Борисов на вечеря с лидери от Западните Балкани

Последно обновяване: 21:47 | 6 декември 2017
Редактор: Мануел Насименто
Сн.: Министерски съвет
Премиерът Бойко Борисов прие на официална вечеря балкански лидери
Премиерът Бойко Борисов прие на официална вечеря в резиденция „Лозенец“ балкански лидери и изпълнителния директор на Световната банка Кристалина Георгиева. stat
Гости на министър-председателят бяха косовският президент Хашим Тачи, президентът на Черна Гора Филип Вуканович, министър-председателите на Албания Еди Рама и на Сърбия Ана Бърнабич, заместник министър-председателят на Република Македония Кочо Ангушев, заместник министър-председателят и министър на външната търговия и икономически отношения на Босна и Херцеговина Мирко Шарович, както и главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева, съобщи пресцентърът на кабинета.

В четвъртък българският премиер ще открие форум, който поставя началото на инициатива в подкрепа на регионалната интеграция на Западните Балкани.

Във фокуса на дебатите между лидерите на Западните Балкани ще бъдат възможностите за засилване на европейската интеграция в региона и реализацията на общи инфраструктурни проекти, какъвто е един от приоритетите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Поругаването на паметна плоча на Каймакчалан


Министерство на външните работи на Рeпублика Македония, официално съобщение
Бойко Борисов, министър-председател на Република България
5%
гласували: 390
95%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

2 февруари 2017

САЩ, Канада, Германия, Франция, Белгия и Холандия разкритикуваха решението на румънското правителство за декриминализиране на някои корупционни нарушения.


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.