GSM шеги: Вие сте жертва на телефонно прецакване

Обаждания и SMS-и с шеги получават абонати на мобилни оператори, разказаха на БТА потърпевши.

Обратно в новината

Коментари - GSM шеги: Вие сте жертва на телефонно прецакване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

haha

:):)

хаха на 1 от нашия клас му казаха че е няква жена която го харесва и иска да спи с него :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми да идем тогава бе сис :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

mi na men kazaxa 4e pe4elq patyane do tynis po tela

Казват му аванс и заплата. Повече от това - здраве му кажи.

Много находчиво - браво.

Добре, че МТел мога да ги спират тези SMS-и. Спрях ги и на децата, че те най-лесно се връзват...

Кой има право и как може да ползува платени номера????? То за балъците е писано много..... но никой не дава място за цоцане на балъците.... това са само недосегаемите... Г-н Цвъ... къде сте или това е от вашата поилка....

Нямало как да се разбере, хахахаха- идиоти, как да няма бе, има но оператора има изгода, защо да защитава клиентите си.

Да бе мобилните оператори имат право само да те дерът. Що не кажат колко печелят те от всяка такава "услуга". А иначе ви е бедна фантазията как могат да ви следят и подслушват ако искат

Аз пък да ви кажа, че за подобни глупости най-вече са виновни самите хора! Все още се разпращат съобщения в имейлите, фейсбук и т.н., в които се приканва да разпратиш същото съобщение и на други, защото щяло не знам си какво и не знам си защо....Та подобни идиотски смс-и си ги разпращат малоумни приятели, които искат да се пошегуват с теб без да си направят сметката колко идиотски са подобен тип шеги. Мобилните оператори и те реват за сериозни глоби от сорта на стотици хиляди, защото мачкат правата на клиентите си!

И на мен са ми спрятали такъв номер. Не можах да разбера кой го е поръчал в СМС-то не пишеше, но като се обадиха им теглих една българска. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха

Аз съм използвал тези шеги, цената е обявена на сайта им 2.40 с ддс, след като човека е преметнат с майтапа по телефона - което представлява запис на глас, след около 5 минути се получава смс в който е упоменат номера от когото е поръчана шегата. Така, че изобщо тези шеги не са анонимни! Нали ако са анонимни ще ги съдят! Аз съм виждал реакцията на мой приятел, на когото пуснахме една шега, звъни му телефона и някакъв му съобщава, че момичето го чака пред тях - както са се разбрали. Беше уникално смешно! НЯма нищо измамно или фалшиво...

Държава от измекяри...ама няма да им помогне за по-надалеч. То си показва. Хайде - Терминал 1 и 2, както някой беше написал веднъж, Ви очакват.

То това са просто най-нормални шеги!И всеки може да прати на който си поиска,а след това изпращат съобщение на жертвата кой се е избазикал с него!Това аз съм го правил с приятели забавно е!

изтривам всичко на момента, а преди да си легна исключвам всички връзки с външния свят, ха, ха, ха.........

Ма мобилните оператори собствените си ркламни съобщения не искат да спрат ви се кахърите за чуждите. Освен това някой модели телефони имат ограничена памет и като искаш да пратиш някакво важно съобщение до родителите си се оказва че не може защото телефона вече е задръстен от небивалиците на самия оператор.

май още си сърбаш попарата

"...няма как да се разбере кой е поръчал..." Е как ще има, като мобилния оператор печели от това? Смятам, че мобилните оператори, предоставящи подобни услуги, трябва да бъдат санкционирани за съучастие в измама, с цел материално облагодетелстване!

Това не е услуга на оператора, бе миличко, а на трета компания. В стаитя обаче има откровена лъжа: "Там обаче никой не отговаря, но междувременно разговорът вече е започнал и това се отразява на сметката". Ако никой не отговаря, не може да се таксува разговор. По правило компаниите, които предлагат такива услуги не отговарят на обажданията. Още повече, че четирицифрените номера са в мрежите на съответните оператори, а не чуждестранни.