Турция и ЕС на ключова за бъдещето среща във Варна

Предстоящата среща на върха на ЕС във Варна ще е определяща за бъдещето на отношенията ЕС-Турция.

Обратно в новината

Коментари - Турция и ЕС на ключова за бъдещето среща във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Чалмалия се е самозабравил.Той е съвременният ХИМЛЕР.Затова продължава да държи страната във военно положение вече 2 години.А всеки,който е опозиция или просто поиска повече свободи се обявява за терорист и се арестува дори само по подозрение - това си е ГЕСТАПО.И този смешник има наглоста да говори за човешки права.Например в Кърджали.

този турчин - голям поклоник на Ердуган, който е написал тази новина? И ДИР я публикува.

Великия везир Ердоган да каже кога ще върне земите около Люлебургаз и Одрин на тракийците а не само да пита за Кърджали...........

"Турция е със силна ръка, ще притисне ЕС и лидерите, като им представи конкретни факти и документи. Изглежда, че Брюксел е положително впечатлен от нормализирането на отношенията на Турция с Германия""

под мъдрото ръководство на тъпото копеле боко, на който тиквата е тупана от неизброимо количество папиунаци, в страната е осигурена работа само на циганизирани измекяри и не е останал и кьорав свестен човек

в Евксиноград има добра изба с напитки.Ако, не друго ще се нафиркат,като за световното и ще се целуват до насита!

добре са се подготвили евнуха-цвъкьо гуменката ще сервира шербет-вазелин та кога султано пръдне боко да му вика мараба-аферим-яшкоолокуум и ефропубликата да ръкопляска

с тази уста можеш да ядеш само ла..на

гордото си самочувствие няма ли къде да си го завреш?

Днес Германия е залята от протести на кюрди и германци срещу турската агресия и геноцид в Афин!... Уникалната ни по некомпетентност Tиква не чете ли, не гледа ли, не слуша ли новините? Не по НОВА, не!!! Пърдон, той няма как да се информира на друг освен на български език...Защото е ритал топка в часовете по френски, после е чел Винету, вместо да заляга над английския...Турция е съсед и трябва да се съобразяваме с това. Както тя се съобразяваше с нашето съседство преди 30 години! В продължение на половин век!!! Никой не ни принуждава да й се кланяме непрекъснато, да допускаме партиите й и си затваряме очите пред териториалните й претенции!!! ТАЗИ СРЕЩА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ МЕЖДУ ЕС И РУСИЯ! ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА СЕ ВЪРНЕ С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА И ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА КАРТА НА СВЕТА!...Е, честита ви 105 годишнина от славната Одринска епопея, българи! 26.03.1913. Нека си спомним за славните български генерали Никола Иванов и Георги Вазов, офицерите Радул Милков, Продан Таракчиев, Христо Топракчиев и Райна Касабова... И да не забравяме какви български мъже и жени са отстоявали честта и славата на България!

Ако обстановката се разведри и Борисов със съветниците си успее да отиграе добре картите си. България най-сетне може да получи предимства от местоположението си. До сега ни носило все вреда и войни. Голяма част от пътя на Турция и много страни от изтока към ЕС и на ЕС към Турция и изтока минава през България. Това е опасно, но и е богатство. И ако надделее разума може да донесе много ползи. Много са ни клали и много сме се били. И ние не сме прощавали на турците. Крайно време е това да остане единствено и за винаги в историята. Добре се знаем и можем да си живеем по комшийски. Дано.

Зарежи тези турски глупости Нито България нито Тусция имат добро местоположение В ъгъла на Европа сме Далеч от основните пазари Достъпа до тях е огранчен от други държави които нямат онтерес да ни писнат

НЕКОЛКОКРАТНО СЕ ПОВТАРЯ ПРОИЗНАСЯНЕТО "Европейския митнически съюз" !!! Спомняте ли си за едни "ИЗЧЕЗНАЛИ " 300 000 транзакции преминали за ШЕСТ МЕСЕЦА през БЪЛГАРСКАТА Агенция Митници?? СТАВА ЛИ ВИ ЯСНО, ЧЕ МИЛИАРДИТЕ ОТ МИТНИЧЕСКИ МИТА И ТАКСИ вместо в бюджета на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА постъпват в Европейския митнически съюз !!!! ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ НА НАС НИ ХВЪРЛЯТ НЯКАКВИ 80 милиона евро в бюджета!!! Егати и КОЛЛОНИАЛНАТА ДЪРЖАВА сме!!

Какво ли ще отключи тази ключова среща ? И какво ще плати България за това? ЕС е далече и все пак някой трябва да плати!

Безвизов режим за Турция, естествено...Оттам - турски колонизатори пристигат в Родопите и лека-полека почват да си късат парченца територия, най-вече благодарение на пасивната миша природа на българския домакин.

