Приключи данъчната проверка на имотите на Доган

Данъчната проверка на имотите и фирми, за които се твърди, че са свързани с лидера на ДПС Ахмед Доган, е приключила. Документите обаче са все още в НАП.

Обратно в новината

Коментари - Приключи данъчната проверка на имотите на Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доган и свитата му от подмазвачи са част от ариергарда на бившата ДС. За съжаление контролира държавата. Боко е средството, с което Доган и САЩ се разпореждат в страната в момента. Боко хитро ни подлъга на изборите, като се заяждаше с Доган и обещаваше съд и преследване, а ДС агента се правеше на мъченик. Яд ме е, че всеки път ни прилагат евтини манипулациики (измислени главно в САЩ) и народа първосигнално се връзва и гласува. За успеха на тези изродщини са виновни медиите, които са готови на всичко за парички. Всеки ден се възмущаваме от безобразията на политиците и ги кълнем, но аз мисля че основна вина за дереджето ни имат продажните медии с техните манипулации, защото хората неусетно се поддават на тях. Медиите имат уникален подсъзнателен контрол върху повечето хора.

То май не останаха политически партии, които да не са били на власт и за всички тях сме били манипулирани от САЩ?!?! Хайде пробвай да се изкажеш пак, но първо помисли!

изобщо не се и надявайте. Когато ББ тсваше кмет, изкара финансови те нарущения на Софиянки и в понедел дясната ръка на последния му стана зам. кмет. Същата тази ръка наскоро обяви че не знае и не помни какво подписва и още не е уволнен, камо ли съден! Така че изобщо не се и надявайте да стане нещо след 'разследването' ... най-много да му узаконят имотите (както стана с Царските имоти)

Защо се занимават само с Доган?! Има поне още 100 като него, нека всичките ги проверяват....

Е ББ и ЦЦ със себе си ли да се занимават за далаверите си? Техните имоти НАП не ги проверява пък и Гяуров не смее да се заеме с тях...

Проверяват ги, новини не четеш ли? Или ти искаш само Доган да НЕ го закачат? Лошото е, че само с голи проверки не се преборва престъпност. Съд, затвор, връщане на парите - за всички начело с Доган!

Амиии.....,и на другите ще им дойде реда.

Абе там няма ли един сериозен човек, как така за 2 години не могат да припарят. В нормалните държави досега да бяха изпратили армията, а този дерибей да го бяха вкарали в затвора за 20 години.

Борисов,народът иска от теб да вкараш в затвора Доган и сие.Затова те избраха и подкрепяха...Ако сега се огънеш(започваш да се огъваш и по други въпроси),спукана ти е работата...

d4

Бог да пази България.

Грешиш,"аллах да пази България"

Май на никой не му стиска да каже Цялата истина за Доган- барбекюто,сараите...а тя водат дълбока,никой не смее да нагази...

Да се спре жилищното строителство в София и да се насочи към провинцията за производствени сгради,за да има хляб за хората и да не изоставят имоти и близки

Многоуважаеми журналисти,кажете защо не интеврюирате Доган!? Силно коментиран и няма едно интервю с него. Все някой друг обяснява вместо него. Срам и позор за гилдията ви!!! Имаше една/Велева/ де вземаше интервюта,ама тя била поръчкова. Ами като не иска да дава интервюта престанете да отразявате събития свързани с партията му. На война,като на война. Този или е станал малоумен или е постоянно надрусан,но това не онзи Доган. Сега се крие като мишок,не ходи на работа и взема рушвети и после-голям политик. Как може да се определи като голям политик!?Какво голямо е направил за България...той е позор за политик и държавник

щото немогат да му намерят подхудящи кодеци за да му направят добри СУБТИТРИ

Субтитрите не се правят с кодеци. Кодира се картина и звук/за да се намали размера/.

ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ИМОТИТЕ НА ДОГАН - ТОВА СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ , КОЙТО СА СЕ ТРУДИЛИ ПО 40 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ И НАКРАЯ ПОЛУЧАВАТ ТРОХИ. ДА СЕ ПРОДАДАТ И ПАРИТЕ ОТИДАТ В НОИ

Но да не се забравят и имотите на многоуважаваните ни управници, които с една заплатица, спестявайки от закуски, настроиха палати.

Та значи проверката е завършила , ама не съвсем. Отново празни дрънканици. Междувременно Доган е страшно притеснен и изморен от тази проверка и от хидрологични експертизи, та си почива на яхтата си. А неговия елкторат се чуди как да свърже двата края.

Ще направят нещо колкото направиха с Вальо Топлото!Управляват ни мутри и крадци!Тепърва какво ни чака!Народ без Здравеопазване!Честито Умници!

