Хазяин изгони семейство с 4 деца, майката почина

Майка на четири деца почина на стълбищната площадка в блок във варненския ж.к. "Младост" в понеделник вечер, след като хазяинът изгонил семейството заради неплатени 34 лв. от наема.

Обратно в новината

Коментари - Хазяин изгони семейство с 4 деца, майката почина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали избрахте герб етовиго какво е направило до сега това правителство нищо положително само увеличават цените и сакращават хората от работа дотам водят мизерията и безпаричието на хората наи бедната държава сме във европа как да стане обяснете ми при 300 лв заплата а наемите варират между 200 и 500 лв ами ток вода още поне 120 лв и то какво става ееееееее кои е виновен от цялата работа ако взимаш 1.500 лв нямали даси плаща човек сметките нее виновен хазяина неса виновни наемателите от каде да платят като нямат нали трябва даги изкараш от някаде тия пари че да платиш неможеш да работиш за 15 лв на ден а килограм месо струва 10 лв килограм сирене 8 лв олиото -3.50 лв и дасе правим че всичко е нормално а можетели даси представите каквое надолу из провинцията масова безработица няма от каде да изкараш 1 лв няма такава държава

ако беше ром общената щеше да направи и невъзможното но щеше да се намери жилище и щеше да са пребрано но нали са българи за това са на улицата.това ли е вече българия няма българи или по точно не ни зачитат вече.ромската дума е по силна и имат повече права от нас та ние българите в една чужбина има повече права а в собствената си държава сме безсилни срамота

На всички, които гласуваха за ГЕРБ - на ви сега държава! Ако БСП беше на власт 100% щеше да се намери къде да пренощува семейството, а хазяйнът щеше да бъде съден! Благодарение на ГЕРБ българите останали без покрив над главите си няма къде да бъдат настанени и нощуват на стълбите, но ако бяха мангали веднага щяха да им дадат най-луксозното жилище в България!

Тези дет са били под наем трябва да бъдат съдени- за неплатени сметки, наеми, и трябва да върнат всичко дължимо на наемодателя с лихви, с неустойки. Те дължат парите, не наемодателя. Кой знае колко време тези наглеци са живели на негов гръб.

Заглавието трябва да бъде измамници ползват чужда собственост незконно и завличат хазайте с огромни сметки.

Стига анатемосвали бе, бати боклуците оскотяли! Ни знаете дали само тва е дълга или не е 34 + 34 + 34 и т.н. за предходните месеци, нито дали няма някакъв друг проблем, подметат ви 34 лева в очевидно пристрастна статия, и се връзвате като първосигналници... Вярно, кофти е да се гонят хора, нещастно съвпадение е че майката е починала при изнасянето, но тва не е техен имот и го ползват СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. И по договор ако не са платили квото дължат, трябва да се махат, независимо дали са с 4 или 14 деца! Това е! Живея в Америка, не съм наемал в България, но тук се плаща предварително последния месец и депозит (едномесечна рента) срещу евентуални щети. Така трябва да стане и в България, и като стане подобен проблем, хазяйна дава 2 седмици предупреждение, прави оглед, ако има щети им удържа от депозита, и довиждане! Като не могат да плащат търсят съдействие от социалните служби, или работят повече, или си търсят по-евтина квартира, но да се твърди че хазяйна е виновен заради 34 лева е тъпо - в тая криза е по-голяма набутвация да изгониш сигурни пари дори и 34 лева по-малко, отколкото да търсиш нови. В крайна сметка всеки си гледа интересите, щото сиренето е с пари за всеки, не само за наемателите!

+1

+1 и от мен. проблема е в социалните, не в човека който ги е изгонил. мамка му, нали за това плащаме, а и тази комисия ужким предимно за циганите се грижи?

този е абсолютен оскотял изрод. отишъл на връх великден да си иска наема! а после ще очаква тези 4 деца да пълнят бюджета и да му плащат пенсията.

Въпросният човек - наемодателят не е изрод... ситуацията изобщо не е такава.. Никакво семейство с 4 деца не е... няколко души възрастни живееха там без да плащат наем , парно или ток и вода.. токът е спрян ,дължимата сума от наемателите възлиза на над 2000 лв.

Чиcтoмeтka

А ти обърна ли Фнимание преди Великден колко пъти е ходил да си го иска? Доста ще са били. И не е навръх Великден, а в понеделник, което е малко по-друг празник.

