско, а само къщата, където е паднала?

То хубаво, но като имаш насреща си иди-ти като Мей, Джонсън или Тръмп, които нямат понятие от реалностите и смятат, че всичко е като във филмите на Холивуд, какво може да се направи освен да се молим на Господа...

Браво, другарю, това е идеална опорна точка. Всички останали държани са идиоти, само Русия е нормална. Получавате бонус 36 рубли и 11 копейки, платими в монета от 1 (един) български лев. Трябва да сте благодарен, защото това е по фиксинга на руската централна банка, а не по курс "купува" на българските чейндж бюра, че тогава щяхте да получите 72 стотинки.

ДеДоВиЯ

А ти получаваш бонус по една порция кравешка тор за закуска до де си жив.

Стига повтаря мантрата "Всички държави" 2-3 колониалиста дърпат конците на всички васални държави в НАТО и платените клакьори като теб. САЩ решиха че им се пада да са господари на света и сега водят активна мръсна кампания срещу Русия.

със системните си провокации към Нормалния Свят и ще има мир. Воюва навсякъде по въглеводородните коридори, за да саботира алтернативни доставки за Европа. Насъсква турчина ердоган да пречи на добива на нефт и газ в акваторията на Кипър и Израел. Нейната пета колона саботира проучването и добива на конвенционални нефт и газ на територията на България.

Така трябва. А дали е така?

Ало, САЩ ли нападнаха Грузия и ѝ отнеха територии, САЩ ли окупираха и анексираха Крим, САЩ ли окупираха Приднестровието, САЩ ли създадоха Донецката и Луганската народни републики, САЩ ли се намесваха в избори в цяла Европа? Ей, нагли се до плюс безкрайност!

Ало , САЩ нападнаха Сърбия и узакониха джихадисткото Косово само с решение на парламента. САЩ анексираха 5 щата от Испания и Мексико и избиха и обраха коренния народ на Америка

С Испания и Мексико през 21-ви век ли беше, или преди два века? Па Сталин кого избиваше в собствената си държава? Косово част от Албания ли е и откога? Македония кой я създаде и я подари на Сърбия?

Русия ли подпали войната в Корея, Русия ли 50-те години изби над100хил.гърци за да наложи своята демокрация, Русия ли подпали войната във Виетнам, Русия ли влезе в Иран и заедно с послушния шах унищожи цялата интелигенция, благодарение на което една силно светска държава стана ислямски затвор. Русия ли унищожи Ирак и Либия и мира в тези държави за десетилетия напред. Русия ли създаде талибани и ислямска държава. Русия ли вкара в десетилетна гражданска война Сирия, Русия ли направи преврата в Египет, Русия ли откъсна Косово от сърбия и създаде една ислямка държава. Мога да ти давам още и още но зомбито си е зомби няма да вденеш нищо с празната си глава и за финал Русия ли хвърли две атомни бомби над практически капитулирала държава и след като изби ей така стотици хиляди цивилни с какво тия бомби отслабиха японската армия.

Другаря граф Наришкин---е потомък на майката на Петър Първи!:))))))) ....а Запада ---и до сега се уригва на дебелия бастун на Петър Първи!:))))))))

Поредния Нагьл Хазарин от бандата на ПУТИН НАРИШ-на иврит ЗАПИСВАЩ КИН-на иврит ПЕЧАЛБИ награди облаги

Да бяхте мислили преди да окупирате една трета от Грузия, една пета от Молдова, части от Украйна, да не бяхте пращали войска в Украйна и Сирия. Сега дори ракетите, с които се хвали вашият лидер Пути, няма да ви спасят. Този цирейнаречен РФ е време да се изреже до корен на всякацена!

Какво ви става бе хора.? Откъде тази злоба? Кому помага. Само се изяждаме по между си и сами себе си. Не може да е щастлив, който мрази.

И всичките тези мероприятия бяха гарнирани с един куп лъжи- то не бяха зелени човечета с неясен произход , то не бяха "демократични "референдуми , неизвестни никому "частни" войници в Сирия.

Блекуотър вероятно е сибирска частна фирма. Ал Багдиди лежа не в Гуантанамо а в Сибир ? Косово с война срещу Сърбия се узакони, вероятно руските самолети нападнаха Белград и избиха 2 800 души от които 482 деца и хвърлиха 15 тона обеднен уран

дума тов. Нкришкин! Като за начало, да се изтеглят от Крим, Донбасс, Грузия, Сирия... Мда. После може и да го изслушаме с повишено внимание. През 1962 неговият вожд Хрушчов тропаше по масата с патъка си. Днес новият му вожд "тропа" по масата с мултфилмчета. Нов блъф няма да мине, като през 1962.

