Миков нападна ГЕРБ и СДС заради протестите

МВР настоя днес политическите партии официално да се разграничат от своите активисти, участвали в провокациите срещу полицаи на 14 януари.

Обратно в новината

Коментари - Миков нападна ГЕРБ и СДС заради протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тепурва писш, тепурва! В Булгария започват тепурва !

vizhda se, che draskashti podlogi sa dosta aktivni tuk. Protestite v Bulgaria, obache tepurva zapochvat!

тоя господин , който се вижда в ролята на Бойчо Огнянов! Дали наистина си вярвате на приказките бе благородни ми господине, че отъждествявате шеталите по площада със народни хайдути и поборници за свобода?? Направо цирк. Това още веднъж потвърждава, че и на най извратените помисли на този свят винаги може да се намери някакъв приемлив амбалаж, така, че да ги представи едва ли не за възвишени пориви. Прочее затова сме на този хал като нация защото постоянно ни управляват хайдути, партизани и всякакъв друг род борци - активни, пасивни и какви ли още не. На тези хора стремежите им стигат дотам да влязат вътре в сградата, пък после ела гледай добруване! А за горепосочения господин да не питам, той види се или е мераклия да вземе участие в процеса откъм грабещата страна или е от успаните с приказки будали, които са се засилили да оправят тотото някому. И в двата случая той заслужава само съжаление.

Количеството на протестиращите расте като броя на активните борици след 9 септември. Реално на площада бяха не повече от 50 човека. Медийте услужливо ги обявиха за 500. Днас гледам са станали 1000. След някоя и друга година събитията от 14-16 януари ще се описвата като Януарска революция или Зимата на нашето недоволство, Зимния бунт на младите. Хора, с гордо изражение ще разказват как смело са се изправили (като Матросов от известното ни минало) срещу дулата на полицейските оръдия и картечници. Колко познато, колко до болка познато ....?

до pablo (16.01.2009 г. 14:10ч.) Това е приказка, добре си го казал.

МИКОВ НАПРАВЕТЕ КОНТРА-МИТИНГ И ХВЪРЛЯЙТЕ ГЮБЕЦИ НА ПЛОЩАДА ДА ВИДИМ КОЛКО ДОВОЛНИ ЩЕ СЪБЕРЕТЕ . А ДОВОЛНИТЕ МОГАТ ДА РАЗДАВАТ ЦИГАРИ И БУТИЛКИ С ВОДА НА ТЕЗИ КОЙТО ГИ ПАЗЯТ . МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ И НАДИГРАВАНЕ МЕЖДУ БСП-НДСВ ЗА НАЙ-ДОБЪР КЮЧЕК А ДПС ЗА НАЙ ДОБРА РЪЧЕНИЦА И КОЙТО СПЕЧЕЛИ ДА ГО ИЗПРАТИТЕ НА МОРЕ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА .

Миков гордо заяви, че МВР имали много по-голям ресурс за отпор. Този въобще не е в час. Ами то това което видяхме не е въобще ресурс. Полицаите бяха ако някой ги е ръководил и е имало замисъл , и са успели да разбият на групи протестиращите - нека не се гордеят със способности, защото гледайки ги аз имам усещане , че ако срещу тях бяха гръцки или френски протестиращи, полицаите щяха да бъдат набити. Толкова разпасано действаха. Това си беше махленски вариант на отпор. Ако и това се смята за тактика, то това е като всичко друго. Да се благодарят, че народа като цяло не е агресивен, смирен е и на гърба му Миков чак се гордее. Като беше в парламента го мислех за по-умен. Когато обаче трябва да се свърши нещо конкретно, лъсва безпомощност. Пази боже България.

Силното народнонедоволст пред парламента се изразява от...1000 души... И щото отдавна ми е писнало да гледам и слушам как всичи искат да се завият с опърпаната черга на т.нар.демокрация в България и да прилапат и нищото което е останало от баницата. Куките не са зли-това им е поминъка ! Зад щитовете има не по различни от моята и Вашата грижа за семейство,ежедневие. ! Не ги и оправдавам,ама за разлика от нашите лидери,техните ги организират,мотивира и закрилят ! Много поетични примери могат да бъдат дадени но най-удачния е ...народ мърша !

Mutrite,pres denq rabotqt v MVR;a ve4er sa si na rabota.

