Дават астролога Лещански на съд, той се извини на хасковлии

Прокуратурата в Хасково започва разследване срещу астролога Емил Лещански, който през последната седмица вся паника сред хората в града с лъжливото си пророкуване за разрушително земетресение с жертви, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Дават астролога Лещански на съд, той се извини на хасковлии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vseki ima pravo da vqrva ili ne na kazanoto......, a nie mojem da govorim koakvoto si iskame..."svoboda na slovoto" maj besche.....

a tozi v italiq toi varvql po patq i preduprejdaval horata,i nakraq kvo pribrali go za6toto vsqval panika,da ama go qdaha na kraq i vse pak dobre 4e ne se slu4i.

za svedenie na vsi4ki,koito kazvat ,4e haskovlii sme bili tapaci i o6te tam kakvi..moga samo da im kaja,4e koito i da be6e na na6e mqsto 6te6e taka da postapi,za6toto tova be6e masova psihoza...kolkoto i da ne vqrva6,vsi4ki samo za tova govorqt i kato gleda6 kak se iznasqt horata i kato vidi6 4e nqma nikoi iz grada zapo4va da te obhva6ta edin ujas.vie znaete li kakvo e da stoi6 s semeistvoto si i da 4aka6 ne6toto da se slu4i,horata v carkvite se moleha,po ulicite nqma6e nikogo,vsi4ki bqha napusnali grada i okolnostta ,a nqkoi bqha ostanali po palatkite v parkovete,ima6e mn hora,do pametnika sveta bogorodica,za da ni zakrilq.tozi tam 6arlatanina ne da go sadqt a da go pusnat v centara na grada na horata i da kajat koi e....togava toi 6te vidi kakvo zemetresenie 6te useti 12 stepen po skalata na rihter,glavata mu taka 6te se trese..........a toi ako be6e stanalo zemetresenieto 6te6e da otnese i vas deto mnogo znaete. i pak za vsi4ki ,koito obijdat haskovlii...iskam da popitam za6to sled kato nie sme tapi i glupavi i prosti,horata v gradovete svilengrad,madjarovo ,harmanli,simeonovgr 4ak i drugite gradove sa se iznasqli masovo po palatki....ZA6TO? ZA6TO?Tozi 6arlatanin pobarka ne samo nas a i mn drugi hora,v harmanli edna jena rodila prejdevremenno ot pritesnenie,drug 4ovek puk polu4il udar,tova ne se li nakazva pak kato vsqvane na smut v naselenieto i dori i umi6leno pri4inqvane na smart.ZATOVA MOLQ NA VSI4KI,KOITO SE PRAVQT,NEKA ZAMAL4AT,ZA6TOTO NEZNAQT KAKAV E TOQ STRAH I DANO NIKOGA NE UZNAQT.

По-добре ти се Уграмоти дали астрологията е наука или не.

Я вижте сеизмичността в различните държави.Непрекъснато тресе. http://www.emsc-csem

Молете се само да не е сгрешил датата.Не може заради един изплющял психически човек,да плюете срещу всички астролози.Да не говорим пък за оная водеща астроложка на България Алена.Няма грам познания.Да сте я чули някога да каже нещо смислено?Само бля,бля.Една нормална прогноза не може да направи,но иначе се мисли за голям астролог.Истинските астролози работят с хората,не търсят слава.И вземете се уграмотете за астрологията,вместо да говорите,че е лъженаука.Тъпаци са тези,които вярват на психясали лъжеастролози.

Предлагам следващия път, когато господин астролога прогнозира земетресение в някой български град, официално да се предупреди Афганистан... :-)

Вижте какво пише в Уикипедията за науката Астрология: Астрология (от гръцки: αστ&# άστ&# + λόγ&# е лъженаука, която твърди, че съдбата на отделни личности, групи и дори цели народи и държави се подчинява на положението на определени небесни тела (най-вече планетите от слънчевата система). Астрономът Валери Голев определя астрологията като социален наркотик и утеха на невежите

Да е, какъв е тоя звездоброец?! Навремето оплюха студентската програма Ку-ку за ядрената истерия, а сега нищо! Започвам да вярвам, че наистина сме станали много зле, щом през 2009-та още вярваме на врачки и знахари......

Проблемът си е на тези, които са му повярвали....

И по кой текст ще го съдят тия водещи магистрати от Хасково? Нали конституцията разрешава всободата на словото уредено и в няколко закона.Длъжностно лице ли е този Лещански? Има ли лиценз за гадетел,касов апарат за услуги- ще му пръднат на оназеи работа.Един добър адвокат ще им докаже в съда колко са тъпи и магистратите там,не само тълпата...Лошото е че същото ще говорим за бъдещия премиер но нека мине година от изборите и тогава -елате пак тука да ви видя дали сте поумнели малко...

