Астролог: България ще се тресе до 2023 г.

Земетресенията в България ще продължат до 2023 г. , прогнозира Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация.

Обратно в новината

Коментари - Астролог: България ще се тресе до 2023 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колегата има да учи още. Той не е взел под внимание пораженията , които направи тройната коалиция- Ще тресе до 2027 година.

астролог -служител на лукавия

Аман от шарлатани и мошеници - в България (както и в десетки други държави) винаги е имало земетресения от време на време. Ще има и в бъдеще, не е необходимо да си медиум за да го предскажеш по принцип. Всяка година има десетки слаби трусове и един-два малко по-силни, които понякога паникьосват населението. Да се дава думата на медиуми, врачки, гадатели, астролози, шамани и магьосници в такива случаи е почти престъпление и трябва да се забрани със закон! Като цяло територията на България е умерено сеизмична, някои райони са много стабилни и практически няма активост от много десетилетия. В България никога не е имало, и няма да има наистина опустошително заметресение, като тези в Чили или Калифория например.Териториите на Гърция, Турция и Румъния са зачително по-сеизмични, но и там всичко опира до качеството на строителството - при добро строителство, земетресенията не са никакъв проблем. Справки - Япония. Жертвите винаги са резултат на калпаво строителство, това е опасността в нашия регион, а не земетресенията по принцип. И още нещо - когато се говори за трусове, трябва да се има предвид, че скалите (на Рихтер, Медведев и др) са логаритмични - т.е. магнитуд 3 е 10 пъти по-мощен от магитуд 2, 4 е десет пъти мощността на 3 и т.н. Така че, разликата между мощността на трус 3.5, и такъв от 7.5 е 100 000 ПЪТИ...

Моля , господа Архитектите ...да не дават становища за това как са осигурени на земетръс сградите . Проектираните след 1987 са осигурени ...доколкото проектите са спазвани ....А построените преди това също биха издържали донякъде ...разбира се без тези на които им са издънени партерните етажи за да станат на магазини ....Едно по-сериозно земетресение показва как се строи в дадена страна . Не говоря за Япония или Щатите които са водещи , можем да вземем пример от една по малка страна като например Чили....Ако миналото там земетресение от 7.5 по рихтер стане в София ...пораженията биха били много по-сериозни от там.....А те не са кой знае колко по богати от нас ....

roum

И какво да правим сега? Да се изнасяме към Полша ли? Г-н астролог , от вашите думи став ясно че 2023 год България ще се оттърве за винаги от земетресенията, така ли? Невярвам.

Маломуните астролози разчитат на наивните и доверчиви хорица, за да им измъкват парите. Гадното е, че самите астролози знаят много добре, че лъжат безочливо клиентите си, което ги прави едни долни лъжци и измамници. А твърдения от рода - "това няма да е последното земетресение" не се коментират изобщо - те са дебилни ! Без да сме астролози си го знаем ! Дължим ли ви нещо за тази така ценна информация господа и госпожи измамници ?

ПОРЕДНИЯ ТЪПАНАР.... ПИТАЙТЕ МЕН,АЗ ВИЖДАМ БЪДЕЩЕТО

lupus ( нерегистриран ) 11.09.2010 10:43 за да кажеш, че в България ще има периодично земетресение не трябва да си кой знае какъв астролог. И що за измислена статия, толкова ли няма интересни новини, че пускате подобна глупост. Поне да бяхте дали интервю по тази тема с някой експерт на БАН за по-достоверна прогноза.

Асролог ми звучи като ашляк, което не е далеч от истината, като гледам Прасчо как познава.

На ей такива кавали не трябва да им дават думата в подобни ситуации. Навлизала страната в период на сеизмична активност ... на баба му Фърчилото навлиза ... Писна ми от самозвани гадатели, предсказатели и всякаква подобна измет. Хайде първо да познаят какви числа ще се паднат поне в един тираж на тотото и след това да правят гръмки предсказания за края на света и други подобни!

