Застига ни мощно слънчево изригване

Радиацията от най-голямото слънчево изригване от 4 години ще достигне до Земята скоро, предупреждават световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Застига ни мощно слънчево изригване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно няма да се плашите!Нашите прадеди и такива неща са преживявали.Ето рецептата:Червено отлежало винце се пие на хладно място-дълбоко и сухо мазе,пещера..със сухо мезенце.Категорично да се избягват близки срещи с кресливи тъщи,свекърви и други роднини и съседи.Препоръчват се жени с лек и улегнал нрав които не се шашкат лесно.Да готвят добре и да носят на бой.Ситното птомство да се евакуира отделно в другата група и по-далече.Приятно оцеляване!

Уф, слънчеви изригвания, ешерихия коли, антракс, кучешка тения, пилешко напълнено с вода, неизправни и амортизирани автобуси и влакове, летни вируси, нитрати в зеленчуците, палмово масло в сиренето, магнитни бури, очаквани земетресения, пияни доктори в болниците, пияни водачи на МПС, крадци в жилищата, телефонни измамници, кризата се задълбочава, цените скачат, българина обеднява, идват нови два вота на недоверие, идват и избори 3 в 1 и т. н. и т. н., как се живее в такава обстановка и как човек да запази здравия си разум....?!

Хайде стига сте панирали народа!Той и без това е достатъчно изтерзан!

Слънчевите изригвания не са от вчера! Винаги ги е имало!А човечеството е част от природата! И е възникнало именно под лъчите на това Слънце!

случва се на всеки,но преди да ИЗПРАТИШ ..........РЕДАКТИРАЙ, че после СМЯХ................

ще доиде супет горещо лято...гея вибрира силно в резултат на ужасното отношение на хората....а и ..преминаваме на друго ниво...от тук нататък много процеси стават бързи...светкавични....даже и у арабия всичко се разбърза....света не мож е да остане в същия си вид..не можем да останем всичките живи..нямаме ресурси за толкова много хора.....една по-голяма воина ще оправи баланса..гея издъхва......риск е,че може да се затрие целия свят....

прие мен духа вятър и е 21 градуса..вчера беше 32 градуса целзии и без вятър

и при мен.........Аз и викам:Стига МА..........

Ще стане ли по-евтино парното след тази новина ????

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ. Управляват ни примитиви с малко мозък, които допълнително усложняват нещата с безумията си. С ТОЗИ ПЛЕВЕЛ РАПИЦАТА УНИЩОЖИХА ЗЕМЯТА, КОЯТО УТРЕ ЩЕ ХРАНИ НЕ САМО НАС , НО И МНОГО ДРУГИ КОИТО НЯМАТ ОНОВА КОЕТО ТВОРЕЦА НИ Е ДАЛ - ЗЛАТНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ КЪМ КОЯТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРЕСТЪПНО БЕЗОДГОВОРНИ. Да се надяваме, че тези безумци ще се осъзнаят в което аз слабо вярвам.

И аз не знам кога ще дойде Второто пришествие,нито Страшния съд,нито дали ще видя Златния Ерусалим,но знам,че потопа вече настъпи в Малта.Навън от часове се лее проливен дъжд,хазяина току-що ми донесе нова бутилка газ за готварската печка,но не знам как ще изляза навън да я поставя...

КАТО ЕДИН ЛАИК МОГА ДА ПРЕДПОЛОЖА, ЧЕ ПОВИШЕНАТА СЛЪНЧЕВА АКТИВНОСТ ЩЕ ПОВЛИЯЕ ВЪРХУ ПОВЕДЕНИЕТО НА СЛЪНЧЕНИЯ ВЯТЪР И ЩЕ АКТИВИРА ПРОЦЕСИТЕ В ЯДРОТО НА ЗЕМЯТА. Без съмнетие това ще доведе до увеличена вулканична активност, както и влияние върху прецесионния ъгъл на Земята. ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ НА СЛЪНЦЕТО ВЛИЯЕ И ВЪРХУ СВЕТОВНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ И НАЙ ВЕЧЕ ВЪРХУ ИЗХРАНВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО Е ФУНКЦИЯ ОТ ТОВА ДАЛИ ГОДИНАТА Е ПЛОДОРОДНА ИЛИ НЕ. Като пример ще посоча бунтовете в северна Африка, които бяха инсперирани точно в момент в който хлебния баланс в тези държави бе нарушен. Да поживеем и да видим какво ни е определил на нас грешните Този който ни е сътворил..