САЩ кога ще се изтеглят от над 100-те бази по света? От кубинският Гуантанамо Бей? От Хаваите? И така нататък? За Украйна те съветвам да погледнеш как влезнаха в СССР и да си зададеш въпроса, защо излезнаха така, след като не са стигали дори до Черно море, камо ли до Крим? Както и да провериш статута на Крим след СССР с постоянна руска военна база там през цялото време.

на лъжата краката както и на вожда ни са къси

Краката му къси, но тестисите са му виснали та не се забелязва!!!!

Нима нима ватенките могат да предложат нещо по добро от вечните и непреходни евроатлантически ценности. С тях няма никакъв смисъл да се разговаря, защото ние сме постигнали съвършенството.

могат да предложат единствено "Новичек" без консерванти!

Ниришкин,на кого ги плямпаш тия закани? Нали ти си живучкаш с Вовата в охолство. Вовата издялка доста ребята и мислиш ли,че е готов да ги жертва?! Ниришкин аз помня 1962,но ти не. И тогава като сега бяха миши тупордии както ти плашиш. Ниришкин виж това дето Вовата каза е гадно 276 лв. е мин. заплата в Русия. Дялкайте още оръжия и къркайте паркетин и ЧЕКАЙТЕ да Ви храни някой. Нищо не става от пиянките. Плашенето не става. Ще Ви останат в Бункерите ракетите,от които на 5 бр три не излитат. Аз лично съм изстрелвал с Русите. Да те не можаха да подготвят за пуск ракетата си и ние БЪЛГАРИТЕ им помогнахме. Не се ежкай Ниришкинн,харно ти е на теб и тававарищи твои..................!

Нарушаваш лекарската забрана да не общуваш с чалнати в главата и алкохолици!

Много е просто - върнете Крим и спрете да се месите в украйна!

До ръба на ядрена война светът е докарван поне ЧЕТИРИ ПЪТИ. Тези случаи са известни на ядрените държави, но тук във форума се трие истината. По две причини ВОЙНАТА НЯМА ДА ПРЕМИНЕ РЪБА, защото и двете са основателни. Първата е системата "ПЕРИМЕТЪР" с команден пункт в Москва. На Запад тя си има име, "РЪКАТА НА МЪРТВЕЦА" и РЪКАТА ОТ КОВЧЕГА". Втората причина е командата на АЩАР ШЕРАН, неговата флотилия от 10 милиона звездолета-майки. Тази команда следи всичките хора по Земята ПЕРМАНЕНТНО (записва действия, разговори и мисли аудио и видео). Така, СЕДЕМ СЕКУНДИ преди изстрелването на ракетите, те се обезвреждат. Както вече споменах, 4 пъти.Последната изява на Ащарци е от миналата година. След взривяването от НДРК на водородна бомба Sep 3, 2017 , за Корейския полуостров САЩ изпрати самолетоносачът "Роналд Рейган". Но нито новина, нито фейк не се публикува за неговата провалена мисия. Спирам до тук, защото искам коментарът ми да остане в публичното пространство.

махорчето днес е взело пенцийката и си и е платило тока и нета и сега наваксва да има за яйчица утре

Целия свят са гадни рософоби ама лилипутин ще им покаже той! Мда! Ще видят те! БУХАХАХАХАХАХА

Веднага чукни една -две чекийkи! Ще ти помогне.

дай ми портретчето на късокракия вожд пред което ти млатиш

хм карибската криза с изказване на наришкин руснаците да не влизат в ирак?:)

Представям си Кузя как заплашва със задушаване карибският басеин...

За сега ти ни душиш с глупавите си коментари.

Да не страдаш от стокхолмски синдром та му ги четеш ?

Войната на тролите е излючително полезна. Представени са двете крайности в изключително развлекателна форма. Голем кеф е да се чете излиянието на тролите като се заядат един с друг. Требе да се отбележи обаче че руските троли са много по добри от козяшките. Познават естестово на проблемите из основи и са много по-начетени и интелигентни. Козаците явно ги обират от борсите за безработни и без основно образование....

..сибирска широта..всестранно! ....

Сега какво? Новата опорна точка е ватнишките ролове да се хвалят един друг, за да си повдигат и без това смачканото самочувстие на аутсайдери?

Колега, ..

Ако беше срявнявал козяците с ватниците можеше и да минеш за безпристрастен саирджия. но когато плюваш едните а хвалиш другите вече става ясно, че си турнал фереджето и се праиш на невинна кадъна, ама отдолу ти се видят косматите копитца.

Даниелчо! Ако критерия за интелигентност ти е ПРОСТАЩИНАТА си прав! А инак в България осново безработни са най интелигентните но не по твойте критерий. Не се опитвай да ме разбереш! Няма да ти е трудно а ще ти е невъзможно!!!

