Фандъкова пак е кандидат на ГЕРБ за кмет на София

ГЕРБ издигна отново кмета на София Йорданка Фандъкова за предстоящия местен вот. Още двама депутати от ГЕРБ са кандидатирани за кметове на общини.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова пак е кандидат на ГЕРБ за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуделката на ББ кога си изправи фандъците? Или пак стана пекинезка?

Коньовица е историческото име на работнически квартал в западната част на стара София

Послушна марионетка с хубава прическа, която има способността да лае (декламира).

Управлението на герб е вредно за София и търпи незабавна промяна, сега е момента.

Няма ли достойни българи да ти сритат задника !? Аз няма да гласувам за вас, тикви !!

Чета и знам, че във всички квартали на София мръсотията, кучетата и циганите са проблем. Но на "Женски пазар" всички тези проблеми са концентрирани на една малка площ. Сега боядисаха "новата" част и ще дойде ББ да реже лентичката. Ще отчетат свършената "голяма" работа. А Фандъкова непрекъснато лъже, че много скоро започва разчистването и ново строителство на старата част.

"Лукойл България" е единственият доставчик на горива за нуждите на Министерството на финансите за следващите 18 месеца. Това показва справка на министерството, дадена на Дарик по Закона за достъп до обществена информация. Договорът с "Лукойл България" е сключен през юли тази година - по същото време, когато Агенция "Митници" отне лиценза на бургаската рафинерия "Лукойл Нефтохим", заради което тя временно спря производството на горива.

Тъпако, няма да се пенсионираш докато не се научиш да пишеш правилно на български език. Аман от илитерати с претенции (да, пише се претенциИ, ратаИ, търтеИ и т.н) да са кореняк-столичани. Тъпакът няма гражданство и жителство, той е "гражданин на света" на съвременната "демокрация". Соси!

Смешко, ти не успя за какво друго да се хванеш и започна да се заяждаш на тема правопис?! Проблемът е, че вие (провинциалистите) сте като циганите, просто нямате нужната култура за да живеете сред нормални хора. Разбира се има и изключения, НО те само потвърждават въпросното правило!!! Никой не ви е виновен, че като дойдете в София и се държите като развързани диваци!!! Да не говорим, че голяма част от хората от "прованса", като чуят думичката"София" и инстинктивно почва да им излиза пяна и жлъч от устата... но ти тези работи ги знаеш по-добре от мен. В казармата се нагледах на комплексирани "селяци", които не те харесват само защото си се родил в София, а не в някоя забравена от бога дупка в България, в която както те сами се изразяваха... "нямало кой да те напсува"!!!

Много моля, всички мякащи недоразумения, които са се загрижили за София, да стават и да си заминават по родните места!!! Спрете да ни мислите и да ни обяснявате, какво ще се случи на София ако вас ви нямало :)))))) По-добре се погрижете за родните си места, София оставете на нас... тя си е наш проблем :)))) Заради въпросните мякащи съграждани, които са се изсипали в София голяма част от България пустее... и после седят и обясняват, че тя София мно' гадна и мно' мръсна и ако имали работа по родните си места, никога нямало да седят тук... еми как ще има работа, като то не са останали хора, които да работят там... кой нормален инвеститор ще развива бизнес в населено място, в което хората се броят на пръсти... ?!! Та затова, вместо да ни обяснявате, колко ще го закъсаме без вас и колко трябва да сме ви благодарни, че ви има, по-добре се напънете малко и помогнете с личния си принос за развитието на родните ви места... така хем на вас няма да ви се налага да седите в омразната ви София, хем на нас няма да ни се налага да търпим и без това неприятното ви присъствие ;)

защото много работиме,учиме и режеме лентички

НЕ СЪМ СОФИЯНЕЦ, НО СЪМ ЗАВЪРШИЛ СУ И ПОЗНАВАМ ДОСТА ДОБРЕ ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ГРАД. ЖАЛКОТО Е, ЧЕ СЕГА СА СЕ ЗАСЕЛИЛИ МНОГО ВРЕМЕННОПРЕБИВАВАЩИ ГРАЖДАНИ ОТ РОДА НА "ЧАКАРЛАКА" И НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА ДА ПАЗИШ ЧИСТО И ЗДРАВО. УВАЖАВАМ ЖЕЛАНИЕТО И ОТГОВОРНОСТТА НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА. ТЯ Е ДОБРА И ЧЕСТНА РЪКОВОДИТЕЛКА , ЖЕНА И СЪПРУГА. ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХ.

