Пуснаха срещу 20 000 лв. шофьорката, блъснала 10 коли

21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в Пловдив, беше освободена от Пловдивския районен съд под парична гаранция от 20 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха срещу 20 000 лв. шофьорката, блъснала 10 коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама дайте и пак селфитата с муцунките и джипката и ги покажете и на съдията! Страшна ковра е тая!

Бахти наглата мърша, сетила се че е кофти да я приберат в ареста..а га яди кифтетата и караше чуждия джип и беше забавно нали. Сигурно и кока е шмъркала (от амфетки) за да не знае къде е и кво прави! А после хората с намачканите коли да се оправят нали? Тия 20 хилки ги е платило уж семейството и ама ги е дал тъпкача с автокъщата. Чудя се как на циганите и на такива им дават книжки?

Законът предвижда присъда от 1 до 3 години. По кой закон въпросната лигава ку*ва е освободена срещу 20 хилки и как няма пари да си плати при условие, че кара нов модел БМВ?! Да всеки престъпник съжалява като го хванат и му е неприятно, но не виждам това с какво смекчава вината. Утре ако обера банка и почна да рева, че не искам в затвора ще ме освободят ли. На съдията колко сви8ки направи?

Гаранцията е мярка за неотклонение, не присъда. Пуснали са я под гаранция, докато приключи делото. Все пак не забравяйте, че Стависки е на свобода с условна присъда при смърт на 2 ма души, а момичето е нанесла само материални щети и искате да я задържат под стража. Не я оправдавам, но има разлика. Да не мерим с двоен аршин, много моля.

Айде стига ама така и ще се приключи всичко и ще отшуми докато поредното дрогирано пиянде не утрепе нечия майка, дете....

Това, че стависки е на свобода е доказателство за отчайващо ниската ефективност на законите и съдебната ни система, а не пример, който да се следва. Аз затова предлагам мярката за неотклонение да отпадне напълно и да бъде заменена с малко практика в Бърза помощ. Вечер нека се върти на кола в бара- нали трябва да изкара пари да плати причинените щети. Гаранцията е бош лаф- колко с платена гаранция хванаха гората? Утре да не прочетем, че на "девойчето" много му е дотежало в ареста и е скокнала до Малдивските острови за една разпускаща фотосесия с поредния спонсор.

А загрижените за душевните ѝ терзания и ревовете родители ще съберат ли веднага пари и за компенсация на собствениците на разбитите коли?! Какво като между тях е бил и нейната - това да не би да я оправдава?! Ядосана била на управителя на заведението - ами, защо неговата кола не е бутнала, ами на още десет човека, които не са ѝ причинили на нея "ядове"?! Що за идиотия - да се оправдават разни кифли с нервните си разстройства, и да си го изкарват на хората, които имат само това нещастие - да живеят с нея в един комплекс?! Какви са тия лигли и парцалетки, бе, хора, откъде се навъдиха такива безумни, безсмислени и нахални?! Какво ли питам - след като родителите ѝ заявяват, че е "добро дете", което не пие и не се дрогира - а е хваната пияна и с наркотици в кръвта - според тях, това нещо не се брои, така ли?! По малко може ... Да ѝ благодарят сега съседите, че никого не е убила още - заради личните си страдания в нощната кръчма, направо трябва да я почерпят и утешат вече ...

Лош шеф, лош, льош, льош!

Пуснете я да се обяснява на собствениците на 10-те потрошени коли.

Ами, добре- щом е "добро момиче", да я освободят от следствения арест и за времето до началото и по време на самото съдебно дело, да я пратят да работи като санитарка в шоковата зала на Бърза помощ. Повечето хора не осъзнават, какъв отрезвителен урок е да видиш, какво е можело да причиниш- разкъсаните тела, обезобразените лица, да чуеш стенанията и виковете от болка. Това е истинско "реалити", а не някакви жалки телевизионни имитации.

Това трябва да е задължително за всеки, причинил ПТП, без значение имало ли е или не жертви.

И аз така мисля, затова приложих метода върху сина ми след като за посмачка калника на колата заради висока скорост и изтърван завой. Повърна още в коридора до първата носилка. Изгоних го навън- ние телесни течности си имаме достатътчно по пода. После преместваше телата на пострадалите, бършеше кръв. Много кръв. На другия ден помагаше на паталого анатомите в моргата. Там пациентите са тихи и не кървят... Резултата? Един много разумен млад шофьор и добра подготовка за оказване на първа помощ на пострадали без да изпада в истерия, когато види кръв и открити травми. Тъща ми ме подкрепи за разлика от дъщеря си -:)

Нещо коментарът ми не се харесва на модератора и на два пъти не го пуска, а въпросът ми е: марихуаната "за успокоение" от кварталната баничарница ли е купена, че и на мен ми избиват нервите, като чета това и искам да се успокоя.

ujabg

От къде има толкова пари?

