Най-коментирани за последните 48 часа

БСП не подкрепя предложението на ГЕРБ за Конституцията

НС на БСП прие позиция по предложение за допълнение на Конституцията във връзка с отпадане на давността за престъпленията при или по повод на... прочети още »
-
18.11

Радев за Гришо: Българин показа как с труд се постига победа

Президентът Румен Радев поздрави Григор Димитров за голямата му победа, която го издигна до шампион на шампионите. прочети още »
-
09:13

Русия, Иран и Турция оформят бъдещето на Сирия

Министрите на външните работи на Русия, Иран и Турция са се договорили на срещата в Анталия по всички ключове въпроси за Сирия, съобщи Сергей Лавров. прочети още »
-
вчера

Цвета Караянчева: Трябва да се спре с хамалския език в НС

Димитър Главчев постъпи държавнически и показа, че не държим да бъдем на постове на всяка цена, заяви председателят на Народното събрание Цвета... прочети още »
-
вчера

Убитото на зебра момче - дисциплиниран отличник

16-годишният ученик, който бе блъснат и убит на пешеходна пътека край село Атия, е Костадин Джардов - възпитаник на Гимназията по туризъм в Бургас. прочети още »
-
11:01

Десни формации създадоха „Български манифест за Европа”

ДСБ/Нова република, „Да, България”, „Зелените” и ДЕОС обявиха създаването на общата инициатива „Български манифест за Европа”. прочети още »
-
18.11

След срещата при Борисов вземат мерки срещу войната на пътя

Заради зачестилите пътнотранспортни произшествия премиерът Бойко Борисов свика среща, на която му бяха докладвани мерки и предложения за намаляването им. прочети още »
-
вчера

Менда Стоянова: Бюджет 2018 ще е най-добрият

Бюджет 2018 ще е най-добрият от началото на кризата досега, заяви Менда Стоянова пред Националния форум на Предприемачи ГЕРБ. прочети още »
-
18.11

Борисов свиква среща заради ”триъгълникa на смъртта”

Премиерът Бойко Борисов свиква извънредна среща заради зачестилите катастрофи на пътя София - Варна в Ловешка област. прочети още »
-
вчера

Шофьор уби 16-годишно момче на пешеходна пътека

16-годишно момче е загинало на място, след като е било блъснато от шофьор на джип на пешеходна пътека край бургаското село Атия. прочети още »
-
08:19

Македонската църква поиска БПЦ да й бъде църква-майка

Македонската православна църква иска Българската православна църква да й бъде църква-майка, се казва в изпратено до Светия синод писмо. прочети още »
-
вчера

Майката на Йоан Матев: Момчето от записа не е той

Майката на 19-годишния Йоан Матев, обвинен за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина, заяви, че младежът от записите на камерите не е синът й. прочети още »
-
08:53

Борисов: ЕС трябва да се загради отвън, но Турция е важна

"Най-правилно е да държим миграционният натиск извън Европейският съюз, затова и смятам, че споразумението с Турция за мигрантите е най-правилно. прочети още »
-
10:30

Провалиха се преговорите в Германия, задават се нови избори

Преговорите между консервативния блок ХДС/ХСС на канцлера Ангела Меркел, Свободните демократи и Зелените за управляваща коалиция в Германия се провалиха. прочети още »
-
08:11

От САЩ: Случаят „Василев“ няма нищо общо с акта „Магнитски“

„Случаят на Цветан Василев няма нищо общо с Глобалния акт „Магнитски“. Абсурдно е да се твърди противното. Той не е жертва на нарушение на човешките... прочети още »
-
вчера

Младен Маринов: Не може да има полицаи навсякъде по пътя

Полицията прави всичко, което е по възможностите ѝ. Няма как да присъстват полицаи на всяка критична точка и никъде по света не се прави така. прочети още »
-
09:46

Това ли е краят на Меркел?

Преговорите за съставяне на правителство в Германия се провалиха. Какво предстои? Нови избори? Нов канцлер? Или Меркел ІV, но с правителство на... прочети още »
-
11:10


Това ли е краят на Меркел?

Преговорите за съставяне на правителство в Германия се провалиха. Какво предстои? Нови избори? Нов канцлер? Или Меркел ІV, но с правителство на малцинството?