Жорка, прекланям ти се :)

бЛАГОДАРЯ ЗА МАРГАРИЦА СОФИЙСКА

Ако не са мякащите, сега София щеше да е едно малко градче с има- няма 20-30 хиляди "кореняк" софиянци, без промишленост и т.н. . Аман от мразители!!!

Чиче, да оставим настрана правописа и изядените букви. Толкова за промития мозък. С написаното от мен, се възмущавам, че кметството, априори, кметицата не удържа на обещаното и някой е платил някому за това. Колкото за гласуването за Фандъкова - не бих гласувал за нея, ако ще и на челна стойка да ми се изправи. Аз съм мислещ човек и ми е пределно ясно, какъв фигурант е тя. И, за да изясним докрай политическата ми ориентация - комунистите не са ми любимци. Ама никак. Ще гласувам за Прошко Прошков.

Йори, не че нещо, ама защо точно за Прошко Прошков?! С какво въпросният ще е по-добър от сегашната кметица и с какво се е доказал (на дела), че ти е спечелил доверието и гласа?! :) Защо реши точно пък за него да гласуваш, а не за Фандъкова?!

Всеки може да гласува за когото иска. Или не? Особено, ако не ти даде обяснения? Въпрос на вкус...

Само да разбереш,че не е Фандъчкова.От там нататък дали е Прошко или Трошко Трошев все тая

Живея в София на една много къса уличка около 300 метра в кв"Изгрев" Тази година през няколко дни се мете и два пъти я мият. Мете се и цяла София. От 40 години никога не е помитана или измивана. Това се случва само сега.Вижте само стройтелството на околовръстен път,сега южната дъга,ремонтират се подлези и надлези,правят се магистрали и какво ли не. Естествено ,че всичко се прави с благословията на ББ. Кажете ми защо при толкова правителства до сега само се крадеше и сладки обещания от Симеон,Станишев и компания ,а и от преди това.Лошото е ,че ние българите сме завистливо племе и на бялото викаме черно от политически пристрастия. Пак ще гласувам за кметицата! Надявам се скоро и доходите да мръднат нагоре,както и пенсиите.

замитат от тротоарите в тревните площи, като междувременно "хигиенистите" серат и пикаят под балконите на хората. Идилия! И незаконната такса "куче" вдигнаха двойно, и накараха психопатите да стрелят по преминаващите собственици на кучета. Хайде, да не говорим за циганията и престъпността, че ми се повръща! Фандъкова може и да свестен човек, но е сама срещу хиени. Не е за тая работа, нищо не може да промени, само я поболяха. Много по-добре беше да е министър на образованието.

честито че си имаме каметица и цеко ше помага нали 0ще 6 апартамента требва да земе

Била "даскалица"... Ами, такава е! Дори по манталитет. Както казват хората, учител не е професия, а е диагноза. При нея много си личи! В общината е създадена атмосфера на постоянно доносничество и подлизурщина. Всичко кадърно отдавна или избяга само, или бе уволнено.

Тая Фъндъкова да не би досега да е била кметица, че "пак". Тя си е проста статист.

Само да попитам - пролетта обявиха от Столична Община, че се спират маршрутките в София от 01.08.2011г. И, като идвах на работа днес, за малко да ме отнесат две такива камикадзета, пълни с правостоящи... И, въпросът ми е: Коя дата сме днес, та нищо от обещаното не е изпълнено. И кой, и срещу колко отмени това решение???