това е хора,балгарска оправия.нямало свободни апартаменти /тая кметица е пална ;0;като и всички оправници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болно общество, болна Държава. Поредния абсурд тук, с поредните абсурдни действия на институции, и гражданин- хазаин... Дано сега е удовлетворен тоя човек.

аиде стига пък вие!! намерило се едно българско семеиство с 4 деца и оревахте орталъка, а че циганите са с по сто деца и паразитират върху социaлните помощи и жилища, които се полагат на такива семеиство- нищо не казвате!

Какво значение има дали има смъртен акт или не ? Трупът веднага се откарва в съдебна медицина. Този абсурд аз поне не мога да си го обясня НИКАК. За мен случилото се просто е като символ на това какво се случва в България. Докато премиера ни обяснява, как в България се живеело добре, хората умират :(

Ако си умреш и си самичък и е след 19 часа и е празник ще чакаш да му дойде времето да ти обърнат внимание ?????

Престанете да хулите! Как не ви е срам? Човекът е в пълното си право да изгони наематели, които не са коректни. Не виждате ли, че журналистите непрекъснато пишат статии, за да насъскват българите един към друг. Не хазяинът е виновен в тази ситуация. Виновни са институциите и държавата, че не си върши работата. И аз съм живял по квартири. Винаги съм изисквал договор, за да е всичко ясно. Първата ми квартира беше при един възрастен човек, работил дълги години в националното радио. въпреки, че имаше втори апартамент не беше богаташ и имаше нужда от тези пари. Само човекът, отдал апартамента си на това семейство, знае какво му е финансовото състояние. Имайте предвид, че и много наематели цапат, рушат и оставят след себе си потоп, защото мястото е чуждо. Такъв ни е манталитетът за жалост! Та в тази връзка- никой не е длъжен да търпи в къщата си нежелани хора, които на всичкото отгоре го завличат с пари.4

Това е фашистка държава в която живеем.

Ако бе такава нямаше да има мафия и цигания. За корупция да не говорим.

585 безмислени коментара....хайде, напънете се още малко за да станат 600, барем върнем майката от оня свят или да заличим травмата от съзнанието на децата.....

е - и ти са изказа - кво ся :)

егати и помийната яма булгаристан! да я унищожаваме!

Ходи си в циганистан.

И същите тия глупаци почват да пискат като не им плащат заплатите няколко месеца, как може такова нещо, как така няма да ни плащат, ами ей така, както за вас е редно да не се плаща на наемодателя, така трябва да е редно да не се плаща и на вас. Това е начина на мислене на българина, аз ще прекарам някого, ама то стана, че мене прекараха. И накрая всеки пре*бан

На шивачки от Плевен не им се плаща няколко месеца. Те не могат да си плащат наемите и сметките. Краза е??? Не, не е криза, а детето на собственика е потрошило пияно колата и сега тати му купува нова /пак спортна/... А шивачките няколко денонощия после не излязоха от цеха, за да изпълнят експресната поръчка. А тока го спряха /бебенцето им беше на половин годинка...

хвърлих поглед на някои от коментарите ти - трагедията си е трагедия, но и на мен се стори абсурдно да изгонят някого за някакви си 3ч лева. май се търси сензацийка, като се спестяват някои факти. иначе, споделям разсъжденията ти.

Във вестника коригираха сумата - 3 200 лева, за наем, ток, вода, парно и т.н. Вересии в хранителния магазин. В апартамента живеели 10 /десет/ човека и никой не работи. Майка, баща, четири дъщери, двама зетя и внуци. Нали знаеш кои живеят така!!! Абсолютни търтеи!

Многократно писах тук, че проблема не е опирал до 34лв, а много повече, и както става ясно, до момента са били 3000лв. Глупаците веднага се нахвърлиха върху мен как съм можел да разсъждавам по този начин. Ами ето как, наемателите са били предупреждавани многократно, трупали са сметки, живели са на гърба на друг, докато се стигне до фаталната вечер. Като нямаш пари, за да ти е спокойно се изнасяш на по евтина квартира, и ти е по спокойно че не дължиш пари, и можеше да не се стигне до фатален край. Ей сега да излязат глупаците и да ми кажат, ма ние не сме за 3000лв. А че жената е починала е нещастен случай, не е хазяинът който я е убил, бог да я прости жената!!

