Премиерът иска най-тежки наказания за случая на летище София

Премиерът Бойко Борисов настоя за най-тежки наказания на всички служители на Гранична полиция на летище София, пропуснали пътници от самолет без проверка.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът иска най-тежки наказания за случая на летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От началото на годината станаха толкова много престъпления и убийства, и Боко се беше покрил не изказа никакво мнение и да вземе мерки, че МВР-то не работи, а чак сега се сетил да се вайка!

Е и?!! Голяма работа - влезли няколко души без паспортна проверка. А какво става с нелегалните мигранти, нарушители на ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА, които в повечето случаи твърдят, че нямат никакви документи ако ги хванат? Преминават нелегално, без паспортна проверка а онези хора просто не са били проверени, въпреки че са легални пътници и са били проверени при излитането на самолета със сигурност.

Боко варди граници!

ГЕРБ ПРЕДАДЕ ВЪЗДУШНАТА ГРАНИЦА- ОСТАВКА

Този случай е повече от скандален.Изглежда направо абсурдно да съществува и такава организация там че тези пътници са могли да преминат безпрепятствено без да бъдат специално пуснати от служител.Вече и на входовете на панелките си поставяме кодови брави на вратите а на тази граница на страната ни може просто така да се преминава.Дори и тези смотеняци да ги е нямало пътниците щяха да си останат там и после да протестират.Видионаблюдението щеше да докаже нарушението и виновните да бъдат наказани но без риск за страната ни.Една система отваряща вратите само с личната карта на съответния служител и регистрираща всяко конкретно отваряне и служителя си е повече от необходима.Хвърляме милиони за безмислени камери по градинките а нямаме елементарна система за контрол на летищата ни.Никога не съм минавал на подобно място но щом се е случило нещо подобно вероятно положението е точно такова.

Нормално. Както навсякъде - на дъжавна и бюджетна издръжка. Ний ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат.

Някой продаде (отложи за неопределено време) влизането ни в Шенген

Който е бил в армията знае- има устав и правила за всичко и за всеки. А в Бойковата армия- нали той коли и беси навсякъде във вмирисаното си царство, такива неща няма. Един ял, друг пикал, трети срал, четвърти пил кафе, пети спал, разни други правили секс с колежки или колеги/тях нали ги избират по Европейски критерии/разбирай Истанбулски/. С една дума- назначене са, но ги няма никакви за това за което са назначени. Дали са виновни- за мен и за теб сигурно, но не са там от вчера. което значи, че са били УДОБНИ. Ето това е основният критерий за да са там и на това място. И така по стълбичката. До най- отгоре. Той искал !!! Мамооо, искам сладолед!!! Но мама и татко, и батко и кака не му дали. Да беше насрано и напикано сукалче- разбирам. Но да управляваш/забележете- не ръководиш, че това изисква интелект, а не власт, хитрост и нагаждачество/ държавата и да ми хленчиш, че искаш някой да ти оправи гнуслявата организация, това вече е долнопробно позорно. Онези дрисливци на летището си имат пряк ръководител. И той не знае какви НЕ ги вършат????!!!!????-ами той е за изритване.А този над него- и той е същото НАЗНАЧЕНО ЛЕКЕ, ПОДЛОГА, УДОБНО БЕЗДАРИЕ. И пак, по стълбичката нагоре , където трябва да е главата/в случая -тиквата/ на тази продажна пасмина. Гнусните ефекти от грандоманската простащина се мащабират все повече с повишаването на управленското ниво на ръководещата твар. А някъде над него го хвалят, потупва тук-таме, прегръщат и кой знае още какво, пак по същият критерий- УДОБЕН ИМ Е. Заради какво? Защото им трябва нация от смачкани хора/разбирай клиенти/. А той това прави. И тогава си спомням приказката- ГОСПОДИ, СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ- БОКЛУЦИТЕ.

.... просто показали как ще функционира границата като ни приемат в шенген..... ама друг път.

