Мобилните телефони причинявали два вида тумори

Електромагнитните полета на мобилните телефони могат да причинят рак на централната нервна система и на слухово-вестибуларния апарат, съобщи за “Труд” доц. Мишел Израел.

Обратно в новината

Коментари - Мобилните телефони причинявали два вида тумори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само два?

ТОГАВА КАК ИЗЛЪЧВАЩИТЕ АНТЕНИ НАД АПАРТАМЕНТИТЕ НА НАЙ-ГОРНИТЕ ЕТАЖИ БИЛИ "БЕЗОПАСНИ". АМИ ГОЛЯМИ ПАРИСЕ ВЪРТЯТ ПО ДЖОБОВЕТЕ НА НЯКОИ "НАРОДНИ" ДЕПУТАТИ. МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТОВА ЧЕ СА ОПАСНИ Е И НА МЕЖДУНАРОДНАТА ЗДРАВНА СЛУЖБА "OMS".САМО В Б.Г. СА "БЕЗОПАСНИ".

Трябва да разберем, че не може да се говори по мобилния телефон по всяко време, за щяло и нещяло, с часове. Крайно време е гражданското общество да формира определена култура на общуване по GSM. Кратки разговори с ясна цел, само когато това наистина се налага - това е решението.

Телефоните са вредни да, а какво да кажат хората живеещи в близост до предаватели, които ги облъчват по 24 часа на ден? От личен опит категорично мога да потвърдя, че живеенето в близост до антена предизвиква най-малко безсъние. Ракът НЕ Е ВИРУС, че да се хваща веднага щом го има. Ракът е аномалия в растежа на клетките, която се предизвиква от такива канцерогенни фактори каквито са високочестотните радиолъчения и при всеки човек е строго индивидуално - може да се разболееш след 1, след 5, след 10 години, а може и да не се разболееш. Именно този факт използват наглите мобилни оператори да опровергаят научните изследвания !!!

Нема се плашите, копелета! СЗО и тази Мишел Израел са платени клакьори на ЦРУ, чиято цел е да заменят GSM-ите с имплантирани чипове. Пентагона вече използва синтетичната телепатия чрез имплантиране на такива чипове на своите войници. Това е целта на изследователите от Агенцията за перспективни научно-технически разработки към Министерството на отбраната на САЩ - DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency). Бюджета на агенцията е в размер на 3.2 милиарда долара и голяма част от него вече са изразходвани за програма наречена Silent Talk. Целта е да се разработи комуникация между потребителите без да се използва звукова реч чрез анализ на невронните сигнали. През миналата година DARPA плати 4 милиона долара на Калифорнийския университет за да проучи потенциала на компютърно медитираната телепатия (синтетична телепатия). А синтетичната телепатия е част от т.н. психотронни оръжия.

Самите GSM-и държат в болестно състояние милиони хора. Всеки ден гладам по улиците да се движат човекоподобни същества, които не са в състояние да се разхождат нормално и да попиват звуците на света, напротив, движат се със залепени за ушите си телефони и говорят с часове. Извинете, но това не са нормални хора.

Лично аз съм получавал болка в главата от GSM връзка.Зная със сигурност ,че е от това защото възникна внезапно ,силно и пулсираше точно със звъненето на съседен телефон в автобуса..когато човека коъто го носеше го включи и започна разговор болката рязко се намали но не спря напълно докато той не спря разговора си .Човека седеше зад мен и аз съвсем ясно направих връзка с болката и обаждането.

Това е страшна стагмистика.... "в света са били болни 237 913 души." и всичките ли са се разболели от мобилните си телефони? Незнаме... но знаме че 90% от тях ползват такъв, 50% пуша, 75% пият, а сигорно и 20% гледат порно в интернет ....

Това на какъв език е, бе? Неграмотник...

За цигарите важи, абосолютно същото праволо като при Мобилните Телефони и каквито и да е други "причинители"!!! А именно "може да причини", това означава че може и да не причини... Амеркаците много хубаво са им го набили на "учените"... Няма изследване, което безпорно да покаже че даден фактор е причинител! Докторите се играят със статиската и си правят изводи... . Даже за рак на гърдата, за който се знае че е наследствено заболяване. Отново говорим за вероятност. ИСТИНАТА!: Докторите незнаят кои са причинителите! Лекарства и Ваксините НЯМА!... не се оставяте да ви лъжат разни "шамани". Единсвения шанс е да се открие рано и да се Изреже! Това е... Преглътне го! Вместо да се възмущавате на предната статиска, попитайте "докторите / учените" къде отиват Милярдите, който се отделят за излесдвания на РАК, след като само ще обощават статистики...