Какво се прави, за да не се повтори това утре и утре и утре? Защо няма законодателство, което да защитава хазаина от натрупаните сметки? Сива икономика, сиво отдаване под наем, сиви закони. Подавал ли е жалби накъде хазаина /не че ще има ефект.../. Нека се правят таблеки за трупове по улицата: "СПОКОЙНО, ТОЙ ИМА ДЪЛГОВЕ, А СЕГА Е ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕР СЛЕД 19 ЧАСА! ЗАОБИКОЛЕТЕ СЛЕДВАЩИЯ ТРУП СЛЕД 200 МЕТРА. НЯМА ДА БЪДАТ ГЛОБЕНИ ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ. ВСИЧКО Е ЗАКОННО!"

Бог се пише с главна буква.

Аз те подкрепям, напълно си е в правото човека да ги изгони. Ако съм на мястото на хазяйна сън сега няма да ме лови, да се чудя как да ги платя тия сметки, чудя се и как на него не му е станало нещо защото той всъщност е истинския потърпевш. Това,че се е случило нещастие е наистина неприятно, но съдба човешка.

а от къде знаеш, че ги е ловяло сън?!?! То ако х беше много готино на жената дали щеше да почине??? Аман от такива като тебе!!! Дано да изпаднеш и ти в такава ситуация, много е лесно отстрани да се говори! Не ми е жал за хазяйнина дано да изпадне в същата ситуация!!! Щом има какво да дава под наем - значи не е бил толкова зле, кой знае за къде са мъ били тия пари - да му приседнат дано!

Не чакай извинение,че си ползваш главата по предназначение да мислиш.99%от пишещите тук,респ. от народа са първосигнални маймуни,които първо убиват,разпъват,плюят,кълнат....и евентуално по-късно леко се замислят,най-често никога ...но какво да искаш от един прост народ.То и за аварията във Фукушима беше така и хиляди примери...

"Варненското многодетно семейство, което бе изгонено на улицата от хазяина си в понеделник, е натрупало около 3000 лева борчове към собственика на апартамента. От два месеца Елена и Крум, които приютили при себе си и четирите си пълнолетни дъщери, двамата си зетьове и двама внуци, били без ток заради неплатени сметки. Това научи Монитор от съседи, които живеят в блок 109 в кв. Младост, където в понеделник почина 51-годишната Елена. След доста уговорки да напуснат жилището или да платят сметките си за наем, ток, вода и общите разходи за входа, собственикът дошъл в почивния ден в понеделник и накарал фамилията да освободи жилището му.

Когато съм живял под наем в България, Русия и Испания винаги съм имал договор и съм бил адресно регистриран. Закъснявал съм с наема, но съм го и предплащал. Когато си тръгнахме от Испания, хазаина ни върна парите за 'неконсумираните' 20 дена, както и гаранцията от 1000 евро /2 наема/. Има договор, има закон, има сигурност и за двете страни, има ДЪРЖАВА. Защо в България не може да се прехвърлят задълженията за ток, вода, телефон и парно на наемателите? Заради интереса на големите, на монополистите. За да се самоуправаме и да си трошим нервите за нещо което ТРЯБВА да го ИМА. Труп в абонатна станция!!! Ами ако беше минал техника Владо да отчете показанията - още един труп можеше да има....

Чудите се защо никой нищо не направил от институциите? Ами защото си има Кодекс на труда - той казва че в почивните дни на работника не се работи - иначе глоби от 5000 до 15000 лв. Чудите се защо не си вършат работата социалните и лекарите - ами защото по Кодекс на труда, ако работникът не си свърши работата - неговият работодател, ако реши да го накаже с парична глоба - по КТ може само до две заплати да му вземе, не повече и трябва много хубаво да се подкове откъм доказателства за провинението - иначе наказанието пада моментално в съда + горните глоби. Ако ли пък реши да го уволни - трябват свидетели, протокол, писмени обяснения - цяла процедура и акция, които ако работникът не подпише - уволнението отново пада в съда веднага + глобите. Сега разбирате ли, защо е пълно по телевизията как тоя или ония не си свършил работата и защо не са го уволнили на мига? Ами просто тази възможност я има, на хартия, но е неизпълнима на практика. По Кодекс на труда нищо не можеш да направиш на служителя, няма значение дали е лекар, чиновник, социален и какво е направил, просто после ще ти го възстановят от съда, че и ще му платиш обещетение. За това в България, нещата от статията са възможни - просто такива са ни законите - на трудещия се трябва да му осигуриш здравословни и безопасни условия на труд - даже и в дома му с новите поправки в Кодекса, а детето останало без майка я оплаква в мазето и спи на стълбището... в България.

