МВР ще ни следи в интернет и по телефона

Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред прие промени в Закона за електронните съобщения, които позволяват достъп чрез интерфейс на МВР до трафичните данни от интернет и мобилните оператори.

Обратно в новината

Коментари - МВР ще ни следи в интернет и по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък аз предлагам да се монтират миниуебкамери в тоалетните чинии и директно да са под контрол само и единственно на МВР.

Боли ме патката! И без да ме подслушват мога да им кажа в прав текст-е.... си майката! Да ми заповядат на вратата-ще го повторя.Ако не разберат ще го потретя .Това не е държава,а кенеф-външен,50-годи и пълен до горе.Вече пръска като го ползваш,но политиците викат ,,Дъжд вали.Ще избухне и не знам кой ще остане в бяло.Ще трябва да копаем нов,но не знам ще има ли кой да копае.Май ще к......е по поляните-тези които са останали .

А бе нека да следят ,да четат и да се ограмотяват.Ще научат някои псувни,ругатни и ще станат хора.Във форума сме все учени хора-нека и те да научат нещо.Аз не се притеснявам, и в къщи да дойдат ще ги нахраня-и тях и майка им и леля им и баба им и цялата им рода.

А СЕГА АБСОЛЮТНО СЕРИОЗНО! НЯМА ДА ПЛАШИТЕ ХОРАТА СЪС СПИСЪЦИ В ЦЯЛ ИЛИ ПОЛОВИН РЪСТ, ЯСНО ЛИ Е? .. ЩОТО МИ НАПОМНЯТЕ ЗА ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА ОТ ИСТОРИЯТА ДЕТО ЕДНИ ДРУГИ ЛУДИ ХОДЕХА С ЕДНИ СПИСЪЦИ ПО ТЪМНО, ИЗКАРВАХА ХОРА ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ И ГИ РАЗСТРЕЛВАХА ... В ИМЕТО НА НАРОДА.. КАТО СИ БЯХА ВТЪЛПИЛИ, ЧЕ ТЕ СА НАРОДЪТ ... ТАКА! МОЖЕ ДА СИ ПИШЕТЕ ВСЯКАКВИ ИДИОТЩИНИ, НО БЕЗ ТАКИВА ПРОВОКАЦИИ, ПОДСТРЕКАВАЩИ КЪМ ЧЕРВЕН, КАФЯВ И ВСЯКАКЪВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ! НЕ САМО ЗАЩОТО Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНН А ЗАЩОТО ЩЕ ДОЙДА ДА ВИ НАМЕРЯ И ДА ВИ ПРАТЯ ПО МЕСТАТА...

Аз, драги ми избирателю! Съм най-старшия. Вероятно по възраст, но за теб такива неща не са от значение - ти си знаеш начертания от твоята партия път, която ще те изведе ... до там, до ония светли бъднини.... докъдето ни изведоха до сега и останалите партии... А и никът ти е показателен също - ИЗБИРАТЕЛ. Това дали, обаче звучи тъй гордо на фона на онези, които ти и останалите ИЗБИРАТЕЛИ ни натресохте... барабар с КАЛИТКОВЦИТЕ, както е видно и за слепите...

Дедо ЙОЦОООО, ДОКЛАДВАХА МИ. ЗАД НИКА ИЗБИРАТЕЛ СТОИ ... САМИЯТ ДЖОРДЖ СОРОС! УПЛАШИЛИ СТЕ ГО МНОГО И МИСЛЕЛ ДА СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ БИЗНЕСА...

Само Tor.Има го и работи перфектно.През прокси.Ще ви хванат за писания

Ако обичаш изясни на аудиторията кой е по-старши - ти или Брадата? Кой дава указанията и кой приема докладите? И като идват онези, лошите, с белите престилки и инжекциите - кой по-бързо бяга и се качва по дърветата?

спираш няколко мои постинги за Сорос, просто защото вие СДС много си го обичате. Това ми дава основание да мисля, че ти стоиш зад ника избирател и ти си този, който е пуснал за нас клеветатаченгетата на Идея за България в свободните и неконтролируеми от Дира негови club.dir.bg. Предупреждавам те, че си добавен в нашия списък с целия ти ръст! Хубави коледни празници! Чиърз!