Колко малко истински неща има в България - всичко е фалшиво - даже и протестите ни ! Оркестри, музика, концерти - може би и кебапчета, само и само да съберат публика и всеки дошъл да погледа автоматично става недоволен протестиращ и фен на опозицията ! Що за отчаяни опити да се симулира тотално народно недоволство от смешната ни опозиция ! Едвам събират по 1000 човека на измислените си митинги - колко тъп опозиционер трябва да си, за да разбереш, че хората не идват на протеста не защото са мързеливи или доволни или не им пука - а просто защото не вярват, че заместниците на това корумпирано правителство ще са по-различни - защото вече 10 години ни се предлага едно и също меню - само цената, която плащаме, за тези тъпи правителства е по-висока всеки път ! Ето затова не сме на площада - защото ни писна да ни използуват, за да се качат на власт и после да ни забравят - направи го с нас костов, после царя - комунистите даже сами си взеха изборите - без да има протести, но пак ни зарязаха като се нагушиха ! Защото ни писна да ни лъжете г-да управляващи и г-да опозиционери - ходете си вкъщи всички, а не да се присламчвате отчаяно към недоволните и да се правите, че разбирате проблемите им !

Точ - но !! Абсолютно ама абсолютно потвърждение!! На мързеливия некадърен лумпен винаги някой друг му пречи и чука жена му. Или мутрите, или комунистите та дори и Иван Костов. Лумпенът е вездесъщ и няма цвят. А в природата е така - празно място няма! Ако ТИ не можеш да чукаш жена си винаги ще се намери кой да я чука! Това е абсолютно сигурно!! Ама тоя дето може да чука не е виновен за половата немощ на някой си. Просто като фасул - едни могат, а други -не. И никакво висене където и да е няма да промени нещата, защото или имаш ум и пишка или не. Това е цялата работа! Отиде си батка комунизма със всеобщото му равенство, та и пишките ни бяха колкото на другаря хикс. Сега се вижда кой какво може и дори векове висене по площадите няма да те направят нито по-висок, нито по-умен. Но който не може да пробие с ум или интелект или с някое друго качество може поне да се надява да направи някому впечатление с висенето си белким се закачи за някоя партийна листа та да видиш тогава преданост на делото и ратуване за общото благо. Изтъркани партийни номера от миналия век.Добре,все-пак, че има много хора, които стават за нещо и работят, та да има кой да храни всички на площада и онези вътре в сградата и другите отвън, че и тези дето ги пазят да не се избият помежду си за кокала в директен сблъсък.

АЗ....бившият редовен участник в манифестациите на БКП, сега БСП, ОБВИНЯВАМ същата тази партия в принудително подстрекателство за масови манифестации! Съд за диверсантската партия!!!

И музикантите и артистите се включват в протеста. Утре ще има музикално-забавна програма със Васко кръпката, студенти певци, както и шкумбата. Днес музикалната апаратура беше осигурена от шкумбата. Заповядайте на площада пред народното събрание след 14.30.

IZGONETE CHERVENITE PEDERASI I DS AGENTI OT DARZAVNOTO UPRAVLENIE

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЕЧЕ! Все ми е едно! Даже навремето да се емигрира като че ли беше по-лесно!

Не са виновни полицаите- те си изпълняват задълженията. Дните на БСП са преброени, това са последните избори с височък рейтинг който ще имат, тъй като ще си купят гласове. След това идва техния крах. Дори метаморфозата им в други партии няма да им помогне.

hora nikva podkrepa za policaite ytre,sega e vremeto da se nadignem i vsi4ki ytre pred narodnoto sabranie na protesta trqabv da svalim tova lajlivo pravitelstvo!!!!

За комунистите трябва да заработи съда в Хага.

Миков, на крива ракета космоса и виновен

Чл. 43 от Конституцията на РБ: (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации. Неп също са граждани на България. Или непълнолетните нямат склонност към мирно поведение и са по презумпция зли? Така ли се отнасяме към младежта? КПП-та за протест??????? Айде бе някой да пусне жалба в Европейския съд! И то не една, трябва да валят.

А защо протестът е пред парламента? Защо не е пред изпълнителните институции?! Съдебната палата - на първо място. Това, което викате към НС и особено срещу полицаите, не променя нищо, остава на улицата, и влошава за дълъг период вашата собствена свобода! Трябва да се насочи търсенето на отговорност към министър Миков, кабинета и съдиите! Съдиите са нужни за да се търси отговорност въобще. А на тях първи е нужно да се търси отговорност, за да се установи отговорност въобще.

