Васил Гюров: Слава Богу, заканите на Симеонов не се случват

Твърденията, че дивото къмпингуване замърсява природата, са абсолютен популизъм, ние си чистим, дори сега събираме пари, за да купим тоалетни за плажа Корал.

Обратно в новината

Коментари - Васил Гюров: Слава Богу, заканите на Симеонов не се случват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм за дивото къмпингуване! Обичам да се къпя с мокри кърпички, да ям салата с пясък, да акам като котките (ровя си дупчица, изаквам се и си го покривам отгоре с пясък)! Досегът с естественото ме зарежда с енергия и паразити!

Васил Гюров чможе и да си почиства, но хиляда други не го правят и местата с палатки приличат на циганско гето. Често съм виждал как говедото излиза от палатката, носи голям плик с боклук и го хвърля на десетина метра в храстите.

Белите катунари взимат пример от процъвтяващата неомангалщина. Понаучи ли го вече циганския, Гюров, че да се разбираш по-добре със своите?

... 'хората, които искат да къмпингуват диво, ще отидат в Гърция и много други страни.' Не знае или се прави че не знае, че и в Гърция, и в тези 'много други страни' т.нар. диво къмпингуване е забранено, а глобите са солени. За сметка на това си има прекрасно организирани къмпинги! И, дир, в страните на които всички се възхищаваме разбира се че не може всеки да си разпъва палатка където му падне и да оставя камари боклуци!! Именно затова хората там все още имат досег с чистата природа. За мен интервюто е тенденциозно.

а за боклуците които се оставят в планините...нито дума. Спомням си като дете навремето...че цяла Витоша беше обзаведена с дървени кошчета за боклук. А сега???? И само там ли????? А на морето....каквито туристите..такава и чистотата.

Симеонов е нагъл гащник алчен за власт и усещани за значимост , но е пълен въздухар и ограничен тип.

Не знам какво ще си почиствате , но по принцип ние българите не пазим даденостите си и замърсяваме където ходим и къмпингуваме !

Как ще къмпингувате? Ами хотелите на Валери? Само граничарите не могат да ги напълнят, други държавни служители не може да задължи да му плащат.

Се пробва на друго място,нали др.Гюров?!

Гърция забрани дивото къмпингуване и ако ви хванат ви чакат големи неприятности , а те са доста по напред в туризма от нас , та едва ли да не знаят ползите и минусите от такова диво къмпингуване!!!

Природата си е моя и не се нуждая от тъпи и алчни ментори като Симеонов да ме ''заставят'' да я пазя , пазя я защото е моя. Застрояването на хотели променя еко системата , вие имате ли хотели г-н Винкел , аз нямам.

Slu4vaneto na slu4vitelnos e slu4itelen slu4vaem slu4vatelen slu4vasht slu4vaiki se slukov slu4ai.

Някакви полухора заринаха държавата с боклуци. Не само, че си хвърлят боклуците навсякъде, ами направо от кофите за боклук взимат цели пълни торби и ги разнасят и изсипват по градинките и тревните площи.Някъв ужас е направо...после тия общинските чистачи ги подминават - те не метат и събират от храстите и става пълно мазано с боклуци навсякъде. Няма култура в населението да поддържа чистота и второ няма и организация за качествено почистване след приматите...това е ситуацията за града където уж трябва да има организация, по дивите места където няма и огранизация за почистване не говоря....

Абе чвор нагъл строителството на хотели не променя ли Природата бе , и нали това не е по пряка необходимост , а с цел печалбарство. Ти скапаняко с какъв сграден фонд разполагаш и той не е ли причинил щети на Природата ?!

Изобщо, тоя Валерий Симеонов откъде се пръкна? Той е едно тотално недоразумение!!! Аз все си мислех, че от Цветан Цветанов по-голямо недоразумения няма, но не би! Оказа се, че има! Така че никога да не се заричам... кой знае, може да има още по-голяма изненада на следващите (предсрочни) избори! От зле на още по-зле.

Бацето се хвали , че замърси Природата с стотици километри асфалт , а тоя тъпунгел взел да ме дисциплинира мене дето като дори за риба ходя си прибирам и не само моите боклуци , защото там ходя на привода и искам да е чиста и истинска природа.

Светла Илиева стодентка-Мüнче ( нерегистриран ) 15.07.2017 10:09 Случването на случвителнос е случителен случваем случвателен случващ случвайки се слуков случаи.

Дивото зове...само не ходете след него, освен с противогаз. Значи 30 г. диво къмпиране без тоалетни и сега ще се купуват. Представяме си какво е било...

