Крадец уби жена, хвърляйки я от балкона

35-годишен криминално проявен мъж от ромски произход е задържан за жестоко убийство на възрастна жена във вилната зона на Сливен тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Крадец уби жена, хвърляйки я от балкона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Когато се обедините срещу циганската напаст , тогава ще живеете по-сигурно ! Но вие не искате , искате нещо , някой някак да направи ! Дори плюехте Волен Сидеров , когато ви говореше точно за същите неща ! Избора си е ваш , но няма да се състои , докато не го направите !!!

Явно скоро време ще вземем да се заредим с пищови и други средства, за да защитим себе си и семейството от подобни посегателства. Види се че законодателството, да ме прощава, е ПЪЛНО С МИШКИ И ЛАПАЧИ ЗА ПАРИ И ПОЛОЖЕНИЕ, а народа да си живее както може значи....Преди следващия подобен случай.

Най-ме кефи като прочета че еди кой си рецидивист имал еди колко си РЕГИСТРИРАНИ престъпления.Що не заменим съдилищата със статистическия институт?.

Къде е "Българския"Хелзинкски Комитет да коментира или се е втурнал за печен адвокат?!

Такава е реалността в страната. Отрепки като тоя, убиват хората за стотинките им.. После "коректният" съд ги "осъжда" На страхотното изпитание- условна присъда. Само че, ако по този начин пострада семействтото на даден магистрат.... вече е друго.. Мир на праха на клетата женица..

Не искам повече да чета и слушам за убити българи от получовешки същества защитавани от съмнителни организации. Време е сами да си помогнем, просто трябва да сме единни и можем да се справим с този проблем, както и с всеки друг между другото. Все още вярвам в потенциала и качествата на нас българите.

Абе какво смъртно наказание.Ще сме доволни ако поне сега го бутнат в затвора.Аме ако даде пари пак ще го пуснат.

парламента да гласува да се отделят средства от бюджета и да се по4не масова кастрация,тръгват с коли по градовете и където видят мангал в багажника и под ножа,като кучета,тва е начина да спре тая сган да се въди!!!

Ей, къде са малодушните твари от Хелзинкския комитет да ми разправят сега за правата на ромите? В тези случаи винаги се крият като мишки, а случаите са безкрайно много. Нещастници.

Да го пратят на съд в Сащ тоя с ия 11 присъди като нашите са си го пускали, докато е станало непоправимото. А заедно с него и съда да се научат как се издават присъди.

аман от изроди.ученикът осте ли живее в кастата на баста си.горкят човек-oтгледал гарван.

Така-а-а, какво има тук: 1.Разкрити извършители на престъпления - хайде някой пак да почне да лае против полицията за норматив. 2.Напълно загинала правосъдна система - по тези случаи дали ще има присъди и какви?! 3.Законова уредба - та кога ще се регламентира закупуване и употреба на оръжие, но без тия глупости, като "неизбежна самоотбрана" и "крайни мерки" - някой решил да те ограби и окото не му мигва да те затрие, ма хайде да сме човечни?! 4.Смъртното наказание - не дали, а кога ще се върне? То и още може да се каже, но нека да почнем отнякъде, а?

Чудите се какво прави този отпадък на човешката еволюция извън затвора? -Ами някой мастит журналист за вземе интервю по случая с лицето Лазар Груев!?

боико , на всеки метар магистрала имаш вече по някои труп!

никъде другаде по света няма такова нещо като регистрирани за кражба, има сами осъдени. ясно е че като ги регистрирате само, ще стават все по-нагли и ще убиват.

Да се върне смъртното наказание!Писна ми да чета за поредния изрод, който безнаказано убива и ще бъде пуснат на свобода.

Палачът да отиде на специализация в Саудитска Арабия или в Китай.

А ако прочетеш понякое време, че ти си направил нещо тогава дали ще бързаш толкова???

В Булгаристан от римското право ли се учим или от ромското? Циганин с 11 присъди - защо не му е връчен и орден Стара планина?

Циганизация от горе надолу в буквален смисъл.

Така си е, и музиката която ни залива от медиите е такава.

Марковски потрива ръце. Ех, защо не съм циганин!

