Взимат гори от Симеон

Кабинетът „Борисов" ще предприеме всички мерки взетите неправомерно гори от бившия премиер Симеон Сакскобургготски да бъдат върнати на държавата. Това увери министър-председателят Бойко Борисов по време на парламентарния контрол.

Обратно в новината

Коментари - Взимат гори от Симеон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя мадридски козел, трбява да бъде изгонен и да му бъде конфискувано всичко, което принадлежи на България

Адвоката на цар Цимеон вярва в премиера Борисов. Така е аругантна, че дори обикновен читател ще разбере, че става дума за много пари. Вярва в Борисов, защото: Да кажат двамата. Но Узунова е убедена, че Борисов няма да пипне царя. Защо? Да кажат двамата. Узунова стига до низост, лъжейки официално за известни неща и вярва в Борисов. Защо? Питайте ги двамата.Защо Узунова манипулира общественото мнение и вярва в премиера. Питайте ги двамата. Не е хубаво изказването на Узунова-петни имиджа на новото правителство.

Когато разгледаш сайтовете относно цар СИМОН, пламти от ненавист и огорчение и истини и много омраза, която идва от грабежите и немотията до която той доведе народа. Кои го доведоха, да му берат греховете. Отгледаха го у нас, окраде ли, колко много само Бог знае-дори Симон не знае колко Милен Велчев и другите велможи са му превеждали по банковите сметки в света. А сега си скубят косите. Лисицата измами много надежди и ограби много. Стари умни хора се молеха преди-недейте го довежда-ще направи като баща си. Стана по-зле. Голема немотия и неразбория стана. Като се събра с комунистите спира нямаше-грабежи и корупция и пак грабежи. А какви хора направи депутати- свят ти се завива- все продажни като него. Добрите рано го разбраха и избягаха. А колко жени омота-не е за гледане, а е за порицание. Лисицата обаче не успя да ни ограби докрай-младежта и интелигенцията и умните хора се спуснаха на изборите, прогониха лисицата и целия триглав змей със цялото си змеище. Искаше му се и в Европейския да ни провали чрез една от жените си-Миглена, ама и там не стана-усетиха се умните. Направихме сега така-цар мирува, ум царува вече у нас. И хилядолетия народа няма да иска цар, ще го предава от поколение на поколение.

Хайде да видим колко сериозен политик е Яне? Ето сега има възможност да му се вземат имотите, които са му върнати неправомерно! Май се вижда, че е едно празо говорящо плямпало!

Не помните ли, че ББ беше от тези, дето докараха Царя?

Търсим последиците от извършеното престъпление. А защо не започнем от фалшивите документи, с които му дават, а не връщат, всичките тези български гори. Янето къде е да иска всички ичоти на интендантството, които са дадени на дъртия и сестра му.

В цялата галимация се набутаха и СДС. Да видим сега колко ББ ще върне от имотите заграбени от Симеончо. СДС ще изядат якия пердах заедно с ББ накрая. За всичко ще си платят..да не си играят на опозиция с тези запитвания

Кой точно ще прибира имоти от Симеон.Че ако Симеон го нямаше кой щеше да е чувал сега за ББ.

Да скъпа и тук е виновен Симеон, че пусна ДПС да изсекат половин България и да заграбят черноморието !!! И го избраха такива умни кратунки като тебе !!

Поредна пушилка.Борисов забрави, че преди години се кълнеше във вечна преданост на Симеон.Съмнявам се, че този мадридски комарджия навремете заложи на Бойко, изтегли го от парламента, насочи го към кметския стол, прикриваха публичните си връзки и сега като е премиер, вече има сигурен защитник.Народе не ти ли е ясно , че те завинаги са едно цяло.Косъм няма да даде Бойко да падне от мадридския бандит, защото той му е като баща.Още повече, че може и да са ни изиграли и този номер.Връщат му земите в по-големи размери и сега след един по-силен натиск, му се отнема само излишъка.А огромните откраднати земи от България си остават собственост на мадридския бандит.И българите пак са си излъгани, както от дъртака , така и от неговото творение.

