Макрон след терора: Загиналият жандармерист е герой

Френският президент Еманюел Макрон отдаде почит на починалия жандармерист Арно Белтрам, като заяви, че той е загинал като герой при терористичното нападение.

Обратно в новината

Коментари - Макрон след терора: Загиналият жандармерист е герой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко ..не знам какъв герой но е предизвикал смърта си.

Все си мислех че това са филмови сюжети. Оказва се че в живота има истински герои.

Все си мислех че това са филмови сюжети. Оказва се че в живота има истински герои.

Искал е да умре и го е направил -всеки си носи съдбата жалко.

Властта покварява. Винаги е било така. При някои в по-малка степен, при други в по-голяма. Говорим за "борба срещу тероризма", а преди петнадесет години можеше спокойно човек да се качи с пиратките за нова година на самолет, или с лък, например. Говорим за "мултиетническа толерантност", но никой не се запитва защо ТЕ искат да дойдат на запад, че и в Русия, но там, слава Богу, им забраняват, а ние НЕ желаем да отидем там? А защо трябва да им позволяваме? Имам познат, който работи като архитект в Доха. Научил се е да си слага чалма в колата, иначе има проблеми! А щом е така, защо, по дяволите, ние трябва да сме толерантни с тях? Знам, звуча "политически некоректно", но не съм политик и за това съм некоректен. Щом аз трябва да се съобразявам с техните културни особености, когато съм на тяхна територия е редно и те да се съобразяват с моите. Толкова е просто. В къщи нека си носят бурки, шалвари, да се дупят пет пъти на ден на килимчето, не ми пречат. Но на вън да се държат арогантно, да се държат като най-омразните животни от тях - свинете и да си хвърлят остатъците от храната на улицата, защото просто са мързеливи, да си натрапват идеологията и ако има отпор да вият вой до небесата, че са дискриминирани - не мерси. Свидетели сме на разпрада на западната цивилизация. Не виждам как ще се справят, наистина. Не говорим за 10,20 ... 30 години. Може би след стотина ... просто това ще е една голяма кочина и всичко, де що има малко мозък в главата ще се чупи, стига да не се вземат радикални мерки. Този човек е само щрих в цялата картинка. Щрих, който показва, че няма рамбовци, ами хора, които във всеки един момент може да загубят живота си, за да спасят други. Както това момче, както и баретата Емил Шарков, както момчетата от Вимпел, които си заминаха в Беслан. Отиваш, за да свършиш работа, и може да не се върнеш. Точка. Всичко останало е фалш. Много е лесно да се слагат под общ знаменател всички но ... е дошло време разделно ... за запада. Или ще се разберат, или ще загинат. И ще припомня един факт - 99,99 процента от мюсюлманите не са терористи, но 99,99 процента от терористите са мюсюлмани. Или тези хора(мюсюлманите) ще се разграничат от терористите, или им стават директно съучастници. И при това положение, те, родата, децата - в Турция при Ердоган или където си преценят, но там, от където са дошли!

Терористите чалмари тероризират Европа, а нашите само драскат по форумите

Май излиза,че френския жандармерист е убит от "приятелски огън"от колегите си?

Защо са ми изтрили за коментара за бездетната мюсюлмаска бабушкера виновна за смърта на този доблестен и достоен човек.... и за ислямът най-враждебната религия - убиват хора само заради вярата им.

Сигурно е за посещението на султана защото той много се засяга когато го гледат право в очите.

Е, не, щом и под тази новина ми изтрихте коментара със съболезнованията ... Вие сте пълни боклуци, журналисти отдавна не сте, но и нищо човешко не ви е останало!

Арно Белтрам се нареди до героите Роман Филипов (взривил се с граната, за да не бъде взет в плен от терористите в Сирия) и Магомед Нурбагандов (който не трепна пред тероростите, които го застреляха пред камера).

Мне, по-скоро се самопринесе в жертва на мулти-култи олтара на феминизма.

политиката на обама и клинтън, продължена в европа от машите им, като меркел, оланд, службите за "сигурност" и други джендърски организации направиха много хора герои на терора, за огромно съжаление.

Макароне пусни се от полата на бабата и си върши работата за която са те избрали.Иначе язък за свестният човек.

Фрапиращото в случая е: Защо ветеран от специалните служби не е успял да се справи с един единствен ислямист... Все би трябвало да са разработвани по надеждни тактики от това да си включи... телефона.

Това е ужасно. Трагедия за цялата френска нация. Трудно ще се предовратява това, но може да се застрахова човек. Американците измислиха застраховка, нарича се 'активни стрелци'. Може и във Франция да го въведат.

