”Лукойл” свали цените на горивата

"Лукойл" намали заводските цени на горивата, като за бензина намалението е 2,72%, а за дизела - 3%.

Обратно в новината

Коментари - ”Лукойл” свали цените на горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственият начин е да зареждаме само при неотложна нужда от всички бензиностанции и то минимални количества.Иначе няма какво да плачем.

Джакпота удря единствено оня БОКЛУК- ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ. Бих искал да го видя някъде, но сам.. Ще му смачкам дебелия гъз... Понеже е "любимец" на народа, ходи с една камара гардове. Иначе "любовта" на народа, може да му дойде в повече.. Аз лично му обещавам поне седмица в "Пирогов".

Бойкот на бензионстанции Лукойл! От 1 година си го правя. Нека това е интелегентния отговор на всички българи. Поне това никой не може да ни принуди да не го правим!!! Незная от другите вериги, коя зарежда от Лукойл, но ако се проучи точно коя верига внася отдругаде горива, разибра се не пак лукови, само при нея! Така ще ги съборим тия гадове.

Поради драстичното спадане на петрола са намалили цената на бензина с 1 ст. Мръсни гадове вече се гаврят с нас.При двойна цена на петрола преди години цената на горивата беше същата.

Искам да попитам тези журналисти,които са писали тази статия дали знаят,че тези цени,които от днес Лукойл били уж намалили са такива от поне 10 дни??? И защо не излезе поне един от онези михлюзи,които при всяко увеличение на петрола на световните борси ни обясняват надълго и нашироко как и защо точно с толкова трябва да се повишат цените на горивата у нас да ни обяснят и сега как при спад на петрола,който в един момент беше 10,5% у нас,в Чалгария(или Мутрестания,както искате наречете тази държава)цените на горивата не са мръднали и с йота надолу???

вЕрно ли толкова много са го намалили, е сега колко ще спестииим.

Нагли, безскрупулни - с 1 ст намаляват цените -

Цените на петрола бяха по-високи преди няколко месеца и цената бе същата. Не само през 2008г. Задаваме въпроси, никой не отговаря. Това е и задачата на форумите - да разпускаме, пишейки :)

Какво поевтиняване БЕ?!?!!? Аз на тия цени зареждах миналата седм., когато бях на море...!!! НЕЩО ИЛИ АЗ СЕ БЪРКАМ, ИЛИ ТИЯ СИ ПРАВЯТ Т...ШАК С НАС!!!

Kak пък не ви е срам бе. При 6 месечен минимум на петрола и цена около 100 долара за барел на вас ви се откъсна намаление 3%

Що за наглост цената 2.47лева е още от преди 10 дена. Какво е това нулево намаление?

Баси! Цените се сринаха! При 2.47 лв. за литър А95 Лукойл вероятно губи 5 лева ...

КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ В БГ Е МНОГО СИЛНА/ПРАВЕШКИ СЕЛЯНИ И МНОГО ДРУГИ/ ПРОБЛЕМА Е В ТОВА, ЧЕ ИМА МНОГО КОИТО ЯДАТ ОТ СЪЩИТЕ КЕБАПЧЕТА И ЧАКАЙТЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ

А за колко часа е поефтиняването?

Това си е жива подигравка! Свалили цените с 1-2 ст. и си мислят че ще замажат очите на хората! Цените на суровия петрол 2 пъти тази седмица падаха драстично на световните пазара, но тук ние сме извън всякакви пазари и логични обеснения....тука е България, страната, където всеки си прави каквото иска с тоя народ!!!

когато вдигат цените с 5-10% никой нищо не казва. А за намаляване от 1-2% ще обиколят всички медии.. ГРОБ Е ВИНОВЕН (ТИКВАТА, НЕДОНОСЧЕТО ДЯНКОФФ, ФИЗКУЛТУРНИКА И ОЩЕ МНОГО МУТРИ)

хммм!ти наистина ли мислиш че герб са причината за това?егати колко тъпи хора има:)ужассссс

Отиде му комисионната на БББ :)

Бойкот на всичко където пише "Лукойл"!!!

разбира се че знаеме,никога вече.

май свършва туристическият сезон :))

Е, не се ядосвайте, че ще ви "баннат" ..Руската мафия така е решила, с толкова го е "намалила"..ТЯ и златевската мафия решават у нас -при това правителство и при предишното.. Това е положението..

подигравка!!! правилно би било да се напише: лъкоил "свали" цените на горивата - кавичките са на грешно място. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Долни боклучци са лукоил. Свещи да си купят с тия пари.

А ти какво очакваш от руската свиня?

Това са смешни проценти намаления след реалния спад на цените на петрола,бе тъпанари от Лукойл!

kgb777kgb

Не си хабете нервите , просто спрете да зареждате и те така ще го издухат , че свят ще им се извие !! Така сте едни обикновени кресльовци !!! Давам предложение - 10 дневен бойкот на горивата / на всички / - никой нищо на която и да е бензиностанция не зарежда ! Ако не свалят цените , още 10 дена - като блокира цялата държава Лукойл ще свали цените до реалните 2. 00 - 2.10 за литър ! Ако искате , аз ходя пеша и само в спешни случай излизам с кола !!!

Абе майната им, аз от 2 седмици вече не карам колата, в процес на поръчка на китайски батерий от Чехия съм, мотор от Костов, читав контролер и минавам на ток. По мои сметки по 100км би трябвало да навъртам с едно зареждане.

Какво намаляват? Вчера пропан-бутанът беше 1,26! За какво намаление говорите, бе ненормални журналя? Къде и кога живеете?

Абе хора,за какво намаление говорите от днес.Тези цени са от 10-ина дни.Като прочетох заглавието се зарадвах,но като прочетох цените,гледам същите.

За руснаците , концерна Мечел , за желязо и всички съпътстващи , бавно завзема пазарите у нас , като фалира една по една фирми от бранша!

Добре де как при 150 долара за барел 2008 г. бензина беше 2.50 и при 85 долара за барел 2011 бензина пак е 2.50. Някой удря джакпота !!!!

Точно така , някой прави джакпот. Включително лукоил...

по-големи преносни такси :D

Годишна нетна печалба на Лукойл 9 млрд. $ 2009 г. Акциз и ДДС 67% Загуби на държавата над 4 млрд. лв. годишно, реално са много повече...

Има нещо такова!!!

Спада на световните борси е всеки ден по 2-3 % ! Лукойл е лъжец, не зареждайте на негови бензиностанции! Вън руснаците от България.

Абсолютно правилно!!! Аз от 6 месеца НЕ СЪМ СТЪПВАЛ на тяхна бензиностанция! Време е при тях да останат да зареждат само тези, на които ЛУКОЙЛ ПЛАЩА - ПОЛИТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ!!!

Пропуснах НЕЗАВИСИМИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД, ама той си е част от ОЛИГАРХИЯТА!!!

Когато трябва да вдигат цените е според нюйорксите темпове и индекси, когато трябва да свалят е според лондонските. Гадове, монополисти и мутри играчи! Да се сгърчите от тия пари! Да лапате нафта и дрискате стари пачки!

Обявените цени изобщо не са нови, а поне от 10 дни.