Фандъкова кмет? Тя е само миловидното лице на мафията отговарящо за цветните лехички и градските тоалетни. Останалото е в ръцете на мафията - Бойко, Цецо, Андрей Иванов и останалите милиционери-гербоваци.

Голяма работа, че е тя. Има по-достойни кандидати. Моят фаворит е друг. Той познава София най-добре и дълги години е бил в управлението - ще гласувам за Стефан Софиянски!

Стефчо крадливата усмивка викаш

Фандъкова пак кмет??? ха ха ха т.е. Борисов пак и кмет!!!

София мрази герб

Фандъкова - ЛЪЖЕЦ , КРАДЕЦ и ПОРЪЧИТЕЛ НА УБИЙСТВА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА !

"Данчето Фандъкова" - миналия път се излъгах да гласувам за нея и за какво???? Вярно е че сигурно пак тя ще спечели,но тоя път без мен!!! Преди 3 месеца ме нахапаха нейните любими улични кучета.За конските каруци,мръсотията по улиците, дупките,колите по тротоарите в центъра и цялата тая кочина - наречена европейска столица София няма да коментирам.Няма да коментирам и великото метро с което само се бият в гърдите ГЕРБ-аджиите,защото е капка в морето,няма да коментирам и спирането на маршрутките,което толкова много се рекламираше,няма да коментирам че концесията за боклука е с 35 милиона лева отгоре на това което взимаше Вълка...Няма да коментирам!!!!!!Не съм доволен от тая жена - тя е учител ,не е кмет - няма какво да се лъжем - чисто и просто е подставено лице там!Но тоя път - без мен!!!

Мрачни перспективи за София - кметката-марионетка пак е кандидат на червения комунистически тиквен герб за кмет!

Не те ли е срам да пишеш такива коментари, от чисто човешка гледна точка ? ако ти е останала такава...

Определено е правилния избор! Със сигурност ще я подкрепя!

И ти ли крадеш апартаменти като ЦВ. ЦВ. ?

И ти ли 6 апартамента като Цв.Цв.?

Човекът е обществено животно. Правото се съдържа в силата. Най-висшето право често е най-висше зло. Провинило се кучето, а наказват свинята. Съдебното решение се приема за истина. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Докогато това е истина,това ще е истината!

Стига бре, дотегна на всички. Ако имаш да кажеш нещо, кажи го със свои думи. Или мислиш, че си много оригинален?

Човекът е обществено животно. Правото се съдържа в силата. Най-висшето право често е най-висше зло. Провинило се кучето, а наказват свинята. Съдебното решение се приема за истина. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби. Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Докогато това е истина,това ще е истината!

Цялата власт в страната принадлежи на парите и произтича от парите. Никой не бръсне народа за слива.

3 500 подписали се за премахване и изграждане на нов на мястото на клоаката "Женски пазар" няма да гласувят за Фандъкова. Само обещания - това свърши през цялото си кметуване.

Като Бивш гербер , Ви казвам, че сте масово изнасилвани И При РУМЯНКА, при КАЛИНКА, при АНА МАРИЙКА, при ФЕДОСКА, при ЦЕЦКА, от.... харема на Боковата банда

Умните хора никога не са гласували за ГЕРБ и няма да гласуват за тях.