и след това нема да ни има а?

Ако го каже сеизмолог ще повярвам, но астролог да се изказва по такива въпроси направо е смешно. Някои спомня ли си историята в Хасково ... Шарлатани, марш да правите хороскопи на златотърсачките и фолкпевиците!!!

А 2023г. така ще затресе, та ще закопае всички астролози. След това вече няма да тресе:)

астрологчето някои ра го набие

Чудя се...че има луди - има...ама вие от дира какви сте? Защо преписвате като патици и патоци ? И какви са тея шантави новини? Що не напишете, че България ще изчезне до 2050 година, защото българите няма да ги има? Астролози, врачки и не знам си какви...я на полето с кирките и да се оправят...ей бой трябва...

Защо лъжеш хората.Дати се тресе главата ти до 2023 година.

България е най-бедната държава в ЕС.Хората работят за жълти стотинки.Няма пари за здравеопазване,образование,култура,производство и пр.Престъпниците са на свобода-един убиец излиза под гаранция дори и от 1000 смешни левченца.Около 2млн. млади и работещи хора слугуват по чуждите страни. Църквите съществуват като сгради,но не и като дом Божи на обезверения и изстрадал български народ...А комунистите,изкрали и си осигурили чедицата до девето коляно,ще ми пишат за някакъв астролог!И това ако не е гавра?!!Безкръвна революция няма...

И ти си избягала в като гледам и си онези които слугуват...ами да,бедна е България и още по-бедна ще става защото всеки се спасява...кой да се вдигне и да прави промени,циганите ли,одъртелите и оядени политици ли от т.нар. опозиция и други такива...всички се спасяват и като отидат в друга държавичка ,почват да лаят и да им става много "болно" за родината...всички те са не по-малко виновни за това,което е сега майка България....

Аз не съм избягяла,аз съм временно в страна от ЕС.Винаги мога да се върна.Преборила съм се за прилична,легална и постоянна работа.Това,което Малта ми даде за 3 години моята родина нямаше да ми даде и за 5.В България работех магазинерка за 440лв в София-пак слугувах,но и мизерувах..Аз не съм принцеса за да ме упрекваш,че съм тук.Аз съм без баща с болна майка.И имам право да искам по-добро бъдеще и справедливост в България.Иска ми се да се върна,но признавам си-в моята родина нямах късмет.И още нещо-пиши си името,както аз иначе съвсем не е честно!

Есть астролозьи-есть проблема :))

Купувайте само моите обувки с пружини и палакти с амортисьори! Егати, пак плашат кретените, като че ли останалата ежедневна помия не им стига.

Защо публикувате "мнението" на някакъв астролог? Тва като ония, компетентния астролог, дето предсказа земетресенията в Кърджали ли е? Аз ако дойда на власт всички тия ще ги умъртвя публично по много жесток и мъчителен за тях начин. А Dir.bg се е превърнало в най-тъпия жълт сайт - пишат само за чалга звезди, астролози и псевдо VIP личности. Ако дойда на власт и вие внимавайте.

Скъпи съграждани, съжалявам ви за простотията ви! Ще коментираме отново след края на септември, в края на ноември и началото на декември. Г- н Кирил Стойчев е уважаван астролог, председател на Българската астрологична асоциация. А астрологията е науката на науките. Съществува още от вавилонско време, а вие дори нямате представа за това, защото сте ограничени тъпаци - лош материал. Ще се преброим след края на декември и ще се види кой е шарлатанин. Съжалявам, че ви говоря така, но ми омръзна от прост народ.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, СТИГА СТЕ ПРОМИВАЛИ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА С ТЕЗИ ПРОСТОТИИ! ЕДИН ГОСПОД Е НАД НАС И ТОЙ РЕШАВА ДАЛИ ЩЕ НИ БЪДЕ ИЛИ НЕ!

