Ще гоним руснаци само при заплаха за националната сигурност

България на този етап няма намерение да се присъедини към другите членки на ЕС, които изгониха руски дипломати заради отравянето на Сергей Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Ще гоним руснаци само при заплаха за националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ватните ДИПЛОМАТИ са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. Вън тези сволочи на Българска земя. -Ние не искаме облъчени мозъци, -Ние не искаме путински зомбита -Ние не искаме бедни клошари, -Ние не искаме пета колона -Ние не искаме кремлеботов -Ние не искаме деградирали алкаши...

Щом иде реч за национална сигурност и гонене , първи по право са ислямистите от дпс/дост , терористите от циганските гета , "клетите бежанци"-главорези ,зомбитата от Ново село , енергийните вампири и концесионерите на Българското злато и вода , юро/юдо извратеняците и не на последно място нпо-сатанистите . Това е възможно само след като ви бием шута на вас , политическата мафия от всички разцветки и десени . Времето ви изтича като кинти от юрофондове !

снайпер и.

Осъзна опасността от допускане на крупни групи рускоговорящи да се установят трайно в държави на ЕС. В крайна сметка няма значение кой ти краде земята- резак или руснак Крадеца си е крадец

"Ще гоним руснаци..." (цитат ДИР) Не разбрах руснаци (рускини) ли ще гоним или само руски дипломати, които не е задължително да са руснаци?

От писанията във форума става ясно,че трябва цялото русофилско стадо овце да се затвори в лагери и там да си раздават сърпове и чукове.

И да им се преподават "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ" "ЦЕННОСТИ" денонощно ... нали така ... дебилче?

ела да те видя пъпчиво гейче, после друга песен ще запееш

Цветанов, руснаците по малко ме притесняват за националната ни сигурност ... по съм притеснен от ВАС самите - всички "български" политици" и "управляващи"?!

Че руснаците не са преставали да бъдат заплаха за националната ни сигърност !

Ако аз бях премиер, първо руските дипломати щях да изгоня и после турските. Те са най-голямата заплаха за националната ни сигурност. Голямо нещастие е че сме съседи с тези две пиратски империи и добре че сме в НАТО, защото крехката ни сигурност в момента се дължи само и единствено на това.

Кой ще хукне да ни защитава ? НАТО ли? Не дей да пиеш толкова много ракия, събуди се.

Хайде, хайде!Не казвай хоп преди да скочиш!Това пригласяне на чужди конфликти, тези необмислени, глупави /от външния министър/ изявления, ни направи жалки и смешни и в собствените ни очи.По-кротко бих посъветвал. ББ винаги е имал силен здрав нюх към заплетени ситуации.Време е да си озапти хората/министрите/.

Ако изгоните руски дипломати, наскоро ще си заминете и вие. Надявам се да го разбирате все пак.

ами в нормалните държави управниците се сменят периодично, така че със сигурност ще си отидат. Иначе никой от вън не може да ни казва, какво да правим и какво не. Ако искаме ще изгоним всички руснаци, ок?

Да те Господ.....поживи,Ушев ! До девето коляно! Не знаех,че си толкова...умен!

Като слушам Цецо,май единствената заплаха за националната сигурност е герб

Гадни фитки.Отровиха човека,зада искат другите страни да гонят руски дипломати

каква национална сигурност, какви 5 лева, а бе не виждате ли, че Ердоган ви диша като кон във врата и а рекъл, ане вни е затрил, а и няма кой да ни помогне..нито НАТО, нито ЕС ще си мръднат пръста за нас, само ще ни предадат като поредния конак на турците. Защото ако едно време Руйсия нио пазеше, сега никой няма и пръста да си мръдне за нас, защото тези западни джендъри са страхливи, а ти ми говориш за национална сигурност!

си от помощното.Личи от Брюксел даже.

умира да е демократ и джендър.Цецко помни ДЯДО ИВАН ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И ТОГАВА ДУПЕ ДА ТИ Е ЯКО .

като гледам как го е закъсал дядо Иван , я дойде, я не

Дедо ти Иван рускию умре! Сега има дедо Айвън;)

Така, така. Нямаме обща позиция със страните от ЕС. Браво. После ще искате пари от фондове и Шенген. Руснаците ще ви дадат.

Кой ще иска пари? Тези, които ги искаха виждаш сега са на позиция, че не трябва да се карат с Москва. Те са се обезпечили. А ти какво - против Герб ли си, искаш да им заемеш местата, да плюеш срещу Русия и получаваш от САЩ, пък и от ЕС? Няма да стане. Най-малкото защото няма такова изискване за получаване на средства от ЕС.

