Англичанин купи 150 къщи у нас

Бивш учител от Англия купи 150 изоставени селски къщи във Врачанско. Той наема български работници, които ремонтират сградите, а след това ги продава на британски семейства.

Обратно в новината

Коментари - Англичанин купи 150 къщи у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От какво да ме е страх или да не ми стиска Мери? Още повече във виртуалното пространство да си квакаме, каквото ни доиде на ума? Това е загуба на време за мен. Липса на интерес. Разбираш ли ме? От година ,пък и повече съм в този форум. Това ,което срещам е само простотия, споделяне на наивни мнения, злоба и много болка. Тук съм все още защото между цялата тази помия успях да намеря и нещо ценно. Един непреклонен и кристално чист български дух - Пища Хуфнагел, една Пипи - която ме привлича с оригиналното си мислене и още няколко участника - АХА, мнението на една стара комунистка - Пантерата, и още няколко участника с които бих кореспондирала с удоволствие. Те имат какво да ми кажат. Ти за мен си празна. Потърси си партньор за квакане из между твоите познати.

Мисля,че се заблуждаваш. С моментната криза за банките всички гледат да си източат спестявянията и да ги превърнат в злато и земи. Колкото и да обещават сигурност, на всеки му е ясно,че ако кризата продължи по-дълго от спестяванията няма да остане нищо. Златото и имобилиен винаги запазват цените си. На англичаните също им е ясно, че в момента в България земите са евтини. Ако днес инвестират в земя, то след 10-20 години вече ще имат имущество, което ще е стойност. Целта в Европа е до няколко години всичко да се изравни - заплати, стоки.....Всъщност те купуват за смешни цени сега имобилиен. Е и ако купят нещо, поне да има някакъв вид. А този предприемач използва точно това в момента. Той прави супер реклама на природа, въздух, климат, спокойствие. Едва ли някъде в рекламата е поместил престъпността и ромите. Не го мислете за наивен. Сигурна съм, че и строителните материали и специалистите не са от най-добрите. Другата страна на медала - всеки гледа сега колкото се може по-бързо да купи нещо. След година ще е късно! Тогава и българите и такива като Мери хихикащи се ще се събудят. Но късно! Много късно! А нашият предприемач до тогава ще си е позлатил нослето и ще си е намерил място - мечта за живеене. А мен ще ме е яд,че българите пак ще подценят всичко, ще се хихикат докато чужденците умело измъкват парите им пред веселите им и наивни очи. Това ,което ще им остане - едно добро съседство ,тук имат право. Можеха обаче да спечелят и те нещо. А още повече ще ме е яд ,че нямат този предприемачески нюх. Човекът идва от друга страна, не владее езика и прави бизнес , а българите спят, злорадстват или се хихикат. И ако трябва по-точно да се изразя - хваща ме яд ,че не е българин.

Как да го намеря този брокер и аз имам къща за продан във врачанско?

а той за 1 левче едната ли ги е купил ?

