US-генерал обвини холандски гейове за клането в Сребреница

Американски генерал от запаса, едно време служил във военноморските сили на САЩ и бивш командир от НАТО, обясни неспособността на холандските сини каски да спрат клането в Сребреница през 1995 г. с това, че в редиците им е имало хомосексуалисти, предадоха световните агенции, на които се позова БТА.

Обратно в новината

Коментари - US-генерал обвини холандски гейове за клането в Сребреница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, като си толкова горда - син да ти се роди, зет да ти доведе!!!

Bog da gi prosti nevinnite jertvi v Srebrenitza Bosnia&Herzegovina. A tezi mekoteli, koito se kefyat na chujdoto neshrastie - gi ostavyam na Bog i neka toy gi nakaje.

Горда съм, че гейове и лесбийки служат, без да са принудени да крият сексуалната си ориентация, от десетилетия насам в холандските въоръжени сили и участват в такива мисии, като тази в Афганистан, каза посланичката на Хага във Вашингтон. Представяте ли си колко горди трябва да са българските посланици където и да е тогава? Че у нас от години в народното събрание и правителството е тъпкано с представители на сексуалните малцинства. Изключая ББ. Той сам по себе си е сексуално мнозинство. Щом може като бай Тошо да оправя 6 милиона, значи добър е. Сега разбирам защо една наша външна министърка беше облякла фланелка с надпис Прауд ту би бългериън. Надето Михайлова-имаше преди време една такава. Не, че сега я няма, но вече не е Михайлова, а Неински. Колкото и да е горд човек, като тури ските по-друго си е. Та затова се гордееше тя, но чак сега става ясно на широката аудитория.

Съществува такава версия. Холандските гейове са си били паднали на оная работа като ги пратили при муслюманите, които са известни ценители на мъжката любов. Всичко било хубаво като в добро еднополово холанддско семейство, само че с размерите на батальон. Пазели се, значи едни други, не допускали жена да припари или някой нормален. В 1 момент обаче идват сърбите, недодялани балканци с примитивно, незападно сексуално самосъзнание. Развалят цялата тази идилия, оплескват мирното гейско съжителство. Това така дълбоко потресло нежните гейски души, че те го нарекли Сребренишкото клане. Защото, нали, били са зверски заклани тъй нежните чувства на взаимна обич и уважение между гейове, педерасти и муслими.

е то с тебе педалите във форума стават с 3-ма повече. Ама ти нали си турче, явно от малък си мислиш, че ТОВА е нормалното, а гейовете са някаква политическа организация, незачитаща Корана. Не си прав и ходжата довечера ще ти го каже.

към терапията бих добавил и всекидневна доза силни слабителни, за да се научат педалите за какво служи задникът и да го използват по природното му предназначение.

гейовете само търсят оправдание. има огромна разлика между затвора и казармата, и това да подминеш някое благоразположено гадже и да се излижеш с негър от същия пол. второто си е просто демонстрация на разврат. проблем не са педалите и мъжкараните, а тези лигли и лигльовци, които го правят 'защото' и 'заради', а не поради.

не бъркай ритуалите и бисексуалността с откровените хетеромразци (като твоята персона, ф nazi)

Не зная колко геьове има в холандската армия, но в тоя форум е тъпкано с педерасти. И с какви очи плюете по тях, след като търпяхте 4 години да ви управлява гей!?

В какъв свят живеем.......жени и гейове в армия!!!!

Ti s kakvo pravo opredelya6 edna ku6ta kato syboretina? I tova pri polojenie, 4e samiat ti si v KO4INA!

Ясно! Значи сърбите освен всичко друго и са се повеселили!

е, поне няма опасност жените ни да забременеят от тях педеругите.

Всъщност, една от най-знаковите истории на безпримерен военен героизъм е сътворена от хомосексуалисти... Термопилите нещо говори ли ви? Ако не ви говори, поне филма 300 гледали ли сте?;) Въобще спартанците какви мислите са били :) А митичните амазонки?:) А че холандските сини каски тогава голяма беля допуснаха, спор няма, но това има малко отношение към сексуалната им ориентация, по-скоро има отношение към начина на ръководене и организиране на такива мироопазващи мисии, които какво мироопазват не е ясно. Всичко си е и до конкретния полеви командир - наскоро разбрах, как бразилските сини каски в Хаити преди няколко години спретнали истинска пълномащабна градска война на хаитянските гангстери в Порт-о-Пренс, задето ония убили двама бразилски офицера от мироопазващите сили. От тогава в града (още преди земетресението) всички имат уважение към сините каски. А в Сребреница не е имало кой да им набие каските на сръбските главорези, да видим дали щяха да са толкова отворени. И се стигна до печални събития, та трябваше НАТО накрая да ги бомбардира, че да им дойде ума в главата...