Окончателното решение на руския въпрос в Европа! А именно всички руснаци на трена и в широка страна радная! Иначе стават нахални безочливи молят и бащицата да праща крадливите зелени човечета.

Окончателното решение ще бъде -соросоидите в сибир и всичко ще си дойде на мястото

Това шубето е голям страх!КОГАТО ПРАВЯТ ВОЙНИ ИИ УБИВАТ МИЛИОНИ ХОРА СИ РОВЯТ ГЛАВИТЕ ВЪВ "демокрацията" НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОХОЛНИЯ ИМ ЖИВОТЕЦ ИМ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ!БРАВО НА БОРИСОВ ЧЕ ИМ ГО КАЗА!

ОРГАНИЗИРА ЗА отвличане на вниманието от войната във сирия.НИЕ СМЕ " БЕЗГЛАСНА БУКВА"какво да кажат народите на Сирия и Ирак?голи, боси, болни и гладни.Над главите им БОМБИ!Ужас!Избиха хиляди хора а неистово крещят за Скрипал!

Ирак нападна Кувейт, американците ли ги накараха? Сирия стана гражданска война, американците ли я организираха? Скрипал е отровен със съветска отрова, американците ли ги накараха да я произведат? Виждаш, че има причина да се вдига шум за това, че руснаците отровиха Скрипал.

На всичките ти въпроси отговорът е ДА! Химикът е избягъл в сращ - дал е формулата и на тях и на инглезите - случва се на ингилизка територия - значи те са отровили скрипал. ЯСно като бел ден!

Пътуват ферманец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ ГАНЪО КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

кого ще гониш ти бе и откъде ? Пътник незнаен си ти !

А бе ПИПОН ПЪПЕШОВ КАУНОВ,вие си имайте късмет да изгоните РУСКИ дипломати и това ще ви бъде последното мероприятие като ГРОБОКОПАЧИ на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

Ти що не ги казваш тия работи по-рано, бе колега? Досега, от 1998-ма сме изгонили 32-ма. Сега с новите 8 таман ще ги докараме до 40 и остават още 10 да покрием норматива.

Предателите трябва да се унищожават, независимо от мястото където се намират. Въпрос: Да допуснем, че Русия е причастна към това убийство. А какво да правим с онези, които с една лъжлива ампула изтребиха милиони в Ирак, Либия, Сирия и други държави, да не споменаваме и Югославия-там западните градинари сеяха демокрацията с бомби и боеприпаси с уран. Сега плачат за Крим. Защо? Там веднага щяха да направят американска военна база. Много ги боли, че Крим се върна там, откъдето беше придаден към една държава, създадена от Ленин и Сталин.

За идеолозите на съвременния неоимпериализъм, който шпионира, или предава родината си, в полза на САЩ, или Англия не е предател. Та затова посочените от теб лица не ги гонят като предатели.

На кое казваш национална сигурност?

на БГ означава: всичко което е в инетрес на сащ и евро-гейовете е "демокрация и национална сигурност".

Помиярите вън от ЕС! Новото правителство на Германия подкрепи идеята за отмяна на принципа на единогласие при гласуването по външнополитически въпроси на Европейския съюз. Въпросната идея бе лансирана през февруари от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Според сега действащата уредба, когато става въпрос за външнополитически въпроси, то трябва страните членки на ЕС да са напълно единодушни. Юнкер обаче предлага за отмяната на този принцип, тъй като така се "възпрепятства възможността на Брюксел да участва в решенията на важни проблеми на международната политика". Сега тази идея срещна съмишленик и от най-голямата икономика в Съюза, изразена в позиция на германското Министерство на външните работи. "Принципът на единогласие позволява на онези, които искат да внесат разкол в ЕС, да постигнат лесно целите си", заяви секретарят във ведомството в Берлин Михаел Рот, цитиран от "Дойче веле". В подкрепа на отмяна на единогласието се изказа и експертът по външнополитически въпроси от фракцията на Съюза (ХДС/ХСС) в Бундестага Юрген Харт. "Възможността за взимане на решения с мнозинство би била целесъобразно допълнение към арсенала на европейската външна политика, тя ще увеличи способностите на ЕС да действа", обяви Харт.

Когато и да ги изгониш винаги ще е късно Цецо!

Която и партрия в България да подкрепи недоказаните обвинения срещу Русия, автоматично се обявява за политически труп! Така че мислете политици от ГЕРБ, защото идват следващите избори и българина няма да забрави кой е свел главица, за да бъде помазан!

