Шофьор засече друг, преби го и го ограби

Последно обновяване: 12:52 | 7 август 2017
Редактор: Надежда Христова
Сн.: Shutterstock
Нападателят е задържан
23-годишен мъж от Нови пазар бе задържан, след като засякъл с колата си автомобила на турски гражданин, пребил го и го ограбил, съобщиха от МВР. stat
В нощта на събота срещу неделя 61-годишен турски гражданин потърсил помощ в полицията.

Той обяснил, че около 23.30 часа на 5 август в местността „Станата“ край град Нови пазар, докато управлявал автомобила си, бил засечен и принудително спрян от шофьор на друга кола. Непознатият го нападнал, нанесъл му побой и му отнел мобилния телефон и наличните 480 евро.

Веднага след приетия сигнал, стартирали заградителните и оперативни действия за установяване на извършителя на престъплението. В хода им, малко по-късно, криминалистите задържали 23-годишния Ю.Ю. от гр. Нови пазар. При обиска у него бил открит мобилният телефон, който е върнат на собственика.

Нападателят е задържан. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Нови пазар.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Кой е виновен за напрежението в Раднево


Протестиращи
Румяна Бъчварова
вътрешен министър
96%
гласували: 219
4%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

17 август 2016

Около 14.00 ч на бул. "България" двама хулигани с "Шкода" нападнали шофьор на "Ауди" заради сигнал с клаксон. Те нанасят побой на водача и удари по колата, в която е пътувала бременна жена. Още на следващия ден двамата побойници са осъдени на по 6 месеца затвор условно.

***
Тълпа напада полицейски патрул около 22.30 ч в ромския квартал "Анезица" Велинград. Повод е проверка от двама полицаи на пиян шофьор от квартала. Налага сде те да стрелят във въздуха и да извикат подкрепление.


Учени подреждат пъзела ”българско наследство”

12 научни и културни институции се обединяват, за да наредят пъзела на българското наследство чрез изграждане на Център за върхови постижения.