Дупки и по АМ „Марица“, отново лунен пейзаж в страната

Защо ли вече не е изненада лунният пейзаж в страната след всеки паднал сняг?

Обратно в новината

Коментари - Дупки и по АМ „Марица“, отново лунен пейзаж в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние все още не можем да проумеем и не сме заинтересовани какво плащаме и защо го плащаме, все още не желаем да разберем, че за нашите пари трябва да се грижим от сутрин до вечер другото е видно. Това на икономически език се нарича ,, динамичен ефект" или плащаме и ще продължаваме да плащаме но ефекта ще бъде след всяко плащане по лош ако не потърсим заедно начин да не плащаме и да не се въртим в ефекта на динамиката.

Голяма мафия

Стига сте ревали! Това си е бизнес планиране. Това е, да си целенасочен и отдаден на каузата управленец. Рязането на лентички не може да спира. Все пак поръчани толкова милиони лентички. Нямаш право да излъжеш бизнеспартньорите си в този бизнес. А и парите прибарани от предишното рязане попривършиха- как да загробиш НАЙ-доходосният от всичките ти бизнес напъни. Но звучи очарователно и желанието да диверсифицираш(леле колко профи звучи) бизнеса- ЧЕЗ ПАРИ, ЛЕТИЩТНИ ПАРИ(АНТИТЕРОРИСТИЧНИ ПАРИ- незнам дали са анти ), ГЕЙ ПАРИ- ВИКАТ ИМ ОЩЕ ИСТАМБУЛСКИ и все с такъв отенък на мутренското мислене "бизнеси". Някои некоректни и прости хора им викат далавери, ама какво разбират те от бизнеси.

Основната причина е отговорност. Търсенето на нея ще спре всеки некомпетентен, неук и т.н. за тази работа да се захваща с нея. Отговорност от всички - от царя до пъдаря. Така както е в САЩ.

В САЩ ли? Нема нужда сме като тях!

Да, жалки сте всички тук с мрънкането си и "героиските" си пози. Докато не се научим, че не се мрънка в съвременните механи-форумите, а се излиза на площада, ще е така. Ще ни правят на маймуни, ще сме си дебили, а те ще ни празнят джобовете и ще тънат в разкош. Факт.

Правим пътища с 5 години гаранция и те толкова изкарват... в повечето случаи. Я си представете на 5 години да си правите основен ремонт вкъщи, защото стените се разпадат, пода се надига и тавана се руши. Такива са изискванията по ЗОП и всички го правят за да имат работа отново след гаранцията, а всички знаем кои са изпълнителнители на 90% от поръчките по ЗОП.

Е то как искате и пътищата да са добре и децата на изпълнителите на тези пътища да се оливат със скъпо шампанско, да живеят като безсмъртни и да мачкат с мощни коли простолюдието дето всъщност им дава всичко това. Няма как да стане - гответе се за по-големи дупки и по-скъпи винетки....Нали помните колко пъти смениха асфалта на Цариградско? А и дебелото Лиле пак ще я избутат да каже някоя мъдрост за вдигане на цените, за икономии. Тя много ги разбира тия работи. Скоро ще я направят министър на финансите..

БСП показваха в Парламента буркани с проби-пепел взети от строежа на Марица и Тракия до Димитровград !! ГЕРберасстите ссъскаха като змии че не било вярно . ей го на ..Герберастката пепел се показа под тънкия асфалт ! а беше изчислено да изтърпи поне до края на ГЕРБеразма тази година !