Колко ли терористи са влезнали? Може би нарочно е било всичко!

То преди и Вучката го бяха уволнили ама беше "по грешка", нали пък и семейство храни. Те всички там май са едни Вучета !!!

Ти ни даваш 500 лева заплата ама едни пичове ми дадоха 5 бона да ида да пикая.....

Откога някой се поставя преди закона?

Влизането в Шангенското пространство вече се точи десетина години. С половин уста беше обещано да стане за въздушната и морска граница. Е, ще почакаме още десетина години. Аз лично не бързам, де.

Ами самолетната компания е на ТИМ,и така интересно става!А откъде пристига самолета?Имало ли е неродовен пътник?

в един отбор нещата не вървят, кой е първия, който излита от него? Разбирам, че Боцето е притеснителен, но няма ли кой да го подсети? Толкова време тенис, футбол, би трябвало самичък, но нали е срамежливичък.

Е не стига време за футбол,има много ангажименти!Откакто не спортува активно по добре се справя!Иначе, не е длъжен да стои на всяко КПП и да контролира гранична полиция!Имат си началници,те отговарят.

Мишо Бирата и Чакъра изпратили от оня свят хабер и за някакви други нарушения...

Даите имената на пьтниците от полета 100% има АРАБИН и куфарчета с акцизни стоки

и дрога

Дойдат почивните дни и веднага сурата на Лъжеца се изтипосва. Гербавите с летището не могат да се оправят държава взели да управляват, ограда да строят и граница да пазят? Най-много ДДС е източено през 2011-та. Точно колкото 10 лета преди 2010. Смятайте как крадат.

Най-много е източено през 2008. Спомни си скандала с Мургина.

ВБА

А бе, кой знае, кой е трябвало да мине. Случайни неща няма....

не проверяват пътниците от ЕС....от години

....това е само началото....на разпада на "държавата"....

Боко е луд ....че митничарите са го отсвирили и не му плащат миза. Т.е. не го броят за никакъв авторитет.

Махни си калинките говедо,че да мръдне малко държавата в правилната посока.

За изминалата година имам поне 60 полета от-на въпросният терминал, веднъж на заминаване , втори път на пристигане ....120 проверки всеки път, чекиране на заминаване , проверка на пристигане,задължително и така е навсякъде, по целия свят.......никога, никъде не е имало пропуск в проверките, изводите си ги правете сами! Пушили и ходили до тоалетна, подобно оправдание, звучи нелепо дори и в училище!

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕ ПОДАВА ОСТАВКА ОТ МИНИСТЪРА И ВСИЧКИ ЗАМ. МИНИСТРИ НА МВР.ТОВА Е МЪЖКОТО, ДРУГОТО Е БЛЯ-БЛЯ....

Също и Кунелия.

Аз пък искам първо да накажат виновните за КТБ, за некачествените ремонти по пътищата, за нагласените обществени поръчки, незаконно преминаващите границата ни и един куп други герои, но уви ... Това, че пътниците от един шенгенски полет не са проверени, изобщо не ме вълнува.

Да си припомним народната мъдрост за рибата и главата и била замирисвала първа, въпросната глава. Да сте виждали риба с косми по главата? Та така и с въпросната, и известна на всички "глава". В този смисъл- да сте виждали полицай, когато ви е необходим или пък, ако все пак, колкото и да е учудващо, да го има - да е свършил това, което трябва да свърши. И защо ги наричат полицаи, като те са охранителна група на въпросната смръдлива от доста време глава и тълпата мутри около нея. Колко ли терористи са се довлекли до тук и колко и на кой са плащали за удобната за тях , добре пазена външна граница на идиотският Европейски съюз. Жалка, но нагла работа- но си се прегръщат и целуват един друг. И си се хвалят един друг-много си пасват. И нямате ли чувството, че тероризма им е много необходим- PR за това, че нещо все пак "правят". Иначе ще ги питаме- вие какво въобще правите в полза да държавата и народа и. Нищо не правят, но много приказват.