"В съдебната зала Габриела Медарова се разплака и заяви, че съжалява и не издържа в ареста." "Адвокатът ѝ Орлин Търновалийски заяви, че клиентката му е с нервен срив плачела непрестанно в килията" Така лиииии? А га яде кифтетата не рива, а? Ся що ривеш?

Tazi puk kak govori! Kakva e seljanka samo! Sigurno ot Dolno Nanagornishte.

Абе всички възмУтени светии дето плюят тука... На 19 - 20 всички сме карали пили и пушили и други простотии сме правили... Някви циркове из медиите за кокошкарски изцепки само напоследък.

А моля моля яли , пили може обаче потрошили 10 коли.

С 1.3 алкохол и напушена...според майката не пие и не се дрогира!?!? Представям си ако почне...

Не че я оправдавам, но не видях подобна медийна активизация, когато сина на транспортния бос размаза 3ма, остави няколко деца сираци. Пък шаврантийката от оазис 4 най-черната в държавата. На тая, ако и дадат ефективна присъда, то оня на транспортното шефче е за бесене.

Пияна, дрогирана, избягала от местопроизшествието, опитала се да натопи майка си... Ма иначе е добро момиче... УжасТ някакъв.

"....По думите им тя била добро дете, не пиела и не ползвала наркотици.... Била е в минало време.Сега е нагла и нахална и наказанието трябва да е подобаващо.

Реве, че е много бедна, а плаща 20 000 гаранция

Тъпкача имал автокъща..

Да не се и налагало жестоко наказание!!! Ами да и върнат веднага книжката, та следващия път да се постарае, да потроши колите на целия квартал, но дано тогава там да е и тази на адвоката.

е щом плаче пускайте я

как сички "добри" деца пият алкохол, пушат марихуана и се кълчат на кол по-късни доби. И ко праи у чужд джип? Свирки ли?

Пуснете горкото момиченце да си иде вкъщи на спокойствие - да суче от на мама дрогираната цицка!

напомня ми на черната златка...

Еййй скапано ново общество на 21 век - пие, друса се и какво ли още не обаче бащата казва не е рецидивист, добър човек е ..... Аман от боклуци, толерантност и т.н. Къде са нормалните хора? Изпариха ли се?? Омръзна ми все дрогирани пияни боклуци да ми показват навсякъде и да ме убеждават колко нормално и добро е всичко това.......

Има все още и нормални хора, но дира ги трие от форума под предлог, че петнят доброто име или създават спам.Крадците имали демократични права.

Интересното е че ще й наложат някакво наказание за шофирането. Но ако бяхме в съд някъдсе другаде то: 1.откъда е взела наркотика? 2.Лъжливи показания 3. Опита да се набеди трети човек. 4. Бягане о9т местопрестъплението и т.н Справедливо ще бъде 2 години лек режим някъде и разбира се книжка за 10 г отнета,и да плати щетите. Тогава след 2 години нека пак пуши една цигара марихуана и пак се напие ))).

"Не знам дали знаете, но една от тези 10 коли е нейната" Аууу, не знаехме! Да ѝ отворим в такъв случай Държавен спомагателен фонд и бюст да ѝ турим в Борисовата градина!!

Не е виновна. Засегнала е интереси и са я набедили. Не виждам протести в нейна подкрепа. Не е честно

до козяк и може да получиш допълнителен черпак помия

то помията си ядете вие всеки ден кутевски дебил та за другите няма

Какво не ти харесва бе, дебилен ? Що не развиваш теории, както за онази уфцъ ? Да удари 10 коли? Абсурд, скалъпена работа..Що не ръсите мозък по тази тема ? Червени гниди, таквизи

Деликатните и зони ще придобият форма "като на поп ръкава" Всеки си плаща за гяволъкът девойче. Все пак хубавото е, че не епострадал човек. Дано си вземе урок и не повтаря.

