43-годишен бургазлия е загинал при катастрофа на пътя Равадиново - Приморско, съобщи "Флагман".

Инцидентът е станал на 9-и септември, но е установен около 00.11 часа тази нощ, тъй като колата е изхвърчала извън пътя в гориста местност на пътя между комплекс "Свети Тома" и Приморско.

По информация на Флагман.бг загиналият е 43-годишният Мануил К. На 9-ти септември той се уговорил с приятели да се срещнат в Приморско. Обадил се, че е тръгнал, но така и не се е появил в морския град. Близките му го търсели, но неуспешно, телефонът му бил изключен, нито от него, нито от колата имало някаква следа.

Едва вчера, минавайки през пътя, който свързва Шофьорския плаж с главния път Бургас-Приморско, са забелязани следи по крайпътните храсти. Служителите на полицията направили обход на местността и по-навътре в гората са забелязали колата на бургазлията.

Със съдействието на пожарникари от Созопол с моторни триони е разчистена растителността и дърветата за достигане на местопроизшествието, като в купето на автомобила на задната седалка е открито тялото на водача, който не е ползвал предпазен колан.

Тялото е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ - Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Созопол.