Окончателно: Плевнелиев президент със 166 943 гласа повече

Централната избирателна комисия обяви окончателните резултати от изборите за държавен глава. Данните от 100% обработени протоколи показват, че 1 698 136 избиратели са гласували за Росен Плевнелиев и Маргарита Попова.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Плевнелиев президент със 166 943 гласа повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 105000 недействителни / или манипулирани/ бюлетини и още 250000 купени и заменени от представителите на Герб в избирателните секции под вещото ръководство на Цецо - апартмънса и още 55000 полицейски бюлетини пуснати под строй, 40000 от военните, 30000 чиновници които работят за Герб в общините/ако не гласуват за герб ще бъдат изгонени/ и кото прибавим членовете на техните семейства се получават гласовете подадени за Герб!

Тази "подкрепа" не означава стабилност. Вкарвайки Плевнелиев по този насилствен начин в президентството мафията натегна пружината на общественната търпимост, до такава степен, че нещатат вече са неконтролируеми. Няма да е изненада, ако новия президент не изкара мандата, причини и оправдания ще се намерят.

За "големия "президент са гласували повече хора от един средно голям град в България, едва ли има място за радост!Всички останали 5 милиона българи не искат тоталната власт на Борисов и неговите слуги!

Може би резултатите щяха да са други ако двойката на БСП беше обратно подредена, но... така пък ги боли повече сега :D

Естествено подлогата на мутренско Борисовската БКП мафия започва да изпълнява поръчките на своя пребоядисан криминален главатар.Така ще бъде и през цялото му церемониално лакейство.Политическият олигофрен Плевенлиев забогатял от мутренското криминално статукво, като негов продукт и слуга не би могъл и да бъде друг. Това действие на Борисово Цветановщината не е насочено срещу ДС самите престъпни паразити завзели властта Борисов Цветанов са бройлери и криминални креатури на ДС. Целта на мутренско политическата мафия е да настани своите мутирали криминални подлоги на които крепи управлението и престъпната си измамническа пропаганда.link

Така е смурайче, и точно за това президентската институция се принизи и превърна в убежище на елементарно човече, като т.н. "новоизбран". Тъжно и жалко.

За мен,тези избори доказаха,че българският народ е "ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗАИНТЕРЕСОВАН" от това,кой ще го управлява!При най-груби сметки цифрите го доказват: 1.)При последното преброяване ни изкараха,че като население сме около 7 милиона и половина "български граждани",без оглед на етническа принадлежност. 2.)От горната статия излиза,че на втория тур общо гласувалите (независимо за кого)са около 3 милиона и 230 хиляди граждани. 3.)В такъв случай излиза,че на около 4 милиона и 270 000 български граждани"им пука,та им дреме"кой ще ги управлява! 4.)В тази ситуация се питам,каква е тази"велика"победа на ГЕРБ и каква е пък тази"нарастнала популярност" на БСП.?...Ха-ха-ха!:)))

Като цяло вотът на българите в чужбина е спечелен от избраниците на БСП....Това за мен показва,че повечето български"емигранти",не са отишли в чужбина от зор,за да не умрат гладни тук,а точно обратното...отишли са в чужбина с изнесените от България парички,да се правят на"баровци".Аз един път станах свидетел при едни предишни избори,как в Гърция стояха десетки български граждани с такива скъпи коли,които не можете да видите в България..."ферарита","ролс-ройсове","бугатита","ламборджинита" и т.н. Това определено не бяха български"гастарбайтери"...Та тези хора напрегнато слушаха резултатите от тогавашните избори...да видят дали комунистите ще спечелят и дали ще могат да се върнат в България.Комунистите пак паднаха тогава и тези баровци си останаха в Гърция....:)))

Еми сега да заповядат, нали спечелиха техните приятелчета олигарсите, баш комунистите, от БКП, най-истинските, дето не се и реформираха.

Нали щяха да ги касират тия избори.

И на кой по-точно иска да бъде президент, че не разбрахме.

На комшиите в София Парк.

Така е като в чужбина не може да се правят шащми, защото изборните документи минават през много инстанции , а у нас депутати ,,помагат на бременни".

Във България нама ли млади професионални политици, та опряха до тия стари ошафи.

а така имаме си и комсомолец президент,пак се е върнал към старата професия като е бил партиен комсомолски секретар на времето......уууууууууууу........

Голямо купуване на гласове е паднало.