Впечатление ми направи един коментар "това не беше кметско управление, трябва ни кмет"... Кое беше кметско управление искам да запитам?! Софиянски? Спокойно, неговите стари муцуни и сега се включват, къде с него къде без него, там са! И Кадиев ще е там! И Прошко ще се разпише. Впечатление прави, че г-жа Фандъкова (логично) работи с г-н Борисов, но не ви правят впечатление странните коалиции, които постоянно се формират в последните дни. Единаците Костов и Янев ненадейно се решиха да се подкрепят, (фалшивото) ОДС и СДС и те (нищо, че и двете издигат кандидати за един и същи пост). Да, има ги тези неща, но ни е по-лесно да поплюем г-жа Фандъкова, защото ни строи метрото и ни облекчава трафика, реновира ни градския транспорт и ни чисти града...все лоши неща, а? Нямало паркинги...защо ли тя не може да ликвидира и световния глад...?! Проблеми, които с години не намериха своите решения ние сега искаме не за ЕДИН мандат, а за ПОЛОВИН да се отстранят, Е НЕ СТАВА!!! А иначе всеки, който би си направил труда да провери преди да критикува, би могъл да отвори сайта на общината и да погледне стартираните проекти, които сигурно ще се учудите, но засягат огромна част от сега съществуващите проблеми. Дами и господа, мислете обективно и критикувайте градивно! Не се оставяйте на инерцията и пропагандата! Бъдете мислещи!

Тъкмо се питах къде ми е левато м..а то тичкало да го регистрират...мислим да пратим и десното..гъди, гъди.. ..миличко..СТАВА..и не абстрактно - ние. а така ..без дами и господа. По любов, дай боже всекиму. щтрак цензор на портрет

Поздравявам Те за мнението!!! Да в София се работи много здраво, наливат се много пари! Но признай, че Фандъкова, моите почитания, е не повече от КМЕТСКИ НАМЕСТНИК на ББ!!! Дори Запада критикуваше как Путин назначи Медведев за президент, чрез избори, разбира се!!!

Кадафито е виновен

Да строи се бул. Тодор Каблешков е затворен повече от година и половина, отива към две участък от около 500метра. Около южният парк е затворено над година. Това ли са великите строежи на кметицата бул. Н. Мушанов е заторен втора седмица участък от няма и 100метра, ако с такива темпове се работи НЕ БЛАГОДАРЯ на тази кметица.

Данче, хайде да се срещнем под подлеза на централна гара. С теб ще е по безопасно за мен. В твоя дом през кенефа ли се влиза. Твоята врата на арабска шатра ли прилича.....Някои от нас работят- кажи чия е жп гарата, да си знаем да си пазим хляба. ....................... мразя сегашната София. Изгуби се за да стане село на на някой лъжец в чужбина. Но съм убеден, защото съм споделял животите ни с кореняци - от всяко дърво шоп не става. Ще мине време..и някой ще разкаже на някого за суетата. Защото ще бъде там. ...................... софиянци са търпеливи хора бб, Е оти ги слагахте оградите пред парламента..какво направихте , че се надрисахте.. Данче, много си готина..но чужда.

Право в десятката! Остави шатрата. Макар, че зиме около нея е ледена площадка и абонамент за Пирогов. Вижте навесите над стълбите при подлеза - стъклата са мръсни, като от декор на мексикански филм. Металната конструкция, освен мръсна е и ръждясала. Преди да влезеш в подлеза, трябва да си правиш ваксина против тетанус! Асансьорите за инвалиди не работят. Другото, което не проумявам: Защо, при положение, че СЕВЕРНАТА дъга на околовръсното свързва международния път от Калотина с две магистрали - Хемус и Тракия, от скоро и Люлин, и по тази северна дъга през лятото преминават турските гастарбайтъри, закупили винетки, ЗАЩО приоритет беше южната дъга? Защото зад нея живеят баровците от Бояна, Симеоново и Драгалевци?! Ето, за това няма да гласувам за Фандъкова.

Радвам се че има хора, на които им пука, че Данчето всъщност не е направила нищо като хората. Не става въпрос за ГЕРБ става дума за личността на Фандъкова. Е не става жената за кмет и това е. Ще е по полезна за другаде.

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС! Кроткостта е лекарство за жестокост.