Кои са петте основни признака,които правят от една територия и населението нация?Общ език,обша територия,обща религия,общи традиции и върховно управление.Там ,където тези 5 неща съществуват,там влиянието и присъствието на чуждото се овладяват.Индианците в Америка,аборигените в Австралия и индийците в Индия не бива да се сравняват.Единствено Индия по времето на завладяването на колониите е била държава,със споменатите 5 признака.Австралия и Америка са били просто територии,населени с различни индиански племена и аборигенски общности,с различни племенни езици,племенни традиции,местни божества и идоли и всяко племе на тези огромни територии със свои вождове и племенно управление,Но всички те взети заедно не а били държавата или нацията на индианците.Това са земите,населявани от такива племена.Че в Индия има много народности,много религии и традиции е така.Но само единството на петте признака те определя като нация и държава.Между завладяване на територии с коренно население и налагане на нови правила и присъствие(насилстве както в Индия,България през 14-19 век има разлика.Индия е оцеляла,България също защото единството на петте признака,дори и за известен период нарушено(имам предвид върховната власт)са се оказали бронята срещу цялостното ни заличаване.Какво е станало със седемте славянски племена и другите общности по нашите земе след идването на прабългарите.Защо сме България,а не Славяния или нещо друго и кой има заслугата и с какво ние да се самоопределяме като български народ,българска нация,български език,български традиции.Не се впускам в подробни обяснения,защото основната ми мисъл бе друга-не бива да се страхуваме от влиянията отвън докато всички сме българи,имаме общ език,общи нрави и обичаи,обща територия утвърдена от векове и призната от света,върховенство на конституция,държавно и политическо управление.Можем да се повлияем от вън,но не и да бъдем заличени.Страховете ни от заличаване и колонизиране не бива да ни капсулират и изолират от света.Докато всеки един от нас служи на каузата на България по основните характеристики,тя ще пребъде.Нито Византийското робство,нито турското,нито съветското присъствие,нито което и да е друго ще променят факта България и български народ.Затова казвам,за да победиш врага,който и да е той(ако има въобще такъв)опознай го и му противодействай.Аз лично не смятам,че чужденците,които се заселват по нашите земи са заплаха за нас.И никакъв геноцид не е в състояние да унищожи напълно един народ.И днес има индианци в Америка,аборигени в Австралия и те говорят техните си езици.Но такива са били повелите на епохата-други да се настанят там, където е липсвало единството на петте предпоставки.

ххх-2 : много си глупаф! да сме си създавали наши, като ги има вече отвърдени и използвани термини е тъпня. за какво ми е за бога да помня за всяко ново нещо по 2 думи, отколкото една, така и по малко хора ще се бъркат ако искаш седни и си измисли/създай своя топла вода..

ххх-2 : много си глупаф! да сме си създавали наши, като ги има вече отвърдени и използвани термини е тъпня. за какво ми е за бога да помня за всяко ново нещо по 2 думи, отколкото една, така и по малко хора ще се бъркат ако искаш седни и си измисли/създай своя топла вода..

Един въпрос.Какви трябва да са надеждите и разочарованията на един млад човек,за да не иска да живее в родината си,да е готов да роди децата си в чужбина,да приеме,че на новото място трябва да се сблъска с куп коренно различни неща-език,манталитет и въпреки кошмара,който го очаква първоначално да поеме този риск и да вземе решение.Например ние българите да се заселваме Камбоджа.Колко трябвада си отвратен от живота си в родината си за да го направиш?Политика,ес културни ценности,скъпотия,бю и още хиляди негативи.Напускаш,та надеждата,че остатъка от живота си ще го прекараш далеч от всичко това.Ами ако наистина пристигащите у нас англичани,освен от достъпните цени на имотите се опитват именно да забравят цялата отврат около тях в собствената им родина?Винаги,освен икономически подбуди съществуват и морални и психически.Всеки живее на този свят с надеждата,за един ден,когато...Всичк сме за малко на този свят.Дайте взаимно да си помогнем времето,което ни е останало да го изживеем колкото се може по-пълноценно,подкре всеки в дбрите му намерения,както очакваме и другите нас да подкрепят,А и да не ни подкрепят,ние никога не отказваме подадена в труден момент човешка помощ.И после,в статията се споменава,че брокерът е бивш учител.Едно е сигурно.С каквото и да се занимава в живота си-вътре в душата си учителят си е учител.Сега повече отвсякога е необходимо да изучаваме чужди езици-най-вече английски и много не могат да си го позволят поради липса на средства.Ами ето ви една възможност.Да знаеш чужди езици,това е да имаш трето око към света.Не се знае в кой ден ще срещнеш Христосна пътя си и ще си пропуснеш шансовете заради едното незнаене на език.Никой не говори да забравяме родното,а да се отваряме към света и със всички позволени средства да черпим от опита на другите и да го прилагаме в собствения си живот.Както е казал Вапцаров:Имам ли аз,то значи да има безброя

Когато англичаните напълно ни изместят ще се оправим, понеже всичко идва от акъля :)

Защо даваш за пример Индия. А какво ще кажеш за Северна Америка? Какво е станало с коренното население, със земята му, с природните богатства? Ами Австралия?