Всъщност той е доста добър басист.

Значи, влиза в общинска земя, ползва, и не иска да плаща. Той невинен, другите цапали.

Крайно време е държавата да тропне по масата. Имаме 350 км. крайбрежие от което 285 км стават за плажове! От Бургас до южната ни граница има що годе читъв път, остава да се оправи пътя от Бургас до Варна и да се направи добър път от Варна до северната граница! Правят се паркинги на всеки 1-2 километра по възможност разрешава се да се застрои на 150 м. от брега да се получи една истинска ревиера. Аман от дивокъмпингуващи..............

Всяка година софийските мърлячи мърлят плажа на Корал. Що не го правят в Борисовата градина?

Някои си почистват, други - не. Някои къмпингуват на диви места, защото обичат природата, други - защото им е без пари. Начинът е да се направят къмпинги с тоалетни и душове, каквито имаше едно време - е, може и малко по-качествени:-) Да се плаща някаква неголяма такса. Стига да не се стопанисват от мутри, разбира се...

най-обичам на тиферич....

martin

П0глежда Валери в огледалото,вижда Цецо--поглежда Цецо в огледалото-вижда Ал ...

Точно пък вашия плаж ми прилича на Хилядолетния Стомах от Междузвездни войни!

martin

Хотел до хотела майнiо ле, мутра до мутра и Валери безумни сочи тамо е келепира.>>>>Какво ли тук значат някакви къмпингуващи

martin

Курортите вече не са за "простолюдието"-теса за плитическия "ЕЛИТ"!

Spirit

Валери Симеонов е едно пълно недоразумение!

Обаче има къмпинги на всеки 3 километра, с вода, ток, душове и тоалетни. Тука да си видял/а такова нещо?

И пак да добавя - зависи си от културата на човека. Като къмпингува селяндур - мърси, като къмпингува възпитан човек - оставя чисто. Там, където няма външен контрол, се вижда истинската природа на човека

А искаш ли да те опъна като котка?

За Протокола : - г-н Гюров Jr. - Е Израстнал . Много ! ----- Всъщност, Колеги от Френската - лееекичка Помощ от г-н Маричков (Фондацията) и ФСБ (не КГБ де ;-) ? ...както ЗА тези Начинания, така И за ЙощПо ? (Успех !)

ЗА ! (т.нар.химически 00 ... Локални душове... Соларни/ветрови захранвания... Мини пречиствателни станции...пък И от КонтейнерГенераторите ! - да, дет Директно от боклук/друго Правят Енергия)

Напротив ! - Намаляване на асфалта/бетона, Колега ! И ! - ЗА велоалеи, паркове и ЧистиЗони .

Като видя > и давам минус без да чета..

Направят като в Гърция циливизовани къмпинги,за да може бедни,свободни и независими хора да почиват по евтино.Защо на мутрите да плащаме скъпи шезлонги,плажната ивица е на народа,а не да ни натрапват скъпите хотели построени с откраднати пари ои народа,та певеца е до болка прав.

Истинските къмпингари са и природолюбители. Отиват на море порядъчно оборудвани и пазят чисто. Но има една особено порода селяндури, които си купуват обикновена палатка или шатра и забиват на плажа не защото обичат природата, а защото им се струва модерно и излиза по-евтинко. Няма кой да им прави зебележка, могат да си рапищолят манталитета на Ганьовци и да ядат и да пият на корем. Такива виреят на плажа 1-2 дни и оставят след себе си куп боклуци

Освен мутрите по морето ,едва ли ще позволят някой да печели ,,символично,, а най вече да грабят всеки който достъп до морето

Започвам да си обяснявам защо е имало Народен съд.

Давай да бетонираме всичко да си щастлив, че си продал поредния имот ще си направиш малко по дебел ланец и ще си купиш малко по-нова трошка БМВ или Мерцедес така нещата ще си дойдат на място. От Дуранкулак до Резово само бетон, тълпи от пияни нагли руски мужици и колхознички , дрогирани и още по-пияни червендалести социално слаби англичани, още по-нахални денонощно крякащи румънски мангали, мутри, мутреси и да не забравяме месните гърчеещи се селяндури направо прекрасна гледка.

....разрешава се да се застрои на 150 м. от брега да се получи една истинска ревиера. И Аз комендант на ревиерата.

РеволУционер с китара-тара-тара-тара...

Червено Трубадуро...

Имало е защото, хората с галоши са искали къщите и жените на хората с чепици.

В София няма софианци вече, тия са си от вашите.....

Пише се "по-точно", идиоте.