На зловещите знаци се натъкнали случайно алпинисти. На поляна на върха на труднодостъпна скала групата попаднала на огромни хексаграми и следи от огньове.
Ритуални танци около огньове, жертвоприношения, поругаване на гробове. Това са само малка част от зловещите занимания на сатанистите. Специалистите казват, че сатанинското движение е изключително опасно, а членовете му са предимно тийнейджъри и студенти.
Зловещите им ритуали са съпроводени с употребата на огромни количества алкохол и упойващи вещества, а в такова състояние сатанистите стават напълно неконтролируеми. Макар и скрито, сатанинското сборище е само на километър от крайните квартали. Зловещата новина бързо се разнесе и уплаши хората. Досега обаче полицията удря на камък.
Преди години тайното общество поругава десетки гробове във Велико Търново и Горна Оряховица. Сатанистите плашеха месеци наред и хората в Свищов. Специалистите предупреждават, че най-страшните убийства в света са тяхно дело, защото обикновено ритуалите им завършват с жертвоприношения на хора и животни.