52-годишен мъж от Бургас се е прострелял в главата

Тялото на 52-годишен мъж е открито в къща в бургаското село Момина църква. Бил е прострелян в главата.

Обратно в новината

Коментари - 52-годишен мъж от Бургас се е прострелял в главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да изброи от Нова годиан до днес колко са убитите и самоубитите в България ? Имат ли колкото дни са минали от Нова година ? БЪлгария = Мафия И пак некадърната ни полиция и прокуратура ще съчинят някой сценарий ,който е съшит с бели конци

vasil

На 3 дена - едно убийство и по 2 самоубийства на ден или около стотина - сто и двадесет умишлени убийства и около 700 самоубийства годишно. За периода 1975-1990 пак са по толкова.

От хубавото управление на Тиквата!!!

Неграмотни ДИРНИЦИ, "ПРОстрелял" означава, че за момента е жив или поне няма информация. В случая е ясно, че е умрял ("тялото"), следователно човекът се е ЗАстрелял. Как може да си изкарвате хляба с писане и да сте толкова неграмотни. Ако ви бях шеф, щях да ви удържам по 50 лева за всяка правописна, граматическа или стилитистична грешка докато се научите или се пръждосате в Англия да берете ягоди.

някой знае ли определението, че така масово го употребявате?

нещо по-умно от комунист ...

ежедневни ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

Викат му Хемингуея от Бургас. Ако го накараха да напише или прчете нещо, толкова му беше омразно, че предпочиташе да се хване за дулото. Само дето и то обичаше морето и всичката риба в него заедно с цацата.

Абе не че нещо ама как така всички напоследък се самоубиват с пушка? Не че е невъзможно но е сравнително по-трудно, заради дължината на оръжието.

Що не пробваш ще разбереш може ели не може.

Няма нищо трудно, когато човек има истинско желание. Когато си мързелив и некадърен и в главата да се гръмнеш с пищов, пак ще оцелееш.

Може да е ВИДЯЛ трафикантите на Мигранти и полицаите да са го самоубили

Това е от прекрасният живот,който фашизма докара след 1989-та.

vasil

Кой свали Тодор Живков на 10.11.1989? Добри Джуров. Станко Тодоров. Петър Младенов. Андрей Луканов. Александър Лилов....... Все отбор фашисти -фашист до фашиста,мила моя майно льо!... :-)))

Все кокошкари , мандраджий и предатели , кой да хване кокала

Дядото

Виж са, принципна разлика между фашист и комунист няма. То е като разликата между католическа, протестанстка и православна църква - кой ще събира парсата.

Добре върви хибридният геноцид над българите в България. Боко е тарикат момче.

Искаш да кажеш българските фашисти ли браво.

"Комунисти" "фашисти", леви десни, това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, те са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и фашисти..

Такъв хубав живот-пенсия заплата пари бол.

Бе не е работата само в пенсията и заплатата. Има и други неща дето могат да те накарат да си пръснеш мозъка. Аз обаче не бързам. Може да ми се удаде случай да взема някой тъмнокож или дебелокож с мен да ми прави компания по пътя.