Близнашки: Третият мандат на Борисов е лебедовата му песен

Последно обновяване: 10:25 | 14 март 2018
Сн.: Bulphoto
Георги Близнашки смята, че третият мандат на Борисов е неговата лебедова песен
Истината е, че третият мандат на Бойко Борисов е неговата лебедова песен. stat
Той може да покаже най-доброто, на което е способен. Това е поради липса на силна опозиция. Съдбата му е щастлива. Дано това да е капитал за България. Това каза в студиото на телевизия "България он ер" бившият служебен премиер проф. Георги Близнашки.

Борисов управлява в трудна коалиция, но умело използва партньорите си, за да разтовари политическата тежест от себе си, особено на фона на драмата в "Обединени патриоти", която е очевидна, отбеляза Близнашки.

Професорът смята, че и казусът с ЧЕЗ има потенциала да разклати стабилността на управляващите.

Все по-често общественият взор се обръща и към личността на президента. По думите на проф. Близнашки неговата роля не е да разплита злободневните проблеми в държавата, а да гледа към дългосрочните интереси на страната.

"Патриарх Кирил е крупна фигура в руския политически живот. Той е визионер. Играе изключително важна роля. С идването си ни представи новото разбиране на Русия за събитията около Освобождението. Не бяхме подготвени докрай за срещата с руския патриарх", подчерта за финал бившият служебен премиер.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Беше ли вотът на недоверие подплътен със сериозни мотиви


Корнелия Нинова
председател на БСП
Цвета Караянчева
председател на Народното събрание
59%
гласували: 69
41%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

25 януари 2018

Не мина исканият от БСП вот на недоверие към правителството. „За“ гласуваха 103 народни представители, „против“ – 131, „въздържал се“ - 0.


Предстои пълна промяна в работата след 20 г.

Към 2030 година 800 милиона работни места ще бъдат изместени от роботите и професионалният път за много хора ще се промени.