Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние

Зравословното състояние на патриарх Неофит е стабилизирано и се подобрява.

Обратно в новината

Коментари - Патриарх Неофит в болница, но в стабилно състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинявайте, но всичко това не го ли пуснахте самите вие още сутринта - http://dnes.dir.bg/news.php?id=27061768

Новината не е, че патриархът е в болница - това го знаем вече, а че е изведен от реанимация.

Госпожо редактор Таня, извинете, но това изречение, което сте съставила, е абсурдно: "На въпрос, че първите мъже в държавата са трима и Негово светейшество патриарх Неофит е един от тях, и това налага медиите да са внимателни с информацията за него, и дали от Светия синод на този етап препоръчват молитва за подобряване на неговото здравословно състояние, митрополит Антоний каза, че "молитвата е основното средство на всеки един християнин, а Негово светейшество се намира в реанимация". "

Да е жив и здрав човека, обаче се чудя защо не се оттегли да си гледа здравето или кокала и парите лесно не се пускат май, като го гледам.

Какъв кокал, те нямат нищо свое, нямат право на лична собственост, ако получат наследство някакво, са длъжни да го предоставят на църквата. Единствената задоволена суета е може би избирането за патриарх, но още тогава говореха, че е сериозно болен и правеха планове за Николай Пловдивски, който е много амбициозен, има също припадъци по време на служба, от преумора.

TIREX

абе що в болница? !нали бог таквоз...що не в някой параклис там да си лежи и да припкат монахини...

Бог изпраща изпитания на хората, че иначе забравят, че всичко е в божиите ръце. Патриархът е много благ човек, но имаше някакви нарушения при избора, въпреки че аз много се зарадвах на неговия избор, той е най-достойният, според мен.