Така изглеждаха предварителните резултати в 19 и 20 часа в изборната нощ, после един по един започнаха да се появяват червените кметове - Перник, Видин, Враца, Сливен.... Не мисля че червената партия е отстранена, дори бих казал, че спечелиха много повече от това което очакваха. Никога в най-новата ни история не е имало избран президент с толкова малка преднина.

То и министър председателят говори разбрано.... Като чичо ми от село дето гледа кози

Не намесвай старата БеКаПе, първо, че тогава се строеше а не разпродаваше, второ, тогава педерастката порода не беше на мода. И въобще, идиотите, които непрекъснато дуднат за събития отпреди 25 години, са по-лоши от самите събития - защото се опитват да замаскират свинщините, които стават СЕГА. А не преди 40+25 години.

В Турция за Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са гласували 21696 души или 96.61%

Когата парите говорят, света слуша.

А за кмет защо не гласувахте с голямо мнозинство за приятеля на ББ Лечков?И за него изборът беше мажоритарен.

Вярно ли е,че Плевнелиев бил помак?

Вярно ли е, че истинският ти баща е 'от ромски произход'?

Възможно е, но има ли значение?!

Продължавам да се питам: какво общо има БСП с БКП, и какво общо има Сер Гей със социалист, да не говорим с комунист? Та той си е един нагушил се добре педал и нищо повече.

Лесно ще ви помете народът, както е тръгнало може още тази зима. А Плевнелиев представлява само себе си. "Спечели" изборите само с 20% на гласоподавателите, което означава, че изобщо не е избран.

Винаги сме гласували за по-малкото зло и винаги сме били потърпевши. ... а борисов си реже лентичките...

-Защитавам колегите си, посланници в чужбина ,които са от ДС .Ние сме много доволни от това, което те донесоха в родината от демократичните неща важни за западните държави .-казва Първанов. -Какво по-точно?Секретни документи ? - Не . Долари и евро.

Така говори, че граматическите му грешки са убийствени. Но на вас герберите ви е все едно, какво става с българския език. Важното е, че ТВ 7 и Европа ТВ промиват мозъците на старите седесари и живковисти, които смятат, че бодигардът на Живков и синът на председателя на благоевградския ОК на БКП са алтернативата спрямо БСП. Браво на вас! По-голям подарък за номенклатурките от БКП няма.

Още пет години страдание, популизъм, демагогия, мизерия и безпътица.

Гледах интервюто и нищо такова не видях и не чух...Да е приоритет електронното правителство на "президента" ми се струва поредното популиско говорене, защото когато е трябвало да работи за това в изпълнителната власт 2.5 години си е "бъркал в носа"...Страхотна мисъл "четирилентови магистрали, ще се обадя на гръцкия президен да озапти народа си"..и още един куп приказки от 1001 нощ..Всеки има критерии и изисквания и за това са различните погледи върху едно и също..

МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА НИ БИЛИ "НИКОЙ" :))) ТИ СИ НИКОЙ, ЧУГУНЕНА ЧЕРВЕНА ГЛАВО!

Тази натрапена комсомолска креатура е най-лошият възможен избор. Чуждо тяло в политиката, нежелан от никой, освен временно от платените клакьори, тотално зависим и до гроб задължен на герб, си остава самотна кукла на конци без способност за полезно действие. С това дълго очакваната промяна, се отлага за след 5 години.

"В Турция за Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са гласували 21696 души или 96.61%, докато за Росен Плевнелиев и Маргарита Попова вота си са дали 761 души или 3.39%." Шизофренията на тълпата се развихря в пълна сила! Да гласуваш с такава убедителна, не - разгромяваща - разлика за партията, която е организирала прогонването ти от Родината! Това е най-масовото, най-стряскащото доказателство, че СТОКХОЛМСКИЯТ СИНДРОМ е валиден не само за отделни лица, но и за организирани тълпи.

Ами вероятно са благодарни,защото там им е по-добре,отколкото в родината?

Вместо да им извадят очи, им изписаха вежди - с българските имена и паспорти Европа е отворена за тях, с ислямското име гледат на тях като на терористи...

Интервю с Плевнелиев: - Другарю Плевнелиев, защо са ви така големи ушите? - За да чувам по-добре другаря Борисов! - Защо са ви така добре измити очите? - За да чета от очите на другаря Борисов всяко негово желание и да го изпълнявам! - Защо ви е толкова празна главата? - За да я пълня с ценни мисли на другаря Борисов! - Защо ви е толкова голяма устата? - За да повтарям неуморно всяка една лъжа на другаря Борисов! - Какви са тези конци, които висят от вас? - Тези конци са, за да ги дърпа другаря Борисов. ...

