Сините няма да подкрепят новия здравен министър

"Синята коалиция" ще се въздържи при гласуването на кандидатурата на д-р Стефан Константинов за министър на здравеопазването в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Сините няма да подкрепят новия здравен министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля- някой да обясни- кой Парламент гласева сега действуващия Закон за здравето-вече с 24 изменения А аз търся в него едно изречение от стария закон-че със закона се гарантира Здравеопазване на Бълг народ-съгласно МЕЖДУНАРОДНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТИ!!!

Сините ограбиха България, затова няма пари за здравето на хората. Те са най-голямите крадци на прехода. Ако върнат само хотелите на Златни пясъци парите ще стигнат.

за хотелите на Златните се обърни към Миленчо от НДСВ-то, те са на брат му...

ПРАВИЛНО , АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ТЯХ И ПОДКРЕПЯМ РЕШЕНИЯТА ИМ, КАК ТАКА СТАВАШ МИНИСТЪР И НЕ МОЖЕШ ДА ОБУСНИШ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ, КАКВО ВИЖДАНЕ ИМАШ, ИНАЧЕ ЗНАЧИ КАКВОТО МИ КАЖЕ БОЙКО ТОВА ЩЕ ПРАВЯ И ЩЕ СИ КРОТУВАМ, ЗАЩОТО БОРИСОВА НАЛИ С ТОВА СБЪРКА ИМАШЕ СОБСТВЕНО ВИЖДАНЕ.

Напълно сте права, Петрова. Проблемите на България идват от това, че ние никога нямаме концепции за нищо.

До кога възстановяването на България ще се раздира от противоречия!? Червените не го ли проумяват? И постоянно организират скандали, саботажи, стачки с послушни мекерета? На кого не е ясно, че трябва воля за реформи? И като дойдат магьосниците Станишев, Гоце на власт с магическата пръчка ли ще оправят нещата и реформите ще спрат, ли? А какво направиха до сега за НАРОДА ... социалните социалисти Станишев и Гоце? Създадоха.. олигарси, които ограбиха НАРОДА, една проядена-червива от КОРУПЦИЯ администрация? Това не им ли стига, че още има до брулят бедният НАРОД? И кога ще престане тази бясна, уродлива конфронтация, борба и алчност за власт на всяка цена?

Като чета си мисля за какво розово бъдеще мечтаеш. Значи всеки който е на друго мнение от беликия ББ създава противоречия и затова е "червен"?? Да разбирам ли че мнението на ББ е единствено и миродавно и че всички инакомислещи сме за затвор....и трябва сутрин, обед и вечер да се кланяме на Вашия идол за опрощение.

Скъпа, погледни Германия как се възроди за 20 години от пепелта!? А там народа беше разделен на всякакви, дори и на ... фашисти!? По мое време когато имахме БЪЛГАРИЯ и първите закони в Европа - германските племена бяха диви и варварски, нали това го каза вашият вожд Г. Димитров, а сега каво ни пречи- щото е Бойко Борисов, ли?

Още един некадърен провинциалист в правителството. България заприлича на едно гадно село, но така е, когато те управляват селяндури и селяните са превзели всички държавни институции .

А ти откъде си бе сельо ? Да не си от Париж? Още 2 дни ти останаха и ще си прибереш заветните буркани от "село" да ги охлаждаш в панелката зимата :) Тъпанар...

Големи палячовци са сините. Нямат визия, не знаят какво да правят. Знаят, че ГЕРБ грешат, но се страхуват да станат опозиция. Зайци. Ще си намерят оправдание, за да подкрепят Константинов, защото не знаят какво да правят. Жалки смешни хора. А какво да правят поддържниците им? На шари-вари ги направиха.

Всички са големи майстори по плюене и негласуване щов слезат от власт. Явно пак ще си ни управлява тройната коалиция.

Всички промени в България започнаха от СИНИТЕ,благодарение на което сме Европейска държава и сме свободни европейци.Ако Костов не БЕ започнал реформите,сега щяхме да сме си губерния,мужици и цървули ,отритнати от света,творения на тошо-тиквата и БСП/БКП.Синята коалиция е точна и принципна-критикува и помага защото никога няма да допусне провал на ГЕРБ !

Момче, ти си за сериозно психиатрично лечение! Не отлагай.