Значи сега франсетата ще пристъпят към борба с ислямския теорризъм. За целта те: 1. Ще създадат хаштаг nikogave4e 2. Ще изкупят свещите от околните църкви (ако още не са превърнати в джамии) 3. Ще приемат още един милион исламисти - емигранти, които съвсем ще освинят и малкото останали чисти кътчета от Париж

А,като си помисля,че косвено,Макрон е виновен за смъртта,му,звучи ми като гавра!

Да дадеш живота си за спасението на брата си е най-голямата любов според Господа Исус Христос и си мисля че този човеч ще сподели вечността Господа.

А ти замислили се когато изричаш Исус-можеш ли да го видиш пипнеш или друго само в фантазията в миналото е използвано за много лоши неща.

А ти се научи да пишеш грамотно!!!

И каква излиза тази работа според теб?... Подполковникът си купил билет за... нанякъде си като заплатил с живота си, което не е загуба, тъй като така и така щял да живее вечно?!

Лека му пръст на героя и човека ама за ралика от истинските негодяи за това положение по света той ще отиде в земята а те ще продължават да крадът лъжат и манипулират:(((((

Лека му пръст на човека.Жалко,че нищо няма да се промени нито във Франция,нито другаде.

Война както на война...когато си войник винаги има шанс да се случи добре го знаят.

Г-н Макрон, загиналият жандармерист не е герой, А НЕВИННА ЖЕРТВА НА ИЗВРАТЕНАТА ВИ ЕВРОГЕЙСКА ПОЛИТИКА!!! Тикай си бабичката и си мълчи!!!

И как реши, че не е герой??? Спасил е поне един човешки живот!!! Ти колко си спасил???

Полицейското куче Дизел е герой на Франция, а този човечец Бог да го прости!!!

Не знам за него, но аз спасих много българи щото кастрирах оня луд шопар баща ти и крантата майка ти, говедо!!!!!!!!!!!!

Така е, ще ви избиват като животни, защото винаги сте се заигравали с американците, като дружки са ви били престъпниците и така наречените "бунтовници" при осъщестяването на цветните революции...искате да забогатявате на гърба на бедните африканци! Та то и затова ви избиват!

Макаронееее, е кое му е геройското да те убият като животно от упор!

Животно си ти, защото ще си умреш като овца без история!!!

Истински мъж! Поклон!

Е кое му е мъжкото на този, че е умрял като жертва ли за което са виновни френските политици???

Не мисля да се обяснявам на тъпи коментари....

В Мароко са над 70 процента от световните залежи от фосфати....така необходими за американската ГМО царевица. Пита се: Защо световните революционни бури постоянно заобикалят Мароко? А каква "арабска пролет" се разрази от съседен Тунис!?

макрона вече е сдухан макарон,а гордите франсета са неспособни дори собственната си държава да оправят.голямо падение ги чака с тези арабелки и напълно заслужено.години наред смучеха колониите като пявици,сега си плащат

Така е жандармеристът е герой, дано Бог да го прости. Смел мъж е бил....:( А полититиците Макрон, Оланд, Меркел, Юнкер...., които направиха това да се случва в Европа, те какви са? Много се надявам следващия път похитителя да поиска размяна с политик. Сигурен съм, че няма да се намери доброволец, но поне нека всички да разберем какви страхливи плъхове ни управляват.

Всички мароканци, араби, нигерийци, и други подобни да ги върнат в собствените им страни. Всички до един. Колко още атентата трябва да станат? Да си ходят в пустинята и да стрелят по палмите колкото искат.

Те са престъпници, които трябва да бъдат съдени в Страсбург, защото с техните безнаказани действия унищожиха прекрасния живот на стотици милиони хора в Европа!!!!

Ех този Путин, ех тази Русия, не и стигна Лондон а и Париж подхвана.

Ей Макарон, това се нарича , с вашите камъни по вашите глави.

стига сте ги оплаквали тези фрранцузи,колонизираха и ограбиха северна африка сега им се връща тъпкано,сами са си виновни !

Мда, загиналият жандармерист е герой. Герой, но мъртъв :( А макрончетата, които също "служат" на страната си, са живи герои...

Мир на праха му! Даде живота си за да спаси чужд живот! Наистина е герой!

Да попитат семейството му, дали и те смятат така?

Стискам палци на семейството му да понесат тежката загуба. Нищо не искам за ги питам точно в този момент. Само те си знаят как се чувстват.