Чета тук, чета и не се чудя. Огромната, негативната част е написана от "Червената Гвардия". Вместо да коментирате измислени здравословни проблеми, предложете свой кандидат. Най-успешният кмет на София-инж. Ив. Иванов, вие натикахте в затвора, веднага след преврата на 09.09.1944. От там той проектира яз. Искър, благодарение на който сега пиете вода, а някой от вас дори се къпят. През цялото ви комунистическо господство нямаше нито един кмет на София, който да не прескача релсите на трамвая, от страх да не го хване ток. Всеки от тях беше идвал тук някога, в детинството си, да се поклони на мумията в градската градина. ЖелЮ ви пусна тук, никой няма ди ви гони. Сами ще си отидете. ПиснА ми от мЯкащи по Пиротска.

Брей! ПиснА ти от мЯкащи по Пиротска?! Но защо ли ще гласувам за Герб, то в тази чалгаджийско-мутренско-ченгесарска партия мякат 99 на сто, а вождът на тези простаци дори не може да говори правилно български език.

Един свестен паркинг не е направавен, ама вече разделиха целия град на зелени, сини оранжеви, червени зони... и все им е малко, рекет за всички...както са си свикнали от годините с бухалките. Стига вече...

Епа върни се на село, бе пич. Тука има само зелени зони. Нали от те пратихме у центъра, сИга защо рИвеш?.

абсолютно съм съгласна,темата за паркирането е направо пареща, а цените да не говорим......то се видя преди време, че нашето паркиране е доооста скъпичко.....а тая Фандъкова не мога да я понасям,Общината е егати рекетьора

Двубоя на тези избори е Софиянски - Фандъкова! Предстои интересна битка!

Е баси и избора :)

Бионсе трудна, Гага лудна. данчето - кмет, божко - президент. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не беше кметско управление. На столицата й е нужен кмет като хората.

Слабо, много слабо....С тази къса пейка пълна с калинки до никъде няма да стигнат!

Честито да им е на столичаните в повече!Новото старо ,усмихнато лице на провинциалното безхаберие,солподвластничката на вечната рапонска воля и амбиция за града.Да са им честити Завода за отпадъците,чистотата,надлезите и подлезите по възловите кръстовища.Да им е честит ТИТАН,с метлите и оранжевите ромки по булевардите-средновековен Лондон в съвременен вариант.Да им е чедстит първия и последния сняг от по 5см. и тоталния транспортен хаос в такива бедствени,според Фандъкова,условия.Честити нови сини,зелени,оранжеви,червени и пр.зони за платено паркиране,вкл. и по покривите на блоковете.Честито.

Фандъкова е моят избор! Всеки гледа около себе си. Градинката Св. Никола Софийски никога не е била в толкова добро състояние. Тревата подстригана, храстите оформени, Църквата и паметникът нощем светят, алейте чисти и светли, остава и ние да пазим красотата. Без шум и приказки, тази Жена успя да въведе Чистотата като свой критерии. Ще Я подкрепя.

Струва ми се, че дори по Тошевото време тази градинка е била в много, много по-добро състояние, като и тази до които аз живея - Докторската и парка Заимов. Впрочем, Фастъкова не ли от Самоков?

Бат Бойко си НАЗНАЧИ кмет преди около 2 години! Сега силно се надява, че есента ще си НАЗНАЧИ министър-председател! След което ще се опита да сложи Тодор Живков в малкото си джобче!!! ..........Но матреала може и да го подхлъзне към бунището на историята........

Аз съм коньовичар, а ние комунисти не търпиме. Не се бутай у сека манджа. Глей си шефа киро добрев как го гепиха у варна и се моли да не те докопа некой от наште, че ше ти се стъжни историята. P.S. Нарочно ти писах на диалект, за да слезна на нивото ти.

Коньовица е бил работнически квартал с пролетарски дух, а на ББ партийния билет още му се подава от джоба?

Ти муньо не знам от къде си, но разбрах две неща за това, какъв си: 1. когато човек е с много нисък интелект, то той може само да крещи, псува и заплашва; 2. веруюто КОЙТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС е абсолютно комунистически подход, т.е. твоят подход и след, като не понасяш комунистите, т.е. себе си - вземи мерки; 3. имаш чувство за хумор " P.S. Нарочно ти писах на диалект, за да слезна на нивото ти"!!!! Голям смях!