Направо да ги накажат със ''смъртно'' защото нарочно са го направили сега за да вгорчат радостта на боко от срещата във Варна където се надява да е ''голям фактор'' в разговорите:))))) ама ние си наем че е само бройка от обслужващия ....

Не така, моля! Голям си е. Като триклирен гардероб. Заема доста място. Но е и празен, кух- става само да си разпалваш камината, ако го накълцаш на ситно. И си е, все пак, една голяма и луксозна, скъпа за поддръжка, дървена кутия.

Най-тежки наказания - би трябвало да означава доживот без право на замяна

след този пропуск боко-тиквата още не е бит, е-ан и обесен като бесно куче нагоре с краката както мусолини?

Ако ББ е тиква, то ти си кратуна- видно е от поста ти. Аман от хора който се чувстват по-добре като обиждат другите, анонимно разбира се

До защото Подкрепям коментарът Ви! И аз не мога да си обясня,защо някои не могат да напишат интелигентно коментар,смислен и обоснован,а прибягват до обиди?!-не говори добре за възпитанието със сигурност

а бе ушко, насралия се до ушите нерез-бурисоф в коментара, който репликираш наречен тиква от благоприличие, трикратно си е заслужил мусолиновата съдба

Явно ББ Ви е виновен ,щото някакви мърлячи не са си свършили работата. За някой българи все други са им виновени за това,че са тотално безотговорни!!!

Само дето с такива мърлячи се е обградил самия той за да има с кого да си забърсва своите мърлявщини от нарцизъм и алчност.

престараване след издънката, класика! бг.полюцаите ги признавам за най-надарената артистична организациия на континента. факт е, че самолетът с призраци не е пристигнал от кабул, а от париж. та, точно най-тежките наказания за издънка по устав, са си чисто фатмашки комплекси. бб и самолётчикът трябваше да ги схващат тези детайли.. онзи, мислещият милиционер-директор, който щял да ги мисли, всъщност е прав, че преиграването е тъпа идея.

За пореден път-в тази (държава????)няма институции и закони .Има само един самодържец,който управлява Републиката???...Е,когато му остане време от оправяне на Балканите.

Тази държава си има всичко. За съжаление и голям брой мрънкачи, мързеливци и безотговорни хора.

Ще ги уволнят от едно място, ще ги назначат на друго, като бащата на убиеца от Борисовата градина, бил полицай, назначили го митничар.

Какво значи най-тежко наказание? Доживотен затвор ? Порицание и глоба 100 лева?

Абе десетки хиляди мангусти влезнаха от юг без проверка и по-важно без документи, па сега голям скандал за един самолет от стотина души. Те и без това са били проверени от страната изпращач. Ай да се не коркаме от ''малки'' новинки...

Брей,този австралопитек на снимката голям катарзис е получил....От ало Ваньо,до най тежки наказания!!! Махай се бе и трижди проклет бъди!!! АМИН!!!

епа проверено е! всите са западни агенти и зомбита пратени на работа тука! чакаите последиците ....

Дир, моля ви, разкарайте тая свинска зурла от сайта... Учудвам се как още не се е скарал на тези , които са си сложили летните гуми. Събота вечер е , време за мили хора.. Приятна вечер на всички!

в сайте бе? Направиха ни на маймуни,и да си траем...така ли?

Какви наказания, тия са от криминалните кадри на ГЕРБ.

А бе , задник ("задник" , защото ти не си моя премиер), защо не се скара на прокуратурата да се самовсзира при автентичен запис със СРС "Ало, Ваньо" Доклкото си спомням с това обаждане властимаш покри контрабандист!

някой да си спомня едни флашки с едни разговори за назначаване на едни митничари "наши хора" на аерогара софия ? а ? това , че няма флашки в публичното пространство с такива телефонни разговори , не значи че те не съществуват , и разговорите и флашките :) ... както е казал народа : вълка козината си мени но нравът не !!! е те тъй за кадрите в герб ...