Валери Симеонов: Сега ше видите кон боб яде ли

Валери Симеонов публикува в twitter апел, с който призовава дискотеките по морето да бъдат "тихички през нощта".

Обратно в новината

Коментари - Валери Симеонов: Сега ше видите кон боб яде ли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му имам сравненията, да му имам проблемите на вицепатриота!

AbuTalib

Дрискотеки, не дискотеки.

Бааахти и "джандара' ще излезе патреота!!! :))) ХО ХО ХО

Засега си прави идеален PR, и то без средства на данъкоплатеца! :) Остава да почне и да действа! Успех!

С продажни полицаи , и корумпирана държавна институция , като МВР , работе не се върши , г-н Симеонов . Оправете си КОРУПЦИЯТА ПО ''ВЪРХОВЕТЕ'' , А СЛЕД ТОВА СЕ НА-ДЯЙ НА РЕЗУЛТАТИ .

Тоя май се взема прекалено на сериозно... Смешник.

кво ше видат: спир за паркоместо и рикошет, който случайно убива симеонов.......ако ги настъпи по опашката. тоя нема връзка с малкиа мозък или не е живял у България през последните 27 години.

Не ни е само този проблема но трябва по малко, от някъде да се тръгне. Шумът е безобразен, условията за почивка критични. Трябва да си подобрим туризма а с него и качеството на почиващите. Дано не се откаже, като много преди него.УСПЕХ

Човекът иска да си е маршал-шериф на Южното Черноморие, а те го зорят да бъде вицепремиер :) Сега ще гледаме втора част на "Този - да се удари!" :)

По ясно доказателство от т'ва, че държавата не работи едва ли може да има министерски съвет ще се бори с шумни заведения. Палячовци!

Сега ще видите кон боб яде ли и турчин в джамия пърди ли!

Младите искат ШУМ, дъртите тишина и спокойствие. Угоди на дъртите. Младите няма да посещават курортите. Спад на икономическия растеж.

Ако този задейства държавата, ще видиш кой се взема на сериозно и кой е смешник.

Той ди си оправи плета на границата с Турция за да заприлича поне видимо на "инженерно съоръжение", което виждаме в Унгария например на двойно по-ниска цена там.

За коня не знам,ама тебе те видяхме г-н Симеонов!Едно към едно си с лъжливото овчарче!Не знам,дали ти самия вече си вярваш на приказките!!!

Бойко го извини пред Ердоган за турците и този си мълчи като.......

AbuTalib

...и как се вика на ходжата пезевенк.

Още един, дето преди да го извади му е два метра. Пък като дойде време да го тръсне на масата, не може да си го намери в гащите.

Ние се присмиваме на Валерката С. , ама той много бързо се справя с тези негативни неща . Значи , можело , а защо досега не е направено /постигнато/?

Брус Лий чрез неговата фрийк шоу тв влезе в парламента и сега ще видим кон боб яде ли.

....как се пърди в турска джамия и се вика на ходжа пезевенк.

Валерката как смело си подритва трудовата книжка.. ;)

Другаря Валери Симеонов: Сега ше видите как ям кон с боб!

Да бе, и мутрите-собственици на дискотеките веднага ще се стреснат. Че са си и ваши хора на всичкото отгоре. Симеонов дрънка глупости за пред хората. Мижи да те лажем.

Ако го направиш браво , ако е само мисли и разговори си като Тиквата плямпало !

Да се хване човек за главата от речника на нашите управляващи!

Валката каза че ще вкара в Парламента Закон - Забранява се струпването на едно място на повече от Двама Човека . Този човек ще ме умори от Смях , Плевнелиев става номер 2 ?

щом е македонски но "поживьом - увидим".

Страшен простак. Но така е, откакто руснаците избиха интелигенцията в България. Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"

"Сега ще видите кон боб яде ли", каза Валери Симеонов и нареди да се залепят с восък и каноконлит ушите на всички живущи в радиус 500 метра от дискотеките... за да не им е шумно нощем.

С първите две думи от начало добре започна ,но после се изака на метеното...Явно си от хората ,които са гласували за този простак .За това сега такива ,като него са на власт !Прости хора -прости управляващи избират !

Бат Сали беше по-интелигентен от този измекяр.

Аз съм млад на 24 години, но по черноморието трябва да се въведе ред и дисциплина. 1. Събаряне на всички хотели на мутрите. 2. Ограничаване на строежите по черноморието. 3. Засилени мерки срещу чужденците идващи тука, 4. Операции срещу всички отрепки по черноморието като: -дилъри, мутри, сводници, проститутки, мафиоти и тн... Черноморието трябва да бъде тихо и спокойно място, да чуваш как чайките пеят, морските вълни, и с гаджето да гледате звездите вечер от брега.

тоя нещастен П-идал направи така че да променят Конституцията.

Младеж, а ... ти как си представяш тази работа с бутането? Ти момко толкова боклук не си виждал през живота си. Кой ще го чисти?

КАТО ДОЙДЕ ТРУДОВА МЕДИЦИНА В ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОЗИ ДА ГО ПРЕГЛЕДАТ ТРИМА ПСИХИАТРИ.

Ей де бил,спомни си какво обеща на българите зя ромската престъпност! Върви и в Шекер маала да намалиш децибелите ,ама си ла йно и не ти стиска! Сега пиянде бизнесмените ще плашиш! А бе няма ли някой да те фитне едкн раз в чутурта!!!!??

На тоя татарин ,защо му викат "ВИНКЕЛО" ?

Всички сте простаци. Нищо не става от вас.Дебели празни глави

Този човек, като какъв ще забранява на пияниците от европа нощния пиянски живот, те за това идват, а денем да повръщат по хотелите. Айде да прибират по-бързо бежанците по тия блокове, но няма накъде, бг е в европа. И по-добре бежанци отколкото комунистически кречетала. Амин!

да не стане така че видите ли "валери бой яде ли",че тези собственици затова че валери пуделчето ги рекетира и иска да им намали печалбата ще изпратят биячите си да го гримират за парламентарният контрол

Не съм гласувал за него. Не знам как стигна от това, че го наричам "простак" до заключението, че съм гласувал за него. Вие русофилите сте болни хора.

винкела симеонов се натиска да дава фира

по три пъти!

То няма сила, която да накара чалгаристанеца да спазва елементарен ред в жилищния си блок, какво остава за дискотеките.

включва ли безчинства, насилие и хулигански прояви които граничат с вандализъм и садизъм?!

Алкохолът не прощава.