Запълниха пропадналата част от бул. ”Сливница”

Паднаха ограниченията за движение по столичния булевард „Сливница”, които бяха наложени заради пропадане на част от пътното платно в близост до строежа на метрото.

Обратно в новината

Коментари - Запълниха пропадналата част от бул. ”Сливница” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много малък, но характерен симптом и символ на пропадащата държава...Кога го...кога взе, че....! Някой да иде в готовност пак да реже лентата в понеделник. Просто сте идиоти, и да крадете не можете като белите хора! Щом и Бербо се отказа от вас.....

Абе вие или сте болни или сте платени бе. Бойко Борисов ли ви е виновен за това дупченце? Човекът се е заел да направи София европейски град. Мафиянски седераста разпродаде имотите около околовръстното, но Бойко се е заел и ще го направи. И не само него, ами и магистралите ще направи, които 20 години не могат само да довършат. Добре, че е Тодор Живков и Бойко Борисов, поне пътища да имаме.

не е ББ. Фирмата, която си е платила за тази поръчка, е виновна. М. Дж.

Въпроса е ,че тъпото метро ще навре обикновените хора под земята. Това е все едно да си погребан жив.Но пък богатите ще си освободят пътя да не им се пречкаме.Не виждате ли хора,че това метро никак няма да е сигурно и рано или късно ще стане някое нещастие.Но на кого му дреме.Няма как богаташ да е сред пострадалите по простата причина,че няма такъв който да пътува с метро.Те са чорбаджий.Движат се само с яки коли.Ще направят метрото ама последствията са за теб бедни,изсрадал и безпомощен,българино!Аз на метро не се качвам! Бог да пази и другите хора!

Не съм пътувал, няма и да пътувам с метрото, макар че ежедневно прекосявам половин София.

Точно така ! Недейте да се возите. Седете си в колите и пътуайте по 30 минути от опълченска до Лъвов мост. Мно'о ме кефи да ви кледам физиономиите в задръстването.

Ненормална ли си ? Метрото е супер яко! Аз карам активно защото работата ми е такава, но над 60% от хората имат стационарна работа какво лошо има да се придвижват бързо и конфортно без да стават задръствания?

Че е бързо-спор няма! Но ако мислиш,че е сигурно и безопасно-ненормалния си ТИ!

Госпожо Вие освен на мерцедес и на к..а на някой на друго явно не сте се качвали. В Нюйорк,Лондон Москва хората да не са упряли като се возят на метрото

Как я видя на Мерцедес , не четеш ли че се възмущава от "чорбаджиите " , със сигурност на повече от Москвич "осмак" не се е качвала .

Ох , че малоумен и първобитен коментар ! Извинявай, но случайно да не живееш в 18 век ? Коментарът ти е колкото смешен , толкова и глупав . 78 вероятно е годината ти на раждане ? Не мога да повярвам, че има хора на 30 и кусур години , които да разсъждават като 2 годишно хлапе . А вероятно просто във вашето село се возите на каруци , и дори появата на някой автомобил всява страх сред хората там ? Сериозно , колко инциденти стават с автомобили и колко с метро ? В национален и световен мащаб ? Защо ли въобще се захващам да репликирам един явно доста изостанал човек ? Богаташи и чорбаджии ? Дали пък някой съвременник на Йовков случайно не е кацнал с машина на времето във форума ? Ще взема да прочета още един път , да се посмея още малко , че да ми е слънчева седмицата . Нали все пак смехът е здраве , а тук човек може да се посмее безплатно (здраве на аванта ) , няма да плащаме на чорбаджиите я !

Веднъж да се случи - разбирам! Стават грешки..но втори път за два месеца!!! Г-да, стига крали пари и си вършете работата мааалко по качествено. ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА СЕ ИЗДЪНИХТЕ :)

Кой краде пари и кой си върши работата некачествено?Кой се издъни?Кой е бивш кмет на София и кой е премиера?......да,същата тиква.

Аз,аз построих този булевард,аз строя магистрали в тази държава,аз,аз,аз,но за всеки провал са виновни предишните !

