Маринов каза, че познавал Бонев от 10 години и че са имали обща фирма "Интергруп и Партнър", съобщи БГНЕС. В нея са участвали също Младен Михалев - Маджо, Румен Николов - Пашата и др. Фирмата обаче, не е осъществявала никаква дейност и всеки се е насочвал към различен бизнес. Според Красимир Маринов, бай Миле е продавал футболисти и се е занимавал и с туризъм.
Големия Маргин каза, че две години преди смъртта на бай Миле, те не са се виждали, и до смъртта му само са чували по телефона, за да си честитят по празниците.
През последните години не знаех с какъв бизнес се занимава бай Миле. Беше затворен човек и не обичаше да споделя, но отношенията ни бяха много добри. Разбрах от медиите за смъртта му, бях на погребение преди това и след като се прибрахме в офиса, разбрах за смъртта му от новините, каза Големия Маргин и добави, че е бил шокиран, но не е звънял на никой от познатите си. Маринов каза още, че бай Миле не му е споделял да се страхува за живота си или да е заплашван. Той каза, че не познава подсъдимите по делото, че знае само, че бай Миле е купувал футболисти от Сърбия и ги е продавал у нас. Красимир Маринов каза още, че в общата им фирма никога не е имало конфликтни ситуации между тях двамата, или с другите съдружници. Следващото заседание на съда ще е на 14 май, тъй като днес не се явиха двама свидетели - турски бизнесмени и партньори на Бай Миле.
Бай Миле бе разстрелян заедно с петима от охранителите си на 30 юли 2004 г. в ресторант "Славия" в столицата. Делото за убийството тръгна през юли 2006 г. Подсъдими са Тихомир Дочев, Стилиян Георгиев, Георги Стефанов и Анатолий Мънков.
Вижте снимки от днешното заседание и от убийството на бай Миле