Кирил Сакскобургготски: Борисов е умен и се справя добре

Очевидно премиерът Бойко Борисов е умен човек, който се справя добре със ситуацията в България, заяви един от синовете на Симеон Сакскобургготски - Кирил.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Сакскобургготски: Борисов е умен и се справя добре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли трябва да си ТЪП, че Тиквата да ти изглежда УМЕН. Едно време са казвали "Боже пази България", но явно никой не може да ни опази от прости хора!!!

Симеон унищожи енергията на българският народ за промяна.Той нанесе такава вреда,каквато и БСП не успя да нанесе през тези години

Умен е и се справя добре!?!? Не думай !!!! Това след прочетена научна фантастика по темата ли е?!?Щото е далеееееече от реалната действителност !!!!

ХОРА???? Та той не стъпи в България, след като изпрати юпитета - колеги състуденти да управляват Българската икономика и политика в кабинета на баща му. Тогава, като беше млад и с красива съпруга се вееше из хай-лайфа на света, а сега дрът, оплешивял и разведен, отново без да е стъпил в България ни се прави на българин!!! ВЯРВАТЕ ЛИ????Ако на едно дете му се говори за България, в коятобащаму не може да стъпи и предава всичките си блянове и емоционална енергия, и му се обяснява, че е българин, ВЯРВАТЕ ЛИ, че това пораснало дете няма да поиска да дойде поне да помирише въздуха на детската магия-България???? Вярвате ли???

Моля ви бе дираджии, стига сте замърсявали форума с нежелани от хората "публикации"! Не виждате ли какви са реакциите в коментарите?

мошениците ниедни, що гори изсякоха и продадоха от това авантаджийско семейство! ся нагло лъже и се подмазва, за да не им духат под опашката.

Хахахаха

Умен е?А ти си същият мухльо и подлизурко като баща ти!

"Както М. Тачър била оценена 20 год. след управлението си, така и направеното от баща му за България като премиер ще получи добра оценка след време. " Ами получи я, бе: имоти, дворци, гори, Милен-Велчевци, видяхме и се нарадвахме! Пък тоя космополитен хитрец отде видя бълг. кръв в себе си?

ТОЯ И ТЕЙКО МУ ЕДИНХУЙ ГИ Е ПРАВИЛ БРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Инцест.

тези мошеници кобургите с комарджалъка си Симеон го купиха руснаците и сега стои като наакан за това което стори в България

Не е точно така!Симеон е жертва,нещо като нашето освобождение,спасиха му живота като дете!По скоро тези които бяха зад гърба му които го доведоха и ползваха за лице,се облагодетелстваха!Много бивши агенти на ДС дойдоха,както и други се възползваха!Например по времето на Симеон като премиер се възстанови БГА,беше останал само един самолет след приватизацията на Костов.Симиеон освен да е искал реституция на имотите на дядо си и баща си друго няма съществено!

"ИМОТИТЕ" НА СИМЕОН БОРИСОВ СА НА ИНТЕНДАНТСТВОТО. КАТО НАСЛЕДНИК НА 2 ЦАРСКИ ОФИЦЕРИ ИСКАМ СВОЯ ДЯЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЯ МАДРИДСКИ МОШЕННИК НЯМА ПРАВО НА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МЕН. НО... ТОЙ Е В КОМПАНИЯТА НА КРАДЦИ И КРАДЕ.

И какви имоти според теб може да имат дядо му и баща му? Някой от тях е БЪЛГАРСКИ цар? Или издънки на западните фамилии? Кой от наследниците на германци и италианци е българин? Абсолютно никой! Българските царе приключват с падането под османско владичество. Всички след Освобождението са парашутисти - издънки на западните мърши, на които са се чудили къде на майната им да ги пратят.... С други думи никой от тях няма абсолютно никакви права на собственост, защото никой от тях не е дори българин. Като се сетиш, че помиярът Иванчо Хаджипенчович, подписал присъдата на Левски, после е депутат и член на Държавния съвет и Върховния съд, може да си представиш какви мъстии са били всички... Същите говна като след 89та - боклуците винаги са на власт, а тъпаците се радват на "демокрацията" ...

Ама мислят,че дъртият лъжец е направил ,,добро ,,за България.,,че сега най бедни и първи по смъртност,, Да пази Господ от тъкива ,,добродетели,,

За съжаление Симеон се оказа руски агент.Унищожи енергията на българският народ за промяна.Москва ни вижда като троянски кон в европейският съюз

Възможно е да има български корен?В държавния архив е запазено родословието на Фердинанд и родствената връзка с комит Никола,бащата на цар Самуил!Не знам точно с кое от децата на комит Никола е тази връзка,но както е известно тогава браковете са политически и е напълно реално да има!На запад родовата памет е от съществено значение за поколенията и титлите които получават!Още повече наследници на цар Самуил има в Италия ,които още преди 1989г. и след това са представили доказателста във външно,без обаче да им обърнат внимание!Освен това близката родствена връзка на Кобургите с Уиндзор/Бурбоните/ нищо чудно и те да носят български корен,е хипотетично разбира се!Тези 500 години в Османско са тежък период в загубване на родовата памет.