Сега относно правната страна на нещата. Събитието за което лицето твърди трябва да се случва в момента. например - Общината гори. а не....след 5 дена общината ще гори. Това е все едно да ви осъдят за убийство което ще извършите след 5 дена.

Ха, местните магистрати били категорични, че това, което Лещански причинил на Хасково, биро равносилно на престъпление, боже, боже! Лещански е виновен, че Хасково е пълно с малоумници! Да се забавляваш с хороскопи и предсказания е едно, всеки го прави. Но да повярваш до такава степен, и то за земетресение, та де спиш в спален чувал в парка, трябва да си пуснал мозъка си в отпуска.

Смех, смех, смех, в Хасково като са тъпи да вярват, поне да не се излагат сега със съд-а...

земята ще се затрие от земетресения цунами но никой не знае кога ще стане това

ББ (21.04.2009 г. 11:22ч.) Има ли толкова глупави хора,че да вярват на шарлатани? Има, има! За това комунистите пак ще спечелят изборите...

ето как трябва да се процедира с такива: 1. строги наказания за предсказателите, да се научат да не паникьосват хората за щяло и не щяло. 2. за останалите да си напишат по 100 пъти в една тетрадка, че не е луд, който яде баницата, а който я дава! Глупостта е такова наказание, че нема нужда от административно такова за тях - хахаха!

Провокация отгоре! Мразели го управляващите, защото предсказал, че ГЕРБ ще спечели изборите! Ако това предсказание е като предсказанието за земетръса, здраве му кажи! Нека Бойко да му бере грижата!

Теодора- така нарчената гадателка на Берлускони защо не позна отговорите на въпросите в Стани богат. Нали каза, че Аня Пенчева ще излезе, защо не стана? Тъп народ, това е!

Аз съм измамник,вервайте ми....

Ама защо се учудвате, че има хора повярвали на подобни предсказания? Щом има реалити шоу с име Ясновидци и то втори сезон, значи има хора, който го гледат и вярват! Факт е, че българите като цяло сме пропити от суеверия и вярваме на какви ли не шарлатани наричащи се ясновидци, астролози, ходжи, магове и т.н. Я си признайте, колко от вас са ходили при такива индивиди и са плащали за услугите им? Аз ще си призная един път ми се случи да отида да ми гледат на кафе, много се смях и повече не съм се сещала за подобна щуротия (разминах се с два лева)! Ама всеки познава поне един, който е изхарчил стотици левове по всякакви баячи и гледачки! Ами не е виновен този, който яде баницата! Докато има будали, ще има такива като Лещарски и Алена! Астрологията не е наука! Астрологията е за забавление! За съд е не само Лещарски, но и самопровъзгласилата се Алена за водещ астролог, както и всички медии! Медиите са виновни за това, че започнаха да раздухват свяко нещо, което каже някой луд! А прокуратурата да вземе да се самосезира и за лъжите на онези 240 прасета в парламента, че на тях много по-често им се случва да лъжат народа! И накрая не съдете жителите на Хасково! Све пак масово се вярва на подобни псевдо астролози и когато ти се набива в главата е нормално да се запиташ Ами ако е вярно? И накрая, да им е честито на печелившите: застрахователните компании!

балъшко племе -един дето решил да забогатява на гърба на неговата простотия му виновен!!!

Да си понесе последствията тоя тъп псевдоастролог. Понятие няма от сеизмология ама тръгнал прогнози да дава и да панира хората на най-големия празник. Скапаняк.

Не Лещански го е причинил това на хасковлии, а самите хасковлии, както и медиите, които са разтръбили предсказанията на този астролог. Та кой изобщо вярва на астролозите?

Ako beshe predvidil, che shte go dadat na sad, shte da razbere, che greshno e predvidil za zemetrusa :))

Аз хвърлих боб и ще ви кажа. Да го духате. Който е тъп да верва на гадатели, си е виновен сам. Никой не може да осъди някакъв луд за това, че други тъпанари са му се вързали.

Тоя не познал за земетресението и ще го съдят, а какво да кажем за ОНЯ, КОЙТО ЩЕШЕ ДА НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ ??? Кога ще го съдят него?

Az predlagam da sadim vseki pat metereolozite ako ne poznaqt:-)

Не е виновен Лещански, а малоумниците дето му се вързаха.

Какво искат сега от Лещански? Нали всеки ден от всички медии ни заливат с прогнози разни Алени, Люмиери, Станчеви и др. Като не ми се случи това дето ми казват за зодията да ги съдя ли? Лично аз не им вярвам изобщо и се чудя как цял град се хвана на тия лъжи?

Kakav sad bre hora? Za6to ne zavedete delo na tezi deto kradat NA6ITE PARI i karat skapi koli na NA6 GRAB. Mi6oci

mnogo glupav narod sme ei kak moje da mu vqrvqt tiq hora

Вярно че простотията ходи по главите на хората, но в бг главата тя е заседнала като на трон. Терористи атака, всяко нещо за тия ИДИОТИ е терористична атака. Слънцето изгря Терористична атака :)))) Ей ора 6а станете като 'АМЕРИКАНЦИТЕ паранойци.