а по-рано министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи, че е с 11 регистрации за кражби и подобни деяния. И какво прави тоя юнак извън затора? Или са го оставили, понеже бил "ром", а не е циганин?!

Ние циганите ще интегрираме българите! Стига сте мрънкали!

Свидетелката да не се намери и тя през балкона ? Ужасявам се от последствията . До кога ще продължава това безхаберие ??? Законите трябва да се променят!!! Българи , събудете се!!!

щях да ти повярвам ,ако не се убедих с очите си,че това което пишеш е лъжа!По-добре иди и виж,ако имаш очи да виждаш истината и след това,коментирай неща които не разбираш!Бих желал да живея още в тази "цъфнала и вързала"страна!Нещастнико,дори не подозираш в колко жалко положение си ти самият,за да съдиш сраната на богатия и охолен живот!Повярвай,ако има рай,той е там!

Ами щом след 11 присъди си е на свобода представете си съдебната ни система. Щом се чувства безнаказан що пък и да не убие...пак ще го пуснат.. Дееба системата дееба...

За тоя затвор 40 години!!!

И кой ке го рани 40 години -па ние.

Тоя да бъде дран с бръснарско ножче насред центъра,докато му изтече и последната капка мизерна кръв, да видят всички и да си вземат поука какво се случва, когато посягаш на невинен човек!!!

Как си, мен? Хрумна ли ти докато пишеш това, че откакто новия президент на....знаеш кой и къде...е на власт , онези там зад океана са цъфнали и вързали.Да не говорим, че с тяхната измислена криза и ние тук им ядем л...ната?

Е и тоя 35 годишен циганин ли е под политически чадър? Какво му пречи на съда да го осъди? Обяснете ми. Какъв е проблема на съда, че не е затворил извършител на 11 кражби и "подобни" престъпления за доста дълъг период от време.

Ще се опитам да ти обясня накратко:ако се изпратят вси4ки престъпници във затвора/а това е много лесно/,после какво ще правим с тая много4ислена армия от съд,следствие адвокати и полиция? Не се лъжете,никой от тях няма интерес да няма престъпления,тя ги храни вси4ките

Те всичките са под чадър. Още помня, че т.нар. роми пребиха до смърт професор в Захарна фабрика, помня, че имаше и свидетели и ги хванаха, а после... ги пуснаха. Не съм чула да има наказани :(

Е ами сега ще го регистрират още веднъж 12 после 13 и така нататък те само ги регистрират

Това,че няма смъртно наказание е хубаво - хуманно. Тогава може да го пуснем ''внимателно'' и с ''любов'' от същия етаж. Просто по приятелски жест.

Ще оцелее, за съжаление! Они са жилави копелета!

Хорат отдавна са го измислили първо беше ККК а сега се казва White Power

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ??????

на запад, поради големия наплив от чужденци престъпността се е увеличила също, но е увеличен броя на полицаите и местата в затворите

съгласен с теб, ама по принцип.Защото ние имаме близо 70 000 полиция.Сещаш ли се , че на нас ни се падат повече полицаи на човек от населението и на квадратен километър, отколкото на което и да е друго място в Европа?Ефект обаче няма! Да си чувал за КПД ?

Хайде да видим колко от тия "разкрити престъпници" ще се окажат истинските извършители.

хайде

Ми така ще е! Като си го отглеждаме толкова грижливо това "черно злато" ... Ей на това му се вика "Храни куче да те лае". Не стига, че ги носим на гръб, ами ни и убиват.

Смърт за миризливия циганин !

Не си прав по няколко причини: 1. В БГ нямя смъртно наказание. Това е подстрекателство към насилие. 2. Може да се е къпал скоро. Това е лична обида и унижение. 3. Той е ром. Това е насаждане на етническа омраза. 4. Той е невинен до доказване на противното. Единствения свидетел е мъртъв, а заподозрения е получил частична амнезия при грубото отнишение на полицията при задържането. Така че е напълно невинен. Това е жалката картина на законите, тяхното прилагане и тълкуване от адвокати и съдилища внашата мила татковина.

5. Ако бабата го беше изхвърлила през прозореца щеше да лежи в затвора като за човек.

Значи ако съвсем случайно въпросният падне от някой етаж, аз също ще съм невинен до доказване на противното, нали? Това ме обнадеждава!