Ами да,прав е за Борисов!Държи се човешки със всички лидери,изключително добре,за разлика от истеричните червени които се чудят как да саботират всичко,сами решили,че са някаква алтернатива,с мераци за власт!Просто ужас! Припомнякийки как експлоатираха прехода целево,съсипха държавата,е изцяло вредно ако се случи!Паднаха до там да си помагат с тролове плювачи дебили!

Елате и живейте вие под негово управление мазни гадини. Лицемерието е страшно и не Ви отива на положението. То от страни е лесно да говорите небивалици. Дир може да изтриете коментара ми против ГРОБ е!

Какъв ти е проблема при неговото управление и от какво точно си доволен от червената псевдо партия когато бяха на власт?Заплатите ли бяха по високи,пенсиите ли ,здравеопазването ли или бизнеса и сивия сектор?

А вие от какво сте доволни от ГРОБ от пътищата, от 16 милиарда заеми, от 16 милиарда несъбрани от НАП, от продажбата на ЧЕЗ, от суджуците, от заплати и пенсии, от пътищата с ямите по тях, от здравеопазването или от кражбата им. Освен червените има и други партии но вие тъпите ГОБАРИ няма какво друго да кажете за свое оправдание и дежурното ви клише е червените, та вие самите сте сбор от комунисти бе!!!!

Боко е умен, дедо е почтен. :-)

Да не ти измръзнат топките от минусите.

Кирил Сакскобургготски: Борисов е по-умен от Т.Живков и С.Сакскобургготски на които беше пазач, и се справя по-добре от тях.

я тоя и български знаел

Ами и журналистката се чуди кого да интервюира. При толкова талантливи и достойни мъже в България, тя се обърнала към Кобурготския син. Явно толкова си може момичето. А България е република и стига с това крадливо семейство, докарало толкова беди на страната.

Друго си е да стори свиркя на царчЕто!

Бог да благослови Княз Кирил, достоен син на Цар Симеон II!

Хапчетата пи? Температурата мери? Не е хубаво човек да живее с миналото...

синовете на Симеон НЕ СА КНЯЗЕ...Защото-бракът му с Маргарита е МОРГАНАТИЧЕСКИ...т.е. децата им НЯМАТ СИНЯ КРЪВ... Единствено двамата сина на Мария-Луиза от първия й брак с немски благородник могат да се нарекат принцове...Но съгл.Търновската конституция престолът се наследява по мъжка линия...така,че България НЯМА ПРИНЦОВЕ! В СТАТИЯТА правилно Кирил не е титулуван княз...

Остави го да си вярва в Дядо Коледа... Не го ли виждаш, че е изкукало монархистче?

О, ама Търновската конституция още ли е в сила? То и по времето на идването на комунистите е била в действие, ама това не е попречило на комунистите я променят с нова, нали.

Негово Царско Височество Кирил има титлите Княз и Херцог!

СИМЕОН БОРИСОВ Е САМО БИВШ ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК. ТОЙ НЕ Е ВЪЗЦАРЯВАН. В ПРАВОСЛАВИЕТО, ЗА ДА СТАНЕ НЯКОЙ ЦАР, ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕ РИТУАЛА ВЪЗЦАРЯВАНЕ С ПОМАЗВАНЕ. А ПРИ НЕГО ТОВА ГО НЯМА.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

вярно е. грух-грух-грух...

този ли сте ви е бадестиат емператор? цестито, цестито.

даааа, а ти и за придворен щут не ставаш, ... живота е несправедлив на едни дава, а на други като на тебе даже и за присмех не ставате, кофти

нисто, не се йадосвай цак толкова. вазното е ти да си добре. как си сас здравето? добре ли си? зена ти как е? добре ли е? радвам се. се така да сте добре.

Напишете: Искрен Азманов скочи срещу... и вижте видеото.

го научат: най изпитаните силни оръжия са КОМПЛИМЕНТА И ПОХВАЛАТА. Никой гост на България няма да каже че не му е харесала!

Какво самочувствие! Да се чуди човек от къде го има!

по наследство му е, благородник от знатен род, когато твоите предтечи с превит гръб са робували на турците, неговите са били пак принцове

Гоооолям, ама мнооооого гооооооолям ПРАЗЗЗЗЗ!

"Очевидно премиерът Бойко Борисов е умен човек, който се справя добре със ситуацията в България... ...Страната стои много добре на международата сцена, като постигна и икономически растеж..." Умен; Усмирител на Балканите; Евро мъж; Гълъб; Шенген; еврозона, преки чуждестранни инвестиции... Велик е Баце! Неслучайно папи, юнкеровци и ердогановци ГО галят по Главата...

Гадост.

Стига глупости - нямаш капка българска кръв във вените си, не знаеш грам български език, не си живял дори един ден с постоянна адресна регистрация в България ... българин бил!

Hашия цар Cимо иска пак за наше и на Xоико добро, да му го турне Kиро сина за министер по финансите на BGеирия

Оставаше и да е вярно...