Човек, като чете коментарите на повечето от вас ще рече, че каквото пипнете - в злато се превръща. И после ще се чуди защо при тоооооолкова големи професионалисти и съвестни изпълнители, икономиката в България.......липсва просто. А ти, софиянец, като искаш европейска картинка, започни да плащаш данъци за наемите, които получаваш от ''провансалите''. И стига вече с този ББ, че ставате досадни. Ами, станете и вие министър-председатели, де!

Аман и от такива като тебе,дето до сега не са осъзнали,че кумирът им ББ си е един загубеняк.Ама,като се покаже по ТВ и започне в 1л.ед.ч. и ви капе мед на сърцето,нищо че си тънете в мизерия.Хайде пък ти кажи какво толкоз е свършил /не какво е обещал/???

Няма как да знаем колко издържа, при положение, че все още не е построено. Тези участъци би следвало да са затворени при такъв строеж, просто се прави компромис за да не се блокира напълно пътя. Само глупости пишете!

паднал пътя на бул. Сливница!!!!????,да вземат като си правят командировките от Пловдив за Варна да минават вече през Ришкия проход. Пътят е идеален...за луноходи и бронетранспортьори...ББ да ходи да реже и там ...."кафеви ленти горещи"

Такова пропадане има и на ул.Димитър Пешев преди дя се излезе на бул.Цариградско шосе за кв.Горубляне. Това пропадане и вече от 1 месец и никой не желае да го оправи. Столична община и зам.кета на Район-Искър са уведомени, но резултат няма......

Където се строи метро започнаха да пропадат улиците, но иначе било съвпадение, не било от метрото. Дори да е съвпадение това не означава, че е нормално да пропадат улиците, нали?

Интелигентните избягаха и от форумите.С малки изключения и тук останаха многознайковците, вечните мърморковци, неграмотниците и анонимните пикльовци, съпреживяващи се като революционери от топлите кресла...Къде изчезнаха умните хора, които ги имаше в тази страна....

ами в чужбина,къде другаде.....

хахаха.

еми на една кочина столицата какво ли пък различно може да е?.....

Не беше ли същата турска фирма със загиналите майстори по 'магистралата'?

Тунела беше построен за квартал Полигона преди около 35-40 години но нямаше за къде да се ползва.

Където пипне ББ освен развалини друго не остава добре че има работяги да му оправят развалините че иначе незнам как щеше да изглежда София. Голяма част от тунелите на метрото са построени преди 1989 год. но такива пропадания софиянци непомнят

Не си прав ! старите тунели се правеха с огрони ровове не с къртици и в интерес на истината доста се е нацепил асфалта над тях ! Пропадането най-често е в следствие на спукани тръби За всичко ви е виновен Бойко

ами да ти кажа не се е нацепил много над старите. не и заради основата. Бетона отдолу не е с менте цимент. Това че самото покритие е боклук е друга бира. (то и ако основата поддаде ще стане като в статията)

Боци да бяга да реже лентата!! .... А дали не се е изсилил млого при първата копка и са ...дупка!!!

Мила родна картинка!!!

Точно! Евтино и бързо... Да приключва по-бързо с инфраструктурата и да почва да строй лудници и затвори, че от тях имаме най-голяма нужда.

Само не разбрах как за Карфур построиха тунел за колите под Цариградско и никой не разбра а за метрото не стига че всичко затварят ами и незатвореното пропада

Тунела, за който говориш е построен по времето на Тодор Живков. Само ти си научил сега, че го има.

Тунелът на Цариградско е построен сега, а не по времето на Живков, чети малко повече и не пускай малоумни коментари

Не разбрал щото не си имал път от там :) локално беше яко прецакано около 1/2 година!

Не знам какво ти е било прецакано. А от там минавам поне по 3 - 4 пъти на ден

Дали и земетресенията не са в следствие на строежа на метрото...? Какво още чакаме да пропадне?

Метрото се копае плитко, не може да е катализатор на земетресение.

Да бе!

Не бях чувала по-голяма тъпотия. А бе хора, интернета ви е в ръцете, вземете поне се образовайте.

Ти си жена , при това руса , нали ?