за огромните площи земеделски и полупланински земи, заделяни за технически култури, заради производството на биогорива? Това е основната причина за нарушения зърнен баланс и поскъпването на хранителните продукти, Крас, нищо друго.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СИ ПРАВ. Управляват ни примитиви с малко мозък, които допълнително усложняват нещата с безумията си. С ТОЗИ ПЛЕВЕЛ РАПИЦАТА УНИЩОЖИХА ЗЕМЯТА, КОЯТО УТРЕ ЩЕ ХРАНИ НЕ САМО НАС , НО И МНОГО ДРУГИ КОИТО НЯМАТ ОНОВА КОЕТО ТВОРЕЦА НИ Е ДАЛ - ЗЛАТНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ КЪМ КОЯТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРЕСТЪПНО БЕЗОДГОВОРНИ. Да се надяваме, че тези безумци ще се осъзнаят в което аз слабо вярвам.

Айде, стига с тия партенки вече! Всички сериозни астрономи и физици вече опровергаха тези паникьорски съобщения на великите търсачи и създавачи на сензации - журналята от цял свят! Най-противното е, че у нас тези "информации" се появяват след като вече всички са ги предъвкали, сериозните хора - изкоментирали и истината се е разбрала - няма сензация и този път! Най-големият ефект от това изригване ще бъде възможността да се наблюдава северно сияние над Ирландия и Шотландия ... Измислете си друго оправдание за инсултите и инфарктите, ако наистина има някакво увеличение, което също е съмнително!

Мълчи си бе, еейййййй значи. Ти от коя оланета си?

случва се на всеки,но преди да ИЗПРАТИШ ..........РЕДАКТИРАЙ, че после СМЯХ................

кви са тия глупости бе, никой няма да дойде

И настъпи лето 2009. Синът Човеческий Борисов пое света!

Какъв краи на света през 2013- говорите Вие и толкова други хора. Че краят на света ще доиде и то сигурно, ще баъе много бавно след стотици и повече години. Защо? Много просто: защото благата в света свършват а населението се увеличава. Краи.

Не разбрах, края на света се отлага за 2013 ли?

От НАСА са съобщили, че ни се е разминало. Няма страшно! Четете повече! "Очакваната мащабна геомагнитна буря на нашата планета изглежда се размина, съобщи Националното управление на САЩ по аеронавтика и космически изследвания (НАСА), цитирано от ИТАР-ТАСС."vesti.bg

Да му мислят собствениците на френски и японски подобия на автомобили - те в нормално време не палят, камо ли в магнитна буря ...

Ало. Немския ли си или какъвто там си. Откакто карах френска и японска кола не съм се качил и няма да се кача на друга. Като гледам зимата всички с немските се дърпат, разпъват кабели и тем подобни, само и само да запалят. Аз (в момента с японска) само слизам врътвам ключа и на четвърт паля (при това дизел). Само Мерцедес и БМВ от немските биват иначе другото е леш (не ми говорете за Ауди, Фолксваген и подобията на коли - Опел и Форд).

Всъщност един истински ФОРД произведен в Америка е доста стабилна и сигурна кола. Стига да се поддържа качествено разбира се.

Май не осъзнавате че живеем на тази планета под наем е едно подобно явление може да ни затрие за броени секунди, без да можем да направим нищо, дано вселената прояви милост.

ОСТАВЕТЕ КОМУНИКАЦИИТЕ НО ВЪРХУ ХОРАТА КАКВО ЩЕ Е

Нищо няма да им стане имаш милиони години слънчеви изригвания всичко на тази планета се е приспособило с тях, ако не знаеш че ще има няма и как да го усетиш

Един от 2-та коментара тук, които не са плод на болно съзнание, а на разум.

НА НАС НЕ НИ ВЛИЯЯТ НИТО ГМО-та,НИТО 6-то КАЧЕСТВО ХРАНИ,КАМО ЛИ ....СЛ.ИЗРИГВАНИЯ.ОТДАВНА СМЕ СЛЪНЧАСАЛИ КАТО НАЦИЯ..........

Най-доброто правителство за всички времена ни пази.

Търговците на новини също трябва да живеят от нещо.

Създават само паника. Малко ли са ни ежедневните проблеми, че да мислим и за магнитните бури и слънчеви изригвания.

това "изригване" май ще нанесе поражения единствено в кухата глава на някой драскач.