Поздравления за Бате Бойко . Много сложен е мачът в днешните политики. Успех за него в името на България. Благодарност към Ерудиран за отношението му към Вярата ни и затова, че е спомогнал и по чел откриването на Желязната ни Църква в Истамбул. Нека така да постъпи и към българската ни църква в Одрин. Там има апетити на други и искат в нея молитвите да не се четат на български. Но и ние в България се отнасяме с респект към вярата им Не се иска много за да има мир между двете държави, стига разум и добри намерения да има, но това понякога никак не лесно от чужди фактори.

А новата голяма джамия в София? Кажи нещо за нея?

Бойко външен министър, Радев премиер :)

Няма по-голямо проклятие над народа ни от османскто/турското робство! Това винаги ще се помни. Фанатикът от Анадола е нежелан в страната ни!

Писна ми от българите.

26 Март е денят на Тракия : РАЗОРЯВАНЕТО и ГЕНОЦИДА на БЪЛГАРИТЕ от Одринска Тракия и Беломорска Тракия през 1913 година!!!!!!!!!!!!!

гледайте да не набарат дедовия

"Журналистът Батухан Яшар...определя предстоящата среща във Варна като "Футболен мач между ЕС и Турция" С център нападател Бистришкия тигър :) Интересен мач предстои - разбрахме исканията на турците, а европейците скромничат...

Сега остава въпроса кой ще даде бистришкия тигър да му вкара ''гол'' или като '' център от висшесточщите''ще да го нацелят него от двете страни, Лошото е че както винаги той пак ще пожертва България

Турция и ЕС гледат към Евксиноград. Върви там едно банкянско стриптийз шоу...

По- добре е дадеме Кърджали. Може и Варна ... ?????????!!!!!!!!!!!!

Мвждо другото сега е момента да поискаме Одрин Както и гърците си искат Кипър Ама нямаме политици...

Щерев, това не ти е аналния отвор!!!

Турция се отдалечава все-повече от ЕС. И очертаващата се среща просто ще отчете това. Турция е една диктатура, водена от комплексирания и наглия ултан Ердоган! Да се прегръща с аятоласите и сатрапите в Азия, в Европа Турция не трябва на никого!

а нашето сатрапче с какво е различно?

Браво на Борисов и ЕС.Така се прави политика.Другарите нека сънуват Радеви шербети, Нинови глупости какво да каже ББ, моля да не правят разделения,всяване на страхове,напрежение и раздори.Нещата вървят добре.

Нека видим резултатите от срещата и тогава да се хвалим. До вчера не се знаеше дали изобщо ще се състои, което е знак, че от нея не се очаква нищо особено. Нека бъдем реалисти.

Борисов Акбар !!!!

За са изтласкам влиянието на мужиците, веднага безусловно приемам Турция в ЕСа!

Пазиш ли и феса на прадядо си в гардероба? Може да се отправиш и към югоизточната граница, там ще те посрещнат като приятел.

ще правят ердоганя европредседател,той поне е годен за това

Алах е велик! ПАДИШАХЪТ се върна.

Прочитането на статията оставя впечатление, че Турция ще иска и поставя условия, а от ЕС ще слушат и поклащат глави с разбиране. Няма разумно обяснение на факта, че ЕС търси и най-малкия повод да се противопоставя на европейска и християнска държава, каквато е Русия, но позволява на много различната по всички показатели Турция да настоява, че е подходяща за член на ЕС. Политика, която няма логично обяснение.

ЕС се разцепва; Англия си избра брексит, Германци си искат автономни градове, Каталунците отделно и т.н. А турското общество 80% против членството... Що за съюз, що за преговори? Губене на време.

Гледах филм, в който турски студенти съвсем разумно твърдяха, че във всяко отношение са различни от европейците и не биха се чувствали добре в ЕС. Мисля, че за техните политици е жива мечтата на султаните да достигнат до сърцето на Европа и оттам идват амбициите им. Отлично знаят, че ЕС означава подчинение и ограничения, които едва ли ще искат да изпълняват. Среща като среща, ще поговорят и ще се разделят. И ще дадат повод на нашия човек да се чувства значим.

Майтап - висши представители на еврогейския и сред тях наш боко:)))))Само по това можеш да разбереш колко са ''висши'' ония висшите след като боко се е присламчил към тях..Голяма дандания за нещо елементарно ащото всеки мислещ знае че ако трябва нещо да се решава като хората се ходи в Брюксел а не във Варна..

За малко да стане голям майтап управляващата СИК да изгони руските дипломати и в същото време да се огъзва на Турция и ЕС. Ама не е късно де.

Накрая Шекспир и ''Много шум за нищо''. Гледали сме го и то в качествения му вариант.

Боко действа като агент на Ердоган...

турците прогониха с най-жестоки зверства прадедите ми от родните им места в лозенградско /а и далеч не само моите/,а се намериха ибрикчии с шеребет да ги канят в Европа - гнусотия!!!!