Кадиев: Или сме заедно, или поотделно на въжето

Аз приемам да бъда политически покойник след изборите, ако всички вие си сложите главата в торбата за предстоящия вот.

Обратно в новината

Коментари - Кадиев: Или сме заедно, или поотделно на въжето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

въжето е от мен,само почвайте да го използвате и ще ви подарявам въжета:)

Моля всички комунисти да последват призива на Кадиев и да се обесят заедно. Това е гарант, че България ще пребъде. По-голямо зло от комунистите няма. Иначе Кадиев разчита на гласовете на изкуфели хора с бели коси с по стотина лева пенсия. Защо червеният кандидат-кмет не каже колко пари има жена му и как са се сдобили с тях....

абе господине-какви са тия и з п о в е д и? някакво самопризнание или опит за оневиняване? защо и в какво??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

БСП е доказана мафия. Ще повярваме, че мисли за България само ако всички крадено се върне в обраната каса до последната стотинка, гарнирано с сълзливо извинение пред Народа! Иначе- на бунището на историята с омерзение! Чакаме първото!

Това злобно и отмъстително момченце, което разчита на арогантността си и кинтите от лоената си копаня - Енерджи съплай, няма ли най-после да се разкара от БСП ? Само за патриарх не се е кандидатирал...И вечно губи- ама, не му пука. ....наглец.По ще му отива да се кандидатира за шеф на гей-движението - нали ги подкрепя.

Издигнаха идиоти за кандидати, а сега накъде. Единствената надежда може да им бъде, че кандидатите и на другите не са цвете за мирисане. В крайна сметка, ние като избиратели, сме поставени в ситуация да избираме с отвращение от личните и професионални "качества" на предложените кандидати.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ РОВИШ КАТО КЛОШАР В КОНТЕЙНЕРА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ БОКЛУЦИ. Докога ще бъдем клошари избиращи като мазохисти тези които ще ни тормозят през следващите четири години. ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ - ТОВА Е ИЗХОДА В НАСТОЯЩАТА СИТУАЦИЯ !!!!

Да не гласуваме , за да могат турците и циганите да ни изберат президент Браво , просто кипиш от мозък , типичен бесепар

Кадиев, ходи си на гейпарада!

Предпочитам заедно да сте на въжето всички комуноидни отрепки !

По-добре по отделно за да не се подлага на опън и да издържи всяко въже.

Прав си, че изтънят въжето:) Те са дебелшки повечето - например свинята Божинов. Кадиев е глистав за това е под категорията

примки от гресирани проволки: По-бързо действие, примката се затяга на момента, - по-голяма сигурност, няма опастност да се скъса въжето, - и най важнотто ще ви дам на всички и доживотна гаранция за всяка примка.

А бе другарю Кадиев, какво има за умуване? Всичките към въжето,... и под строй с фанфари и Интернационала! Не ви ли е ясно?

Харесвам Кадиев и изпитвам уважение към високата му степен на образование. Мисля, че е почтен човек. По ум и почтеност е на светлинни години пред Бойко Борисов и компания. Ще гласувам за него, както и миналия път! Жалко, че хората не следят позициите на Кадиев и дейността му като общински съветник, а се ръководят от примитивна злоба и ненавист!

И ти си за въжето тогава!

Владко , колко ти плащат от Герб!!!

И аз харесвам Кадиев, ама повече жена му. Защото са много предприемчиви и честни. Как набързо основаха фирма и на следващия ден започнаха да изнасят ток и така за 5 000 000 евро.

интересно къде беше херсонският плужек, полу-мъж, другара Станишев, пък и цялото им ЦК, когато другарка Масларова замъкна милионите? Да не говорим за всичките им 22 г. крадене ...

Единствените който се двоумят как да отидат на въжето са комунягите. За нас е все едно. Дойде им края ама и на нас ни разказаха играта.

и другарите ти-милионери и мултимилионери от "Посрано"сте за въжето!Въпросът ти е излишен-заедно,както сте в кражбите!

Е доколкото се следват правилата, САМО ПОСЛЕДНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ НАМАЖАТ ВЪЖЕТО! КОИ ЛИ ЩЕ СА ТЕ?