Искам още нещо да добавя.По конституция всяка страна определя официалния език,на който ще се говори.За България това е Българския.Тогава защо допускаме да използваме чуждици в езика си?Българският език е един от най -замърсените езици.Изконно българските думи,наследени от прабългарите са само 20.Българският ни език е повечето славянизиран,а сега с тенденция да се заличат и тези характеристики.Проче каквото и да е по вестниците и ще се убедите.Рейтинга на еди кой си се вдигнал,прекарали сме някъде си уикенда,Представянет на плейофите по баскетбол изведе тима на първа позиция,букмейкъри,м и още хиляди думи които даже не се и усещата,че не са български,но ги ползвате.И в написаното тук във форума ме убеждава в склонността на българина да кичи речта си с чуждици като вярва ,че така изглежда по-културен и интелигентен.Ами ако си българин,бъди до край.Но мързелът пак е в основата.По-лесно е да лепнем направо чуждата,отколкото да си създадем наша.Както не може да си избегне съществуването на чуждици в езика ни,така не могат да се избегнат и други неща,касаещи човешкия и културен обмен.Изборът пак си наш.Ако не можем да предотвратим определени процеси и влияния,то поне имаме избор от кое да се повлияем положително и кое да стопираме доколкото можем.Кое е за предпочитане-турския явашлък или английската точност.Да черпим от другите най доброто от тях щом сами ни идват на краката,вместо ние да ходим там,често нежелани и плащайки доста висока цена за научените уроци-самотни родители,разбити семейства.Нали всички искаме да живеем в един по-красив свят и го виждаме там,откъдето те идват у нас.Ами грабете с пълни шепи полезното и го прилагайте.

Ако трябваше да избирам между османско или британско присъствие,поснайте какъе ще ми е избора.Британците и в Индия бяха,но Индия съществува,езикът си им е запазен,националната самобитност също.Разиката е че сега индийците живеят малко по-европейски,а англичаните нямат прдразсъдъци.Ня тях им е безразлично кой ще им говори езика.Ако разсъждаваха като нас българите нямаше да допуснат диваци да им ползват езика,нямаше да засаждат цветя,а всичкото добро щяха да си го пазят само за себе си.Ние вместо да се възползваме от онова,което можем да почерпим,се превръщаме в злобни егоисти и ксенофоби.Ако толкова ни е пукало за обезлюдените села,нямало е да допуснем да се обезлюдят.Кой ви пречи и сега да се ориентирате към селата.Хайде,допусне щом ние си позволяваме да се заселваме в родината им,те имат същото това шраво.Те също имат основание да твърдят,че чужденците в Андлия са им попилели страната с ориенталщината си.Засега чувам само,че за тях България е хубава страна,което е вярно и благодаря.И като сме толкова гостоприемни,ами дайте ние тях да интегрираме,да ги накараме да ИСКАТ да живеят всред нас.Те от нас ще научат нешо хубаво,ние от тях също.Покойният Петър Дертлиев казваше:В разнообразието е нашето богатство.Никой няма да вземе със себе на оня свят построеното от него,но спомените за приятно съвместно съжителство и нешата които научаваме и предаваме на потомството си остават.Кой ви пречи да се чувствате българи в България.Ако сте такива,тогава дръжте се като Българи.

Предпочитам са съсед английски пенсионер вместо нашенски мангау.

Имат пари,защото избират да ги ръководят единствените 300 човека,които имат акъл в главите си!А тва дет си го изредил кат техни недостаци е моя мечта.Да имам достатъчно пари,за да мога спокойно да си гледам 3-те деца,да ходя 5-10 пъти в месеца на мач,да се наливам всеки петък с уиски и ако мога да изпратя семейството си на почивка за една седмица на някакви острови!Абе ти направо ме изуми!!!

правилното заглавие е АНГЛИЧАНИ ПРОДАВАТ 150 КЪЩИ У НАС, ама няма кой да ги купи.....