Правилно, ама как да пуснеш мозъка в отпуска, аго го няма? Явно отпуската е пожизнена.

Мда, така и предполагах, че ще се развият събитията. Земетресения няма, Лещански се извинява, застрахователите напълниха гушките, медиите увеличиха тиражите, а пък хората ... абе на кой му пука за хората.

за собствената им глупост все някой друг им е виновен.

Дано не излезе, че попадията се е объркала в изчисляването на датата за вИликия ден? А областната управителка и кметЯ да се бяха сетили категорично да отрекат слуховете. Друг е въпроса, че и тях може би ги гони суевереито.

Има ли толкова глупави хора,че да вярват на шарлатани?

Абе може ли да има толкова тъпи хора? Излиза сульо, изцвъква се и всички му вярват.

Ха, местните магистрати били категорични, че това, което Лещански причинил на Хасково, биро равносилно на престъпление, боже, боже! Лещански е виновен, че Хасково е пълно с малоумници! Да се забавляваш с хороскопи и предсказания е едно, всеки го прави. Но да повярваш до такава степен, и то за земетресение, та де спиш в спален чувал в парка, трябва да си пуснал мозъка си в отпуска.

Не е виновен Лещански. Не са виновни застрахователите. Н е наивен. Как може в тая държава при наличието на беззаконие всеки да прави каквото си иска и да изкарва пари. Е може. Това е поредното доказателство че народа оглупява и държавата се скапва. Пир по време на /криза/ земетресение. Като няма хляб яжте пасти. Като нямате вяра в себе си вярвайте на гледачи, баячи, астролози.Четете зодии и се нагласяйте позитивно за работа. Ако денят ви не е минал по предписание ликувайте, че сте ги прецакали. Просто/а българин/ка

Ха ха, колко смешно - провал на прехваленият астролог и всички наивни вярващи отново са измамени ! Колко още такива провали трябва да има за да спрат да вярват хората на тези измамници - самозванните неграмотни астролози ?

Kak moge da obigdate tezi hora!Ne mislaia 4e go zaslugat!!! Ako na vseki ot vas vi trubiat ,4e 6e ima zametresenie vuv va6ia grad,kak 6e se po4uvsvate vie!! I dali niama da postupite kato tiah?

За Лещански до сега не бях чувал. От къде разбрах за него - от МЕДИИТЕ. Тях трябва да дадат на прокурора - за тероризиране на населението. Паниката пак те я измислиха. Дойдоха да проверят за палатковия лагер и две национални телевизии БНТ - НТВ, но такъв нямаше. През ноща търсеха сензация, но такава реално нямаше. Подиграваха се на малкото хора спящи в колите си. Аз отдавна не вярвам на медиите. А вие?

Ама че глупост, всичко е толкова абсурдно!!! Всеки глупак на улицата може да твърди и е твърдял какви ли не глупости. Ако медиите решат да разпространят глупостите на някого, кой е виновен-човекът или медиите? Всеки ден разни хора предричат глупости... Милиони в България говорят за това по един или друг повод. Ама не ги съдим. Понеже медиите са избрали да се занимаят в Лещански. Прокуратурата вместо да си прави евтин пиар, да си гледа другата работа, а не да се занимава в тинтири минтири. Отделно хората, които са повярвали на тези глупости, кой им е виновен?

ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ ПРИ ЕДНО ТАКОВА РАЗРУШИТЕЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ КАКВОТО БЕ ПРЕДСКАЗАНО,МОЖЕ И ЗЕМНИ ПЛАСТОВЕ ДА СЕ РАЗТВОРЯТ ,НАПРИМЕР НА ПОЛЯНИТЕ И ДА СИ ПОТЪНЕТЕ С ПАЛАТКИТЕ И КОЛИТЕ ЗАЕДНО. ТАКА ,ЧЕ ДА ПАЗИ ГОСПОД !.ДОБРЕ Е ДА СЕ СЛУШАТ СЕИЗМОЛОЗИТЕ ЗА ДА НЯМА БЕЗМИСЛЕНА ПАНИКА. А АКО СТАНЕ ТАКОВА БЕДСТВИЕ, ПРЕДСКАЗАНИЯТА НЯМА ДА ПОМОГНАТ..

Линч за тоя пезевенк!...и чак тогава съд!!

Ако българите бяха наистина православни християни, щяха да знаят какво пише в Библията за астролозите и нямаше да им вярват! А Божието слово казва, че астролозите са проклети пред Бога и мястото им е в ада!!! Където има невежество, процъфтява шарлатанството!

d jivee Leshtanski!

НЕ ТЪПИ ве ейййййй всичко се прави нарочно кой знай колко пари са му дали да има страх и простотияяя ....................