Няма институция в нашата държавичка,която да работи,това е болезнената истина.Когато преди 2 год,една ПСЕВДОИНВАЛИДКА ме би,докато държах на ръце 1 год си дъщеря,никой не си свърши работата..нито полиция,нито закрила на детето.Само до Господ не писах жалби...но случката се повтори и се наложи,за да не свърша в някоя морга да си продадем апартамента...А псевдоинвалидът продължава да си "смуче" полагащите й се пари!!!Благодаря ти,държаво,че си плащам данъците като поп,а законите ти ме принуждават да живея като мишка!!!!

Възмутително!Къде е човещината, къде са вероизповеданията?Бюрокрация, хаос и бездушие!Обществото ни е много болно!!!

айде раждайте сега! един катун в полето-най-сигурно. поне ще имаш покрив над главата си ако искаш да имаш деца!

Представете си, как са се чувствали тези деца на студено, тъмно и предполагам мръсно стълбище цяла нощ, като са знаели, че мъртвата им майка е в мазето и няма кой да им помогне. Какъв ли ужас са изпитали!? Как хората станахме толкова безсърдечни? Думите са слаби, за да опишат цялата мизерия, падение и опростачаване на една нация!

ами тоя боклук дето я е изгонил човек ли е според вас?!!!!!

Е щом починалата жена е прибрана в общото мазе а не е била изядена от съседите значи има надежда

интересно още какво трябва да преживеят някои деца и какво трябва да чуем по новините или да видим около нас,за да се сети нашата държава че с дечицата които уж са неиното бъдеще и уж всички работим за тях се случват неща, които застрашават психиката и живота им.Според мен закона, според който е преоритет децата да живеят в семейна среда в някои случаи е направо престъпление,а в повечето случаи соц. работници освен да си вземат заплатите друго не правят.Не можем да очакваме от деца ,за които не са се грижили,като пораснат да станат ,,примерни"граждани.Те просто следват примера на възрасните около тях.

какво означава не е депозиран сигнал в закрила на детето,не трябва ли децата ни да се защитават независимо и в името на всичко?А тези съседи-що за съседи са,как може подобна трагедия да не предизвика и най-малкото човешко чувство-помагали с каквото могат...а децата на стълбището???????А кмета на района-никаква позиция,никаква съпричастност.....Пази Боже,да ти се наложи да опреш до държавните институции.................

ХАЙДЕ ДО ТУК! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ В НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНАТА "ДЪРЖАВА" В СВЕТА.В СТРАНАТА НА ЧАЛГАТА И БЕЗХАБЕРИЕТО.ПЛАНЪТ "РАН-ЪТ" СПЕЧЕЛИ. ШИБАН, КОФТИ МАТЕРИАЛ. ПУНЕТЕ СИ РАДИО ВЕСЕЛИНА И МУ СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ ДОКАТО ВИ ИЗХВЪРЛЯТ НА БУНИЩЕТО.

ПРЕДЛАГАМ ЗАРАДИ НИЗКАТА СИ И ПОДЛА ПОСТЪПКА САМОЛИЧНОСТТА НА ХАЗЯЙНА И АДРЕСА НА ПЕЧАЛНИЯ МУ ИМОТ ДА БЪДЕ РАЗГЛАСЕНА ПУБЛИЧНО - ИЗ ВСИЧКИТЕ БЛОКОВЕ И ВХОДОВЕ НАОКОЛО ДА СЕ ЗАЛЕПЯТ ЛИСТОВКИ ОПОВЕСТЯВАЩИ ПОДВИГА МУ (И АЗ СЪМ НАЕМОДАТЕЛ И СЪМ ТЪРПЯЛ ДОРИ И ЛИШЕНИЯ -ТАКА ЧЕ НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ С НОМЕРА ЧЕ НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ДРЪН ДРЪН 34 ЛЕВА НЕ МУ ИЗЛИЗАЛИ КАТО ГО РРАЗГЛАСЯТ И НИКОЙ НЕ ИДВА В АПАРТАМЕНТА ДА ВИДИМ КОЛКО НЯМА ДА МУ ИЗЛИЗАТ