АКО НЯКОЙ Е ИМАЛ И НАЙ-МАЛКО СЪМНЕНИЕ ОТНОСНО ПСИХИЧЕСКОТО ЗДРАВЕ НА ГРУПАТА, НАРИЧАЩА СЕ дедо Йоцо, МОЖЕ ДА ГИ РАЗСЕЯ АКО ПРОЧЕТЕ ПИСАНИЯТА ИМ.. В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НА ТАКИВА СЕ ОКАЗВА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ПСИХИАТРИЧНО ЛЕЧЕНИЕ. ТУК СМЕ ГИ ОСТАВИЛИ ДА СЕ ЛЕКУВАТ С ДРАСКАНЕ ПО ФОРУМИ.. МОЖЕ И ДА ИМ ПОМАГА..НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЛУДИТЕ ОБИЧАТ ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО ЗНАЧИМИ...

ха ха ха ха, искрено ме разсмя,по- голям манипулатор си и от КАЛИТКО шЪ знаеш! Впрочем, това е манталитета на останалите СДСари-борци, останали на борческия син фронт, броящи се на пръсти вече-страхуват се повече и от сянката си. 8 години СДСарията бяха вън от властта и страшно огладняха, сега се вижда как лакомо се стремят да завардят всички властови позиции в Гербовото правителство за себе ди и да окрадят за пореден път клетата ни родина. Списък е за съставителите на клеветата срещу нас, която ти повтаряш мота мо в оригиналния и вид, и започва с тебе. Ти се притесняваш не присъствието ти в списъка , а,че soon ще бъдеш изправен на международния съд!!! И още нещо, държавата в която живеем застава зад нас срещу вас - лакеите на българската олигархия, която в Европа е известна като мафия тровеща ЕС. И тези наши държави са с БВП 1000 пъти повече от черните ви авоари.поне ще станете с този процес международно известни!И не се напъвай да измисляш нови манипулации- много сте слаби, каза един по-долу- не ставате за нищо понече! Чиърз!

Калиткооо, Калитко, Калитко! Овчерин си беше, овчерин си остана, драги! (Имаше такова едно литературно произведение, социлистическо, между другото...)Много се запени нещо... Някаква ярост те напира гледаме тук... Пък и сигурно ти е кръвясал и погледа, та не можеш и да четеш какво съм ти написал. Сигурно ти е трудно, ама бавничко, буква по буква, сричка по сричка и ще ти се получи. С писането, виждам - караш с големи букви. И аз така, като се учех на времето, когато бях 5-6 годишен, големите по ми се удаваха. Ама нищо, след време и на теб ще ти се получи, ако постоянстваш, естествено. Въпреки, че аз силно се съмнявам, като гледам как и най-вече какво пишеш. Относно това, дали ще ме намериш на Позитано - заповядай! Там най-много да хванеш я станишевия, я овчаровия, я някой друг, който го яде последните години. Аз, между другото също. Но още не знаеш, ти тънкия психолог и познавач на характери и партийни принадлежности КАКЪВ ще го ядеш от сегашните... Аз, между другото също!

Е, най-накрая да си дойдем на думата - аз твърдя а ти вече официално призна, че правите списъци с имена и данни на хора, които не ви играят по гайдата и към които отправяте заплахи за разправа. Та списъци с имена и данни, значи! А знаеш ли, че има един закон за защита на личните данни, който явно погазвате? Ами ако този международен съд, за който говориш, се самосезира? Ще ви депортират моментално! А тук доста ви точат, нали се сещаш къде? Бая наздравици ще има за нова булка!

За съжеление българското общество още не е дорасло за лукс като личната неприкосновеност. Не заслужаваме тази свобода. Ще я заслужим когато на улицата излязат поне 10 000 човека на протест срещу това или друго подобно безумие. Българинът е голям непукист и мазохист и съвсем нормално е да го тъпчат Сульо и Пульо. Аз лично съм привърженик на Синята Коалиция и ще бъда страшно разочарован ако не организират някакъв протест.

