Радев съгласен с Борисов за Скрипал: Нужни са доказателства

България е председател на Съвета на ЕС и като такъв трябва да провежда политика на диалог и баланс, заяви президентът Румен Радев за случая "Скрипал".

Обратно в новината

Коментари - Радев съгласен с Борисов за Скрипал: Нужни са доказателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВА ПОЗИЦИЯ НА БОРИСОВ ВИ ТРЕСЕ? ТОВА НЕ Е ПОЗИЦИЯ НА БОРИСОВ, А НА ОП И ПО-ТОЧНО НА СИДЕРОВ. СИДЕРОВ ПОСТАВИ УЛТИМАТУМ НА БОРИСОВ, ЧЕ ИЗГОНИ ЛИ БОРИСОВ РУСКИ ДИПЛОМАТИ, АТАКА НАПУСКА УПРАВЛЕНИЕТО, Т.Е. ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА. ЗАЩО ПРЕПИСВАТЕ НЕЩО НА БОРИСОВ, КАТО НЕ Е НЕГОВО, НЕ ЧУХТЕ ЛИ ПРЕДИ ТОВА КАКВО ГОВОРЕХА ГЕРБ - БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ СОЛИДАРНИ С АНГЛИЯ, А ЗАХАРИЕВА? ПЯНА МУ ИЗЛИЗАШЕ НА ЦВЕТАНОВ ОТ УСТАТА, ДАЖЕ И СЛЕД ОБЯВЯВАНЕ НА БОРИСОВ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИЗГОНИ РУСКИ ДИПЛОМАТА - ПРИЧИСЛИ НИ, КЪМ ЕВРАЗИЯ. СДТИГА СТЕ ПРИПИСВАЛИ ТОВА НА БОРИСОВ, СТИГА СТЕ МУ ПЛЯСКАЛИ! ПЛЯСКАЙТЕ НА СИДЕРОВ! И АЗ НЕ ОБИЧАМ СИДЕРОВ, НО ФАКТА СИ Е ФАКТ!

Става въпрос че въпреки Цветанов, беквокалите и сие, се взе справедливо решение. За патриотите ни е ясно.

молодец радевь вЫполнил приказ

Ооо Радев, съгласен си значи с ББ за Скрипал! Ми що едва сега бе Радев, след като целият български народ, включително и твоите избиратели, беше наясно с тази гнусна лъжа и поддържаше ББ още от самото начало? И що бе Радев, като ми говориш за "ценностите" на ЕС и НАТО, споменаваш "прозрачността", дето я няма никаква, а пропускаш най-важните, т.е. лъжата и измамата и неистовата русофобия, които са основата, върху която съществува престъпната НАТО? Е, и неговите политически клакьори и конформисти, разбира се! Или ще ми кажеш, че да се твърди за наличие на доказателства за виновността на Русия и да се окаже, че такива няма, не е лъжа и измама? Или че безпричинното експулсиране на руски дипломати, основано на лъжливите приказки, не е русофобия?! Ама нейсе, на тебе ти е простено, щом си ходил на училище в САЩ натовец, че и бесепар!

Никой не е учуден от изявлението на фатмака.Льотчика е руска подлога.Щом кагебешника поп го направи за смях пред цяла България а фатмака само се надупи още повече...Срамни руски мекерета.

Браво. Повод за малко гордост и задоволство. Снощи гледах едно интервю с Рей Мак нещо си (бивш цру) аналист, а преди това едно със Мария Захарова и картинката за пореден път се избистря. Не остава много място за съмнение кой какъв е и за какво се бори. Толкова се радвам че нашите този път не бързат да ни обвържат в тази помия.

Къде е деса?

Радев и Борисов на прическа и акъл, като две капки вода! Скоро и на килограми.

днес:" Липсват доказателства за съпричастността на Русия към делото Скрипал:"Трябва да има поне едно доказателство за съпричастността на Москва към делото Скрипал, за да се призовават страните от НАТО към прогонване на руските дипломати, заяви заместник председателят на немския ХДС, главата на Северен Рейн Вестфалия Армин Лашет." В този смисъл е и становището на СПД фракцията в Бундестага...

Да не би случайно Борисов и Радев да имат нещо общо помежду си? Дали не са били и двамата членове на една и съща партия?

Борисов си е отявлен комуняга с партиен билет на БКП. Даже се отказал от службата си само и само да остане верен на партията! А Радев не е бил член на никакви партии!