Виж значенито на термина Пряка Демокрация илюстриран на практика чрез Швейцарската конституция.

Чл. 43 от Конституцията на РБ: (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации. Неп също са граждани на България. Или непълнолетните нямат склонност към мирно поведение и са по презумпция зли? Така ли се отнасяме към младежта? КПП-та за протест??????? Айде бе някой да пусне жалба в Европейския съд! И то не една, трябва да валят.

На тоя, който не е успял в живота всичко му е криво и му иде да чупи и да троши наред. Говорете си всякакви велики приказки, но от това истината не става различна! Това е и излишно подскачате. Боли защото е истина!!

Колко патриотизъм криела тази иначе малка държавица! Ама що ли ми се щенка да видя някои от писачите тука да станат депутати па да видим тогава как ли ще грабят дето е рекъл народа и с гъза си. Това е май зорът да се махне една орда, па да дойде друга и тогава да видиш какво се казва демокрация. Ама дето рекъл вързаният от приказката недей брате не ги гони, че тези поне се наядоха , а новите и те гладни ще дойдат. Живот мамка му! Жалко за студентите и другите глупаци дето ги употребяват само, ама то човек като е глупав то е за цял живот! АА дето има една дума време е да влязат бакшишите! Само те нещо не се чуват напоследък!

Уважаеми сънароднико, животът в чужбина Ви е направил абсолютно неадекватен. Първото нещо което Ви е внушено, че от мене нищо не зависи. Освен това Вие и да гласувате на избори в секции в чужбина гласовете се прибавят към тези на управляващите. Изселниците в Турция гласуват рано сутрин примерно в Бурса, по обед в Разград или Шумен и вечерта в Одрин. 73% отказваме да се включим в играта. 2000 души се опитаха да ПОИСКАТ смяна на системата ВЧЕРА, но им спретнаха побой полицейски. Не е дошло още времето на изборите т. г., но след КУПУВАНЕТО им от ГЕРБ-милиционерите и ОЛИГАРСИТЕ-мафията ще стане интересно. Ще поживеем за да видим как тогава ще се изказвате във форума??? В България днес НЯМА ЗАКОНИ И СЪД, разберете!!! Има диктат на ЕU, USA и РОССИЯ. КЪДЕ Е ПРИРОДНИЯТ ГАЗ СЕГА на пример???

След като народът, т.е. суверенът на властта, избира парламента би трябвало да има и законов механизъм народът и да го разпуска, когато не е доволен. Защо не се приеме закон визиращ правото на народа, когато не е доволен от управляващите си да инициира референдум и ако 70% (минимум) от гласоподавателите гласуват за разпускане на парламента, той да бъде разпуснат. Такава процедура много по-пълноценно въплащава идеята, че цялата власт произлиза от народа. Но и идеята за такъв закон трябва да мине през референдум задължително. Добрата новина е, че ООН обяви, че през 21 век трябва да нарасне ролята на гражданската инициатива и референдумите в управлението.

Другаря микоф добре знае да насъсква поЛицайте!!

Ей, лумпен, кой ще нападаш, бе? А 100 тояги на голо искаш ли. Аре, върви да се правиш на мъж другаде! Дрисльо!

Протест има,дори и само един човек да стои на площада.Протестът се състоя,независимо от квалификациите на журналисти и политици.Но всичко би имало смисьл,ако младите хора отидат да гласуват по-масово.

От три дни всички митингуващи мънкат и немогат да кажат защо са излезли пред парламента. Сега вече знаят, заявяват го ясно и категорично. Искат оставката на Миков. Тези тъпаци три дни ни надуват главите с глупости и най- накрая успяха да си измислят причина за протестите. Такъв цирк няма никъде. Сега ми идва да хвана един маркуч и да окъпя едно хубаво всички изкрейзали, които стоят навън за кефа на някакви недоказали се.

