Появи се втори Красьо Черния - Баджанака

Аз така или иначе трябваше да наследя Яне Янев след Нова година, но се случи по-рано, каза депутатът от Синята коалиция Димо Гяуров, който зае шефското място в комисията по корупция.

Обратно в новината

Коментари - Появи се втори Красьо Черния - Баджанака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намери ли се някой да им извади кирливите ризи - веднага му рязват главата. Добре познатата история със заличаване на следите и запушване на устa Така отстрaниха Жорж Ганчев, а сега и Яне Янев... Ами ако Янев е прав??? само си представете ако Янев е прав!... Старата римска сентенция: Търсете кому е изгодно! Кому е изгодно да свали Янев? Когато кажем Димо Гяуров, разбираме Костов. Когато Кажем Костов, разбираме и Гяуров! А борбата им - борба срещу опитващите се да се борят с корупцията. Костов подавал ли е някога вярна данъчна декларация, каквато е длъжен да подаде по закон? А жена му и дъшерите/зетьовете? Чакайте още 20 год. за да се оправим с него, като се намърда пак на мекото кресло в управлението на държавата...

Красьо Черния не е лобист. Да предлагаш пари или услга на служебно лице е подсъдно деяние. Тоя лобист с 1000 телефона в тефтера или е сапунен балон или организра магистартите и пр. като Партията - чрез силата на словото. Значи се борим за подбряване на съдебната система и на въпросния дето още не съм му видял физиономията му сложихме етикетче лобист. Пресата съвсем е задрямала.

Когато кажем Димо Гяуров, разбираме Костоф. Когато Кажем Костоф разбираме и Гяуров! А борбата им - борба срещу опитващите се да се борят с корупцията.

Костов подавал ли е някога вярна данъчна декларация, каквато е длъжен да подаде по закон? А жена му и дъшерите/зетьовете? Чакайте още 20 год. да се оправим тоя манго като се намърда пак на мекото кресло в управлението на държавата.

Ох, този Яни Янев почна да ми омръзва, много селения в него.

Всички са хаймани. Намери ли се някой да им извади кирливите ризи - веднага му резват главата. Позната история със заличаване на следи и запушване на усти. Така отстрениха Жорж Ганчев, а сега и Яне Янев. Ясно е по какъв път върви и това управление. Гласувахте за Бойко - получихте и Костов. Халал да са ви! Аз отивам до Чикаго!

Сигурно ли е, че наистина съществува такъв човек? или не е някоя партенка, пусната с цел да възпрепятства избора на магистрати?

Ами ако Янев е прав ??? само си представете ако Янев е прав....

V BG pak kakto vinagi nikoi nishto ne znae, vse nqkakvi imena se sprqgat ... ave shto za maimunska durjava sme ... do koga?

За всяка област има по един! Аз обаче пак се интересувам - КОЙ ВЗИМА ПАРИТЕ, а не кой е пощальона!

Аман от глупости в България!Това е отклоняване на вниманието на българските граждани,уж ,че нещо се разкрива!Поредното хапче за приспиване на вниманието им към управляващите!

Ще има да чакаш... Дорде не се появи на баджанак Колю зълвиният син!

Корнелия Нинова съди по себе си за другите.

като се появи балдъзата ми се обадете.

По-корумпирана от Корнелия Нинова трудно може да се намери!?!? Как не я е срам!

пумияяя!!!!!

бе Димо Гяуров не беше ли генерал някакъв от разузнаването ??? как така е от синята коалиция ??? а Яни Янев какъв му е проблема че няма да е на ръководен пост ли ??? ако има какво да казва и да показва да говори с факти а не само да разказва че има нещо и че ще го даде но по късно ........... аман от крадливи педали

АБРЕ ЯНЕ,СМЕШЕН СТАНА.ТИ СИ НЕДОРАСЛЯК!ТИЯ ДЕТО ТЕ УЧАТ,НАДНИЧАТ ОТ ПРОЗЦИТЕ НА КОМОНИСТИ!НАЙ-ПОСЛЕ КАЗА КОЙ СИ-ОТЕПКА И НЕСИ С ЦЕЛИЯ СИ! /МАРКО КРАЛЕВИТЕ/ Т МНОГО

Точно Корнелия ли ще осъжда далаверите?

писна ми наглите комунисти. Спрете да им давате възможност да говорят и правят мръсотиите си!!!!!!

Нинова, що не се гръмнеш?

Аман от комунисти, а Янето си е техен продукт. Тези хора, освен да клеветят и да хвърлят прах нищо свестно не могат да направят. Да вземат да се джандамосат(както казваше баба ми), че да се оттървем най-после от тях и не само физиономиите им да не виждаме, но и имената им да не чуваме

А бе голяма шуробаджанашина настана. Единия перач се оказа зет на премиера. Тоя пък баджанак на някой си. А Красьо Мангала трябва да е братчед на Костов.

Тоя Яне, който се оказа марионетка на ДАНС, по-добре да си мълчи. Червените боклуци също. И без това вече никой не им вярва.

КОРНЕЛИЙКЕ, ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ДАЛАВЕРИ, КОРУПЦИЯ, КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И МОРАЛ ? Я СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ВИЕ , ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ВСИЧКИ КОИТО ВИ ОБСЛУЖВАХА. СРАМ НЯМАШ ЛИ ?

А най-гадното е, че опозицията са такива като Корнелия Нинова, Румен Овчаров и цялата им пасмина...

Благоевград е в югоизточна България колкото Грузия е в Близкия изток, но кой да им каже това на неграмотниците, дето ни управляват?!

ТУК ИМА НЕЩО НЕРЕДНО - ЗАЩО КАТО МУ ИЗТИЧА МАНДАТА ПРЕЗ ЯНУАРИ НА ЯНЕ ЯНЕВ ,ЗАЩО ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ СЕГА ДИМО ГЯУРОВ. ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ СА ВСИЧКИ САМО ПАРИ ЗА ИЗБОРИ ДАВАМЕ И СЕ СМЕНЯТ К----ТЕ.

Не мисля, че бойко ще си изкара мандата - гафовете напоследък надминаха всички правени досега от правителствата ни. Голям боклук излезна бойко, имаше толкова надежда в него, а как ще се провали шумно ... лошото е, че пак ние ще платим за това !

qsno se vidq,4e se ypla6ihte ot qne...da vadi vsqka minyta banditi podkrepqni ot evreite...