ЕЙ, БОЛНИ МОЗЪЦИ, Я ДА НЕ ПЛАШИТЕ ХОРАТА СЪС СПИСЪЦИ, ЧЕ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ МАЛКА ЕВРОПАТА! ТЪПАНАРИ ПСИХЯСАЛИ! НАЛИ ТОЧНО ЗА СВОБОДНОТО СЛОВО ПИШЕХТЕ И СЕ БЯХТЕ ПРИСТЕСНИЛИ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЛЕДИ НЕТА ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ!? А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ДРАСКАТЕ ИЗМИСЛИЦИ КАК НАМИРАТЕ ХОРАТА И КОЛКО ДЪЛЪГ СПИСЪК СТЕ ИЗГОТВИЛИ.. ВИЖТЕ, ДАЖЕ В ЕВРОПА НЯМА ПСИХИАТРИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ...

Дедо Йоцо СА ГРУПИЧКА НЕСЪСТОЯЛИ СЕ ПОЛИТИКАНИ... ИСКАМ ДА ГИ УСПОКОЯ - ТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪСТОЯТ И КАТО ПОЛИТИЦИ И КАТО АВТОРИ.. ПРОСТО ВРЕМЕТО, КОГАТО АГРЕСИВНАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ МОЖЕШЕ ДА ПРОБИВ... ОСТАНА В 20-ТИ ВЕК И ДОНЕСЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕДИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО... Е, ПОНЕ ЩЕ СИ ПИШЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ ДОКАТО СЪВСЕМ ИЗПЕРКАТЕ..

Ти си още един ДОБАВЕН в нашия списък от съсловието на СДС и ДСБ който разнася тази КЛЕВЕТА за нас от 1 година по анонимните форуми( на Дира). Списъкът ни е с ИМЕНА И ДАННИ за клеветниците е станал много тлъст, все с СДС представители. Един тъмносин прокурор вече е даден от нас на ЕК ,предстои останалите в списъка. Предстои ви международен съд!Да се скъсате панталоните на голите задници не можете да докажете тази си КЛЕВЕТА. Чиърс! ideyazabulgaria.org

Тези, които са го измислили този закон, са представители на олигархията пълнеща 100% НС в лицето на олигархичните партии- БСП, СДС, НДСВ, ДПС ГЕРБ( и прислужниците им АТАКА и РЗС)и представлява само 5% от народа. Вън от Парламента и без политическо представителство в него стои 95% от народа който е ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ на олигархията. За какво невинно приложение на законна ти ми говориш? Този закон е насочен към ПОЛИТИТИЧЕСКТИТЕ ОПОНЕНТИ НА ОЛИГАРХИЯТА , които стоят вън от парламента- това на всеки в Европа е ясно ,но не и на теб. Какъв студент си като не си разбрал това, студентите са по прозорливи от теб защото за носители на новото демократично мислене?! Не срами студенското съсловие! ideyazabulgaria.org

Това, че следите изкъсо българите в чужбина - всички отдавна го знаем, нали за това са ви изпратили и за това ви плащат.А ако се стигне до международен съд, то той ще бъде за вас, защото вие слухтите в чужди държави, мишоци такива!

vsi4ko opraviha po4naha da sa zanimavat s internet e tva e pak glasuvaite za tqh ,horata umirat nqma medecina nqma doktori nqmat pariza qdene a te

Виж Брадата колко тъпо се издаде - позновал бил още 7-8 от Позитано с висок морал! Да знаеш - и той е от четата на дедо Йоцо!

Концентрацията сега на прекалено много власт на 1 място без контрол..... на много кофти неща след време! Те сега не я използват по предназначение, а после ще имат картбланш да правят каквото си поискат, с когото си поискат, както си поискат.....и товъ със знанието на Борисов!

Обама, Осама, Тиквата и всеки друг който погазва демокрацията и човешките права!

Аз пък не знам какво толкоз сте ревнали. 1. Никой няма да се занимава да ви рови в пощата ей така...за разнообразие. Проверки се правят или при съмнение за престъпление, и то на конкретен извършител, или чрез софтуер, който евентуално ще следи за ключови думички, и при наличието им ще маркира дадената поща например като потенциално опасна...например думички като убийство, самоубийство, тероризъм и т.н. и т.н. Вие ако не сте престъпници какво толкова се напрягате. Ми идете в гората, изхвърлете всякаква техника и готово - няма да ви следят. Набутайте се в някоя пещера и бъдете щастливи. Аман вече... искате ред - на ви ред. Пък сега ревете против реда...имаше един лаф, че жената не знае какво иска...е, за българина се отнася дори в по-голяма сила това!!!