То да стоиш седнал води до рак, какво остава за GSM-ите. Поне съм спокоен. Тази нова паника ще изчезне след 3-4 дена, когато учените ще направят нов пробив и ще открият,че противно на всичко мислено до сега GSM-ите не водят до рак.

Разбира се, че на много фирми и хора-за съжаление, не им се иска да е вярно. Все пак-да държим моб. тел. по-далеко от нас и децата.

Малеее, вие открихте топлата вода направо.Туморите били два вида - доброкачествени и злокачествени.Ехо, това го знаят и в детската градина, а вие сте го изкарали като новина?!!!Дир, днес умрях от смях с вашите "новини".

Преди години и асоциациите на цигаропроизводителите са твърдели, че цигарите не са били вредни, а напротив, но днес всички знаем за тяхната вреда. Мобилните услуги са сравнително нови, едва преди 15 години са започнали да навлизат по-масово на световния пазар. Повече от доказано е, че продължителното радиооблъчване води до повишен риск от ракови заболявания, особено когато облъчването е ежедневно и е съсредоточено в една област, например главата. Та след още 10-15 години, най-вероятно друга песен ще се пее.

Дръжте телефоните по-далеч от главата си, доколкото е възможно.

Между другото, преди ден-два по Фейсбука мина статията на британските учени. Така че, по-леко със съавторството на съобщенията ...

Какво сега намесвате Ботев? Нямало дума за него! Ами няма да има като сме на тема за мобилните и рака. Ако заглавието на темата беше" Великият Ботев" беше друго, нали? Като пишете коментари , мислете да му е.а майката !

Ами няма бе, Келешко, няма! Седи тази тъпотия с английски ли е, с еврейски ли е, характер, пъчи се някаква общоизвестна 100доларова фабрика, а Ботев явно не е топ4 новина. сега разбра ли, или още не си ходил пред джамията да се помолиш?

Занимавате се с глупости. Забравихте БОТЕВ! Една дума няма за него. За чалгаджийки и простаци се сещате, а за този велик БЪЛГАРИН-НЕ!

УВИ! КОЛКО СИ ПРАВ! НАЛИ ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ НА МЕДИИТЕ! А НАРОДА СА МУ ЗАКЪРНЯЛИ СИВИТЕ КЛЕТКИ! НИ ЛЕВСКИ, НИ БОТЕВ ЗАЧИТА! НАЛИ Е БИЛО ОСМАНСКО, НЕ ТУРСКО РОБСТВО И ОСМАН Е БИЛ АНГЛИЧАНИН, ФРАНЦУЗИН ИЛИ ГЕРМАНЕЦ?

НАЙ-ДОБРЕ СЕ СМЕЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН!

По принцип няма все още сигурно доказателство от какво изобщо се причинява рака, така че това са само недоказани предположения, както и за всички други причинители на рак.

Глупаци стига сте разсъждавали - хората ви казват ако искате - а па който иска да говори докато главата му заври - аман от философи

Телефоните ке объркат първо пчелите и ке измрът - Ванга !

Айде стига с тия глупости бе.Я по добре да се обяви, колко вида ракови заболявания се дължат от невъобразимо запрашения въздух, от хилядите Е-та, нитрити и бензоати в храните,включително и в бебешките и детски храни.Качеството на питейната вода,високите децибели и всички невидими убийци около нас.

Обявено е. За който има уши да слуша и очи да чете.

ее, тоя да не види от мене. пак ли поръчкова статия пусна . оня ден безвредни , днеска наопаки .

Да се забрани използването на GSM-и в заведения, градски транспорт, месторабота, закрити пространства.

До бре, цигарите ас вредни - по цял свят се ограничава пушенето, верно след хиляди години тютюнопушене. Колко стотици години трябва да минат, за да........почнат да забраняват ползване на селфони в болници, заведения на закрито и пр.? :D0-)

кво мрънкаш, по-добре виж дали в кафето има лого "wi fi". най-лошото е, че го налепват и пускат 'безплатно' на всяко кьоше и жилище. а, и като се качаваш на таратайката си, вместо да походиш пеша или с градския, пак се замисли. защото телефоните са наистина бял кахър, тях може и да ги спреш като влизаш в болница, но как да спреш радиацията в парка? само за да може няколко фино изглеждащи полумомчета да си извадят лаптопа именно там.

А за wifi-тата какво ще кажете? За ТЕЦ-овете на нафта и въглища? За автомобилните гадости?