И го е казал на форум обсъждащ борбата с тероризма... на който са присъствали 15-на военни министри и цяла сюрия други военни от 90 държави, или с други думи борбата с тероризма за руснаците се превръща във военна операция-)

Ако Русия в действителност притежава невидими за НАТО ракети,да забие 2 халосни в часовника на Бег Бен и ингилизите ще станат благи като агънца! На тази сган само бой помага! На Слънчев бряг като стане спор с някой от бозавите и го викна в офеса на 4 очи...после е друг човек!

Искаш да кажеш БигБенда да удари камбаната на умряло, без съществени последици за останалите. Става.

Добре, че си позаселиха някои колонии, та си имат сега Британска общност!?..

от карибската криза как се потеха кравите след като усетиха биковия в самия си задник,а сега не се потят,имат памперси

Повечето от бедите идват, щото янките си повярваха , че пак са недосегаеми ! Самозаблуда, нали?

Напротив, точно сега те губят икономическото си лидерство от Китай, нещо което никога не изгубиха от СССР, и това ги изнервя. Икономическото им лидерство е по-важно от военната хегемония, която така или иначе винаги е била под въпрос. Защото нямат и никога няма да имат защита при реален ядрен конфликт. Това е ясно на всички.

Ей, янки и англичанки, Ще ви бере задника ядове!!! Тъпанари!!!

Де тоо кеф и за баба ?

кво каза вчера Китай ? в рамките на Международната конференция в Москва Вей Фенхе ЦИТИРАМ : "Китайската страна дойде за да покаже на американците за близките връзки на въоръжените сили на Китай и Русия, особено в тази ситуация. Дойдохме да ви подкрепим." "Китайская сторона приехала, чтобы дать знать американцам о тесных связях вооруженных сил Китая и России, особенно в этой ситуации. Мы приехали, чтобы поддержать вас"

нали го знаеш номера на китайката?

Такова нещо няма как да бъде казано. Нещастници. Щом на Китай се молите да ви пази... :))))

Никаква изненада, китайците отдавна са в Сибир. Рашите почнаха да се оплакват, че изкупили земята около Байкал, та даже и части от езерото парцелирали вече.

стига с тея заплахи за ядрена война, само вие ги сипете. Кво ви става? А спрете се и станете нормална държава.

ЕргоГеизмът висш и последен стадий на капитализма!!! Да стягат чалмите!!!

Защо не си видите заслугите на вожда Ленин в тази насока, СССР е първата дръжава в света в която се прекратява прслдването на хомоскесулистите благодарение на него.

ленин и зиновиев първи в света са направили прайд. крупская не е била доволна сама в кухнята, но после са предложили жените да стават общи и тя се е кротнала.

Канадеца от Факултето, Майора от пандиза и прочие соросоядчета са в потрес. Русия ще напада. Не могат да си намерят място от ужас!

Западните кочини нито имат парите, нито войниците да водят война. Нафрашкани с гладни имигранти и потомци на роби, с разсипани финансови системи и изнесени в Китай производства. Никаква нова Карибска криза не може да има - колониалните кочини не могат да платят.

да бе, в дер зор ихтамнетите ги натръшкаха едни бедни и черни имигранти. посраха се горките ихтамнети, и там болше тех нет. това е само една усмивка от чичо сам. не е пуснал новите оръжия в действие а ватниците пуснаха кафяво изотзад - зор, зор във дер зор.

Класация по активност на троловете: Schilo - 37 400 коментара Паисий Х - 19 700 коментара Горд Европеец - 11 925 коментара КГБ - 9 375 коментара Ьовиги - 9 050 коментара JeSuisDobrichlia - 8 775 коментара petrovito - 5 850 коментара Т-14 Армата - 5 025 коментара Cezarbg - 4 100 коментара

не барай отчетите на другарете. това е почтена работа, по 20 стинки на пост.

А дали е забранено да се пише във форумите,а дали ти хлопа дъската,а дали като не ти изнася другите са тролове!?Ходи и брой в Дневник за повече полюции!

Тереза Май още ли не е подала оставка след долните и лъжи ,а оранжевият Бо Джо кога?Хей Британия светът неистово ви се подиграва!

Фалиралите колониални кочини са в предсмъртна истерия. Всъщност, Наришкин им припомня как кочините бяха истерясали от ужас, разбирайки, че БРАТУШКИТЕ имат ракети в Куба.

Интересно, защо новината е толкова кратка. На ДИР - а не му изнася да каже каква среща има дне в Москва.

Много хора, включително и аз, обвиняват САЩ в цинизъм във външната политика. Надявам се също така много хора да са наясно, че ако Русия са в позицията на САЩ, то тяхната политика ще е точно същата и това е доказано в периода на СССР. Нито една от тези страни не ни е брат, приятел и прочие.

За САЩ мнозина биха се съгласили с Вас, обаче опитайте се да им обясните същото за Русия.

се объркаф! Викате СССР бил в позицията на САЩ .... !?!? Кога е било това, та съм го пропуснал?