Полицейски син-скинар бие с бухалка 4 ромчета

Синът на директорката на Професионалната гимназия по туризъм в Разлог Катя Бранкова - Петър, бе арестуван начело на банда агресивни скинари, пребили жестоко 3 момчета и момиче от ромската махала в Разлог.

Обратно в новината

Коментари - Полицейски син-скинар бие с бухалка 4 ромчета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако са направили нещо може,обаче този расизъм и своеволия от страна на bonehead трябва да се унищожи.

След като попове изнасилиха колега и го убиха..какво остава .. Това е един посредстен факт от извртеното ни ежедневие. Националист буквало трябва да е човек държащ на нацията, човек за който е поругаване да се държат с теб като с роб на работното място, дето ти се смеят в лицето нагли политици и надули коремите да казват стягайте колана. Срещу такива трябва да има нбационализъм. Срещу гадните насаждания на проблеми и посоянно вмешателство отвън.То не бяха руснаци,американци,г и кой ли не. А това че тия идиоти са пребили 4 деца.. не знам как да коментирам. Затвора трябва да е един..за всички. Няма циганин няма евреин. Отраснал съм като дете близо до циганска махала и приятелите ми тогава дето играехме бяха свестни хлапета. Направете равенство пред закона за всички. А такива дебили съм виждал най-цивилизовано да се сбиват щото са тежкари с всякакви. Ако такива пребият и убият вашето дете само защото е носило кецове или ги е погледнало накриво пак ли ще има - ами заслужил си го е? След като такива лекета убиха студента в студентски град... пак ли момчето е бил циганин. То поводи за побой най разлини.. и цвета е само оправдание. А дали има проблем с цигантите не е въпрос на друга тема.Тук са бити деца и това е достатъчен повод тия да са поне 3 години зад решетките..ама няма да стане..

Bylgarina totalno se e pobyrkal:)

Само бързата намеса на случайни хора, които повикали полиция.. Е СЕГА ТЕЗИ СЛУЧАЙНИ ХОРА УТРЕ СЪЩИТЕ ЧЕРРРНИ ПАРАЗИТИ ЩЕ ИМ ЗАБИЯТ НОЖ В ГЪРБА И ЩЕ ИЗНАСИЛЯТ МАЙКА МУ - БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО. БЪЛГАРИНЪТ СИ Е ПРОСТ ЧОВЕК , ВИНАГИ СЪМ ГО ЗНАЕЛ..

bravo pi4ove taka trqbva

В България има война на всеки срещу всеки - както беше казал един английски философ.

Вижте какво,омраза винаги ще има ! По-добре да ги изчистим преди те нас !

Амии ... да не би в някой да предизвикват умиление тия крадящи, просещи, разбиващи къщи и вили, изнасилващи възрастни аптекарки, асоциални, интровертни, нискочели, ниобразовани, неплащащи сметките си, асоциативни, мръсни и въшливи, гадни и сополиви, ДДС източващи, хвърлящи по влаковете камъни, убиващи невинни професори неандерталоподобни социопати ?!? Ако да, тогавааа ... да си завинава в Столипиново или Факултето да му покажат уважението си... Няколко пъти!!!

Веднага трябва да бъдат накаэани с това което предвижда эакона,как може 2009 година да се мраэим по цвят на кожата на всички кръвта ни е червена и всички майка ни е раждала,време еда порасним вече ,ами Америка е само от хора с раэличен цвят на кожата,не бива да ни се смее света.

Защо когато Петър Бранков върна портмонето с парите не се появи същата статия, със същото начало Синът на директорката и съпругът й... върна пълно портмоне с пари..........пак на първа страница. Тогава набутаха информацията нъ вътрешна страница, та никой да не я прочете. А сега сина на директорката- та тя не е ли майка като всички останали? Или е друг тип майка? Във всеки конфликт има две страни-и всеки има своята заслуга да се стигне до там. И последно, но не по значение - къде остава презумпцията за невинност според римското право и не само според него.......Кой дава право на някого да публикува имена в нарушение на закона?

