Няколко пъти Радев каза ”А”, да каже и ”Б” за злоупотребите

Президентът Румен Радев активно коментира темата за злоупотребите във властта, защото е нов в политиката, коментираха Даниел Смилов и Кънчо Стойчев.

Обратно в новината

Коментари - Няколко пъти Радев каза ”А”, да каже и ”Б” за злоупотребите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скрийте този мушморок, че разваля деня на хората.

ПРЕЗИДЕНТАРАДЕВ КАЗА А ЗА КОРУПЦИЯТА, КАЗА И Б, КАЗА И ЦЯЛАТА АЗБУКА, НО ЗА ХОРА С УШИ И ОЧИ. ПОПИТА ДИРЕКТНО БОРИСОВ В ОЧИТЕ, СРЕЩАТ ЛИ СЕ С ПЕЕВСКИ, СВЪРЗВА ЛИ ГИ БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ? КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖЕ, СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ И СЕ ПРАВИ НА ЗАСПАЛА? ПИТАНЕТО И НАБЛЯГАНЕТО ЗА КОРУПЦИЯТА БЕШЕ ПРЕДИ СДЕЛКАТА ЗА ЧЕЗ. КАКВИ ПОЛИТОЛОЗИ И СОЦИОЛОЗИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТАКИВА, КОИТО НЕ СИ СПОМНЯТ ЗА ТОВА, С ДЕМЕНЦИЯ ЛИ СА? ИМАШЕ ДО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ АНКЕТА, НА СТРР. НА ДИР.БГ ЗА ТОВА?

Ясно е, че нашият президент много дразни соросоидните грантове.кикики Само така, г-н Радев !

Единствения лъч в тунела идва от към фигурата на Радев. Дано има волята и силата да прати в историята БСП, ГЕРБ и всички техни патерици... От години не сме имали балансиран, умен и независим президент като този. Време е да се замислим за президентска република... Видяхме ползата от партиите и парламента...

Точно така, да покажат нашето момче Кънчо!

Кое е първо - яйцето или кокошката? Това е, което коментират двамата "политолози". Корупция или кражба - аз не виждам разлика. И докато закона на приравни тези понятия цялата дискусия е един голям бошлаф.

не са с деменция хората, на заплата са...семейства хранят

Шест точки!

ПРЕЗИДЕНТА ПОИМЕННО ГИ НАЗОВА КОРУМПИРАНИТЕ. И ДА ВИ ОПЛЮЕ ОТ ГЛАВАТА ДО ПЕТИТЕ ПРЕЗИДЕНТА, ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ, ЧЕ ВИ ВАЛИ. А, ДАЛИ НЕ ТРЯБВА ПРЕЗИДЕНТА И ШАМАРИ ДА ИМ НАБИЕ НА КОРУМПИРАНИТ, ЧЕ БЕЛКИМ СЕ РАЗБЕРЕ И ДА ВИ СЪБУДИ, ПОДКУПНИЦИ?

анализ направи д-р Николай Михайлов по Он Еър от този на Смилов. По темата за президента Радев той много точно заяви че Радев е единствената политическа фигура у нас която има потенциал да пребори Герб и Борисов, за това и така го нападат. Д-р Михайлов направи както винаги интересен анализ на политическите сили и се чудя защо се канят по студиата все едни и същи.

Не обиждай президента!

точно от радев ще доиде промяната! вчера слушах говоренето му пред студентите-вдървено по фатмашки,използва клишета типични за всички бг политици,скучно ,а и физиономята му не излъчва никаква интелигентност,типичен продукт на соца.съжaлявам!

Естествено, че корупцията е кражба - чрез нея някой се облагодетелства като ощетява държавния интерес - купуват се неща на много по-висока цена, нещо некачествено, елиминира се конкуренцията, а от там и се подбива цената на дадена поръчка, вършат се нередности с държавни парцели, имоти, изобщо всякаква собственост и т.н..

политолози, социолъжци, УЖ коментатори не си припомнят септември 2011.. В нощта на избора му, преЦедентин Чехльо заяви, че веднага са зафащал да бори корупцията. Баце са усмихна дяволито и му наби масльонки на челото. Пред цяла България. И 41-вия парламент започна едно ударно прехвърляне на ЗАДЪЛЖЕНИЯ на Президента къв БАЦЕ - кат премиерин, към ЦВЪЦКО - кат министърин.. Отнемаха се все задължения СВЪРЗАНИ СЪС КАЗВАНЕТО НА Б-то. Още от преЦедентин Чехльо, останаха само правата на Президента да чете информации, които му дават право само да казва А-то. И когато по Конституция са ти оставени правата само да БИЕШ КАМБАНАТА, трябва да се следи дали Я БИЕШ ВИНАГИ и ДОСТАТЪЧНО СИЛНО та да се чуе.. А един ПОЖАРНКАР да се понася с КОФИТЕ, а не да го кара още по социалистически - "Поддържайте огъня..Идвам.."