"По-добра от хиляди безполезни думи е една, която дава покой" - казва мъдрецът. Амин! - добавям аз.

за да кажеш, че в България ще има периодично земетресение не трябва да си кой знае какъв астролог. И що за измислена статия, толкова ли няма интересни новини, че пускате подобна глупост. Поне да бяхте дали интервю по тази тема с някой експерт на БАН за по-достоверна прогноза.

Lupus, българинът не е наистина вярващ защото не желае да спазва Божия закон, нито пък е особено образован, защото се иска труд, дисциплина и постоянство. Затова....ооооо, ще процъфтяват всякакви видове врачки и баячки, които за малко пари ще ни обещаят Рая на земята, без изобщо да се трудим. И на всеки от нас ще кажат колко по-добър е от останалите. Ако се допитаме до сериозен учен няма да има сензация, а пък до свещеник, ако случая го изисква - отговорът няма да ни се хареса.

Нали имаме суперкомпютър за 4.2 милиона и доколкото знам едно от нещата е да прогнозира земетръси

Ало,сънародници,да не хукнете да спите по градинките до 2023 г.

не знам как в 2010 година има още хора, който разчитат астролози, шамани, вещери и всяка друга паплач да им казва кога ще вали, кога ще гърми и дали трябва да пренесат 12 девици в жертва на бог МАНТУ... Земетресенията са божа работа и нормален физичен и тектоничен процес, който едва ли всеки изкукал от глад асто-идиот разбира...

Да и на мен ми е интересно. Оня ден срещу мача с Черна гора във в."Стандарт" се изказваха едни астролози и гадатели дето твърдяха, че мача щял да е кървав, но в крайна сметка ще победим, и щели да сме на второ място в групата. Кое от всичко това познаха, че са се захванали със земетресенията?

С трусовете, измервани по Рихтер, все някак ще се справим ; Но онези другите - тях как да изпреварим !?

Пак се почва с простотиите!Поредният малоумник,като онзи който подлуди Хасково преди време.Няма пари за свадливите старци от БАН,където са апаратурата и знаещите хора.Но се пускат подобни овчи изказвания

"Бих казал, че това не е последното земетресение" Хаха - как е възможно подобни смешници да се взимат насериозно. Това биха го казали и първолаците ...

А 2012?

астрологът се казва ББ

Ако чакаме на атролога сме загинали предварително.. Бчакане му е работата.. и добри заплати. Не може един частник да кара по 3 коли да има 2 вили .. и няколко любовници .. а за заплати да няма ? Няма да се развиваме ако няма пари в населението ... Нормални заплани .. минимална 600 .. от тук следва повече приходи в държавата... и повече покупки от населението .. след ва развитие от самосебе си на производството ...

мда, аз без да съм специалист мога да ви кажа, че като цяло територията на България е сеизмичен район. Земетресения са ставали и пак ще си стават. Големи земетресения в опасните райони София, Пловдив, Горна Оряховица, Шабла скоро не е имало. Всички знаем че цикличността на такива големи трусове варира от 100 до 150 години. Ако се поразровите малко ще опознаете историята. В началото на миналия век цялата територия на България е разкъсана от опустошителни земни трусове. И според мен до 2023 има голяма доза вероятност да се повтори това. Просто хората трябва да са подготвени и да знаят какво може да се случи всяка една секунда. Паниката е най-лошото нещо.

е на кои му пука за след 2012-та

Чакай малко ... нали щяхме да изчезнем през 2012 ... хахаххаха ...

Защо ни занимавате с астролози? Въобще има ли някаква информация в статията Ви , за да бъде въобще "новина" ?

Като няма наука, има паранаука.

абе нали 2012 идва края на света пак според глупавите астрологични предсказания нещо не ми се връзва :)

Ми то може да си друса и без нас

Как ще се тресе бе колега, 2012 идва края на света, не го ли разбра още?!