Имат пари,защото избират да ги ръководят единствените 300 човека,които имат акъл в главите си!А тва дет си го изредил кат техни недостаци е моя мечта.Да имам достатъчно пари,за да мога спокойно да си гледам 3-те деца,да ходя 5-10 пъти в месеца на мач,да се наливам всеки петък с уиски и ако мога да изпратя семейството си на почивка за една седмица на някакви острови!Абе ти направо ме изуми!!!

АМИ,ДАВАЙ,ЦЕЛУВАЙ ИМ ПОДМЕТКИТЕ Е ТИ И ВСИЧКИ НА ТВОЕТО МНИНИЕ!!!ИМАМ ИДЕЯ-ЗАЩО НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ГОТВИШ ТЯХНАТА КУХНЯ И НЕ ИМ СТАНЕШ ИКОНОМ?МОЖЕ И В ТЕБ ДА ИНВЕСТИРАТ НЕЩИЧКО!?

Имат пари,защото избират да ги ръководят единствените 300 човека,които имат акъл в главите си!А тва дет си го изредил кат техни недостаци е моя мечта.Да имам достатъчно пари,за да мога спокойно да си гледам 3-те деца,да ходя 5-10 пъти в месеца на мач,да се наливам всеки петък с уиски и ако мога да изпратя семейството си на почивка за една седмица на някакви острови!Абе ти направо ме изуми!!!

Марче, като чета какво и как си го написала, ти си един от първите кандидати, за ограмотявяне. Научи български и тогава давай идеи, за насилствено побългаряване.

КЪДЕТО Е СТЪПИЛ АНГЛИЙСКИ И ГЕРМАНСКИ БОТУШ И ТРЕВА НЕ НИКНЕ ВПОСЛЕДСТВИЕ ..

колко сме жалки

Проблемът с английския е, че като искаш да се заселиш в англия ти искат английски като за тамошен даскал. Тук също изпит по Български и после разрешение за дълъг престой.

Спокойно хорица-не е почнал още да печели от тия къщи...Какъв ми ти английски да учат местните хора?!Кметът май да не го е хванала лудостта,ами да провери че по Конституция тук в България се говори на български език-да почне да пуска курсове точно на български(енглиша тук е неуместен в тази страна) вместо хелоу да казват здрасти и вместо ийт и лайв да казват ям и живот!

мееее,ти си от тези,които не могат да преживяват,ако не са мекерета на някого. Като искаш да ти говорят на английски ,върви там,бе ,цял ден ще слушаш черни, индийци и всякаква измет да ти лала на инглиш,колко ще ги разбереш ,твоя си работа.Ако си мислиш,че тук ще дойдат лейдита и джентълмени,не си познал . Гледах по тв един дърт травестит,един алко с огромни песове,които пускал да хапят хората и разни мижави пенсии, които си умират от кеф,че тук ще си живуркат царски на фона на беднотията ни.И ще има кой да им ближе задниците.

В момента пиша това от Лондон и абсолютно честно ви заявявам, че България е сто пъти по-добре. Единствения плюс на тази страна е че имат много пари. Нищо друго не ме задържа тук. Тесни, сбутани къщи, хлебарки, мишки по плота в кухнята, и дървеници. За дървениците само бях чел в книгите, но тук ги има в изобилие. И къщата не е някоя съборетина - чисто и просто такова им е скапаното строителство тук - стените са кухи и всичко може да се завре вътре. Англичаните са високомерни, бездушни същества, които се женят на 20, правят три деца и всеки петък се напиват до смърт в пъба. Това те наричат живот. Наскоро подочух какво си говорят двама англичани на работата - хвалеха се кой къде и на какви острови изпратил семейството на почивка и взаимно се оплакваха колко им струвало. Освен пиене се интересуват и от спорт - разбирай футбол. С това интересите им към света свършват. Само като им прочетеш вестниците (които между другото са абсолютно еднакви) и те залива един поток от високомерие (ние сме благословия за света), расизъм и скъперничество (много чужденци изнесоха ни парите, да ги изгоним), бездушие и нездрава радост от чуждото нещастие (наръгали някого 30 пъти в западен Ландон ехаа). Абсурдистан е име което бих дал на Англия, не на България - и не мога да разбера защо тези неграмотни, бездушни тулупи имат толкова пари.