Добре е, но да се започне от ББ, Ив. Костов, та да се сварши със Софиански---

Доганчо ще изчака, докато верните му другари от ДС му докладват резултатите от проверката и след това ще реши дали да се прибира или да си получава депутатската заплата на яхтата в Турция. Колко бандюги навремето изчакваха по година-две зад граница, докато нещата се поуталожат за да се приберат - методът е изпитан.

Очевидно Сиика добре е запозната с престъпния контингент на България. А може би и в близки отношения с тях. Това обяснява нейните провокативни мнения :)

Еее, не ме ласкай. За М. Доганов не е трудно, на него алчността и жените му замъгляват мозъка. Не че е и много умен де, защото не е лесно да се издъниш така юнашки, когато толкова хора работят за теб и толкова усилия и пари се хвърлят за да те държат отгоре. Само да ти кажа - една циганка хвърли боб и каза да се пази от нещастни случаи, катастрофи и т.н.

Е,нали избрахте другаря пожарникар да вкара Доган в затвора,пък той на яхта в турски води?!

Няма охрана която може да спре атаката на реактивен снаряд. И да гледа лошо, и да не гледа лошо, снаряда е невъзмутим и отива натам, накъдето го насочат. Снаряда винаги казва истината. Както и куршума...

абе то и ахмет емин така си мислеше ама .... го оправиха

задължителни трябва да станат за всички граждани попълването на имотните декларации и след това да се отметнат жилищата , които не са описани и не се водят в никоя декларация, а съществуват - и доходите по трудови книжки , това е простата аритметика . Затова стария метод беше много добър , имаше преброяване на населението, ходеше се от къща на къща в София и се описваше всяко жилище , така не можеше да се укрие имота. Има толкова жилища закупени след 1989 г от хора които не работеха , а закупуваха жилища по 2-3 и повече , я им погледнете трудовите книжки и доходите .

управляващитеее! Докога ще го криете този турчин, бе? Борисов, барабар със сараите ли смяташ да ни караш в средата на Европа? А? Данъчните трябвало първо да връчат ревизионния акт на самия Ахмед Доган. Ама ще го почакат, тъй като сега бил на курорт извън страната. После щяли да дават документите на вътрешни компетентни органи (!?!) на НАП. В тази държава няма ли прокуратурата и комисия за конфликт на интереси в парламента?

Видяхте ли! Видяхте ли какво сте заблудено стадо вие българите. Само плюете турците а без тях България ще се разпадне.

Грешиш казъм, не плюем турците, искаме наказание за крадливците!

Ми хубаво е тогава да започнете с крадливия ви цар и свършите с сегашните управляващи.

КЮРДИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ ТУРСКОТО ВЕЛИЧИЕ. ЩЕ РЕВЕТЕ ОТ ТЯХ.

Направо ще пукнете от завис и злоба , Борисчо.

ако не се чувстваш част от хората по тези земи, какъв го търсиш още тук? обувай шалварите и отивай в анадола ще ти отива и на манталитета

да ама не искат там да си ходят нещо. тука им се иска, защо ли ?

Обръчите от фирми!!!Конценсионерите на големите речни корита,ето къде трябва да насочи ударът държавата.Защото тия фирми са и големи строителни фирми обезпечващи техниката на високото строителство.Не случайно Доган ефенди се прояви и като "хидринженер".Следите сигурно са пометени.Потърсете хората на Доган в ДА.

какав удар на държавата-че нали самия тои е държавата,благодарение на нащи продажници

Ти се шегуваш, нали?! Мирише ми на расова дискриминация от твоята "уста". Мери си приказките!

Абе,тя цяла България е негова,вие за някои имотчета му държите сметка.Решението е посещение на Марс с делегация-Станишев,Доган и Симеон.

Чак и сателит наели нашите компетентни органи да щрака отгоре, брей... А доганоглу си пие кафето на някоя яхта в турски води и си се смее предоволен. Машала ефенди, създаде си партия от прости рая, сега може и султан да те направят твоите верни поданници. А за това дето вашата партия източи с милиони държавата са виновни царя дето беше гол и си взе горите и станишката. Да живее евросъюза, гответе вазелина, Туркия ке доде... Доган ще и постели и това, ние да клекнем за нейното членство. От там ще вземе още не за 10 а за 100 палата.

Чак и сателит наели нашите компетентни органи да щрака отгоре, брей... А доганоглу си пие кафето на някоя яхта в турски води и си се смее предоволен. Машала ефенди, създаде си партия от прости рая, сега може и султан да те направят твоите верни поданници. А за това дето вашата партия източи с милиони държавата са виновни царя дето беше гол и си взе горите и станишката. Да живее евросъюза, гответе вазелина, Туркия ке доде... Доган ще и постели и това, ние да клекнем за нейното членство. От там ще вземе още не за 10 а за 100 палата.