спомняш ли си приказката за лажливото циганче./овчарче/ това са сдс,бсп,ндсв, дпс и всички люспи да не изброявам. на цигането никои не му вярва,знаем каква приватизаця направи ,как разтури текезесетата ,изклаха кравите вместо да ги варнат на хората и ги изнесоха на консерви за воината в сарбя ,изнесоха и армята по това време остана гола и боса.или си от боята /черната / или си червен демагог/кратуна/

сините подкрепят само това, което излезе от тях, иначе не могат да продължат разрушителните действия , които започнаха преди 20 години.....имаха една прекрасна идея, която престъпната клика костов и сие опропастиха и изконсумираха за свои нужди....по абсолютно подобие на комунистическата идея на предшествениците си....удобно, сладко, престъпно....

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ НАПИСАНОТО БРАВО НА СИНИТЕ

Петрова, ти си за разстрел ! Добре че Мрежата ти дава някаква анонимност иначе ще ти начупят кокалите някъде.

...има много недоизказани мотиви тук, от министър, от д-р ваньо шарков... не познавам първия, за разлика от втория и напълно го подкрепям! Без ясна концепция, за развитие на здравеопазването, се създават множество буфери, непреднамерени в сектора...Днес, един от тях, е "изчистен" с обещания!...явно, това не е достатъчно и се изискват гаранции!...гаранции, които в момента не се дават...

Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски ще ви даде една "Атака", ама отзаде, не зная дали ме разбирате. Благодаря.

Разбираме, само едно не е ясно. Под Н.В. имаш пред вид крадливото мадридско копиле ли? Да не стане объркване, санким...

ти си за сериозно лечение

и левите няма да подкрепят тази кандитатура ... на всички трезвомислещи хора им е ясно ,че тази кандидатура беше предложена от герб , със цел да се потушат протесттите на здравните работници против здравния геноцид , прилаган от некадърното правителство на герб .ц.. но това не променя положението ...никога здравеопазването през нито едно правителство след 1989 г .. не е било в такова катастрофално положение , както при тия сега мижитурки от герб...

Т.н .реформа в здравеопазването бе започната по времето на управление на Синята коалиция и претърпя пълен провал.Сега е необходимо време ,за да се пристъпи към истинска реформа с положителен ефект.

Прав е д-р Константинов.Една концепция не се изработва така ,че след 6 месеца да претърпи нов провал.

НАЛИ ПРЕДИ 10 МЕСЕЦА СА ГО КАНИЛИ ЗА МИНИСТЪР ДА СИ Е ИЗРАБОТИЛ КОНЦЕПЦИЯТА, СЕГА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГО ЧАКАМЕ ДО КРАЯ НА МАНДАТА ЛИ

Е нали е отказал бе, овца ! Или дай така да си лаем и да минава времето...

Сини смешници,това е вашия човек.Кого баламосвате?Заради вас държавата затъва в дългове, а народа в пожизнен труд!!!!

браво " седесари" гласувайте с комунистите.

Време е Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски да направи дългоочакваното изявление по състоянието на нацията. Води ни, Ваше Величество все така напред! Благодаря. ДОЛУ КОСТОВ!

Бачо Б. самолично управлява всичко.Германците са прави - тук няма интелектуален и управленски елит. Ние сме като едни експериментални плъхове -бегейците, имам предвид.

е, и какво от това?

бойчо да знаиш че - неам нервииии. Страх ли те е ,а? От протестииии.

Значи ако са всичките на работа - 5 човека няма да гласуват ! Леле - какво ще правят ГЕРБ сега, като я нямат толкова мощната синя подкрепа ха ха Още ли ги има тези нещастни подлизурковци от сдс и дсб - те само се изявяват в медиите с малоумни изказвания и неадекватни постъпки - само за да ги пишат по вестниците - явно това е единственият начин да трупат електорат ... жалка картинка ... неуспели бивши комсомолци ръководени от пропадналият политик костов и неговата очилата подлога мартинчо ... шепа мижитурки. Като гледам скоро ще се върнат отляво, където им е мястото - следващата крачка след въздържането е гласуването против !

Поздравления за премиер Борисов! Един истински съратник и продължител на идеите на Н.В. Цар Симеон Втори Сакскобургготски! Премиер Борисов с мъдрост и визия за утрешния ден! Чудесен е и Волен Сидеров! Стига вече с този несретник Костов ! Лауреат д-р Зенгинова, Доцент-Ръководител-Организатор-Дистрибутор (ДРОД) на Национално Движение Долу Костов (НДДК)!

пак си объркала хапчетата, бабче...

Няма как способен и почтен човек да се хване с Боко Тиквата и тайфата му. За каква подкрепа изобщо може да става дума!

От така помпозно наречената СИНЯ КОАЛИЦИЯ способни и почтени ли са?

смешници.....дреме му него за тяхното мнение.....жив труп са си.....

да го духат

жопо2, да ми направиш една тръба, а герберски боклук? всичко е точно. гании *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.