Първо - тия изобщо нямат право да пишат имената на момчетата, като не са пълнолетни, пък да не говорим че те са им разказали още малко родословното дърво... Второ - защо се вдига толкова шум когато са пребили няколко заслужили си го мангали, а когато същата тая измет пребият българи всички си затварят очите ? Съмнявам се тия момчета да са ги пребили просто ей така без причина.

kane, da zneash, postnah ti komentara vav foruma na BigBrother. EvaB.

Младежи от Разлог са намерили дамски портфейл с пари и лични документи, съобщиха от полицията в Благоевград. Учениците от гимназията по туризъм са намерили портфейла към 16:30 часа вчера. Петър Бранков и Весела Коцакова незабавно са предали намерена вещ в полицейското управление. Там е установено, че протмонето е на жена от разложкото село Баня и в него има пари, дебитни карти и лични документи.

Че скинарите са измет, няма спор /поне сред мислещите хора/. Че синът на училищна директорка и полицай е станал отявлен хулиган - нищо за чудене. Че в РПУ-то са си затворили очите пред хулиганското поведение на сина на колегата, макар че за такова поведение си има текст в НК - също не ни учудва.

Госпожо,преди години имаше такива лекари в цяла България.Поне в София познавам 2-3 лично,но нито един не е циганин.Не ви е подходящ примера.Това е друга тема за друго време.Не може да има саморазправа откъдето и да идва тя.Нали всички искате подредена държава.Оставам с впечатление,че ви харесва Третия райх.Боже опази!

напълно подкрепям Кубрат! идеите за интеграция са безумни. вкарайте ловджийско куче в апартамент- ще живее, ще прави бели (може и да се дресира едно на хиляда), но това не е естествената му среда и вечно ще го тегли навън. така и с циганите. не могат да живеят в общество- тях ги тегли към катуна и мизерията.

Evalaa evala brankoviq :D samo taka

niama li koi da gi ozapti tia bulgari da sprat da prebivat i ubivat?!

Тъпанар си ти, и то на куб! Първо имам син, второ, ако си прочел поста ми с мисъл, а не с гол бяс, щеше да видиш, че заклеймявам и скинарите, и постъпката им. Трето, като не било избор на децата, според теб трябва да ги оставяме ненаказани, така ли? Пояснявам за невежите - последното го казвам по принцип, не визирам конкретния случай.

Всъщност си съгласна с мен. А примерът ми беше в смисъл, че дори когато се е интегрирал, циганина все го тегли към нарушаване на закона, виж и заместника на Емел Етем, и Масларова имаше един заместник циганин, който много се оля...

е, има надежда, щом доблестни млади хора защитават гражданската си позиция като млатят мангали. ама защо само 4? да се съберат повечко и да запалят гетото!

Браво на юнака, пък ако беше сгазил и някоя бременна сиганка, лично паметник бих му направил !!! Достойно е

Докато полицията не си изпълнява задълженията ще ИМА СКИНАРИ. Няма нищо случайно в обществото. Всяко нещо е противодействие на нещо! Докато не накажат циганите убийци на четирима българи един от които беше професор, какво се възмущавате на Скинарите. Те са напълно естествено НАРОДНО противодействие. Нека циганите бъдат третирани равностойно с всички и тогава аз пръв ще ги заклеймя /Скинарите/ дотогава да бият до смърт циганските паразити.

как може да се поощрява пребиването на деца - какво като са циганчета. И аз не ги харесвам мангалите, ама на деца не се посяга - като сте толко ербаб ходете се разправяйте с бащите им, какво сте подхванали деца или пък жени ? Страхливци и вие не сте о-добри от тях. А колкото до скинарчетата - деца способни на подобна жестокост утре ще си харесат някоя българка (а и каквато и да е ) и това може да е дъщеря ви или сестра ви или майка ви .... Нямате гаранции. За такива трябват сериозни санкции - това е престъпление извършено с умисъл.