и ти си селянин та дранкаш ,от каде се намирате все такива боклуци неграмотниколко пати трябва да обяснявам че такава позиця няма ,балансиор, какво ви каза уса - вие сте изпробвани вече като лакмус итлкова. това ще баде голям удар за години..така е като за президенти избираме лиотцици с партиини билети

На БОВ още не са намерили надпис - Сделано в СССР. :)

В цивилизования свят има едно нещо, наречено "извън разумно съмнение". Нещо, което тук не се схваща. Имаше един наш студент, заклан от свои "приятели", българи във Франция. Французите ги хващат, единият му носи телефона, другият носи ножа, ДНК-то им по жертвата съвпада с вероятност 99.9999%. Познайте какво - българският съд заяви, че вероятността от 0.00000001% да да други убийците е твърде голяма. И поискаха "убедителни" доказателства. Така и Радев и Борисов. Не са убедени.

ЕЙ РУМЕНЕ , ГОЛЯМ КЕФ Е ДА СИ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ... ПО ЦЯЛ ДЕН АЙЛЯК И РЪСИШ ГЛУПОСТИ :))

Pиториката на Сергей Наришкин е като на "Pаботническо дело" от седемдесетте години на миналия век, а Pадев тича след събитията. Cмях!

Tези с минусите не познават риториката на седемдесетте, смятат, че резидентът изпреварва събитията или просто не знаят къде се намират.

Отново Москва говори през устата на Българския президент!

На лоста ли?

на разходка крантата?

и през ушите му се вижда,чак...

какво,да каже и още толкова зубри наизуст написаното...

По принцип цялата система на една държава работи не на база доказателства, а на база оценка на вероятности. Иначе не може да се вземе решение. И така става ясно , че президент и премиер смятат за малко вероятно Русия да е замесена и по-вероятно англичаните да са го отровили. Или шведите - и такава руска версия имаше. Както разбира се смятат за по-вероятно подкуп да даде представител на немски капитали, отколкото представител на руски капитали или на някоя офшорка. Разбира се офшорките е малко вероятно да са притежание на руснаци според нашите власти. Ето ви реален пример: Премиерът заяви, че собственик на един концесионер на ски зона е български банкер, при положение, че всъщност имаме собственик кипърска офшорка и курортът е ориентиран и към руския пазар. Хайли лайкли е концесионерът да е собственост или съсобственост с руснаци. Ама не -давай на амбразурата за да може населението да не се настрои негативно към Русия... Не се чудя защо младежите бягат от България - българите над 40 сме изкуфели тотално.

за съжаление! "зелените " стопират само сделки НЕИЗГОДНИ ЗА РУСИЯ! Добив на ГАЗ, и т.н.

все още в еврохалифата има самостоятелно мислещи държави, ако и да са малко на брой. Останалото са образования, които умишлено не наричам държави, защото не можеш да наришаш държави струпвания на групи хора без собствео достойнство, подчинени изцяло на Вашингтон

Около 20 май бяха. Германия, Франция, Италия... А има и такива, които не смеят да се обадят ако стане въпрос за руснак - като България.

Германия, Франция, Италия самостоятелно мислещи държави?! Ти сигурно се шегуваш!

Бил за прозрачност!!!!!! А не показа стенограмата от посещението на руския поп в президенството .

как пратеника на шефа му , му набива канчето!

А бе идиоти, не ви ли омръзна! Нали пуснаха записите на разговорите. Показаха ли стенеграмата от разговорите на Борисов с Ердоган!?

че когато врагът те хвали, си направил голяма грешка.

Първо трябва да се дефинира врага. Защото за една малка част от народа врага е един,а за мнозинството друг.

Този на снимката се прави на президент и имитира дейност като върти по Балканите. другите не го сеферят освен мужиците.

Трайков, българският избирател си каза думата.

На някои хора им трябва много време, за да схванат нещо съвсем очевидно - генерал Радев е истинският, правилен избор на българите за президент.

Президентът си противоречи. България взе разбалансираща позиция. Да припомня, че от 27 страни без България съотношението беше 20 : 7. България се присъедини към малцинството, т.е. увеличи дисбаланса!

Умнико, учил ли си математика ?! Щеше да се увеличи "дисбаланса", ако България беше с 20- тте и станеха 21 на 7 вместо 20 на 8.

Човече, не бъркай аритметиката с политиката. Балансираната позиция в политиката е консенсусната! Т.е. най-големият баланс е при съотношение 28 : 0 и най-голям дисбаланс има при съотношение 14 : 14!

LOL надявам се единия плюс да си си го сложил сам, това би означавало, че има само още един неграмотник като теб :))

Ако репликата ти е към мен, то ... "грамотните" ли бяха 80%?

Доводите ти са колкото интересни, толкова и неверни, но не това е важно в момента ! Президент и премиер се показаха като достойни мъже и политици !

Бих се съгласил, че са достойни популисти! Предполагам знаеш какво означава това. Достойният политик не следва масите, а ги води и им показва верния път. Същото се отнася и за достойния мъж!

За 30 държави, допълнителни доказателства не бяха необходими. Много по-големи политици и умове прецениха, че имат основаниея да изгонят руските дипломати, а ние сме най-умните и дори не можем да измислим по-завоалирано обяснение. Позоваването на председатеството на ЕС и на членството в НАТО е меко казано смехотворно ..... и доста жалко. Австрия пък не може да ни служи за оправдание.