Нямам думи , докога това правителство ще се мотае , докога ще чакаме да направят нещо с Доган .Хайде Бойко стига само си откривал обекти а се заеми . Това трябваше да ти е приоритет когато взе власта .Доган почивал на яхта в турско ,откъде толкова пари или ще се окаже че яхтата пак не била негова . А иначе неговия електорат тъне в мизерия ,еее пак под строй гласувайте за него да му е честита новата яхта или сарайче ,той ще ви оправи ... само че отзад.

ще стане като кредитните милионери,нищо и половина,но има хора които помнят,а и някаде е записано,така че.....

Колко безпаметни хора! Спомняте ли си вие, които днес се възмущавате, кой преди 20 години лансира и кой даде зелена улица на турските домогвания в България?....... Това бяха предшествениците на днешните ви сини и гербаджийски любимци - антикомунистите от СДС и Подкрепа. Прогониха Русия и всичко руско от нашето ежедневие и какво? ....... Разбира се, вакуумът беше запълнен от техните северноамерикански господари и балканските им любимци - турците. Е, за какво става дума тогава!? Вие скачахте по площадите срещу силата, която единствена проявяваше принципност по въпроса - комунистическата партия. Сега сами сте си виновни. Така, че млъкнете и си ближете раните......

абе тикво червена, я не се прави на разсеян - никакво сдс не е лансирало дпс, а именно бсп и оня гад луканов, при чието управление беше узаконена тая престъпна шаика, която оттогава досега винаги е в коалиция с бсп!!!

не се караите хора, всичките са еднакви. ако имаше дори един с различно мислене и произход не обвързан с бкп нещата нямаше да са толкова зле. огледаите се и вижте че на всички възлови места са агентите на дс.

ДСБКПБСП+ДПС

Той и Костов трябва да е в затвора, а и самият Бойко Борисов, ако се разследват банките им. Просто Доган е много по-нагъл и по-уверен в бвзнаказаността си.

това е най вярното.доган си признава а другите лъжат народа

Ще излезе,че тези от ДеСеБе само вдигат пушилка,колкото да отчитат дейност и да си покажат расизма.

Ехх превзеха ни тия турски цигани,след време пак може да ни управляват...........като през турско робство ...............станаха по богати от бг.....

NQKOI TRQBVQ DA PROVERI I IMOTITENA IVAN KOSTOV ,KOITO SA PO CQLATA VITO6A OT 1 DO 301

Ти,невменяем ли си?Тука се говори за Ахмед Доган,а не за Костов.

Аз пък съм против имотите да се проверяват избирателно . Защо всеки не си попълни имотна декларация / включително и хотели/ закупени и построени след 89 година и съответно лист със доходите му през тези години нали всички имаме и трудови книжки и там е описано всико включително и каквидоходи сме получавали. Знам ,че на много хора това няма да им хареса това нещо , но само така ще се разбере за имотите с какви пари са придобити дали с откраднатите песионни фондове или с краднати държавни пари . Нали всички искаме да разберем истината за прехода и все някога да сложим точка . Нали всички политици са за това да бъдат честни пред хората . Много от форума ще се скъсат да ме обиждат ама мен ми дреме на бялата ми шапка. Защото всичко друго е лъжа !!!

ТОЧНО ТАКА! И В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРЦИ! ТЕЗИ КОИТО СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ СА ТУРЦИ, СА БЪЛГАРИ - ПОМАЦИ!

Подкрепям те това са българи но с друго вероизповедание, не знам защо казвам друго ,защото сега има толкова много , че вече не знам... Дони да не би да не е българин като е будист.. Според мен религията е утопия , на която много не трябва да се вярва.

Че, кой ти каза, че се проверява избирателно?

Защо трябва да ми казват , написал съм ,че съм тъп ама не съм написл ,че съм страшно тъп... дали е избирателно много ясно, че е избирателно и никъде не се прави и не се е правила насрещна проверка за покупка спрямо доходи и знаеш ли защо - защото 90% от тези хора няма да могат да докажат произхода не парите си ! Малко са хората получаващи шест цифрени суми в тази страна аособено ,ако първата цифра е над 5... . Предполагам ,че ме разбираш какво искам да ти кажа . Ако не беше избирателно всички щяха да попълват документи с какви пари е придобита тази собственост каквато и да е тя. Нали не искаш да ме заблудиш ,че такива проверки се правят и ,че всички покупки на имоти се гледат с какви доходи се купуват .