Когато циганин е обвинен или директно хванат на местопрестъплението не се споменава етноса му. Когато е потърпевш и жертва на насилие обаче се споменава винаги, че е ром/циганин. Това си е баш целенасочено действие ( международно подпомагано) за оклепване на представата за живота в България

Ами хайде де, властта какво чака? Проведена беседа... да бяхте ги почерпили нещо, да не седите на празна маса... Ще има ли наказания и какви? Или да чакаме родата на ромчетата да отиде и да смаже скинарчетата и техните фамилии?

Е, ти ако си мислиш, че можеш да изразяваш правилно и, че знаеш правописа си луд за връзване. Твоите произведения - раЬОн, сЪгурност, Уприличавам, са направо фрапиращи!!! Та какво разправяш за интелекта и образованието??? Май в Разлог наистина живеят първобитни и ти си от тях. Сигурно си на работа в общинска администрация, та дрънкаш глупости за развитият град Разлог. Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!!!

Бащата се казва Еней.. :)).. нямам думи.. Другия пък бил културтрегер Парапунов.. и станало пред у-ще. Яне Сандански.. какъв символизъм само :)))

Първо си написах коментара и след това прочетох другите коментари. Абе хора, как може да обобщавате така!Наистина, докато не започне полицията да мери с един аршин, няма да се оправим. Ако краде, пребива или нарушава закона по който и да е друг начин- съответното наказание, без значение от какъв етнос е! Как може за всичките мизерии, които циганите правят в тая държава, да заплюхте тия деца като изкупителна жертва !!!! Нито ги познавате, нито пише нещо в статията, което да води към заключението, че те са престъпници. Точно за това партии като ДПС и АТАКА нямат място в парламента.

Поровете се е в старите новини (2-3 месеца назад) и ще откриете новина как 16 годишен ром от Разлог уби по особено мъчителен за жертва начин (удари с камъми по цялото тяло) майка на две деца живееща забележете, недалеч от мястото на инцидента, където е станала саморазправата между скинарите и ромите. Коментара го оставям на вас.

до Иван: Интересно защо и моя коментар, който беше в същата насока като твоя не бе пуснат???

Не ме интересува Nick ли си или Николай, дали си от провинцията или от София, но кокато се изказваш очевидно неподготвен по отношение на хората от Разлог - първобитни хора - определено засягаш самочувстието на много хора живеещи в този раьон. Виждайки начина, по който пишеш и се изразяваш със съгурност може да се заключи, че твоето ниво е доста по-нико даже и от середното ниво на интелигентност на един ром. Не че искам да принизявам и уприличавам ромите с теб, но за всички е ясно тяхното ниво на образование и интелект. За твое сведение община Разлог е на първо място в България по обем инвестиции в областта благоустройство, образование и културата разпределение на глава от населението. За разлика от повечето населени маста в България , хората от ненапускат Разлог , а даже има значителен брой нови жители (включително и чужденци) заселили се имайки предвид добрите условия на живот.

Няма по-лоши от полицайските синчета, мислят си, че всичко им е позволено (което в крайна сметка излиза вярно, татенцата им ги оневиняват и за тях няма последици!).Пълно е с такива малоумници и в моя град. На два пъти пребиха един приятел, без абсолютно никакъв мотив, ей така, излизат си от дискотеката и им се бие. И то не е един да кажеш, ами 7-10 човека, кой може да се защити. Втория път дори е имало метални прътове. И още са си свободни и без последствия, макар че вече не са непълнолетни. Мразя ги тия изроди и всички като тях. Напълно съм на страната на жертвите и няма значение дали са цигани или не-това е недопустимо. Страшно много се надявам да има последици за тях, но надали :(

Каква педагогичиска стая какви пет лева, няма ли Макаренско възпитение за тези нещастници дето се мислят за велики! Докого ще има саморазправии от гаменчета на които родителите им са миропомазани! Щом не могат да озоптят децата си лодителите им да лежат в затвора или да отшдот на обществено полезен труд за да ги види цялото население. Едно време в поробена Добруджа който открадне с откраднатото на рамо и през целия град или село за да го видят всички! Това е единствения начин тоди тъп народ да престане да краде и безчинства!