Големите умове и политици сега се чудят как да излизат от цялата дивотия и как точно да се извиняват на Русия за причинените неудобства, най-меко казано! фашт вече почнаха - и дедо дончо, и некви фукли от държавния му департамент вчера казаха на прес-конференция, че Русия може вече да пуска заявките за работни визи на други 60 дипломати, които да заместят изгонените, а и че мислели за откриване на консулството в Сиатъл, щото на много хора им трябвали неговите услуги! И че очаквали същото да направи и Русия с техните изгонени, дето показваха среден пръст на зяпачите, докато си товареха багатериите в колите - и тва е ацццки умно, възпитано и дипломатично - според краварските понятия в тази иначе прилична област от човешкото битие! Преди две седмици ги гониха, сега искат да ги връщат - ацццки е умно това, направо гениално! Добре, че нашите не се подведоха по тия безумни видения на една самотна женица в нейните безсънни нощи, че това упражнение е доста скъпичко, и не само в парично изражение - обърква се животът на доста хора, създават се стресове и напрежения, понякога с много неприятни последици за здравето, учението на децата и пр.!

Корекция - не допълнителни, а никакви доказателства няма към момента. Никакви. Само политически твърдения. Така че решението на въпросните държави очевидно е взето на база на други съображения, каквито и да са те, но не и на доказателства.

Това показва що за политици има вече в някои държави! Много лош признак, защото такива "политици" водят света към война, от която ще пострадат невинни хора. Те са си построили подземните градове с всичко необходимо да живеят поне няколко години под повърхността на земята.

Как няма да е съгласна рашистката подлога Грипен Решетников, назначена от Кремъл!

Друго си е да имаш политически колос, твърдо отстояващ националните интереси като Плевнелиев, нали?

а радев и борисов могат ли да отговорят защо всички скокнаха и обвиниха русия без да има доказателства. нека ви помогна - защото за много неща преди това има доказателства и на хората просто търпението им се изчерпи.

"и на хората просто търпението им се изчерпи " !? първо ,да ги наричаш хора ,без доказателства е доста лекомислено и повърхностно ! второ ,за какво търпение става въпрос ? -икономическо ? -колониално ? -морално ? - ?

на русия проблемът и е соцялно икономически. соцялния им модел на държават дава лоши резултатит - бедност. държавата им е структурирана отгоре надолу, а не отдолу нагоре. имат си цар и тои назначава коли и беси. този модел дава лоши икономически резултати. същото е положението и в северна корея. това трудно може да бъде променено, в толкова голяма държава, и руснаците са обречени да са бедни и по слабо-развити. напоследък стредния българин живее по-добре от руснаците въпреки огромните им полезни изкопаеми, поради посочените по-горе причини. в същото време искат да са фактор, и как го постигат с диверсии, и машинации, и непочтенни търговски практики, като се осланят на военната си и ядрена мощ. като си говорим за непочтенни практики, смятам че паметникът на съвецката армия, трябва да бъде демонтиран и на негово място да бъде поставен един от двата реактора които ни продадоха с корупция и измама, за да знае народа как функционира руския бизнес.

Браво бе Радев- най - сетне се събуди.

Лъвове са тези наши политици! Като им четеш изказванията пред българското общество, ще си сигурен, че в ЕС, НАТО и САЩ направо се попикават от страх, като ги видят. ..после гледаш как ги гърчи някакъв си Партриарх Кирил и не вЕрваш на ушите си..

другите държави изгониха руски дипломати в знак на солидарност срещу руската заплаха. Не само в този, а в поредица от случаи.

Дали е възможно при такива професионално извършени операции, да има ясни и категорични доказателства?

Каква умна и бърза мисъл. Като на дунавската патица

баш той няма да е съгласен !!!

Този случай със Скрипал е доста странен. Чудя защо службите на Великобритания могат да изфабрикуват обвинение към Русия, но пък от друга страна не изфабрикуват фалшиви изводи от изследванията за отровата.

Ми не става така с фабрикуването на доказателства, както и видяхме с малайзийският самолет. Всичко се потули.

Защото е много по-лесно да се изфабрикуват обвинения отколкото "доказателства". Елементарно е! Всеки може да обвинява, за това не се изисква много мозък.

E те така, неусетн,о рухва евроатлантическата солидарност... Кви доказателства бе, нали големият дребно британски батко и още по-големият щатскостански чичко ви казаха!

Браво радев,сдушихте се с боко. Така трябва,но внимавай той лесно се отмята,но така като гледам и ти ще свикнеш на това. Въздух под налягане се оказа и ти. Екскурзиант.

Така се говори в кръчмата - по принцип. Всъщност, кандидатирай се - може да се навия да пусна еднна бюлетина за теб. Ама надали.