Коньовичар ли си! Та в този квартал винаги са живяли хамали, каруцари, прислужнички и проститутки. Я се скрий. Коньовичар бил нашия?! Ха-ха!

Обаче гражданите й изглеждат все по-зле и стават все по-болни, по-безработни и бедни.

Болни са мозъците на комунистите като тебе. А сте бедни, защото сте МЪРЗЕЛИВИ!

При здравословен рацион за от около 15лв дневно, при заплата около 300, как да не те мързи да работиш и същевременно да си принуден хронично да не си дояждаш. :)))))

Преди всичко и желая здраве. Дано това напрежение не и повлияе зле. Болен човек по принцип не се слага на изборна длъжност, но така са решили, така са направили. В Щатите преди да избереш някого, ти казват и показват, че физически и психически, кандидата е здрав. Тука казват, че се разболяла, че след дълго лечение махнала перуката, преборила се с коварна болест и се чувствала по добре. Вместо да я щадят, те пак я натиснаха да се кандидатира. Луда работа. От друга страна, няма да гласувам за тях, независимо че тя ми е симпатична. Няма да гласувам, защото първото нещо което ще направят е да презонират отново София и да ми вдигват данъците и такса смет. Те и без това са необяснимо високи и още едно увеличение просто трудно ще се понесе.

Върни се на село - там данъците са по-ниски. Пък и кмета може да е червендалест, оял се комунист.

Първо, нямам село и много съжалявам за което. Баща ми и майка ми са си от София, единия ми дядо от Лозенец, другия от Драгалевци. За съжаление Драгалевци е било китно и хубаво селце, но шопската лакомия да си продадеме нивите на селяните, направи от този квартал, най голямата провинция. Второ, да имаме къща на село, купихме я, за да си почиваме от голми граждани като тебе. Оставяме я София на селяните като тебе и кметицата.

Това е кмета на София! Няма друг!

За да видите, че ние от ГЕРБ мислим за вас, ще ви дам един съвет. Моля не злобейте, това води до много сериозни болести. Злобата, жлъчта и зависта ще ви доведат до гроба. Напишете в Гугъл "злоба и болест" и ще видите, че съм прав. Недейте така, все пак на България и трябват хора, нали за вас я правим хубава.

тя фандакова,толкова ли е злобна,че е толкова болна.по-слаб кмет софия никога не е имала.столицата се управлява от б.б. и от хилядите заместници на фандакова.тя е само фигура,която е послушна я не саздава проблеми на управляващите.аз сам четварто покеление чист софянец,но ще се изселя на 20 км.от соифя,защото тук вече не е нормално да се живее,а и ще продалява да ни управлява марионетка.нищо не направи за кучетата,за марсотията за грозните и миризливи кофи за боклук.облагородява само южния парк,сигирно не знае че има и западен и северен парк.за метрото и околоврастния пат да се разберат с б.б. тя ли го прави или тои.и двамата си го приписват.изобщо тази жена не става за кмет.да си учителства и да си варви от властта.не сам злобен,не сам комунист,а преценявам реално

Твоето 4-то поколение софиянец нещо на оборска тор ми намирисва. Въпреки нашествието ви, София не е била толкова чиста след като веселиновският селяндур ЖелЮ не отмени софийското жителство. Я си ходете на село.

Като всеки гербер и ти лъжеш още в първото си изречение. "...че ние от ГЕРБ мислим..." Кого лъжеш че вие от герб мислите? На вас ви липсва необходимият хардуер за да изпълнява тази функция и ти сега ми разправяш- били сте мислели. Поради това и софтуерът, дето ви го инсталират от Брюксел и Вашингтон, работи толкова зле, току нещо му липсва, току нещо зависва и трябва да идват да ви го преинсталират или направо ръчно да ви (засъжаление и НИ) управляват.

кметка на Бойко марионетка-хахахахаха :)