Атанас Атанасов ако не е генерала , то е предстаивтел на синята коялиция и е все едно и също... дедо ти Йоцо

Всичко е вярно за ГНОМА и СДС, казано от Йоцо-по-добре ти се гръмни!

Извинете ме, пак вземам думата. Полицията нека си гледа работата. Щом някой е заподозрян, веднага да поискат от прокуратурата подслушване и да си го хманат щом е престъпник. Но да третират всички честни граждани от чиито данъци им плащат заплатите като престъпници... Ще ме извиниш, но аз не искам внуците ми да живеят във фашистка държава и да се притесняват какво ще говорят по телефона, защото подслушвателите може да го разберат другояч... а и не се знае, дали после няма да е изнудван отнякой професионален подслушвач.

Дреме ми на шмайзера...

Анастас Анастасов/цитиран в материала/ и Атанас Атанасов са съвсем различни лица. Дедо Йоцо да вземе да се гръмне най добре ще бъде.

Честито на гласувалите за ГЕРБ отново. Все още чакам цирка на ББ да осъди който и да било от високите етажи. Резултат след 6 месеца О. Само простотия след простотия. Жалкото е че има хора които все още вярват!! Линч трябва на цялото НС и да имат страх от хората. Този закон бил премахнат като антиконституционен в други държави ама ние въпреки всичко ще го приемем в БГ. Сега Батман ще получи инфо от форумите че на 100% всички го плюят и ще излезе като един мъдър бащица на нацията и ще натири лошите чичковци дето плашат народа с такива мерки. Играта лоши министри - добър Бойко (добро ченге- лошо ченге) май действа на много плиткоумници.

Пич, леко със злобата де. Петък е, пък след някой и друг ден има много празници... Не се претоварвай да разбираш някои работи, явно не ти е в това силата. А относно двама-тримата от Позитано - аз освен мен, който не съм изобщо оттам, познавам още поне 7-8 души от далите мнения и те уверявам, че са хора с висок морал и интелект. Последните две думи ги намери в някой речник, пък да се надяваме че ще разбереш и смисъла им, но силно се съмнявам!

Омразата не гради а руши. Всеки има право на мнение и не е логично да се свързват с определена политическа сила. По добре е да мислим и разсъждаваме отколкото да сме папагали.

Всички престъпници са в нета! Изловете ги до крак! Защо да се мъчат милите ченгета с реални престъпници, където има побои и куршуми? По-добре полицията да се занимава само с виртуалната престъпност.

Питай СДС+ДСБ- те ще ти кажат най-добре. От 2 години са автори на всички възможни досие ДС версии за нас и ги разнасят по анонимните форуми, от анонимни личности, за собствено удоволствие. Следим ги изкъсо и няма да им се размине международен съд.

Още нещо се сетих. Нали предишното правителство ги остави без пари, за което ние сме съвкупно виновни, гласувайки на предишните избори за тях, та сега няма да имат финансов ресурс за това. Предлагам на великия полицай Атанас Атанасов мигновено да добави в законопроекта текст, съгласно който да се задължат всички граждани да се снабдят с компютри, респективно с уеб-камери, като всички организирано в края на месеца си занасят флашките със записаните лога и видеоизображения (24/7/30/365) и по списък ги предават в най-близкото поделение на МВР. Който наруши тази разпоредба, ще попада под угрозата на специален нов член от НПК, естествено със санкция за над 2 години. Така ще се спести и време и излишни разходи на светата ни полиция! На донеслите записи за колеги, съседи, шефове и т.н. ще има специални бонификации, като за най-добрите ще се отчислява и процент от бъдещия рекет към подозрителния субект. Ако има някакви трудности за последното, може да извадят за справка прашасалите тарифи на 6-то управление. Явно ПАК им дойде времето!

Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред е само една от двайсетината постоянни комисии. Тя може само да разглежда текстове, да формулира инициативи..Не може да приема закoни,поправки към закони.Това може да прави само цялото парламентарно тяло.

