18 кандидати за кмет на София

Общо 18 политически партии, коалиции и инициативни комитети са регистрирали свои кандидати за участие в частичните местни избори за кмет на столицата на 15 ноември, съобщиха от Общинската избирателна комисия-София.

Обратно в новината

Коментари - 18 кандидати за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отчаяна съм от кандидатурите! Столичани няма вече... Само софиянци... Трябва ни кмет, който да огради градът ни, да го почисти и да изгради нова инфрастуктура! Блокове се строят, улици не се правят, за да се стигне до тях. ВиК тръби не се сменят, трафопости не се правят! Купуват се жилища на безумни цени и си целят контейнерите с вързани пликчета на фантастико от балкона... Карат коли за милиони от преди деноминацията, засичат, псуват, плюят, хвърлят си боклуците през прозореца по време на движение и свирят на всяка пресечка... ВижтИ мЪ колкУ съм вИлик, живеяъ у Софията и карам миерцидис... Имам си жилищи и тиливизор, и си ходя на вилата у сило Баймъчеву. Аман от гости! Домове нямате ли си?Отивайте си най-после!

НЕ МОЖЕ провинциалист да става кмет на София! Софиянци,събудете се и гласувайте за някой,който е от София.Не стига,че ни ПРЕПЪЛНИХА града,ами сега и за кмет се кандидатират!Фандъко да си става кмет в Самоков,а Кадиев-в Бургас !

Ха хаха ха...тоя знаещ столичани ме уби! Майче той е за психодиспансер! Какво общо има това с изборите ?!? Пак некоя болна комунистка-бабишкера спами или надрусан тинейджър! Бахти...всички ли употребяват наркотици в тази държава!?

Ха хаха ха...тоя знаещ столичани ме уби! Какво общо има това с изборите ?!? Пак некоя болна комунистка-бабишкера спами или надрусан тинейджър! Бахти...всички ли употребяват наркотици в тази държава!?

хора знаете ли че този човек който Българска демократична общност по не понятни за мен причини, казващ се АНТОН ГЕНОВ има психични проблеми той на неговата възраст още се държи за полата на майка си няма семейство и дори пък макар и най грозна приятелка . Но това аз си го обяснявам- той мрази дори себе си дори непрестанно заплашва своите съседи че ще ги съди но и тогава няма смелоста като мъж да подаде жалбите си до прокуратурата от свое име а от името на майка му ги подава криейки се пак зад полата на майка му нещо интересно на предните избори за общински съветници има много фенове 2бр. същите психично болни като него хора МОЛЯ ВИ ЗА БОГА СОФИЯНЦИ НА АНТОН ГЕНОВ НЕ ВЯРВАЙТЕ И НА ЕДНА БУКВА . ХОРА ОТ БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС ЧЕ ТОЗИ И ВАС ВИ Е ИЗЛЪГАЛ ГРОЗНО ТА ТОЙ Е ЛУД .

хора знаете ли че този човек който Българска демократична общност по не понятни за мен причини, казващ се АНТОН ГЕНОВ има психични проблеми той на неговата възраст още се държи за полата на майка си няма семейство и дори пък макар и най грозна приятелка . Но това аз си го обяснявам- той мрази дори себе си дори непрестанно заплашва своите съседи че ще ги съди но и тогава няма смелоста като мъж да подаде жалбите си до прокуратурата от свое име а от името на майка му ги подава криейки се пак зад полата на майка му нещо интересно на предните избори за общински съветници има много фенове 2бр. същите психично болни като него хора МОЛЯ ВИ ЗА БОГА СОФИЯНЦИ НА АНТОН ГЕНОВ НЕ ВЯРВАЙТЕ И НА ЕДНА БУКВА . ХОРА ОТ БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС ЧЕ ТОЗИ И ВАС ВИ Е ИЗЛЪГАЛ ГРОЗНО ТА ТОЙ Е ЛУД .

Всички стари муцуни от управлявали/управляв партии - ВЪН !

В А Ж Н О !!! ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА И ПО-ЧИСТА СОФИЯ. ВЕЧЕ ИМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ. ЗВЪНЕТЕ ЗА ВСЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ, ДУПКИ, НЕУРЕДИЦИ, РАЗБИТИ ШАХТИ И ТРОТОАРИ, БОКЛУЦИ, НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ, БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, БОКЛУЦИ ОТ СТРОЕЖИ И ВСЯКАКВИ АНОМАЛИИ И БЕЗОБРАЗИЯ В СОФИЯ НА ТЕЛ. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ - 24 ЧАСА NON STOP!!! 9377464 0887-187-807 ЗА ЖАЛБИ И ПРЕПОРЪКИ : www.sofia.bg/virtdel ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ НА СОФИЯ. БЕЗПЛАТНО И ДЕНОНОЩНО. 987-55-55 - СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ. ЗВЪНЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ! САМО ТЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ! ПРАТИ НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ!!!!!!!!

