КРЪСТОСАН ОГЪН

За отлагането на вота на недоверие за януари

Зад отлагането на датата на вота на недоверие стои опит за саботаж на Председателството на Съвета на ЕС. Неслучайно са избрали дата ден преди официалното поемане на председателството от страна на България, за да могат на следващия ден да обиколят телевизиите и да говорят колко лоша е България. Наясно са, че са абсолютно безпомощни да създадат реалистична алтернатива.Това е вот заради самия вот.
- Тома Биков
депутат от ГЕРБ -
Това правителство и водената от него политика е вредна и опасна за страната. Парламентарните групи са упълномощени да ползват всички демократични и парламентарни средства за искане на вот на недоверие и оттам сваляне на правителството от власт. Вот на недоверие заслужава всяка една сфера от дейността на това правителство.
- Жельо Бойчев
заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“
-

45%
гласували: 51
55%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

28 декември 2017

Правителството прие промените в Плана за управление на Националния парк "Пирин", с което се дава възможност за строителство на втори кабинков лифт в Банско.


Радев обречен да трупа точки

Първите 12 месеца на президента Румен Радев показват устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие – около и под 30%.