Не може да искаме правителство от ЕС. ЕС няма общо антикоурпционно законодателство и това е огрломен проблем. Старите членки на ЕС имат всяка една силно антикорупционно национално законодателство придружени със силни и неазвисими работещи съдебни системи и всеки еврочиновник работи под шапката на националното си законодателство и не смее нищо да свърши против държавния интерес..Често, обаче, евро чиновниците като излязат от страната си и дойдат в България и се корумпират, като виждат че в България няма действаща съдебна система, нито МВР нито антикорупционно законодателство и няма кой да им търси сметка За това единствената възможност е да ИСКАМЕ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО от наши експерти ПОД ПЪЛНИЯ МОНИТОРИНГ НА ЕС!

Тази копелдашка милиционерска сган наречена ПОЛИЦИЯ пак си показа рогата а утре ще ми пушат не знам си къде и ще искат нещо си .Какво са толкова свършили та да иска нещо бе?75 хил.милиционера хрантутника висят на врата на българина!Айде изпробвайте и извикайте полицейски патрул за нарушаване на обществения ред от съседи и ще видите след колко време ще дойдат,как се държат и ще сте щастливи ако не излезете вие виновни!ИЗПРОБВАЙТЕ! И ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!!!Изхода има!Винаги има избор!ТОВА СА ИЗБОРИ ИЗБОРИ И ПАК ИЗБОРИ ДО ДУПКА ДОКАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТВЕРНИТЕ!!!Н за да стане това трябва ТЕЛЕТАТАда се събудят!ЗАЩОТО ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА ЩЕ ИМА КАСАПИ!!!

ДО отчаяние (16.01.2009 г. 14:41ч.) Все едно чета моите мисли. Жалка работа, животът ми до сега се обезсмисля все повече и повече, а изход - няма

Който копае гроб другиму, сам пада в него.

Съгласен съм с отчаяние. И аз, макар че съм на възраст вече, дойдох до извода, че единствената надежда е емигрирането. Пък за можещия все ще се намери хляб и в чужбина. Нека в тази държава, която не мога вече да си изкривя душата да нарека наша, да останат само полицаи, комунисти, бандити и политици и да си живеят в тотална симбиоза. Такива като мен само им пречат. Затова ГЛАСУВАЙТЕ С КРАКАТА СИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!

До (multitrup (16.01.2009 г. 17:56ч.) празни илюции браток! Мулти труп посмъртно има изнесени милиарди мръсни капитали и съхраняващи се предимно в американски и канадски банки и БСП и коалиция сега рабоит за тяхнот внасяне и продължаващото смучене на държавата с разни начини- смучещи консултантни на Белене или вземащи на лизинг блокове на Козлодуй. До оня там дето се разпищал- иди в предишния материал за протестите и ще ми прочетеш постигна- дано го разбереш ?!

naj-hubavoto e, 4e multitrup ve4e e istoriq !

КАТО НЕ ГИ НАПАДАМЕ НИЕ, ЩЕ НИ НАПАДАТ ТЕ.

Da ne trugna na mitingi che ne pishesh veche? Ili na tebe si ti haresvashe pravitelstvoto i upravliavashtite ne iskash da gi smeniash... xa xa xa... aide be... iziavete se s partiikata si... moje puk da saberete simpatizanti... sluchaino :)))))

да погребем всички стари политически трупове ,че много смърдят вече.На новите избори никакви стари народни изедници!

Свиняров явно се натиска пак да се набута на копанята! Щото иначе - пандиз-кериз! И всякакви отрепки като него - от царските ибрикчии - като почнеш с Ойларимпи Къкев и свършиш с оня дедо, дето мирише на чесън - Борислаб Крадчев! Плюс фермерите и млекопроизводители които сигурно мислят, че млякото се дои от силикона на.... ! Аман от тлъсти мутри!

бях на протеста на 14 ти...беше добре но трябваше да има още поне 10 тина хиляди души..работата щеше да е ок....как ще подкрепяте тия зъптиета дето ни биха??? не само че не ги подкрепям...не само че ги мразя ами дано им намалят заплатите...за платен бияч и 200 лв са му много ...боси да ходят...без дрехи да останат дано.....шибани куки...дрипави...на хора не приличат обаче полицаи станали...лайнари... са много и с пагони са мъже .....хвани ги един по един без пагони...насират се....измет нещастна

Da ne trugna na mitingi che ne pishesh veche? Ili na tebe si ti haresvashe pravitelstvoto i upravliavashtite ne iskash da gi smeniash... xa xa xa... aide be... iziavete se s partiikata si... moje puk da saberete simpatizanti... sluchaino :)))))