Просто не виждам какво да се коментира, в големите градове над 60% гласуват за Плевнелиев. Ясно е, че младите, работоспособни и по-интелигентни хора са гласували за ГЕРБ, не защото са добри, а защото алтернативата БСП е трагична перспектива. А и ОЩЕ НЕЩО, това прочетохте ли го? "В Турция за Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са гласували 21696 души или 96.61%, докато за Росен Плевнелиев и Маргарита Попова вота си са дали 761 души или 3.39%"

И да разправят сега червените мекерета, че ГЕРБ са си купили изборите - кой ще им повярва!

според представените резултати за росен плевнелиев гласуват образованите и интелигентни граждани,а за калфин ниско образованите селяни!!!! :) коментарът е ИЗЛИШЕН :):):)

Ухааа!Че де толкова народ по селата?Пък сега разбрах ,че и Сливен бил село.Защото са си избрали червен кмет.Забележителна стъкмистика. Преброяването на населението обаче не показа,че градовете имат само 5 % повече жители от селата. Колко ли ще да е интелигентен и висшист този,който гласува за марионетката на един пожарникар , мутрьо и пишман-футболист с една прочетена книга?Сигурно колкото калинка/Илиева/.

Ей, КГБ, престани да манипулираш хората!

Хитро, гениални изводи на цВик, всичките ми познати магистри гласувахме за Калфин... Явно ние не се броим

На пикчърса-Станко Тодоров-джуниър и Цола Драгойчева -2.Липсва само новият ТодАр Живков.

Вярно е -- стана . Честито ! ----- И сега ?

Като досега!

Не бива, Йов, не бива ... А и едва-ли "нов" раздел (Или отдел ! ) махленско-шмекерийски би бил допуснат . (от Онези, дето вече здраво им причерня пред очите и им се препълниха ушите) Та ...

За голямо съжаление, в тази т. нар. държава .... политиката стана най-големия бизнес ..... това е пътят към "банановата република". Дерзайте !

Не мога да коментирам честността на изборите -Никой не ме е купувал и никого не съм купувал.Не съм виждал и далавери със собствените си очи. Коментирам друг обективен факт.-Ако Станишев и Калфин имаха такава мощна медийна подкрепа като Бойко Борисов и Плевналиев ,считам ,че резултата щеше да бъде друг. Изявите на Борисов,Цветанов и Плевналиев в трите големи телевизии НОВА,БНТ,БТВ и двата вестника ТРУД и 24 часа и изявите на Станишев,Калфин и Данаилов ,не само по време на кампанията,бяха в отношение 5:1.Тогава 5%, по -малко , щяха да са проблем за за другата страна.

По това че теб не са те купували, не говори за честността на изборите. За честността говори 1) наличието на партийна ЦИК, избирана на квоти от партиите в парламента и оглавявана от управляващата партия, 2) работата на ЦИК по оформяне на крайния резултат изцяло НА ТЪМНО. Това е всичко останка от тоталитарната държава. В демократична Европа сега никъде няма партийна ЦИК, нито крайния резултат да се наглася на тъмно от обществото.

В единия списък бях, в другия - не. Живущи от 15 години в чужбина - бяха. Цветанов да провери причините и лицата предизвикали разминаванията. Грешките не бяха случайни, надявам се че има наказания за длъжностни престъпления.

А ми да старото време се върна,той плевнелиев преди беше комсомолски секретар!!!!!!ДРУГАРЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!!!!

Вотът бе контролиран и над 70 % от гласувалите пуснаха бюлетината с омерзение, без да имат алтернарива и без да има читави кандидати. За пръв път се гласува в тупик-ситуация, но скоро това ще бъде причина за остро недоволство...

Aко калфин беше от герб , може би щеше да бъде избран за президент , но пусти политически предразсъдъци, не гледат личността, а партията. Hещо много мънка новоизбраният ни президент. Aз само да попитам как може да си купи човек 4-5 къщи по черноморието и в гърция?

Ура.... БКП се завърна подформата на ГЕРБ , цялата власт в едни ръце . Президен ГЕРБ примиер ГЕРБ кмет ГЕРБ саветници ГЕРБ, народни представители от 240 ... 200 ГЕРБ саветници ГЕРБ СЪЩОТО БЕШЕ ПРЕДИ 1989Г

Не бъди толкова лесен за манипулация! Това се е случвало и с БСП и със СДС ;))

И преди2007г!

