Сидеров обвини Борисов, че се наел да унищожи ”Атака”

Волен Сидеров обвини в парламента Бойко Борисов, че е поел ангажимент да унищожи "Атака". Премиерът категорично отрече.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров обвини Борисов, че се наел да унищожи ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе името атака е нещо като хулиганисъм! ами това е- като им гледаме фасоните а и побоищата -какво искат??? агресивни са! а такива никои не иска! стига омразата в дома, комшиите,на работа, в училще а сега и те... а снимката горе говори д о с т а! като че лидера е тръгнал да атакува -къде ли и кого ли??? изложиха се с побоищата си и в бургас! ами така е-дори и европа ги разбра - к а к в и са!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извинетеее, Гаджева истинското име ли е на момата или работният и псевдоним?

Не Б. Борисов, а мутрите са виновни. Мутрите следиха В. Сидеров на автомагистрала ТРАКИЯ през 2005 г. Мутрите разцепиха АТАКА след изборите през 2009 г. Сега пак същите мутри използват това че , веднъж Атака не гласува заедно с ГЕРБ и опитват напълно да разделят парламентарната група.

В отговор премиерът Борисов заяви, че изобщо не си спомня да е водил през 2006 г. някакъв разговор с когото и да било на тема "Атака". - значи все пак е говорил с ЦРУ да им стане пионка - премиер?

Атака никога не е трябвала на България и никога не е трябвало да съществува ,защото психопати не са нужни на управлението и.

Волене, не ти е виновен Бойко ... Сам си виновен, защото Атака е семейна партия. Понеже се хвана с Деница Гаджева и затова ти започнаха проблемите ... Жена ти и доведеният ти син, както и цялата им рода вече ти скочиха. Тук Бойко няма нищо общо, ще се намеси по някое време да прилъже загубения Митко Стоянов, че ще го вкара в Герб.

АТАКА не трябва да бъде унищожавана! Никога не съм гласувал за тях, защото определено някои техни изказвания са нека да ги нарека - твърде истерични. Но те трябва да съществуват, защото никога не си мълчат когато се проявява наглия доганизъм. Не искам да се чувствам, както се чувстват белите в Съединените Щати - непрекъснато в страх, някой черен да не ги осъди за расизъм. Черните там се държат твърде нагло и злоупотребяват с робството на прародителите си. Ако те бяха живи сега, никак нямаше да харесат как се използва свободата, която са извоювали. Искам равенство между българи, мохамедани и цигани в България. Всеки който си плаща данъците и сметките да има равни права с другите. Ако в Турция Доган беше излязъл да каже, че той разпределя порциите и от него зависи всичко, досега щеше да лежи в затвора. В България обаче си мълчим за да не запалим етническа война. Така че, докато има такива нагли хора, трябва да има и хора да не си мълчат.

Браво ученик! И ако наистина си ученик, радвам се че има такива интелигентни, добре пишещи и не аполитични деца. Такива като теб са надеждата за България. Дай Боже да сте повече.

Не виждам никаква ефективност от атаките на Атака?! Волен и без това щеше да напусне партията си, ако го изребат за президент. Че що да не му искат оставката, след като е заявил косвено, че я дава: да я дява!! казах

СКАТ създаде Атака, но сега АТАКА без Болен, няма да е никаква АТАКА.

...Това, което сам си направиш, никой не може да ти го направи!

Димитър Стоянов нещо се заиграва с Бойко. Е то за пари кви още неща могат да се направят...

Не. Волен създаде Атака и щатите я убиха, в лицето на Бойко.

И като иска оставката на Сидеров, той ли ще застане на негово място. Пъпчивко с мутиралия глас ше ръководи партия? Той да се благодари, че му се даде шанса да бъде евродепотат.

Волене, ти я създаде Атака и ти я уби! Амин!

Вижте го отзад на снимката каква уродлива физиономия има Димитър Стоянов.

Той Димитър кво си мисли, че ще направи без Волен. Май много си е повярвал.

Какво става със семейната партия? Смех!!!

Неблагодарник

Е това вече е върха! Тоя, за когото всички говореха, че е луд недорасъл наркоман, тоя се реди за оставката на волен. Вместо да е благодарен той забива нож в гърба.

Тия па са еба ти смешниците :(

А между другото родословието на Капка е доста съмнително... дали Димитърчо не е с богозибрана кръвчица?! :) те почти всички богоизбрани са психари и жадни за власт...

Малкият клоун иска да заеме мястото на големия клоун

Сидеров направи Стоянов това, което е в момента и той така му се отблагодарява - просто съм без думи...

Трябва ли да му се отблагодарява с безрезервна подкрепа? Политическият инат е присъщ на БСП, ДПС и РЗС и Атака. Не първите защото им взеха властта, на третите защото им се разпадна парламентарната група, а на четвъртите защото им заклеймиха безчинствата.

ГОРКИЯ СИДЕРОВ, Употребен от Капка и изоставен !!

Тая Цвета Георгиева, дето напусна онзи ден, е братовчедка на Капка. Това е отмъщение на Капка, задето Волен тръгна с бившата на мамин Митко - Деница Гаджева.