Днес българите повече обичат руснаците отколкото западните джендъри и американци! Мина времето на 60 г. когато всеки младеж се кефеше на Америка и западния свят, сега този свят си отива безславно, защото хора като Меркел, Юнкер, Туск и тем подобни олигофрени унищожиха Европа, като направиха Европа клоаката на мигранти и емигранти!

ти май забрави че има 2-3 милиона мигранчета от бг-то хахахах

човек в живота трябва да гледа 2 неща, кое е истина, и кое му е интереса, англия напусна ес, вече по далечни отношения, лукоил руска фирма, а истината, ако наистина русия го отрови няма нормален човек в 21 век да одобри такава варварщина. но не е твърдо доказано. следователно банкя постъпва правилно.

Не го снимайте тоя бе!Или поне да мине през някаква лицева хирургия.

Ше ми гониш дедовия!

Само да припомня на неграмотните грантоеди: Дори и по време на Втората световна война, отстоявайки националните ни интереси, Цар Борис не гони от България СЪВЕТСКИТЕ дипломати! Дори и когато за това е настоявал Хитлер! Е, вярно, за разлика от днешните гербаджии, Борис е имал гръбнак!

Защо очилатата калинка изрази на трето място в ЕС ,че пидкрепя ингилизите.Къде се ,,блъскаме ,,в спор между великите сили ,като от от двете страни сме до тази бедност стигнали,е и некадърно управление досега естествено.Ние само трябва да си търсим няшият интерес,ама откъде толкова мозък

Проруски гъ*олизци! Чакате инструкции от Решетников? Предатели!

Че протурски ли да бъдем,бре ибрик?

Не, като стандартен соросоиден трол той иска да сме прокраварски!

Хайде направете го де! Нали преди няколко месеца обявихте Русия за враг, напълно в стил "Плевнелиев". Или чакате инструкции от Козяк? То и без друго вашата "министърка" на външните дела оня ден застана "твърдо" зад UK, па макар и в "частно"туйтване, що и вие да не покажете подобна "твърдост" подсказана/ НАРЕДЕНА от Козяк 16?

марш на вън продажно човече

Къде е гордият тъп савецки кретеноид или вече се е нажрал с порциона водка , който му се полагаше за днес като положил извънтедно тролене в съботния ден .

тая инсценировка на службите на САЩ и ингилизите трееше убие със сигурност тоя предател от Русия и щеше да е по достоверно за Боко и ГЕРБ сега е само вероятно. То ако баба ми беше мъжка

Кой е този идиот на снимката?

Преди 140 г. 100000 руснака загинаха за да бъда аз свободен, сега им го връщам. Тъй като всичко е в сферата на вероятностите, ето моите аргументи. Много малко вероятно е руснаците да са извършили убийството. Те дори такъв предател като Горбачов не са убили, че им е в ръцете а камо ли такова умряло куче като въпросния двоен агент. Много по вероятно да са го убили английските служби със знанието на кралицата. Тя снаха си Даяна уби без да и мигне окото а камо ли това агентче. Дано кандидатката на Хари не я сполити същата съдба.

Скъпо платен, но ограничен! Отблъсквате интелигени симпатизанти с тези 100000 загинали!

Путлер направи така че да се мрази с : финландци поляци укрианци грузинци литовци латвийци датчани англичани естонци, цяла европа ами честито, целувайте му жезъла

Хващам се на бас, че не знаеш на картата кое е Литва и кое е Латвия.

Щото те руснаците се скъсаха да заплашват националната сигурност на другите държави, та и нашият цървул е в готовност да ги изгони.

видя ли ти казваш истината на глупака български избирател а тои ти слага минуси не са виновни тези дето изброи макар че си на 1000процента прав виновен е тъпият избирател от бг затова и да яде от манджата заедно с прасето му е много докато избираме едни и същи говеда от ляво и дясно все така ще бъде

Тази "спортна" физиономия ще гони дипломати!!!???!!! То бива самодоволна грандоманска простащина, но ТОВА.... не усеща, че е жалък- да стоиш на закрито и да дразниш лъва е геройство, достойно за долнопробен виц. А и Руснаците, и Русия , точно от уригванията на Цветанчо ще се отчаят и ужасят!!! О, ти длъгнеста , валчеста физиономиьо- едно е да сънуваш и някой да ти внушава, че си нещо, друго е да си това, което си в реалността- жалко, хитричко НИЩО. Просто си на власт. Ами след това?