Ще вземете ............ дедовия ще вземете! Вервайте и на бат Бойко, като на Дедко ми, вервайте, нали сте глупаци и такива ще си останете в тая бедна, ошушкана държавица на глупав, прост и робски народец. Комисии ще ми свикват те, ще разглеждат документи, ще обсъждат казуси и тем подобни глупости. Накрая какво ще излезе, а? Че всичко е двукратно и трикратно преверено и всичко е точно и законно. В най-лошия случай ще обяват за грешка един или два декара от горите на Дедко ми, а останалите 4500 дка пак ще са си негови. Има една приказка - Гарван гарвану око не вади! Така че духайте супата за горите да бъдат върнати на държавата.

Abe dolni komunqgi,6to ne si nalqgate nasranite zadnici.Tova si e negovo i ako vi go ostavi 6te go prisvoite i uni6tojite.A koga 6te varnete zagrabenoto ot bay To6o i negovite kopoy!!

ще видим. За сега има едно голямо ЩЕ.

Този защо го охранява жандармерия?Винаги има една бронирана кола пред портите му.

Чудя се как този честен човек не е забелязал грешката и да оспорва решението на подземлената комисия и да си върне няколкото декара в повече.А че близачи на царски задници е имало винаги,защото от там са се захранвали.Навремето Старозагорския пърч т.е. митрополит подарил една голяма част от Аязмото на дядо му.Интересно защо не подаряват своя собственост ,а общонародна?

тъй де ще предприеме всички мерки и ще ги върне ...на Сибанк....айде наздраве!

ВЗЕМЕТО МУ ВСИЧКО НА ТОЗИ КАГЕБЕЕЦ.ТОЙ ЗАТРИ ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ.НЕПРОКОПСАН ЖИВОТ САМО С ХАЗАРТ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ.ПРОДАЛ СИ ДУШАТА НА КОМУНИСТИТЕ.

АМА ОТ КЪДЕ ГОРИ, НАЛИ ДЯДО МУ Е ДОШЪЛ С ЕДИН ГОЛ ... ?!

Ще вземете дедовия му, ако внуците нейде из Лондон не са продали и него! Вервайте ми!

кого заблужзавате , герберо идиоти ? Ще отнемете НЕЩО , за да узаконите ОСТАНАЛОТО . Двойно - полу завъртане правите , ясно е като бял ден . Отнемайки МАЛКО , му сотавяте МНОГО - Това смятате да направите . Учусвам се че дебилите от ДСБ и СДС ви играйт по свирката . Аз обаче разбирам долния ви ход . На СИМЕОН имоти биха се полагали само ако се промени устройството на страната на монархия - това на всички е ясно . ПЕРЕСТЪПНИЦИ !!!!!

Е,изигра ни всички мошенника!!!!!.....

елате и вижте резерват Купена в Родопите на какво е заприличал,преди години гората беше непроходима , пълна с дивеч ,най -вече от диви кози.сега е заприличал на лунен пейзаж, няма и помен от вековните гори всичко е гола сеч . питам и тук ли е виновен Симеон.

Каква Испания и каде да ходи,мястото му е на Развигор,ама как ще се варнат изсечените гори-те с пари не се връщат...и не са ли това пак само прах в очите на народа че някой ще баде наказан????

АКО БОЙКО ВЗЕМЕ БЪЛГАРСКИТЕ ИМОТИ ОТ ПРЕСТЪПНИКА СИМО МУ СТАВАМ ДОЖИВОТЕН ФЕН!!!

Ama toi oshte li ne gi e proigral na CASINO? :D

До сега каквото е казало правителството,все го е направило.Така че и това ще стане.И правилно е горното предложение-не само да си вземем обратно горите,но и да залеси изсеченото,този Фердинандов айдук!

Симеон е стар, крадлив мишок....

Ще му вземат дедовия. Нали изсече и изнесе в Гърция и Германия маса материал.По добре да го задължат да залеси 4500 декара гора и да си ходи по живо по здраво.

ББ нищо няма д направи защото е много гъст с испанскоя айдук. нали благодарение на него е това което е.