Да бе!!!!Абе то всичко е ВРЕДНО!!!Защо тогава се произвеждат и се правят все по-модерни телефони като са толкова опасни.Значи ,който говори много по телефона и му се вие свят-има рак.........!Боже вие съвсем полудяхте.То не бяха луди крави,свински грип,бактерии по краставиците,та сега и телефоните били опасни.....!Я СТИГА ВЕЧЕ!!!

Теориите за телефоните причиняващи рак са отпреди кравите, птичите грипове и краставиците. Просто уточнявам, не се заяждам.

Защо не са изчислили каква е вероятността да те блъсне кола или да катастрофираш и умреш?

То и слънцето докарва рак, ама ходите на плаж, нали? Всичко е в дозировката, останалото е сблъсък на интереси.

Дали няко пече мозъка си, говорейки по личния си мобилен телефон и колко си е негов проблем. Кога обаче, най-после и у нас ще махнат тези огромни антени от покривите на жилищни блокове и други сгради в гъсто населени райони излъчващи мощни лъчения от съвсем непосредствена близост? Те не са личен избор.

за твое сведение антените по блоковете те облъчват в пъти по-слабо от мобилният телефон в ръката ти. Колкото по-далече е телефона от базовата станция толкова повече те облъчва... ако антените се преместят извън града телефоните ще греят като слънчица...

Някъде да предлагам мощните антени от покривите да се заменят с още по-мощни извун населените места? Защо манипулирате? Мощните антени използвани сега, печат мозъците на хора в близост до тях (50-100м) по хоризонтала. Те би трябвало да се заменят о по-голям брой устройства с ниска мощност, както е в Европа, например.

Докато Мишел Израел взимаше пари от мобилните оператори- GSM бяха безвредни. Сега, когато се нароиха фирми за измерване на напрегнатостта на полето и неговата фирма не взима поръчки са вредни - ей сега, когато му платят пак ще каже, че са безвредни и даже се прилагат като лъчетерапия за разбиване на ракови клетки.....абе еврейска му работа важни са парите

Нали преди време, няколко "играча" казаха че клетките на GSM-те били "безвредни"? А то е ясно , че нищо с такава сила не добре за тялото. Според тази безвредност , направо да ходим да прегръщаме реакторите в атомната централа- ей така, за здраве. Ако някой не го е разбрал-мобилните комуникации са най големия и мащабен опит с хора.

"клетките" наистина са безвредни. виж антените са опасни за хората в непосредствена близост (до 10 метра). поради това те се закачат на високо и далече от хората. Все пак постоянното облъчване не е добре - както от онези антени, така и от мобилните апарати.

Голям праз - всичко е вредно, като започнем от камионите и колите, бълващи отрови, минем през ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове и прочее, пълнените с вода пилета и т.н. Трябва ли да се върнем в каменната ера? Тогава пък нещо друго ще е вредно...

има разлика между 100 грама ракия и малко цианкалий...

ВЕЦ-овете пък какво са вредни, ако можеш да обясниш ??

Цигарите ги хвалеха във всички филми (и в Европа, и в Холивуд) още от създаването на филмовата индустрия. И бяха нужни само малко повече от 50 години за да разберат всички, че са вредни. В момента толкова пари се хвърлят за рекламиране + произвидство на мобилни телефони, че е абсурдно да мислим, че някъде ще се шуми наистина по въпроса. Най-много някой мижава статийка веднъж на няколко месеца. А по теливизията, радиото, вестниците, метрото, билбордовете е пълно и препълнено с реклами на "НАЙ-НОВИЯ! НАЙ-МОДЕРНИЯ! НАЙ-ГОТИНИЯ! СТАНИ ЗВЗДАТА НА КУПОНА!". Все пак ако не можете да си вършите работа без мобилен телефен то ползвайте го спокойно и без паника. А ако можете без него то спокойно карайте и без него.

То да беше проблема в хубавите нови модели... Проблемът е в 2000/4000 "безплатни минути" - "говорете по всеки възможен повод, дори и без нужда".

Ще си комуникираме с там-тами или с димни сигнали като индианците ли?

Не, просто половината ще измрем. Другата половина така ще мутира и ще се изроди, че едва ли изобщо ще комуникира по между си.

Водят и до високо кръвно, че като ме търси жената по 10 пъти на ден за глупости се изнервям и вдигам кръвно... Фейсбука си изтрих - да видим кога същата съдба ще го застигне и мобилния.

Това май го е писал мъжа ми!

Това май го е писала стринка ми.

Ама ти и тук ли ме намери !?

Това ако не е начин да се вдигне оборота на операторите, предлагащи стационарна телефония - здраве му кажи :)

Много от стационарните са със СИМ карта, тъй че не се брои

Е значи по-добре да връщаме шайбите.