Ако този законопроект бъде приет ще загубят само доставчиците на интернет и мобилни комуникации! Ми хората ще ограничат разговорите си по телефона, чатовете и писанията в нета и ще почнат повече да се срещат за да си говорат без някой да ги Слуша! Поради бума на комуникациите, хората все по малко се виждат! Това ще допринесе за прякото общуване между хората!!!! И тоя дето иска да слушка всички ще е прецакан!!!! Хе хе хе.......

С този закон ще тръгне и лов на политически опоненти.Право казва Яне-държава под полицейски ботуш.На мен лично да си изказвам политическите убеждения чрез интернет не ми пука, защото нито могат да ми вземат образованието, нито авторитета който съм натрупал сред моята гилдия.Но много хора могат да бъдат подгонени за различни възгледи от управляващите. Това е нова форма на ДС.

какво толкова имате да криете, че така яростно запротестирахте с/у закона! защитавате правата на гнусната престъпна измет! кухи лейки такива!

Използваите tor project, намерете го в нета. Не им се давайте така лесно.

АЗ ПЪК ИСКАМ НЯКОЙ НАЙ-СЕТНЕ ДА ЗАПОЧНЕ ДА БОРИ ПРЕСТЪПНОСТТА! И НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЧЕНГЕ ЩЕ МИ ГЛЕДА ЛИЧНАТА ПОЩА, ГОЛЯМ ПРАЗ! ПО-ВАЖНО Е ДА ЛОВЯТ БАНДИТИТЕ И АПАШИТЕ! А ЗАЩО СА ПРОТИВ ДРУГАРИТЕ? АМИ ТЕ ПЪРВО ИЗОБЩО НЕ СА ПРОЧЕЛИ ТЕМАТА, А СИ ПЛЮЯТ ПО ИНЕРЦИЯ.. ВТОРО - ТЕ СА БАНДИТИТЕ И АПАШИТЕ, СРЕЩУ СЕБЕ СИ КАК ДА ТРЪГНАТ..

АБЕ, ДРУГАРИТЕ ОТ ПОЗИТАНО, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ САМО ВИЕ СИ ЧЕТЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ ДЕТО ГИ БЪЛВАТЕ ТУК БЕЗ ПОЧИВКА? И АЗ.., АМА ВЕЧЕ СТЕ МИ БЕЗКРАЙНО СКУЧНИ, КОПИРАТЕ СИ ЕДНИ И СЪЩИ КОМЕНТАРИ ПО ВСЯКА ТЕМА... ИНАЧЕ КАТО КОЛИЧЕСТВО БИВА - 200 КОМЕНТАРА ОТ 3-4 ЧОВЕКА... КОЛКО ВИ ПЛАЩАХА НА БРОЙКА? ЛЕВЧЕ? Е, НЕ Е МНОГО, НО Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА РОВИТЕ ПО КОФИТЕ... Е, ВЯРНО, ПЛАЩАТ ВИ С КРАДЕНИ ПАРИ, АМА КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЕФЕКТА...АКО НЯКОЙ ЗАБЛУДЕН СЛУЧАЙНО ВИ ПРОЧЕТЕ ЗЛОБНИТЕ ПАСКВИЛИ, СМЯТАЙТЕ ЧЕ Е НАМРАЗИЛ ЗАВИНАГИ МАФИОТСКАТА ВИ ПАРТИЯ..

Камера в тоалетната ми няма ли да инсталират? Какви са тези глупости? Полицейска държава ли? Петиция има ли?

Трябва да се улеснява полицията.Не може да се очаква, например, всеки път престъпника да си изпуска личната карта на местопрестъплението.

винаги има начини...мерси за предупреждението ще кажат много хора

Да бе, верваме ти! Този номер,непрекъснато ни го пробутвате! Ами хайде сега ни изброй в кои страни от ЕС има такъв закон??!!!

Преди 20 години казахме Сбогом на тоталитаризма, сега с този промяна в закона, броени дни след 20-тата годишнина казваме Добре дошла свобода и демокрация... Use Tor at http://www.torprojec

Ще бутате Обама?

А вие от кое котило на ДС сте?

Дреме ми на дънната платка. Най-много да ми научат плетките и рецептите за туршии дето ги обменям с Баба Чатка...