Путин с нов пухкав подарък за ЧРД (видео)

Последно обновяване: 15:26 | 11 октомври 2017
Редактор: Надежда Христова
Сн.: YouTube
Владимир Путин с новия си домашен любимец
Руският президент Владимир Путин получи неочакван и пухкав подарък от президента на Туркменистан Гурбангул Бердимухамедов, с когото се срещна в Сочи. stat
Руският държавен глава получи като дар малко куче от породата Средноазиатска овчарка (Алабай), носещо името Верний.

Кутрето е закъснял подарък за 65-тия рожден ден на Путин (7 октомври). Руският президент с радост гушна и погали най-новия си любимец преди да започне официалната среща с туркменистанския държавен глава.

В словото си Бердимухамедов посочи, че подаръкът е специален и избран заради "голямата работа, която Владимир Путин е свършил като президент по въпросите на екологията".

”Люта като Путин” пица пуснаха във Вашингтон за ЧРД на Путин >> 

До момента руският президент се грижи за две кучета, които са му подарък от негови дипломатически срещи. Едното е българската овчарка Бъфи – дар от премиера Бойко Борисов. Другото куче се казва Юме и е порода Акита. То му е подарък от японска делегация в знак на благодарност за помощта след земетресението и цунамито, връхлетели страната през 2011 г.ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Кой е спасил българските евреи?


Мария Захарова, говорител на МВнР на Русия
Екатерина Захариева, министър на външните работи на България
20%
гласували: 437
80%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

27 март 2017

Руският опозиционер Алексей Навални е осъден за организиране на протест.


Има ли шанс за Македония?

Македонският президент Георге Иванов очаква България да подкрепи незабавно започване на преговори за членство на Македония в Европейския съюз.