Какво говорят за народонаселението следните данни/закръглени/: -Общо с право да гласуват: 6900000 души; - От тях гласували общо: 3239999 или 46.8%; - Гласове за Плевнелиев: 1700000 или 24.6 % от населението; - Гласове за Калфин: 22.2 % от населението. И така, - По малко от 1/4 от населението е избрало Президента на България; - 22.2 % от населението твърдо мечтаят за времето на Т.Живков. Това е България! Не е ли време да се въведе задължително гласуване, както в доста европейски държави? Само тогава българинът няма да има право да хленчи и да обвинява другите за всичко, което не му харсва! -

Сметката ти е много добра, ама няма избор - всичките са от един дол дренки. Та, това е причината да има много негласували - просто няма за кого.

а? задължително гласуване ?нещо друго задължително ?математика , отиди в парка и подишаи дълбоко , може да ти проветри .... каквото и да се разхожда в главата ти .

Твърдо за!!!!!

Една проста сметка тук показва,че и тези избори се печелят от партията на негласувалите.От тези,които не искат да правят компромис със съвестта си ,за да избират пак зло,защото било по-малко,пак някой мазньо,натрапен от някоя партия и им писна от избори без избор.Или които вече духовно са емигрирали от тук и не им пука кой ще е начело на цирка.Ако има задължително гласуване,в което се съмнявам,би трябвало да има и някаква "черна"бюлетина,някаква опция НЕ,с която да отбележат,че са против.Не да правят вота си недействителен,като на съвсем неграмотните.Е ,кой политик ще се зарадва като намери 3 700 000 гласа ,против статуквото?Кой ще посмее да въведе задължително гласуване?И при сегашната организация ,колко седмици ще траят такива избори?

Май и ти мечтаеш за времената на Тато! Всички да гласуваме под строй!

По глупави разсъждения рядко се срещат вече. Населението не излезе да гласува( радостен факт), понеже осъзнава две неща: 1) че няма да кого да гласува.- двамата кандидати са като сиамските близнаци по делата си, 2) защото осъзнава криминалната страна на избирателната система, с която са фалшифицирали изборите 22 години "демократичен преход". Лесно може да се докаже, че в тези избори са гласували не повече от 30%, останалите са нагласени от ЦИК. Абе отворко, къде виждаш ти другаде в Европа "задължителен избор"? Имаше го преди в Гърция и Белгия, но вече е отменен. Това е недемократично мислене и го има само в тоталитарните държави, в демократичните държави избора е доброволен и по съвест. Ти пледираш, че сме мечтаели за Т. Живков, за това не сме гласували. Точно ти "мечтаеш" за Тодор Живков, но ограничения ти умствен капацитет едва ли го разбира.

По глупави разсъждения рядко се срещат вече. Населението не излезе да гласува( радостен факт), понеже осъзнава две неща: 1) че няма да кого да гласува.- двамата кандидати са като сиамските близнаци по делата си, 2) защото осъзнава криминалната страна на избирателната система, с която са фалшифицирали изборите 22 години "демократичен преход". Лесно може да се докаже, че в тези избори са гласували не повече от 30%, останалите са нагласени от ЦИК. Абе отворко, къде виждаш ти другаде в Европа "задължителен избор"? Имаше го преди в Гърция и Белгия, но вече е отменен. Това е недемократично мислене и го има само в тоталитарните държави, в демократичните държави избора е доброволен и по съвест. Ти пледираш, че сме мечтаели за Т. Живков, за това не сме гласували. Точно ти "мечтаеш" за Тодор Живков, но ограничения ти умствен капацитет едва ли го разбира.

Какво му е радостното, че от 100 овце само 24 ходят да гласуват? Това е трагедията на едно племе, което няма бъдеще! Така овцете чакат в кланницата да им отрежат главите! Още в древния Рим е казано: Всеки народ си заслужава съдбата/управлението/ и Главният Рапон!

е този хърбел? Нека покаже жена си. Може би само нея може да бие. Никой друг не би ударил, ако не е Батко му.

ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ И НЕУДОВОЛСТВИЕ ЩЕ КАЖА: ЖЕНА МУ ЮЛИАНА Е ПРЕКРАСНА И ЖЕНА И МАЙКА И ЧОВЕК... КАКВО ТОЛКОВА ДА Я ПОКАЗВА НА НЕЩАСТНИЦИ КАТО ТЕБ!? ГЛЕДАЙ СИ ТРЪТЛЕСТАТА ПЪПЧИВА ДРУГАРКА И СИ ВЯРВАЙ, ЧЕ СИ ГОЛЯМ МЪЖ! Е, ИЗЯЖ СИ УШИТЕ ОТ ЗЛОБА!

