КРЪСТОСАН ОГЪН

За ултиматума на премиера към Реформаторския блок

Вторник е ден разделен, не може в Министерския съвет да сте коалиция, а в парламента – опозиция. Искам да знам какво правим – заедно ли сме или не сме? Аз съм честен с вас, бъдете честни и вие. Има предел, за мен той настъпи. Или сме заедно, или всеки да си тръгва по пътя. Лукарски, страх ли те е? Москов, пиле шарено ли съм? Кунева, да спра ли парите на учителите, че сме ги били дали предизборно?
- Бойко Борисов
министър-председател -
Аз ги съжалявам за ролята, в която се поставиха сами, защото сега Борисов ги вика и ги мъмри като шеф. А нито един човек в нито една партия на Блока не е човек без достойнство, който иска подобно унижение. Аз ги призовавам да престанат да се поддават на това рекетьорство. В РБ няма лидер, който да каже на Борисов: „А бе, бай Х*й, ти с кого се държиш така, това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!" - Радан Кънев
председател на ДСБ -

32%
гласували: 406
68%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

14 ноември 2016

Премиерът Бойко Борисов депозира в Народното събрание оставката на правителството след загубата на ГЕРБ на президентските избори.


Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните "духовници".