Кадиев, дръж здраво и не се кахъри от прочетените мнения. Марк Твен е казал с думите на Хъкълбери Фин "демокрацията е да спечелиш на своя страна по-голямата част от глупаците". Както се вижда от коментарите, те бяха спечелени преди две години от тандема Бо-Цвък. Пада им се!

Е айде сега! Колко пъти до сега тези "глупаци" гласуваха за комотрепки- Луканов, Жан, Сергей-гей и пр.? Вярнои Боката си е от вашите, но идват други времена и си отивате икомунисти и милиционери в купом!Дай Боже, амин!

Кадиев, ние нямаме нищо против и да сте заедно на въжето, един до друг. А може и един под друг. Вие само се качете, все ще се намери някой от Вашите, който да ритне стълбичката...

Гошо, за да гласувам за теб искам подробности! 1. Какво разбираш под нормална държава? 2. Какво конкретно обещаваш да направиш за София? Ще продължава ли да има в 21-ви век квартали на столицата без канализация? Кога и как ще махнеш автомобилите от тротоарите и къде ще ги сложиш? Какво ще стане с комплексите, застроени с панелни блокове, на които собствениците нямат пари за саниране, а срока им на годност изтича? Каква е алтернативата за отопление на софиянците, ако теца им фалира, защо няма газоснабдяване? Защо обществения транспорт е същия като този отпреди 20 години и се разчита единствено на бъдещото разширение на метрото? Кога най-накрая кметовете на общините ще излязат на светло за да им видим физиономиите? Аз например искам да питам кмета на община Младост кога ще махне кучетата под прозореца ми, които всяка нощ вият и съм принуден да пускам бомбички от прозореца?

Помолете се на Дянков да Ви отпусне малко пари за сапун да понамажите въжетата. Все пак нека бъдем хуманни. GOOD-BYE

Аз нямам претеннции да се бесят поединично или в група все тая. Важното е да стане работата. После да не изхвърлят примките а да ги подготвят за върхушката Гроб. Най-накрая трябва да влезем само честни и добри хора в управлението на страната.

Вие да не сте Германци бре? Кажи кои сте за да гласуваме някой ден, ако сме живи, за Вас. Щото май Станишката шъ си ходи скоро.

В момента си възвръщаме популярността и то с добри темпове, особено сред младите. Имаме бан в медиите и за нас не пишат, що ли.

Силни слова от умряла партия. То не може половината да са престъпници, като Р.Петков, Р.Овч. и др. останалата половина крадци

Открай време в тая партия някои са заедно, други не са - само обслужват тези няколко фамилии, които са заедно. Добре е, че дори и те почват да го осъзнават. Само дето доста са закъснели с изводите, поради което ще си понесат последствията - а именно - поотделно на въжето на историята! Краят ви е много близо, псевдосоциалисти, което лично мен много ме радва! И 400 милиона няма да ви стигнат за изборите, защото народът не е заедно с вас - най-сетне не е! И слава Богу!

Всеки кандидат за дадена заемана длъжност /кмет, президент и други длъжности, свързани с облажване/ да си провежда кампанията със свои средства, а не да разчита на пари от бюджета "подарени" неправомерно от хазната на партията му. Не съм съгласна с парите които плащам да се провеждат предизборни мероприятия. С тези пари ако се ремонтира една къса уличка ще е по-разумно, отколкото да се печатат плакати и листовки, които после висят с месеци непочистени. А Кадиев - няма свисъл да се кандидатира за каквото и да било. Няма да бъде избран.

Другарко Христова, направо казвай кой ще бъде избран и с никакви избори да не си губим времето и да не си харчим нашите пари! Ама да не ни пробуташ някакъв, който да има само пари и нищо в главата си било дори и за най-селския кмет! П.П. Другарко Христова, нищо лошо за твоите гербаджии не казвам!

не съм ти другарка. Кадиев е бита карта, защото е злобар, кариерист и не на последно място му трябва власт на всяка цена. Ти умнико си гласувай за него но в твоя си град На София и трябва кмет Софянец за да милее за нея а не да краде. Не съм и герберист, за сега единстрвено Прошков може да получи моя глас. казвам може.още не съм решила.