Чакайте!Спокойно!Още нищо не е успял и нищо не е продал.Има намерение да на мери някакви старчоци и да им пробута къщите,но риск губи,риск печели.Както е започнала рецесията,хич няма да им е до къщи и природни гледки.Те са по-уплашен и от нас от бедността,ние поне сме и свикнали.Нали четете какво ги съветват и тях да пестят и т.н.Както казва колегата , те не са се сблъскали още и с нашите мургави братя,че и българи мошеници. Бедна им е фантазията какво ги чака.Но няма какво да ги мислим,да се спасяват както щат.Розите винаги имат и бодли - България не е само евтина пиячка,както ще разберат.Те хубаво са измислили тази поговорка не сам богат да купувам евтино ,но не съм забелязал много да я спазват. Напротив.П години плъзнаха по такъв начин в Испания,но им приседна,цените се вдигнаха там и сега търсят другаде къде да си прекарат старините.Лично аз мисля,че даскалът-брокер се е набутал яко,но това си е негов проблем.За такива пък ние си имаме поговорка:лакомо дупе, кръв с...е.

Браво. Това се казва дух. За британеца къщата наистина е крепост, за тях е чест да притежават и облагородяват собствеността си. Ако се заселят повечко, областта ще живне. Като видят че българите не стават за управленци, ще започнат да си избират свои кметове. И тогава ще разберем как цивилизовани хора се оправят с цигани и боклуци. Стискам им палци. ПС: Аз поне предпочитам ако отида на село да ми приказват на английски и да ми е сигурно, отколкото на цигански и постоянно да се тревожа са семейството си.

daje nikakvi ne sa otrepki, a ymni xora! da rodjat i otgledat dezata, mnogo smeli daje , ysetixa , nakude vjatur dyxa, i budeshteto vuv spokoistvieto o jivot vuv Bg! taka e.pravi sa.a vie bjagaite po chyjbini da stanete na zigane, i da molete za pari sus znanie na 4 dymi chyjd ezik..

a ti kato sedja w Sofia tolkowa wreme da gi gledash tezi anglichani shto TI ne wze da nauchish malko balgarsko pismo i chetmo be!

ти последно хамериканец от неясен произход ли си или индийски инглишман?

когато онези датчани са ти разправяли, то е защото не са били в Бг болница а ти не си бил в датска или шведска такава. говори само от личен опит брато. здрав да си ми

Роба си остава роб,родения да пълзи не може да лети!!!

Не искам да те оборвам тук защото ще бъда още по-цинична. Ако ти стиска нека продължим с теб на: mary1001abv.bg Чак те там!

kym po-dolnia komentar za sysipanoto zdraweopazwane w bg samo shte kaja, che ima evropeiski strani dosta po-zle ot nas w towa otnoshenie ;) wiziram svecia i dania, kydeto da se razboleesh e tragedia - minawash prez edin kup medicinski sestri i nishto neznaeshti doktori, koito gledat kak da si spestiat naprawleniata i da priberat parite nedowolstwot kym zdraweopazwaneto e goliamo i nasitina s osnowanie, ne izkazwam samo moeto mnenie ami na svedi i datchani, s koito rabotia ;) da ne goworim za prestypnostta i getata ;) dosta pliuem po wsichko w bg, ama mai sme si dosta dobre ;)

до всички смешни зомбита. Всеки има право да учи или не български, проблема си е негов как ще се оправя, ами вие не учете англииски и готово къв е проблема. Всеки има право да си купи къща или 150 къщи, той си поема рисковете, многото бачкане, нервите и ЕВЕНТУАЛНИТЕ печалби. Всеки има право да НЕ СИ продава къщата, така никой няма да ви изкупи сриващите се къщи по западналите селия. Щом сте толкоз ербап, купете си и вие къщи ама не ви стиска, щото требва да се рискува и бачка а вие само виете по форумите и се сълзливите. Айде със здраве