Голямата простотия в тая история почва от Журналята и свършва у Наемодателя. Каква е таз логика да вкарваш в новината за главни герой с вина собственик, съседи, лекари и др. като истинският виновник е тоз дет е трябвало да се погриже трупът да бъде отведен на място, децата да не остават и една нощ на улицата другото е изместване на проблема. Чак на второ място и като продукт и следствие от горните пробелми на ГНИЛА БЪЛХАРИЯ, да се показва моралният недоимък на един озверял народ. С две думи няма такава държава ..закривай ликвидираи ..и да идват други

в испания ако живееш на квартира не могат да те изгонят даже и ако не платиш няколко месеца. водят се дела, абе може и 1 година да отнеме.

казано на място, манипулират ни като най-елементарни примитивни същества

Който иска, търси начини. Който не иска, търси причини. Сигурен съм, че е имало много хора, които са можели с нещо да помогнат, но не са. Сигурен съм, че всички те имат оправдание за изродското си поведение. Сигурен съм, че голяма част от тях са лазили под масата на великден и сега са с чиста съвест и също коментират колко лош бил света. Не е лош света, хора, ние сме. Не ТЕ, а НИЕ. Странно да намериш точно такова четиво в точно този вестник, ама на... Четете, моля! link

Тази новина е най-четена и най-коментирана в дир.бг днес. Тя е поразителна. Интересното е, че никъде в сайтовете на БТВ БНТ не успях да я видя като репортаж. Възможно е да съм пропуснала, не успях да гледам новините по телевизора, но ако наистина не я излъчват - защо ли?

Едновременно информацията е подадена и на повечето 'ГОЛЕМИ' медии. Ако не беше дир.бг 'РОДНАТА ПОЛИЦИЯ' нямаше даже да ни информира, че всичко е направено и НЯМА НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА. Умрелите деца от 'ИНДИГО', пропуснали срока от 5 години да СЕЗИРАТ еди кого си, че не се 'чувстват' добре и делото се прекрати по давност ...??? ОПТИМИСТИЧНА НОВИНА: 'ТРУП НА МАЙКА ОСТАНА НЕИЗЯДЕН ОТ ГРИЗАЧИ ЦЯЛА НОЩ В МАЗЕТО НА БЛОКА'. Варна е най добрия град за живеене и най-безопасния за умиране.

Смразяващо бездушие!

Като пишете такива новини, можете да направите една банкова сметка на героите от тази (или следващи подобни) новина, та всички дето псуват държавата, общината, хазайна и съседите, с призив да вземат да пратят по 5-10 лева и после бройте колко човека писаха, и колко пратиха пари. Винаги на думи всички знаят да дават акъл, ама стигне ли се те да дават - оказва се, че ентусиазма свършил. Колко медии напоследък правят репортажи с всякакви човешки трагедии, а не се сетят ТЕ да кажат в репортажите си - ние направихме това и това...

Какъв сигнал чакате, че не се самосезирате? Престъпна небрежност, да се предприемат незабавно необходимите процесуални действия срещу това чудовищно поведение. И какво сега, в почивните дни нищо да не се случва, че да не се разваля рахатлъка на "закрилящите" децата.

ББ всички ще ни оправи

"Личният лекар на починалата е д-р Ангелова. В разговор с нея се изяснява, че тъй като са почивни дни, близките могат да се обърнат за смъртен акт към дежурния лекар в ДКЦ Владиславово. Автопатрулът е посетил поликлиниката, полицаите са разговаряли с дежурния лекар, който е обяснил, че не може да издава смъртен акт след 19.00 часа, когато замества свои колеги. В последвалия разговор с личния лекар е станало ясно, че в 7.00 часа на следващата сутрин личната лекарка ще издаде смъртен акт на починалата жена. От пресцентъра на полицията допълват, че при подобни ситуации оглед на местопроизшествие се извършва, когато има данни за насилствено причинена смърт или при отказ на личния лекар да издаде смъртен акт. Тъй като нито едно от тези обстоятелства не е било на лице, служителите на полицията са прекратили участието си в случая. Ежедневно във Варна и региона от естествена смърт почиват десетки хора и служителите на реда нямат отношение към издаването на смъртен акт, към съхранението на трупа или към погребението на тленните останки."