И когато по Конституция са ти оставени правата само да БИЕШ КАМБАНАТА, трябва да се следи дали Я БИЕШ ВИНАГИ и ДОСТАТЪЧНО СИЛНО та да се чуе.. А един ПОЖАРНКАР да се понася с КОФИТЕ, а не да го кара още по социалистически - "Поддържайте огъня..Идвам.."

След онази трагикомедия Питай премиера с Хекимян,Радев хубаво излезе и попита Баце в прав текст за връзките му с КОЙ,но не последва нищо... :(((

Когато Президентът каже нещо, всички от ГЕРБ скачат като ужилени започват да го плюят, без да се заслушат в думите му. Това не е диалог. Пускат дежурните лай*ометки, които са се заредили с клишета и си говорят едно и също - колко много работят и как все някой им пречи. При тази нечуваемост - няма да се пребори корупцията.

да се нарушава ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ на официозните БОСФОР ТВ, НОВАТА МУ ТВ.. Затова са там винаги едни и същи.. Каниха го, когато на Баце и сие бе изгодно да набива още масльонки на преЦедентин Чехльо.. Да го държат в и него в правилния си път. И да му напомнят, че е цанен за послушнож магаре.. Сега - НЕ ИМ Е ИЗГОДЕН дта да го показват..

Причината всички я знаят - свързаността и зависимостта, това е всеизвестна истина. Президентът много стегнато им посочва грешките, но не може нищо друго да направи. Това прави народът!

Данеле , няма как да каже Б след като не е разследващ орган , това го може само Цецо , и видяхме резултатите ...иначе за всички е ясно и ВИДИМО , че се краде от управляващите там е работата , че този който трябва да го каже е от управляващите дори и той да се казва Цацаров!

Смилов, Смилов, управляващите трябва да кажат Б. Изпълнителната власт разследва и предава виновните на съдебната власт. Ама нали те са крадците и корумпираните - как да кажат Б.

Ако следваме логиката на двамата гости в БТВ, трябва да се премирим с положението си на най-бедни и корумпирани в ЕС, да слушаме стриктно какво ни нареждат отвън и в същото време народа да страда в бедност, некачествено здравеопазване, безработица и др. Нека двамата господа да отговорят, какво печели българския народ стоейки безмълвно. Корупцията било нещо изтънчено и не било кражба. Ей Кретен, може би ти си корумпиран за да даваш определението изтънчено на нещо което ощетява всички.

Ало политолозите бедна ви е логиката да търсите слабости на президента,който е и математик което значи точен човек и по умен от вашите брътвежи !!! Народа го каза ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!! И за първи път в т.н демокрация имаме правилният избор!!!ТОЙ Е НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!

казва "А", прокуратурата казва "Б" и независимият съд казва "В". Така е в нормалните държави. В ненормалните в ТВ-тата канят необразовани лумпени на раздувка.

Президентът не казва Б, защото е деликатен и добре възпитан,а не нагъл подлизурко като своя предшественик Плевнелиева и необразования Цвинокио.

Президента говори най вече против ГЕРБ,защото той е от БСП! А корупцията е навсякъде вече от 30 години,няма ГЕРБ,няма БСП,всичките до един идват на власт и започва корупция и крадене!!! В последните 30 години всички лапаха и крадоха до насир*не!Всички тези хотели по планините и морето са техни построени с парите на народа! Милиарди се изпраха в туризма,милиарди се изпраха от всички политици управлявали досега заедно с техните кукловоди - олигарси!!!! Нито едно правителство досега не е искало да оправи Съдебната система,нито едно и няма да искат,защото те искат властта за да крадат,а не за да работят за народа и държавата,борбата е за парите,които влизат от ЕС и обръчите от фирми около БСП и ГЕРБ да се налапат с милиарди! В България влязоха десетки милиарди,изтеглиха се,като заеми поне 30 милиарда и ефектът е нулев,същата мизерия е,няма мърдане! Държави,които са извън ЕС и не получават пари от ЕС са по добре от нас,как става това?!? В България за 30 години нямаме осъден политик и олигарх с ефективна присъда и той да лежи в затвора,няма нито един такъв,ако някой е бил обвинен се изкарва невинен или най много да се размине с условна присъда,което си е чисто оневиняване!! Ние сме единствената такава държава в целия свят,може да се поинтересувате дори,че е така... НЯМА ТАКАВА КОЧИНА НИКЪДЕ,НЯМА!!!

Не знаехче Радев е институцията която трябва да доказва тези неща макар да ги виждат и знаят хората.. Къде е реалната институция наречена цацаратура да се замосезира след като е казано това??Защо цацаратурата се самосезира по вестникарски писания за щяло и нещяло ама за реалните неща се прави на глуха и сляпа защото би следвало да засегне тоя дето я комнадва.

изчезни бе, ръб, я кажи ъде са следствие, прокуратура и съд?!?!

Я, новина! Възпитан фатмак!

