Путин с нов пухкав подарък за ЧРД (видео)

Последно обновяване: 15:26 | 11 октомври 2017
Редактор: Надежда Христова
Сн.: YouTube
Владимир Путин с новия си домашен любимец
Руският президент Владимир Путин получи неочакван и пухкав подарък от президента на Туркменистан Гурбангул Бердимухамедов, с когото се срещна в Сочи. stat
Руският държавен глава получи като дар малко куче от породата Средноазиатска овчарка (Алабай), носещо името Верний.

Кутрето е закъснял подарък за 65-тия рожден ден на Путин (7 октомври). Руският президент с радост гушна и погали най-новия си любимец преди да започне официалната среща с туркменистанския държавен глава.

В словото си Бердимухамедов посочи, че подаръкът е специален и избран заради "голямата работа, която Владимир Путин е свършил като президент по въпросите на екологията".

”Люта като Путин” пица пуснаха във Вашингтон за ЧРД на Путин >> 

До момента руският президент се грижи за две кучета, които са му подарък от негови дипломатически срещи. Едното е българската овчарка Бъфи – дар от премиера Бойко Борисов. Другото куче се казва Юме и е порода Акита. То му е подарък от японска делегация в знак на благодарност за помощта след земетресението и цунамито, връхлетели страната през 2011 г.Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

27 март 2017

Руският опозиционер Алексей Навални е осъден за организиране на протест.


Мадрид ще суспендира автономията на Каталуния

Испанското правителство ще задейства процеса за поемане на контрол върху Каталуния. Лидерът на Каталуния обяви, че ще бъде обявена пълна независимост.