уникален див боклук има по тия земи, хем не иска да прави нещо, хем на друг не дава, само хабите земята и природата, кой ви кара да учите английски бе, с автомат в главата ли, вече всички сте били в Англия и сте видяли че са светлинни години напред, а повечето хора са съвсем обикновени и не са гении да не би тия хора да са откраднали парите, и не ми разправяйте че били навремето империя и крали, а нашите навремето да не са били монаси, навремето който е могъл е правил за нацията си всичко за сметка на други нации как не може и управници да дойдат както след освобождението

Браво на Do Bravo ! МНОГО Е ПРАВА

връщайте се на село, селяци. Там е далаверата.

Моме дето ще се връщаш у Бг то като си вземещ дипломата. За какви традиции говорим в България. За едни галди дето ги има навсякъде дори и в Пакистан. За едни шевици дето ги има в най/затънтените кътове на Испания. За една храна дето е отчасти турска, отчасти гръцка, отчасти арабска. Имаме едни смешни кебапчета. Говорим за съсипано здравеопазване, за съсипано образование, за държав крадяща и изнудваща овчедушния си народ. Радвам се че се връщаш

Podkrepiam ideata vsi4ki koito iskat da jivejat v BULGARIA zaduljitelno da nau4at bulgarski.Ama kakvo me interesuva 4e sa angli4ani amerikanci tanganaici i tem po-dobre .Kato sa do6li v Bulgaria,i iskat da jivejat tuk neka govoriat BULGARSKI!!!!Da ne govorim 4e idvam samo izpadnali hora ot tezi strani neobrazovani i golemi otrepki. Nadiavam se da si trugnat burzo burzo ot stranata mi za6toto ne go kria no az ne moga da si pozvolia da si kupia ku6ta v Bulgaria.DA I ME E JAD NA TAKIVA HORA KOITO IZKUPUVAT STRANATA NI ZA JULTI ZA TIAH STOTINKI!!!!!

а на мен ще ми плащат лихвочислата по 0.08ст. където 30 г са ми използвали парите м.....

