Шофьор удари нарочно кола след скандал на пътя

Последно обновяване: 09:08 | 20 март 2017
Редактор: Надежда Христова
Сн.: NOVA Broadcasting Group
Агресивният шофьор на пикапа
Пловдивчанин с пикап "Тойота" ударил нарочно автомобил след скандал на пътя. Водачът на ударената кола обаче записал случилото се и разпространил записа. stat
На кадрите се вижда как шофьорът на тойотата с пловдивска регистрация PB 1500 PM се кара на другия шофьор с доста по-малък автомобил, след което се качва отново в пикапа и нарочно удря колата зад него.

Инцидентът е станал в петък на бул. „6 септември” в посока „Цар Освободител” в Пловдив.

Шофьорът на ударената кола Владимир Стоянов разказа, че първо няколко пъти е засечен от черния пикап, след което избухва спор, а шофьорът на пикапа го удря нарочно.

Стоянов вече е подал сигнал в полицията и очаква развитие на ситуацията.

Полицаите веднага провериха автомобила на агресивния шофьор и се оказа, че колата е взета под наем. Поискаха днес да им занеса копие на записа“, обясни той.
ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Кой е виновен за напрежението в Раднево


Протестиращи
Румяна Бъчварова
вътрешен министър
96%
гласували: 219
4%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

17 август 2016

Около 14.00 ч на бул. "България" двама хулигани с "Шкода" нападнали шофьор на "Ауди" заради сигнал с клаксон. Те нанасят побой на водача и удари по колата, в която е пътувала бременна жена. Още на следващия ден двамата побойници са осъдени на по 6 месеца затвор условно.

***
Тълпа напада полицейски патрул около 22.30 ч в ромския квартал "Анезица" Велинград. Повод е проверка от двама полицаи на пиян шофьор от квартала. Налага сде те да стрелят във въздуха и да извикат подкрепление.


Форум за иновации събра хиляди хора, жадни за нови идеи

Четвъртото издание на форума за иновации Innovation Explorer събра хиляди хора, жадни за нови идеи.