Онлайн проверка за отнетите точки от КАТ

От четвъртък в столичния КАТ стартира системата за електронни справки, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Онлайн проверка за отнетите точки от КАТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kolko kontrolni to4ki imam

За отнети точки

За отнети точки

Отнети точки

Отнети точки

защо Ви е срам от себе си че не публикувате на кого колко точки НЕСПРАВЕДЛИВО са му отнети от Вашите служители които пишат актове за нищо на честните и бедни водачи а на НАРУШИТЕЛИТЕ козируват!

как да проверя колко точки са ми гепили и колко имат още да вземат? От з5 гд.съм зад волана нямам катастрофи но актове за ГЛУПОСТИ не липсват!Пишат господата катаджии!

как да проверя колко точки са ми гепили и колко имат още да вземат? От 35 гд.съм зад волана нямам катастрофи но актове за ГЛУПОСТИ не липсват!Пишат господата катаджии!

няма нищо саществено за актовете и точките кога ще има саит за това в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

туку що се регистрирах и пзнайте : "Услугата е в процес на разработка!" бахти новината

Вече е четвъртък, а на сайта посочен в статията няма информация!

Сайта е пълна скръб. Настройката за максимален брой потребители на базата данни е под реалния брой потребители и има warnings.

По скоро няма Warnings, а ти бълва директно грешката от базата, което е хипер тъпо. Спокойно можеше да сложат едно читаво съобщение в самия интерфейс на програмата.

"Услугата е в процес на разработка!" От 3 вида услуги на 2 отговора е това. УСЛУГАТА НЕ РАБОТИ!

Е що само за софиянци бре,другите не сме ли хора,а???

Ехо Dir.BG, недейте да сеете дезинформация. Сайтът е на частна фирма, регистратор на домейна не е КАТ, нито МВР, а частно лице. Сайтът е изпълнен в стил "блог", и не е институционален, има реклами за бизнеса на някаква частна фирма. Не подтиквайте хората да си дават данните там и да се лъжат, това е някаква измама.

Регистрирането на домейна от фирмата разработчик е честа практика, защото държавните институции не си мърдат пръста да свършат каквото и да е, включително и тестването преди пускането на сайта. А че сайта е пълна скръб всеки вижда.

ЗАЩО само в софия да се предлага ние не сме ли шофьори , не сме ли граждани нямаме ли равни права пред кат.Пустата му България само София другите кучета ги яли.

Вижте фирмата, която е собственик на сайта. Нещо измислено, правено с учебна цел. Някой се е учил как се прави сайт. Дори нямат и нещо смислено за собствен. Пълна боза. И това на държавна институция. Егати.

Тази фирма няма едно читаво изпълнние, а това си е поредното недоносено отроче. Дерзайте, че и от МВР скоро няма да го направят :)

Моля ви, не отнемайте точките на хората /сал те са им останали едничката утеха/ - отнемете им....КАТ! Тотално и завинаги в този си "народолюбящ и обслужващ" вид!

....Н А З Д Р А В Е....

Егати сайта, след регистрацията и празните полета на общите условия, единсвено което мога да направя е да си проверя дали имам излезнало постановление - нищо друго. Мога да го проверя и то след подаване на заявка, която се обработва и се чака незнам колко време да ти върнат резултата. Чудя се по-телефона няма ли да е по-бързо??? СМЕШНА ИСТОРИЯ

"Целта на авторите на този портал, е: Да коментираме ежедневно темата за пътната безопасност." Ха-ха Последната "новина" е от 18 Май, а в раздел "Черна статистика" е последната публикация е "Статистика на ПТП в София за изминалото денонощие 21.04.10". Отделно както каза някой по-долу в графа "Общи условия" няма нищо - абсолютно празно поле с което трябва да се съгласиш!?!?!?!?! Да не говорим, че няма връзка за какъвто и да е контакт. Поредната пародия и цел да се отчете дейност и да се вземат парите за проекта!

http://www.whois.net/whois/i-kat.org Очевадно не е КАТ регистрант на системата. Може и за добро да е, ама при милион мошеници, как да вярваш...

В статията пише четвъртък. Днес е сряда. Може би още го доизкусуряшат. Ако и утре не работи спокойно можете да се присмивате.

Чудя се това не е ли поредния кьорфишек. Как така в някой си сайт попълваш ЕГН, номер на книжка и други данни и кой, кога и как проверява информация? Лични данни някой събира ли по правилния начин? И изобщо този сайт на КАТ ли е? Хоства се ей на майната си

Е вие доживяхте ама в провинцията ще си изгнием като знам скоростта на работа на администрацията в КАТ. Винаги съм се чудел администрацията ли е по некадърна или шефовете и дето не и създават предпоставки за по добра работа.

Хаха, голяма смешка е този сайт. При регистрация ти дава празно поленце за Общи условия, а отдолу има поле Съгласен съм с условията. Е супер, щом ние ще си измисляме условията... :)

Много съм тъп и за това питам как да си проверя точките?

Модула за проверка на точките по стар нашенски обичай не работи. Ей ще доживеем ли МВР да пуснат поне една работеща система.

Най-накрая доживяхме !

Най-после! Доживяхме! Сега остава и да работи коректно, разбира се.