а минета движи съдебните системи по света

mi to te i aiducite kato taq, golqma rabota sa navan a kato gi vkarat pochvat da kucat, pripadat i im izlizat nqkolko bolesti. Emi daite togava nikoi da ne vkarvame v aresta

и не издържа в ареста. a v BMW-to, v bara i na plaja se izdurja, taka li?!

Цирк поне да беше колкото са щетите направени от нея...

Ама толкова да и е тежко в ареста! Иначе като дава газ пияна и дрогирана хич не и беше тежко! А да защото не и платили и нямала пари за такси, ама 20 000 лв. има за гаранция нали? Ти да не си пратена на хотел в ареста на ковро? Я в кауша нагъзена!

Точно така и бой с пръчката.

За да ги изплати тези 20000 лева няма да може да си затвори устата и краката поне 2 месеца.

Тази като я гледам какъв боклук е не само, че не трябва да се пуска на свобода а не трябва да е жива, също както и гаджето й, той също не прилича на човек. Добре е данъчните да проверят откъде има въпросните кинти за плащане на гаранцията както и откъде са парите за BMW-то

Аз бих приел плащане с наглеца дето не разбрах гадже ли е или сутеньор. Да го млата с бухалка. Нема да се измора да го бия поне час. Ама за другите с ударените коли нема да остане от него за млатене.

Непосилни 20 хил.лв. Колко годишна трябва да е една X5 за да струва само толкова? Снимките, които се появиха, хич не са на хрисимо сладко моминченце. Не пие, не пуши, не взема наркотици и хоп в един ден всичко наведнъж. Ами аз, ако ей така сега реша, че искам да пробвам да пуша марихуана, не зная от къде да си я намеря бе хора.

е за тва е тичала до вкъщи,за да свие :)) като си гледаш дома не се чудиш

Майка и и дала от нейната една цигарка. Да не се мъчи детето.

Пуснете я, следващият път няма да са 10 коли, а 10 човека.

Тя без да иска , бе! И повече няма... Никога вече! Що не и вервате, ето майка и баща и верват!

Другия път като побеснее , че и е рошав перчема стой та гледай.

а когато се надруса, щото не е само да си обърнала само две-три чашки, за да се отмориш след тежкия ткрудово ден, а и си се напушила здраво тогава не съжаляваше. Не съжали и когато избяга и се скри, не съжали и майка си, която си агитирала майка ти да каже, че тя е карала. Долна лъжкиня си ти. Грам не съжаляваш за нищо освен, че те хванаха.

Браво на Пловдивския съд - така се съди "справедливо" ! Да му мислят потърпевшите ...!

излишни пари. Девойчето ще се прибере, ще поплаче на рамото на тати как са изтормозили в РПУ и за успокоение ще дръпне преди лягане една линия.

Не ни трябва война. Стигат ни и убийците на пътя.

A кой ''добросъвестен'' им продава книжки? И кои родители знаят че книжката е закупена , отрочето не може да кара , и в същото време му купуват кола и го пускат да убива по улиците , И СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА !?

"Никога няма да се кача на кола, дори и да ми дадат книжката" Аз все си мислех, че книжката се изкарва с курмуване, обаче явно има едни, на които им дават книжка дори никога да не са се качвали в кола. Тая кифла трябваше да я оставят в ареста само заради глупостта, която е изтърсила :D

тая е надувала тромпети и са и я дали... на някои и така ги "дават"...

Тая има всички данни един ден да стане уважавана бизнесдама.

Като Ивайла Бакалова и Сие

Тия да си погледнат детето в очите и да не се излагат! Тая си е първокласна карачка,кофти за родителите,ама те си я харесват,така че да знаят че нищо хубаво не я чака с тоя начин на живот!

Убедена съм, че за адвокатите има запазено специално крило в ада, макар че и това няма да изплати хилядите лъжи, които са изрекли и са вкарали в устите на клиентите си, по време на жалкия си, изпълнен с лъжи и тарикатлъци живот. Не всеки става за адвокат, искат си определени качества на характера като вродена наглост, безскупулност и арогантност. Не им завиждам на пачките, надявам се накрая да си платят и те греховете.

А някакви се опитват да изкарат канабиса безвреден и искат да го разрешават. После колко ли убити от ПТП-та ще има от това, не е ясно! Гледах ги едни по телевизията и бяха напълно неадекватни, с някакви забавени реакции. Сигурно им трябва една минута да си кажат името. Сещам се, че азиатците на компютърни игри мереха действия в минута и там от отчетените има 818. Прави 13-14 действия в секунда. Тия със забавените реакции що катастрофи ще правят.