до коментара от 11.55 - или сте прекалено млад/млада или не сте учили история . 1-ва , 2-ра и 3-та национална катастрофа са преди 1944 г. попитайте ваши стари роднини как се е проминла битието им от тогава до 1990 г. катастрофа беше приватизацията , реституцията , начина на възстановяването на земите , както и ЛИКВИДАЦИОННИТЕ СЪВЕТИ .

Какъв си кореняк софиянец като расъждаваш като селски прикачвач. Кадиев ако е морален няма да е в партията на комунистите която докара толкова пъти България до катастрофи без войни. Явно и ти си бетонна глава които в кореняците софиянци - няма.

Golemiyta grad e mechtata na upravlenetsa. Stolichen upravlenets. Zvuchi respektirashto kato Durjavna filharmoniya. Ima li oshte takava ili veche i vidyahm esmetkata. Ne bez pomoshta na upravletsite razbira se.

интересно е че софия не е имала червен кмет от 1990 г. насам и въпреки това смятата бсп за виновна за хала им . фандъкова беше заместничка на бойко и кво ? нито боклука им оправен нито чистотата . за другите ка 16 кандидата какво да се каже - олимпийци , за тях е важно участието . направо им липсва кире либерало .

Къде е Митьо Пищова този титан, този еродит, този идиот.....

Кметът трябва да е с инженерно образование и управленски опит!

И тая Фъндъкова е като другата, абе едни кадри ни представят, начело с шефа им, мани, мани...........Его Европата ни освестява и няма да избере / най-силната ни личност според МЕСИЯТА / ЦИТАТ........Л и социалисти в Европейския парламент възнамеряват да отхвърлят номинацията на външния министър Румяна Желева за еврокомисар от България. Причините са недостатъчни ПРОИФЕСИОНАЛНИ качества и неприемливи лични КОНТАКТИ.....

би било добре да спечели - това ще върне ББ в реалността, защото май взе да се самозабравя.

ХАХАХА , не че разбирам , но за този малък град да участват толкова много селяци .. , изглежда, ако един ден кажеш аз бях кандидат за кмет на столицата на БГ , ще бъде много остър инструмент :) Следкъто всички знаят че има смисъл от два - три кандидата , останалите къде са се юрнали ... чак не мога да повярвам . Честно казано вече не мога да повярвам че и аз не съм се кандидатирал , а аз имам НАЙ МНОГО ОФЦЕ ХАХАХАХАХ

И след толкова словоизлеяния защо не си казал/а кои са те ДОКАЗАНИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ? Много ми е интересно да чуя един софиянец кого иска да му бъде кмет? И кой в случая е доказан градоначалник? Или ей така да си в кюпа просто дрънкаш глупости....

ха, ха, ха софиянци пак нямат избор....

iskam SER..GEI

Алоо, глупи, а кое е естественото, бре? Това, че ти се ще ли. Само че, глупи, пушачите не мислим да подкрепим ГЕРБ. А сме много....

От къде се пръкнаха тия? И за капак психарят Жеков! Какво ли простотии още има да видим.:D

НИКАКВА ФАНДЪКОВА. КАДИЕВ ТРЯБВА ДА Е КМЕТ. ИМА МОРАЛ И НЕ Е КРАДЕЦ.ОСВЕН ТОВА Е ЗАВЪРШИЛ В ЛОНДОН. НЕ Е ПРОСТАК. ИМА НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО И Е СОФИЯНЕЦ. НЕ Е ОТ КАСПИЧАН ИЛИ САМОКОВСКИ КАРТОФ.

Бря таз партия на комунетата на колко се е сцепила та чак 18 клонинга се намерили???

Каква е тая Фандъкова бе. Да не сте полудели. Тая на две магарета сеното не може да раздели,кметица ще става.Явно лудите се увеличават. Леле страх ме лови !!!! Фандъкова да ми е кметица.Голям майтап. Ха ха ха !

Кадиев е най-подходящият за кмет. Пък нали Фандъкова е поела ангажимент да оправя образованието... стига подскачала от място в място...

Аз ще гласувам за Кадиев. Свестно е това момче. Само да не е с айдуците от Позитано. Нищо ,че е човек на Овчаров,но това момче е почтено,образовано,в и има морал все пак. Така,че склонен съм да гласувам за него. Тая Фандъкова,да ме прощава , ама що не си гледа училището.не може да управлява цял град като София със сбирщина от селата и цела България. Тя не става. А другите кандидати начело със Сава Гърбузанов само за майтап стават.

Ще гласувам за онзи от 18-те кандидати, който ясно заяви, че ще отнеме концесията на монополиста Софийска вода, която днес държи повече от 14 часа 10 столични квартала без вода. Госпожо Фандъкова, ще го направите ли?

Естествено, Фандъкова ще спечели изборите! Мръсните комуняги - на сапун!

Кадиев ще е следващия кмет. Крадливия Дянков и ББ не ми дават алтернатива. Стига толкова. Време е да им турим юздите, както са тръгнали след година и държава нема да има.