А ти си джендър и му се слагаш! За парички пак драпате вашта ма-ма крадлива Кобурготска!

а ти драпаш за тояги сигурно

Завидно е "трудолюбието" на Симеончо в казината. Цар Борис остави безценен капитал на фамилията си - уважението и признателностга на българите. Този капитал бе проигран от Симеончо и децата му в казината. Ако бяха политици, можеха да изведат България на завидно място в Европа някъде между Чехия и Румъния, самите те да станат част от европейския политически елит.

Толкова са умни,колкото и боклуците които им целуват насраните гъзове! Ще стигнете чехия,ама някой друг път! То и румъния ви задмина,благодарение на некадърника борисОфф,та да ви еба на сичките майкята!

"Очевидно премиерът Бойко Борисов е умен човек, ... " типична за висшето съсловие зле прикрита ирония, като "очевидно много добър човек но с нищо не го показва", или като често се обръщат към печки "с какво мога да съм от полза на черния джентълмен"

Този го нарита жена му. Направи го за смех на цел Лондон. Огладнел тичка към България.

Лъжливо,кадливо старче е баща ти .Сега понасяме бедноста и смъртноста от неговото ,,велико крадливо управление,,Кобургите са смърт за България.Сега разбирам защо възрастните мразеха цара като дойде на власт,,само въшки ни ядеха когато са били дедите на този господин мазнещ се да направи някоя далавера иу нас,,А сегашният е вярно куче и ще се отблагодари за бившата им подкрепа.Заведе го при араби ,а не при ,,белите хора,, с хубав бизнес

И тоя сигурно е огладнел като татко си, щом напира тука.

Защо не ме пускате,а защитавате издънките кобурски

перничанин, това не беше ли обидна дума, синоним на простак , до Столицата но навъзприемчив за куртура чукондур пълен с предрасодаци към хората от обществото

Да те хвали Сакса. А дано си похвали и Корнелия.

За разлика от мнението на издънката на афериста Моньо, не така мисли проф. д-р Искрен Азманов, но това в свободните и демократични медии трудно се намира.

Киро, искам да ти кажа, че с пълна уста никой не протестира, така,че и твоите хвалебствия проста не се зачитат....

"Ако изгладнеете - позавъртете се към България. Или ще ви нахранят, или ще откраднете по нещичко... Това е брашнян чувал, от който винаги можеш да отупаш малко брашънце..."

на тебе баща ти комуниста какво завеща, сигурно един гол ..., това дето те е правил с него

Огледай се колко са наследниците на комунисти( и в БСП , и в ГЕРБ), уредили се в Парламент и в Правителство и сам ще се сетиш какво са завещали комунистите на децата си. Колкото за "един гол" - той е завещан на такива като теб!

На един зрял човек не е необходимо баща му да му завещава нещо, за да прокопса в живота. Баща ми се радва на успехите и развитието ми, а за комунист - никога не е бил. Бедни инженери (понастоящем - пенсионери) са с майка ми, и именно социализмът им е ограбил труда. Благодарение на соц-а, до 1995-а година не бяхме помирисвали чужбина. А на запартък като тебе какво му е завещал баща му? И прокопса ли в резултат на завещаното?

Ето как се справя! На такие меры готовы пойти Франция, Германия, Польша, Ирландия, Нидерланды, Болгария, Чехия, Дания и страны Прибалтики. В минувший четверг на саммите в Брюсселе лидеры стран Евросоюза согласовали общее заявление по инциденту в Солсбери, указав, что согласны с оценкой правительства Британии о весьма вероятной ответственности России.

вместо в затвора тая фашистка фамилия доста се облажи от булгаристан. малоумния дър кобургот в нарушение на конституцията за двойно гражданство трябва да бъде съден и конфискуван.

баща ми е футболен запалянко и гледа ,редовно футболни срещи! учудва и му прави впечатление като слуша коментарите и изказванията на чужди футболисти,които се изказват и говорят по смислено и разбираемо на български език в сравнение със симеон сакскобурготски и неговата фамилия!казва ми, ето този е от африканска държaва но говори по добре от царя!

Ясно я какво е интелектуалното ви ниво с баща ти. Как да разбереш царя, когато образованието ви и средата ви са крайно различни? Притеснителното обаче е, че 80% от сънародниците са като теб и баща ти - слушате какво говорят африканските футболисти. Понеже харно ви хортуват и не казват сложни думи... Ниюо добро не ни чака с такива умствени титани

За някоя държавна службица ли скимтиш?

Малко по-умен е от Дедо, и по-малко хазартен. Ама за това - дали се справя добре, можем да поспорим...

Кире, Кире, на теб само малкото ти име е българско. Измикяр като цяла си фамилия. Баща ти постави стандарт по популизъм! След двадесет години пак така ще го кълнем, както и веднага след наивното му избиране за премиер. Скрий се в която и да е дупка по света, смучи и не се показвай близо до България. Не сте желани тук!

ще го кълнат мангалите като теб, истинския българин обича Бога и почита Царя

Ходи при "бога" и при "царя" да те хранят, отрепка долна, малоумна...