ТРАНСПОРТИРАНЕТО НА УМРЕЛИТЕ, ДЕЛО НА УМРЕЛИТЕ. ТАТИ ЩЕ МИ КУПИ КУЧЕ, АМА ДРУГПЪТ, ЩЕ ИМА СМЪРТЕН АКТ, АМА ПОСЛЕ. ВСИЧКО Е ТОЧНО И ЗАКОННО! ПРОБЛЕМ ННЯЯММАААА!

Цвъчко, дека си? Я пусни СЕСе-то

ужас !!! толкова ли е нямало един мил сасед да прибере семеиството в апртамнет да спят и каква е тая гавра трупа на горката жена в мазе на блока , хазайна и личната лекарка трябва да се линчуват .

дарjaвата взима пари от балгарите за да се самозадоволява.а ние вече не сме хора а изроди.jaлко че не сме изроди кам управниците които станаха убиици на бг народа.издарjaме циганите и министерски пачаври а оставихме наrода си позорни измекяри сме вече а не хора.

спецялно в българия дори и при соцялизма човека за човека беше вълк!

Сигурно тук има варненци,и от този квартал също.Изкарайте му името на този нещастник,стига с тази анонимност

Защо, кво те интересува името след като не живееш там?

ти акъл имаш ли бе охлюв?!

Може пък да живея наблизо и да искам да му отида на гости:)))

това едва го прочетох! бях абсолютно разтресен от новината, тоест доказателството наяве че вече сме по-назад и от наи-низшата африканска страна! пълен кошмар и шок че това може да стане в тая "страна"! боко, тикво заспала - по-добре се живеело в българия ли?! аз мога ли твоита маика да еа или не мръсно гадно лъжливо копеце?!!! ех и това хазяиче да ми падне самооо... ох малеее, ама откъде да почне човек е? наи-добре маи от тиквата надолу.. абсолютно тресавище на балканите сме.. сметище..

Ти си просто поредната дърта кратуна с промит от крадливите комунисти мозък , навсякъде Боко , Цвъчко и всякакви други ти се привиждат Не можеш дори да осъзнаеш дори колко си прост и мизерен

ВСИ4КО ИДВА ОТ ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ.НЯМА УПРАВЛЯВАЩИ И ЗА ТОВА СМЕ НА ТАКЪВ ХАЛ И ЗА ТОВА СТАВАТ ТАКИВА НЕЩА.А ВАРНА НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ Е НАЙ-СУПЕР ГРАД.ТУК ЖИВЕЯТ МНОГО ПОДЛИ ХОРА КАТО НАВСЯКЪДЕ В СТРАНАТА

ето за това съм "родоотстъпник" потрес след потрес . така и не се научих да приемам такива неща като нещо естествено.....обвиняважте ме колкото щете ,но по-мизерно място с по-лоши хора няма. всеки ден чета новините с надежда за поне един светъл лъч -уви по-зле става.хахах а и цензура има?!?!на кое бе мили администратори, че то живота е ненадминат по вулгарност

много добре го каза!и тези които ще те обвинят са разни пишман-чалга патриоти,не им се връзвай!

И нито един съсед не е предложил да подслони децата? Срам и позор. Пикая на българската гостоприемност и помагане на изпаднали в беда. Майката умряла и тия са оставили децата на стълбищата?

Имало е съседи, които са помогнали. Една съседка е приела най-малката дъщеря /на 9г./ и сега им съхранява багажа. Когато научих на другия ден /живея през два блока/ и с жена ми потърсихме децата за да им помогнем, вече не открихме никой...

Така трябва,така е правилно.Не се съмнявам,че има и добри хора и още много други щяха да помогнат ако знаеха.Стори добро пък го хвърли в морето,ще те намери.

браво на вас! дано има повече хора като теб и жена ти, и съседката.

Още ли се намира някой който да вярва в приказки,митове и легенди като БГ ГОСТОПРИЕМСТВО, БГ ДОБРОТА...наивници...

ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА БЪЛГАРИНА Е МИТ- ТОВА ГО ДОКАЗВА ИССТИНАТА Е ЧЕ БЪЛЛГАРИНА ПРИЕМА В ДОМА СИ САМО ТАКИВА , ОТ КОИТО ОЧАКВА БЪДЕЩА ОБЛАГА - ЧУЖДЕНЦИ , ЗАМОЖНИ ХОРА , А ОТ ТЕЗИ КЛЕТИ НЕЩАСТНИЦИ ПОНЕЖЕ Е ОЧЕВИДНО ЧЕ НЯМА КАКВО ДА ОЧАКВАТ - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОБАЧЕ КОЛКО ВЕЛИКОДУШНО СА ГИ ОСТАВИЛИ ДА ПРЕНОЩУВАТ С ТРУПА НА МАЙКА ИМ В ОБЩАТА МАЗА (ГНУС МЕ Е )

на великата варна и минаха златните години с имотите и сега озверяха варненците.ами така-свиквайте,това ви чака оттук нататък.затрихте си основния поминък-туризма,производства нямате,имотите секнаха и те така.....жалко че са пострадали невинни хорица от варненската злоба и мръсотия!

Варненските домоуправители са най свестни- вършат работа и на здравна каса и на полиция и на община. Прибрали са мама Елена на хладно. Погрижили са се за детето, което е искало и приело грижа. Другите деца не са искали, защото са се чувствали виновни. Няма браво за домоуправителя, няма браво за съседката приютила дете в шок. ..Нима на вашата улица няма хора в борба за оцеляване. Всичко, дори и държавата расте с обич и уважение, с нещо повече от злоба, пари и крив съд. Б.Б да преведе месечните заплати на длъжностните лица- отсъстващи от трагедията- за дължим наем, за погребение, за съхранение на Елена на собственика на мазето, на съседката - една заплата на SOS-майка..Може да няма общината свободни жилища, но може да почете погребение.

Кога пък нещо ще има общината или държавата?

Тоя наемодател дали плаща налози. Нищо не се казва дали е редовен. Някаква проверка по въпроса. Само така тия 36 лв. ще му излязат през носа...

Човече, тук имаме починала жена, трагедия в семейство, ти ми говориш за плащане на данъци???? И данъци се плащат при платени наеми, а тук имаме неплатени такива, както и сметки за ток и вода, които тепърва ще излязат!!! Тях кой ще плаща???

Ти у вас ако нямаш наематели как плащаш данък сгради??? Прост ли си или така ти изнася?

Пак ви подхвърлят "новина" за да ви отклонят вниманието...И разбира се "дежурните виновни" са всеки друг, но не и тези, които трябва да се грижат семейство с четири деца да има работа, за да оцелее. Длъжен ли е хазяйнът / може би безработен / да гладува, защото държавата е абдикирала от грижите за най-бедните? Длъжна ли е докторицата да стои четири почивни дни във Варна, или може, като повечето от нас, да замине занякъде? Мога да задавам безкрай такива въпроси, но ще се огранича само с един отговор: да строиш велоалеи или "евро"кучкарници е много куул, не е като да поддържаш приюти за бездомници...

Длъжни ли сме 4 дена да не умираме, а 365 да си плащаме данъците? Когато я няма, трябва да има заместник! Имаш позиция, което е положително, НО велоалеите не са куул, а грийн, защото дават здраве, кислород и по-малко кървави пари на монополите, поради което нямат настояще в България. Ветропарковете са огромни вложения с въпросителна екологичност и огромни комисионни.

Съдбата на умиращите е винаги в техните ръце...Не те знам какви данъци плащаш, но със сигурност са мижави. Тези, които трябва да плащат тлъстите данъци, нито го правят, нито се хвалят. Аз също плащам мижави данъци и затова и през ум не ми е минавало да търся зам. кмета по екологията в събота и да му се жалвам от зелени идиоти, надуващи свирки в парка. Да, имам мнение и то е, че на планетата Земя, доминиращия вид има право да работи, яде, пие, пуши, гори невъзобновяеми енергийни източници, включително и в тихо мъркащи осем цилиндрови двигатели! Смятам също така, че робството е минало и дори да плащаш 3655 дни в годината данъци, докторицата не е длъжна да ти бъде на разположение в четирите дни на Велик ден, както и на Коледа и през цялото останало време, различно от работното и време.

Била е длъжна да уреди линейка и престой на трупа в болницата.Полицията също не са разследвали и са проявили небрежност.Трупове в мазета-това е шокиращо.Трилър!