Гласувах за ГЕРБ, но сега ще подкрепя Кадиев, не ме интересува от коя партия е, той изглежда читав човек. Нека да има малко отрезвяване на бате Бойко. Май наистина си повярва, че може и без хората, които застанаха зад него.

аз тъз добра стопанка кат я знам как оправи детските градини и си представям ква клоака ще стане София...ама дремем ми такив тъпанари като теб дървени шопи да си ядете сами лайната това и заслужавате

ще гласувам само за този който махне рекета на ЧАСТНАТА ЕООД Център за градска мобилност-подставена фирма на ББ-наречен СИНЯ ЗОНА!!!

какви кандидати да им е-а м-а цял ден няма вода ква е тая столица какви са тез смотани държавни глави безобразие борисов боико онзи отишъл на малта пускаите водата бе глупаци

И ФАНДЪКОВА И ЖЕКОВ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. А ИЗОБЩО ВСИЧКИТЕ КАНДИДАТИ ,КОЙ ОТ КОЙ ПО МАЛОУМЕН. МАЙ КАДИЕВ,АКО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ бсп БАНДИТИТЕ И АКО СЕ ЯВИ САМОСТОЯТЕЛНО НА ИЗБОРИ ЗА КМЕТ ,КАТО НЕЗАВИСИМ МОЖЕ И ДА СПЕЧЕЛИ. ТОЙ Е НАЙ СВЕСТЕН И ОБРАЗОВАН. НО ПОДЧЕРТАВАМ,ДА НЯМА НИЩО ОБЩО С ОНИЯ НЕЩАСТНИ БАНДИТИ ОТ БСП /КРАДЦИ/. а ТОВА ЖЕНА МУ КАКВА Е ,НЯМА ЗНАЧИНЕ,ИЗБИРАМЕ НЕГО, НЕ ЖЕНА МУ.

Яне Янев е марионетка на БСП и ДПС - нещо като Жорж Ганчев/БББ преди години - за отвличане на избиратели от дясното, за разпиляване и обезсилване на анти-комуноидния вот!

брех от към партии го докарваме ама инаече хич ни няма

Чета първия коментар и ми е ясно:селяндурът,койт го е писал не познава София от преди 20 г.Той е природно неинтелигентен, нискообразован.Типич гербер.Това, че не пикае във външен кенеф го докарва до еякулация.

Столичане, другарката Фандъкова по нищо не се различава от Другарят как му беше името, чиято жена е в мрежата на Р.Овч и продава евтин Козлодуйски ток- те са от един и същ произход и верни слуги на олигарсите. А ти ми приличаш да си жител на Столипино-Софийско, но не от баш столицата! Ако беше истинки столичанин щеше да милееш за столицата ни и да предлагаш не детски учителки на този пост, а доказани градоначалници! Зомбиран герберист! Фандъкова ще стане,само ако кметските избори се фалшифицират както бяха фалшифицирани парламентарните със слагане на мъртви души в списъка и използване на номадския софтуер на Азер Меликов .

Мутресите не стават за нищо ?? Да покажем на мутрите, че не се продаваме !!

ДА КАЖЕМНЕ НА НАСТОЯЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА!!!! Имайке предвид изчерпаността на българския политически модел през прехода и представящите го партии без нито една идея за бъдещето на България, както и липса на истинска опозиционна сила срещу статуквото на прехода, ние ви призоваваме- издигайте НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТУРИ и гласувайте за този независим кандидат, който покаже ясно и категорично НЕпринадлежността си към никоя партия, както и високопрофесионални качества. ideyazabulgaria.org

ЛАП,ЛАП,ЛААПП!

Veche mi pisnahte za niakolko meseca - pulen boikot na tezi izbori - ne glasuvaite !

Естествено че г-жа Фандъкова ще е бъдещиа кметица на София. В това не се колебайте. Световно неизвестни фигуранти на партии и партийки ще се домогват до поста. Всуе. Другарят как му беше името, чиято жена е в мрежата на Р.Овч и продава евтин Козлодуйски ток не е алтенатива. Трябва една добра стопанка на големия и разбъркан столичен двор. Това е положението. Пък и ГЕРБ седи зад нея, не е нужно да имаме водевилни фигуранти, на които и правителството ще се цупи поне още 2 години.

Моля автора на статията да поправи грешката, която е допуснал с изписване името на Зелените (ПК Екогласност). Трябва да бъде поправено на Коалиция Зелените (ПК Екогласност). Защото Зелените са съвсем различна партия и нямат нищо общо с ПК Екогласност. Мо редактора да си поправи грешката!

Извинете, какво означава основните претенденти? Внушение, примитивен сигнал за действие, предопределяне на финалния резултат, ограничаване на свободната личност? И що за глупости сипе съответният световноизвестен Столичанин, който по грамотност е съизмерим единствено със Шефа си? Не редактирайте т.нар.коментари, но поглеждайте поне по-взискателно собствените си новини!