Ами тя и за това не е показана на родата, която с тъпия си мозък сега го величае...Популизма май е най силната черта на РП а послушанието - върховенството на живота му..

Милите те комуноиди и тяхната весела математика. Демек да сме си представили колко са хората които щом не са гласували за Плевенлиев значи са против него и по тяхната изкривена логика са против ГЕРБ. А могат ли комуноидите да пресметнат колко не са гласували за Калфин и по тяхната логика би следвало да са против БСП? Изборите ГЕРБ ги спечелили с купуване на гласове , заплахи и бой. Да, всички знаем каква света вода ненапита са другарите от БСП. Те никога не би им хрумнало да купуват гласове , да заплашват и да бият. Но трябва да им се признае че ги бива за вицове... Щом те се слагат защитници на демокрацията.

Ами да,против са.Ако бяха ЗА,щяха да отидат и да гласуват.Или за комунистите от ГЕРБ или за комунистите от БСП,СДС и тем подобни.Защо си мислиш,че между тях има някаква разлика,освен в абревиатурата?Ако законът тук беше като в Сърбия,изборите щяха да са невалидни,при гласували по-малко от 50 %+1 и тогава щеше да се разбере силата на техния вот.Само че нашите политици си знаят ораните заници и никога няма и да помислят за подобен закон.

Стига с тия тъпи лафове "БИЕ"!!! Това да не ви е боксова среща? Защото ако е за БОЙ - тая хърба Плевнелиев хич не го виждам против който и да е.

Тъпак, аз съм 54 кг. и мелям наред разни 100-120 килограмови мутри в смесените двубой...Хърба..хахахахах....

И като се събудиш краката ти отвити ли са?

Какво означава бие Калфин. Зад Калфин са 123.... (не знам колко са гласували за него) , значи ли това, че ги бие и тях. И защо ще ги бие, нали е президент на Р. България, т.е., на всички българи. Просто не мога да разбера защо е това състезание. Кой кого бил. Голяма работа. Като че ли не виждаме всички как стоят нещата. Важното е да сме избрали някой, който да има значение за всички, а не да прави всякакви простотии, само и само да се харесва на определени хора. Важното е да има повече смислени цели и повече мисъл и в крайна сметка повече реални резултати, не само за определени хора.

Помярите български турци и помярите хаджи Иванчо Пенчовци от чужбина си гласуват както виняаги и в единен строй за партиите мафии БСП, ДПС, НДСВ и за баш мафиота и групата му Първанов! Така е било и таща ще бъде, докато новата Президентската двоийка не реформира съда и съдебнвата система и не вкарат мафиотите в затвора - НАЧЕЛО С ВОДАЧИТЕ ИМ!!!!!!

Не позна! Тоя път и Иванчо, и Пенчо са във вашия отбор. Даже и пишат в тоя форум. И сега да не си седнал да ми казваш кой е х. Иванчо Пенчович! Защото той е първооснователя на герб преди близо 140 години! Ясно?

Дано си прав! Ако и този Президент не реформира Съда, значи каузата България е загубена завинаги!

Ще реформира каквото му каже патронът му.Сиреч-нищо.

Никой ли не обърна внимание на факта, че 5235612 български граждани не искат Р.Плевнелиев да бъде президент, а той маха с ръце и се радва?

Прав си!

ако не го искаха щяха да гласуват против, по скоро им е все едно, хайде сметни по твоята логика сега колко не искат калфин

Аре сега сметни колко не искат Калфин.

а ти не обърна ли внимание че малко повече искаха ?

Не го искат 1500000 а на останалите им е все тая!

Като чета коментарите и стигам до извода, че наистина сме станали супер прости и злобни. Никаква смислена дискусия или диалог не сме в състояние да водиме. Само псуване, плюене и яко мачкане?! Може би е време да приемеме факта, че сме се превърнали в грешка на природата...

ГЕРБ изнасили анално столетницата за 5-ти път за 3 години !

О, значи Станишката заради това не иска да подава оставка - на него му хареса и още му се иска! Аз се чудех какво толкова му харесва да го бият, пък то си имало причина!

Радвай се, радвай! То и ти ще го почустваш, независимо от пола ти!

Ей, дирчовки, дето ме изтрихте - значи аналната любов ви харесва, а фейдероса - не? Ма вие не знаете кое е хубавото бе!