Мойте 5 дка гори не ги възстанових.Остават за България.

всичко да върне и с еднопосочен билет - право в Мадрид

Какви земи щевръщаСимеон и какви държавата ще му връща не ме интересува. Това няма да напълни все по обедняващия ми джоб. Вече е крайно време депутатите и правителството да спрат с предизборните си излияния.

Ne mi e yasno zashto mnogo hora se habyat izlishno za tova shte stene li ili ne vryshtaneto na zemite otkradnati ot simeon. Ami gospoda te sa v bg!! A sled kato e taka ne se kosete. Shte doide i tozi den ako ne sega po-kysno kogato tova shet byde resheno po nai dobrya nachin. Nyama da e Boiko tozi ministyr koito shte napravi tova. Samo sled dve godini shte vidite kakvo shte se sluchi.

По-лошо от обикновения мошеник е интелигентния, приятно изглеждащ, възпитано и благоговейно говорящ изпечен мошеник. Един господин много приличал на дядо си, дето гол дошъл в България, а си отишъл с 35 вагона мебели, картини, злато и много ценни предмети, придобити докато царувал. После бил върнал 6 вагона (вехтории). Някой да вижда приликата между този господин и онзи дядо? Само че този господин изнесе хиляди вагони дървесина. При това се говори, че документите за собственост са турски фалшификат, изработен върху оригинална стара хартия. Дали не трябва първо да се направи международна експертиза на този документ (не тука наши специалисти) и тогава да се търси - кой е сбъркал!? И да се връща всичко заграбено и от онези, които са сбъркали, лежейки на топло, заедно с ...(прочетете пак първото изречение).

Мисля ,че няма да е точно така.Ще се разрушат хотелите на по-малките и то с държавни пари .След това ще се озеленят освободените площи пак с държавни пари и пак с тях ще се оправи инфраструктурата.Нар ще е доволен,а най-доволни ще са най-големите мафиоти с най-големите хотели,защото ще са освободени от конкуренцията и бетона около тях.Времето ще покаже дали аз или Дмитри,когото уважавам ще е прав.

Как се размърдаха червените подлоги.

ББ каза, че ще закрие БЕХ до 1-2 седмици, ама ...

Откъде знаеш какво е изсечено? Или предполагаш, което не ти дава право да обиждаш? Ти всичко ли проиграваш, защо си вадиш заключение, че Симеон е проиграл земите. На лудото Яне ли се доверяваш? Ако е така имаш сериозни проблеми.

Едва ли ще му вземат нещо на царя... ББ може само да говори... колкото и за заменките ще направят нещо..

ПЪДАРЯ ПОДХВАНА ЦАРЯ

Вравъс, бравъс :) и комисионните за АЕЦ-а и БТК !!!!!!!!!!!!!!!!! Тях ще не!!??????

Евала!

Симеон ли си, какъв си - налягай си парцалките и се махай от нашата Родина. Мизерен, долен лъжец и крадец.Връщай всичко и изчезни!!!

всички дето хвалите ББ забравяте, че преди 8г гласувахте за царя. това дето го пишете сега (да си ходи, мамицата ми, в затвора и др) след други 8г че го казвате за генерала

ТО ИМОТИТЕ СА СИ ТУК АМА БЪЛГАРСКИТЕ ГОРИ ВЪВ ВИД НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ,ВЕКОВНИ ДЪБОВЕ И ДР.ВИДОВЕ СА ВЕЧЕ ВЪВ ФАБРИКИТЕ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ,КОИТО ТРЕПЕРЯТ ЕДНО ДЪРВО ДА НЕ СЕ ИЗСЕЧЕ В ПОВЕЧЕ,А ТАКА НАРЕЧЕН ЦАР СЕ ОБОГАТИ ,А МОЖЕ И ДА ГИ Е ПРОИГРАЛ МРЪСНИКА.

Боже, докажи, че те има и Бойко е твой пълномощник!!! :)))) и не част от горите а всичко което тоя ЦАРвул гепи от бедна България!!!

не се казва Взимат гори от Симеон - а Симеон връща част ог горите