Браво, така трябва - ред и дисциплина да се въведе най-после!

Това ли е възпитанието, което давате на децата си?? И даже повечето се гордеят с това! ФАШИСТИ. Ако се държите не по-различно от циганите, а при това и не може да се оплачете, че сте отгледани в лошо семейство или дори без родители, сте дори по-лоши от циганите, именно ФАШИСТИ.

deca da biat drugi deca na rasova osnova ... tova po-skoro e huliganstvo i e rezultat ot bezdeistvieto i nanakazuemostta. Ako ima podhodiashti nakazania za tezi deiania, to broiat im shte e prenebrejimo malak.

Ти имаш ли деца, тъпанарко? Съменявам се. И да са ги научили родителите им - не е било избор на децата. Поредната куха лейка си. Никой няма право да бие друг - циганин -българин, българин-циганин или каквато и да е там комбинация.

Точно такива малки и непълнолетни циганчета,дето не ги лови закона обикалят къщите ни и крадат каквото има по двора.И защото няма закон за крадци,макар и малки,затова има и саморазправи .А на каруците г-н Борисов като кмет не нареди да се сложат номера.Сега като премиер ще каже ,че не е негова работа.

abe kakvo vsichki placheta che sa prebili nqkakvi cigani , utre she otkradnat na maika vi chantata

не трябва да се пишат ИМЕНАТА докато не се знае, че са виновни. Може да се окаже,че има нещо друго между младежите.

Не съм съгласна с теб! По- скоро тр.да наблегнеш на факта, че НЯМА ОСЪДЕН ЛЕКАР, отколкото, че въпросния( с незаконните аборти) бил ром!! Проблемите с ромите не зная как тр.да бъде решен и дали е възможно- не съм на тяхна страна(да не ме разберете погрешно).Просто тр.да спрат да раждат по повече деца, като няма как и с какво да ги гледат!!!...и ЕСТЕСТВЕНО ДА СПРАТ ДА КРАДАТ И Т.Н. За скинарите- да- те са долна измет!! Приятно им е да пребиват хора- това, че са избрали тези хора да са роми или друг етнос, няма значение- ПРОСТО СКРИВАТ ИЗВРАТЕНИЯ СИ САДИЗЪМ ПОД ЗЛЕ СКАЛЪПЕНАИДЕОЛОГИЯ

Докато полицията не си изпълнява задълженията ще ИМА СКИНАРИ. Няма нищо случайно в обществото. Всяко нещо е противодействие на нещо! Докато не накажат циганите убийци на четирима българи един от които беше професор, какво се възмущавате на Скинарите. Те са напълно естествено НАРОДНО противодействие. Нека циганите бъдат третирани равностойно с всички и тогава аз пръв ще ги заклеймя /Скинарите/ дотогава да бият до смърт циганските паразити.

Призивите на партия Атака за разправа с циганите води до агресията на непълнолетните. Циганите като пълноправни граждани трябва да си плащат тока и да спазват законите на страната.

Какви са тези ромчета - Бакарди или Хавана клуб? Пак за цигани иде реч май, а не за ромчета?

А и м/у другото тези деца колко са годишни долу горе ?! Защото за мене деца са всички под 18 години .... биячите и те са деца.

Тази долна скинарска паплач кой я създаде? за какво се бори? това са пияници с нацистки оттенък няма ли закони и кой да ги избие

трябва да се мери с един аршин за всички. когато е виновен - бил той циганин, българин, турчин или американец - трябва да си получи залсуженото. а че скинарите са герои то е ясно - 4-ма човека с вериги и боксове пребили 4 деца. Честна битка - един на един.