Kakvi tradicii imat Angli4anite??? Sorry ama ot 10 godini jiveq v Anglia ne za6toto iskam a za6toto maika mi i ba6ta mi sa imali business tuk i sa me vzeli s tqh te se vurnaha a az samo si 4akam diplomata i az 6te se vru6tam. Ta da si doida na dumata sled poqsnenieto ot kade znam , 4e nqmat tradicii-te nqmat nito nacionalna muzika, nito nacionalen tanc( da angliiski vals adaptirana versiq na vienskiq), nqmat nacionalna nosiq, nqmat nacionalna hrana-edno pie i jacked potato a vsi4ko drugo i restaurantite im sa samo 4ujdi.da ste vijdali nqkade English ili British restaurant?Kakvi traducii ili obi4ai edin christmas i to i ne e tehen, patrick's da pak ne e tehen i t.nTe ne sa ve4e naciq a edna durjava kadeto se govori nqkakuv english ot 4ujdenci-masovo angli4ani se iznasqt za ispaniq, gurciq, BG i .tn. 4e kak nqma kato tuk i vremeto si e vreme i hranata ne e GM, i tradiciite i muzikata(bilo to narodna ili 4alga ili rok-pone se tancuva na neq) i tradiciite ni sa drevni i kato horata i zemqta ni e svqta. I ZNAETE LI KAKVO DOBRE, 4E NE SME NAPREDNALI KATO VSI4KI DRUGI ZAPADNI DURJAVI ZA6TOTO SEGA TE VE4E SE SUSTOQT OT 4UJDENCI, KOITO SI PRAVQT KAKVOTO SI ISKAT,SUSTOQT SE OT PRAVILA I IZMISLENI ZAKONI OGRANI4AVA6TI VSI4KI-4OVEK NE MOJE DA PARKIRA VE4E NIKADE, ILI DA SPRE KAK DA E ILI DA KAJE KAKVOTO SI ISKA NA SVOBODA , 4E 6TE GO OSUDQT TA I DECATA NE SI VASPITAVAT KATO HORATA, 4E BILO ABUSE-BG SI E MNOGO DOBRE-TE NE IDVAT TUK ZA6TOTO IM E EVTINO A ZA NA4INA I KA4ESTVOTO NA JIVOT KOITO IMAME-NE GOVORQ ZA FINANSOV A SEMEEN, 4IST, PRIRODEN, ZABAVLENIQ, MORE, PLANINA, MAGAZINI I T.N. TE IMAT SAMO EDNI PUBOVE DETO SA DO 12 I SAMO PIQT BIRA BOZAVITE ANGLI4ANI V MAGAZINITE IM SAMO 4ERNI I SIVI DREHI-RAZDURPANI ZA DEBELI JENI-TRI TIKVI4KI V ASDA ILI TESCO SA 1.48 PAUNDA. BENZINA IM E 1.17 NA LITRE PRI SREDNA ZAPLATA 1000-1500 PAUNDA NA MESEC KATO MAHNE6 DANUCI NQKOLKO STOTIN PAUNDA I SI PLATI6 MORTGAGE-A I HARANATA I BILOVETE I KATO TE CHARGAT TUK TAME ZA PARKING ZA AVTOBUSI I ZA tv LICENZ DA TUK TRQBVA LICENZ ZA TV I SAMO OT CREDIT CARDS JIVEQT I ZAEMI I PAK NE IM OSTAVA NI6TO PLUS SKAPANOTO VREME I SKAPANIQ JIVOT-4E ZA6TO NE PUK V BG DA JIVEQT.U4ITELITE TUK POLU4AVAT PO -19000 PAUNDA NA GODINA-AKO E VZEL ZAEM OT BANKATA ZA 25-40 HILQDI AMI ETO TI NQKOLKO BG KU6TI KOITO STRUVAT PO 5000 LEVA, NE 4E E BOGAT RPOSTO 6TE PRAVI PARI TUK.V BG SI E NAI-DOBRE I NIE S MUJA MI 6TE SI DOIDEM, KAKVO KATO IMA TURCI I CIGANI AMA PONE NQMA MILIONI, INDIICI, KITAICI, PAKISTANCI, AFRIKANCI, POLQCI ,ARABI I T.N.

Англичани!!И каквито и да сте чужденци!! Не инвестирайтев България!!Тук всичко отива на цигания!!Купувате имоти и утре няма да са ваши!!Съжелявам само за съзнателните руски инвеститори!!Другите са явно подведени и с неясен интерес!!!

v severozapadna bulgaria jiveiat nai-blagorodnite i chisti bulgari.tuk nikoga ne e imalo tursko robstvo!

Аз бих те нарекъл Гошо тъпото, повече ти отива. Ако не беше с такъв акъл да те пратим в Англия да ги учиш на български. Току виж там те научили как да купиш къща, да я ремонтираш и да я продадеш с печалба.

Който и англичанин да попиташ какво най-много му е харесало в България, ще отговори - бирата струва 20 пенса.

promianata v konstituciata oshte ne e vliazla v sila. Te ne kupuvat zemiata, a pravoto na stroej. Zemiata ia e kupil brokercheto chrez drujestvo registrirano v bg. No nezavisimo ot tova rezultatut e sushtiat - she ni zarobat otvutre, za da im stanem vsichki obslujvasht personal do 20-30 godini. Kolonizatorskia apetit na ostrova ne moje da bude zasiten. Ne bih se uchidil ako im davat i nekakvi bonusi da kupuvat nedvijimi imoti v strani kato BG. Na vi sega demokracia, na vi sega kapitalizum. Koga she trugnete pak po ploshtadite da skachate????????????

Заблеело ми агънце Имаше една песен и още я има но защо ли не мога да я намеря а и скоро не съм я и слушал Някои блатата направиха на градове та да беше утешал там да си купи някой и друг квадратен метър . Там където ураганите ги заливат а и са народници лесно ще понамери Ама не забравяйте та това е учител Та това не е новина Новина щеше да е ако някой нас даскал успе да си купи поне една А представяте ли си цели 150 ..