Б Е ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО С МУТРИТЕ ПО МЕСТА ,В ОБЩИНИТЕ ,БРЮКСЕЛСКАТА БЮРОКРАЦИЯ , АМЕРИКАНСКИЯ ДИКТАТ ОТ ПОСОЛСТВОТО И СОРОВСКИТЕ НПО-ТА.ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ ГО ЗНАЯТ.

Не става въпрос за доказване, а за конкретизиране. Радев, от избирането му за президент само подхвърля някакви общи неща, за които всички знаем и спира до тук. Всичко това остава впечатлението, че е против корупцията само, когато не е на власт.

loyola

Къса му е паметта на тоя, имаше един който в прав текст ката "всички са милионери и то в зелено", и въведе понятието обръч от фирми. Тогава управляващите се заядоха с него и почнаха да му припиват всичките бели в страната ...

Кънчо и Данчо си дуднат нещо по ТВ-то, дето 90 % от ТВ-тата в България са регистрирани в офшорни зони, дето наркотрафикантите перат парите си! На президента Радев след всяко негово изказване рейтинга му скача нагоре! Кънчо и Данчо да обяснят това! Корупцията си е кражба по един или друг начин- дали ще му се казва лобизъм, усвояване, корупция това са си политологични термини усвоени от Данчо и Кънчо!

Всичко, което казваш е вярно, прав си. Но не отчиташ факта, че ГЕРБ е 80% бивши комунисти - а те са като бившите пушачи /най-злобно гонят другите/. Президентът показа, че е мъдър и справедлив, държи неутралитет, когато налага вето, то е справедливо. Друг е въпросът, че ГЕРБ веднага отхвърля с мнозинството си ветото. Обаче това мнозинство се топи и след време - няма да го има.....

Не казва Б защото или не знае, т.е. е тъп или не смее, т.е. е страхлив. Всъщност, според мен притежава в излишък и от двете качества, освен огромно лицемерие.

Конкретизира се в Прокуратурата и съда където имат реално право да доказват или отхвърлят... Нима това което каза Радев не се знае от мнозинството, не се вижда от мнозинството, не се усеща от мнозинството?????Май май само малцинството облагодетелствани са ''не''запознати с казаното:((((

Защото, като всеки истински другар, знае само ''А"..После ще научи и Б, В,Г...То не може да се научи всичко...

Ти ходил ли си войник, та правиш коментари? - дрисльо! Фатмаците са със средно образование, а генералът се е обучавал в САЩ и снимката му е закачена сред първенците.

Ало, простако, и президента е политик и то с всички пороци, присъщи на политическата класа! Да не забравяме как се умилкваше на руския поп и как го измъкнаха от неудобното положение с фалшив запис уж на един от българските попове!

кака Минка каза.То и без да казва ние си ги знаем работите повече от него вече 28 год. пък и ги знаем кои ни доведоха до това дередже.Няма ли да му каже някой на този набеден президент,че от ден на ден все повече и повече олеква.Лексиката,стила,високото положение не му дава да говори например като Радан Кънев.Въздух под налягане и надут балон който скоро ще се пукне.Ако ще следващият да бъде пак от БСП-то ама да е по обигран,знаещ,дипломат и гъвкав.Този е р.б.

Сладка работа, коментираш кой какво казал, направил или не направил. А всъщност, който поръчва музиката той бие и тъпана. Вижте от кои ясли зобят, за да ви стане ясно на къде дърпат чергата.

Тази "власт" е вече 10 години!За младите хора това е основната част от съзнателния им живот! А тоя .изач, пардон, "политолог"- БСП та БСП.

Радев след като е казал А ,да каже и Б.Как е злоупотребил със служебното си положение и е назначил метресата си на две длъжности и високи заплати в нарушение на военния устав,да не говорим за морални ценности.И сега този ще раздава справедливост и бори нередностите от високото място на което го насадиха като мушкато.

И аз съм съгласен с теб,но не забравяй,че БСП са царете на манипулациите и недай си Боже един ден се върнат на власт този президент ще забрави,какво е вето и ще им служи вярно до края на мандата си! Затова казвам,че всички управлявали досега правителства са се корумпирали и са от едно и също котило,идват на власт за да крадат и да богатеят,а не за да работят за България! БСП и ГЕРБ са едни и същи кап*ти,колкото и да не им харесва на някой това изказване,Атака,ВМРО,ПФ,НФСБ,НДСВ,ОДС,СДС,ДПС,РБ и всички подобни са също чат от тях,няма разлика!!!

Не се е умилквал на руския патриарх, а възпитано замълча, защото той е гост на националния ни празник, Отмина думите му с мълчание, така постъпва интелигентния човек....

Дойде ли бсп на власт, веднага ще се включа в столетницата и ще стана милионер. Тя направи и др. кънчо стойчев такъв. Партията знае как да се отплаща на клакьорите и троловете си. А с корупцията, която е превзела от главата до краката цяла България, никой не може да се пребори. Тя е в чипа на българина. Боже, пази България!