Тепърва ще лъснат и други сапуненени мехури на модерното общество годноста на жените за армията във всичките и сфери -дори в специалните части.Феминистките са ужасно възмутени от факта защо няма още жени в специалните щурмови части за обезвреждане на терористи ,това била обиждаща дискриминация...

Сърбите стигнали до Сребреница и като видели, че има сили на НАТО се спрели и започнали да псуват. Като чули какво им мислят сърбите холандците се предали. Не знам дали след като ги пленили сърбите са им начесали крастата-най-вероятн да. Жалко за избитите мирни жители.

Прав е генерала - ние имахме лаф в казармата : изчезни със скоростта на бит педераст............ войник е един извисен гей, или какъв министър - председател.......зн всички, нали

По-интересно е кой им е дал заповед да защитават след като знаят потенциала им?

обяснявам ти: педалите в холандската армия, вместо да се фанат за автоматите, са се фанали за палците и вместо да защитят муслимите (с които сигурно добре са контактували) са оплескали работата и са изгубили така ценните си партньори. То явно е трудно да стреляш прицелно по врага когато си обърнат с гръб към него и си надупен. Може леко-леко да се попръдва, колкото да го ориентира къде има жадуващо пидерско дупе, но не може да става дума за по-сериозна съпротива.

Много точно го е казал генерала ,но някои явно и трудно схващат, защото освен обратни са и тъпи.

пази боже педеруги да ни пазят....

Pederastiata e vse oshte klasificirana kato zaoliavane. Povecheto homosexualisti sa i pederasti (ima malka razlika mejdu tia dve neshta)

Затворници, гейове, лесбийки, наркомани, проститутки, дебелогъзи, полуслепи с 8 диоптъра очила, откачени.....шепа кирливи талибани в Афганистан разказват играта на 200000-на натовска сган. Егати и алианса, егати и съюзниците, а глупакът българин плаща ли , плаща!!!!

хомосексуалистите в армия? Изтощават врага със секс и нежни ласки :)))

Прав си, щеше и ти да ебнеш, а не само теб да те ръгат кашиците!

Добре де, ама аз не разбирам точно каква е връзката между пропадането на една военна операция и дали между участниците има обратни. Все едно, че ако всички бяха нормали нямаше да има провал???

Пич, кой те излъга, че си нормален?

да, ама за 27 месеца и ти щеше да станеш пидер, затова благодари че тогава не е имало. А то сега влиза нормален в казармата и излиза обратен.

Е, Генерала разбира се е прав, но с педалите в армията не са се справили от времето на Великия Македонец (говори се и за Спарта - какво да ги правиш - Гърци).

Явно мощта и влиянието на педалите и всички обратни расте - съдя за това не само от яростната им подкрепа в този материал. Какво ли очаква човечеството, ако науката не създаде ГМ еднополово възпроизвеждащи се същества с човешки вид?

Никой не иска да нарушава правата на тези хора, но крайно време е да се признае, че педерастията е уродливо явление; болест - ако не физиологическа, то социална, и човечеството е длъжно да лекува тези хора и ги върне в правия път на природното им полово предназначение.

Ех, на времето киснах в БНА 27 месеца на сухо, друго си е ако бяха пуснали за цвят малко педерасчета.....

защото и вие не сте гейове, янки:)))

глупости, не е казал такова нешо. казал е че клането е станало заради ония некадърни педа*и холандците, а те са го разбрали погрешно :)

Педерастите са болни и трябва да бъдат лекувани както всички други луди, уроди и педофили.

A znae li che stisnatite holandci sa opisvali vseki patron, koito triabvalo da iztreliat ? I ako streliat - triabva da si sabirat gilzite i da gi vrashtat za otchet :)

тъпак, а провала им в Ирак и Афганистан, как го оправдава?

Geiovete sa si 4isti pederasi.

като чета тука, по-нетолерантно добиче от хомосексуалист няма.

това е супер гадно : http://www.e-casti