Кадиев,единственото ти хубаво решение беше като си подаде оставката от финансовото министерство.Всичко друго ти е лайна,помия и лакомия...махай се и като общинар...просто изчезни от хоризонта

След 22 години на закани, "тая власт с кръв сме я взели, с кръв ще я сдадем", вече се говори за "въже", "главата в торбата". Краят на "столетницата" наближава. Любен Корнезов затова иска да се въведе "евтаназията", за да се скъси времето на агонията, преди леталният изход

Това за нормалната държава го слушаме и чакаме 45+20=65 години. Достатъчно, за да убедите и последния идиот в държавата, че и следващите 4 ще ни изгубите в празни приказки и обещания. Достатъчно!

Hе се разбира какво им пречеше да я направят нормална държава през всичките тези години, но когато говори комунист винаги е така!

заедно на се бесилиото:))

"..ко БСП загуби изборите наесен, партията ще затъне, а вътрешните борби ще докарат БСП да второстепенна политическа сила.." - А, ДАНО !!!! Аз искам да изчезнат като вид, ама и това върши работа. Все отнякъде трябва да се почне! :)

Не се надявай, тези никога няма да изчезнат. Просто трябва да се цивилизоват по някакъв начин, това се случва постепенно, но и тяхната модернизация е като модернизацията на държавата - бавна и грозна.

Време е да ни светне, че заради тях държавата е такава, а не обратното.

Имаше вътрешни борби и преврат дори през 1989та и всички видяхме какво се роди от това. Добре ще им дойдат едни вътрешни борби и разцепление, та белким изчезнат завинаги.

левски каза ако загубя губя само мене си ...а тоя иска да затрие всички -ама че злобар

интересно звучат думите на Thomas Jefferson от устата на един социалист (екс комунист)

За пари на какво не е способен човек - даже да премине на страната на идеологическия враг!

от твоите уста - в божите уши! И да не забравите, след изборитр, да си изпълните обещаното!...

тъпи комунета искате да направите България нормална държава ли? - ми вие за 45г не успяхте да я направите таква даже напротив пратихте ни в тъмните векове на човечеството и още не можем да излезнем от там, когато управлявахте при Виденов махнахте три нули от стойността на парите и България затъна до неузнаваемост, по времето на троийната коалиция се случиха най безпрецедентните грабежи на държавата и затъване в пумията. Е питам ви как сега за 4 години ще оправите България като за половин век не успяхте? Не ви вярваме вече. Вие сте единствената партия, която доказа, че не може да управлява държавата....

Комунистите обичат да се самостресират и правят на герои. Безразличието на народа към тях, окончателно ги побърква.

Даже не ми се пише коментар за покойници.

Най се дразня, когато подобни безлични образи се опитват да се правят на личности.

Кадиев подчерта, че левицата не може да разчита на голям финансов ресурс, затова пък има богат организационен опит. Освен това имат вяра,която е бронирана здраво в гърдите.....и така до сияйните върхове на комунизма. Но има и нещо ново:започнаха вече да говорят за въжето на шията им,което си го заслужават отдавна!

на вазето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Комунизмът си отива !!! И това ме радва !!!

Най-сетне, ама дали? Дано!

"Меня снимут, тебя повешают! Свободен превод от руски - Мен ще свалят, а теб ще обесят!

... меня снимут, а тебя - повесят...

Мне стыдно! ;-(

Мразя ги тия комунисти...да се махат колкото може по-надалеко...съсипаха държавата тия мафиоти

мразя ги тия глупаци, които вярват на крадливите мутри от управлението

Ха ха , ама не случайно Бойко бил прерязал лентата на завод за ленти , ама не бил за ленти , а за въженца , явно бесепарчетата сами ще се бесят с тях след изборите Айде дано ,удържат на думата си Ама пък комунист-социалист който не лъже и не краде има ли ааааа

След като от 1944 ни "оправят", пак с ненаситни мераци да ни правят "нормална държава". Аман от тези мизерници, дано не второстепенна, а и третостепенна политическа сила да не са никога повече!

Се ми е тая как ще увиснете! Крадливи и лъжливи комунисти сте и си заслужавате въжето...на хората им писна от вас 45+20...вървете си с мир продажници

Разбрано: ИЛИ ЩЕ УВИСНИТЕ ЗАЕДНО ИЛИ ПООТДЕЛНО. :)))

Хей, този Кадиев започва да ми харесва! "или ще се държим заедно, или ще увиснем на въжето поотделно" - страхотна идея, Кадиев! Заслужавате го на 101%!