Авгиевите обори започват от Доган и свършват отново с него. Няма по-нагъл политик от Доган, защото си е оплел кошницата с произхода на парите, с липсата на недвижими имоти и други едри благини на негово име, и е купил със сигурност "неподкупните" и "независимите" възлови представители на БГ съда. Ако е само той - с мед да го намажеш...! Горко нас! Умните, талантливите и честни данъкоплатци.

той за да ги вдигне тези сараи е измислил всичко и е давал на всички досега; ще даде и на бойко и всичко ще утихне, а бойко пак ще тръгне по казаните за варене на ракия...

Моля, отидете ж Родопите, където е ''електората'' на ДПС и вижте за какво става дума - пътища, обработваеми земи, къщи-палати, ЧИСТОТА И МОРАЛ,...всичко, което предполага винаги победи на ДПС от там! А, какви пари от Европейските фондове се леят там..? Дали са глупаци тези хора???? Само с труд и вярност в идея, религия и морал се постига това! Тук няма безбъдност!!!

ficho666

После да направят и данъчна проверка на данъчните проверили имотите на Доган. А после и на тия направили проверката, също да им се направи. И те така!

САЩ и Русия такива трудни проблеми, когато няма вече друга възможност, ги решават кардинално. Поръчва се добър снайперист.

подкрепям идеята. и икономически е по изгодно.

господин драгунов ще реши проблема с доган бе хора. 3000 метра далекобоиност , 1800 метра точност на стрелбата.... само ми даите един за около месец.

нека са два, че и аз искам.

че и да ги излежа съм готов в името на народа ни.

Абе какви имоти, какви 5 лв.... - няколко 9 мм и проблема е решен.

I az za tova

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ИЗРЕДЕНИТЕ ИМОТИ НА ФОНА НА МАСОВАТА НИ БЕДНОСТ. КОИ Е ТОЗИ ДОГАНЧО НА ФОНА НА ЦЯЛ НАРОД, ТАЗИ ЦЕНИЧНОСТ СПРЯМО БЪЛГАРИНА, НИМА Е НЕДОСТИГАЕМ ОТ ЗАКОН, КОЛКО НЕВИННИ ДЕТСКИ ДУШИЦИ СА ОГРАБЕНИ, ГЛАДУВАЩИ И ПРИНУДЕНИ ДА СТИГАТ ДЪНОТО ЗА ДА ОЦЕЛЯВАТ ФИЗИЧЕСКИ, КАК СЕ РАДВАТ НА БЛАГАТА СИ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА....МНОГО МИ Е МЪ1НО, ЧЕ ТОВА Е РОДИНАТА МИ...МНОГО

За съжаление, реалността е такава.... И не само в България. А в световен мащаб.

е,затова си избрахте Бойко,да нахраните още един палячо,а клкото до родината,тя е прекрасна,избирателите са калпави

За жалост е така,но в природата справедливост няма,а само кръговрат.А....в българския език има и малки букви.

Имуществото и петте сарай/хотели са над 1 милиард (един апартамент луксозен е 150000 лева), а тук става дума за поне 100 такива луксозни апартаментни части в показаното на снимките. Навсякъде е охрана-тежка и опасно гледат въоражени хора, кого пазят. По-тежка охрана от президентска. Опитахме да посетим в Девин хотелът Орфей-недейте ходи ни шепнеха местните, не си навличайте беля. Там са само турци и няма да Ви пуснат. Не ни пуснаха да разгледаме-видяхме през оградата, отвън басейни, луксове, а казват вътре било много скъпо обзаведено. НЕ ВЯРВАМЕ НА проверката на НАП-това е нашето заключение от увъртанията им. Но ще дойде видов ден-нещата ще си дойдат на място-който краде народни пари-черни дни го чакат и бял ден няма така гласи народна мисъл. Дори данъчните сега да закрият кражбите-някой ден те ще са налице-няма спасение от правосъдието.

Нещо се офлянкват управниците ни! как така данните от проверка на имоти ще бъдат конфиденциални-това по-скоро е номер,да се даде време да се съгласува с по-горната инстанция като как да се представят резултатите! След като всяко публично лице по закон е задължено да си декларира пред Сметната палата имотите,за каква секретност става въпрос тук! Прокуратурата се бои,властта се мотае и крадците като Доган потриват ръце! Къде са 700млн.дадени на министерството на Емел Етем и още колко други изтекли през госката мафия и мин.на земеделието.Закона е задължителен за всички,Доган е изкуствено поставен над него,господа управници-корегирайте се! Времето вече работи срещу вас при тази нерешителност и протакане.Народа ви даде шанс,не го подвеждайте,въведете справедливостта като приоритет!