На всички ни е ясно защо се получава така и продължаваме да си мълчим? Преди 140 години сме били под робство, а днес какво ни пречи да се вдигнем и да пометем крадливата пасмина, която управлява? Плашат простолюдието, че виждате ли няма кой да ви управлява.... по-точно е да се каже, няма да има кой да ни краде, а за управление има много кадърни хора с много по-високо образование от сегашните, но от крадливите уроди не могат да вземат връх в управлението на страната ни. И това, че всичките магистрали и пътища се ронят като пясък след дъжд и сняг е пределно ясно, че всичко това е резултат от некачествените ремонти на фирмите на Черепа, на Пеевски и още отявлени крадци, а понеже политиците си прибират подкупите се правят на учудени когато пътищата пропадат. За толкова години не съм видял да се правят качествени строителства/ на запад първо полагат здрав бетон и после няколко пласта асфалт, а у нас чакъл и после асфалт.... какво да кажа/, ремонта на дупките се прави на пролет и на есен.... когато е мокро, вали дъжд, а пък те пълнят дупки, за да може след 3-4 месеца пак да кърпят и пак пари да крадат. Толкова ли сме заспали, че една общонародна стачка да не можем да направим... И докато не скочим всички, нищо и за никого няма да се подобри- това е!

80%, даже повече

Не е нужно да са всички. Боко се насира от 20-30 брадати еколози които пият бира и викат на жълтите павета, представи си 20-30 хил. човек с акъл да излезат и да му кажат в очите колко е некадърен. Обаче ще пратят провокатори, друго партии ще се опитат да яхнат недоволството и така пак ще се разделим на сини,червени, зелени. А те всички са от една партия-БКП и различни нейни течения.

МАХНЕТЕ ВИНЕТКИТЕ!!!!!! За какво ги плащаме?????? Всъщност така само им "узаконяваме" пресръплението! Пътувам по магистрала един път в месеца но всеки ден си троша колата в дупките по междуселищните пътища!!!!!!. Несправедливо е, срамно е, ПОДЛО Е!!!!!!!

опазил те Господ, че не пътуваш по боковите магистрали!

елементарна, само с лентичките за откриване на такива като нея, ще я запълним.

"Има магистрали, които не са ремонтирани около 30 години." Кои са тия магистрали, като имаме общо две и половина?

Отводняване, отводняване, отводняване! Защо никой не говори за най-големия проблем, който разбива пътищата - липсата на каквото и да е отводняване! Водата разбива пътя, особено зимата като замръзне! Кога ще се научат когато правят път, той да е перфектно отводнен? Тъпите държавни чиновници могат ли да направят едно нещо като хората?

а защо като Негово Величество реже лентичките, не пита дали всичко е наред?

могат бе, забравяш, че перфектно крадат. И затова след години няма доказателства за това как очевидно е открадната, но не могат да ги осъдят/ включително и Борисов/!!!!!!!

Отводняване е проблем но и перфектно такова да имаш , като са направили магистралата без добра основа и с тънък слой отгоре не става. Прави неравности, стават потуванкя, водата се събира, локви и т.н. Но никой журналист не смее да пита защо така, защо на участък от магистрала пуснат преди няколко месеса, вече има коловози и неравности.

Революция трябва да има в тази държава в най-скоро време, иначе няма оправия.Тотална смяна на манталитет и мислене.

беше забранил да се използва една много кратка, но многозначеща думичка - ЩЕ. Ще имате пътища след 6-7 години, Ще живеете като по-малко говеда, след ... Ще ..... , много ЩЕ бе другарю, господине, български, балкански, европейски и световен лидерю.

Само могат да събират данъци,но не и да поддържат пътищата!!! Как иначе Свинетка ще си купува чантички за 10000 лева!!!

Когато някой от пътностроителната мафия отиде в затвора ще бъде новина. А дано, ама надали с това евроуправление.

Баце, не сте виновни Вие, асфалта си е сложен както требе на пътя, не другаде. Не ги чети тия черногледци тук, само виж как да забраниш на снега пътеразбивач да вали по никое време. Он ти е враго.

Всичко в тая държава вече е само едно усвояване на средства , качеството на всичко направено у нас след 1990 клони към абсолютната нула.

ами нали постоянно се правят икономии в еспания сам виждал асвалта е петнадесет сантиметра дебелина а в бг. два ами затова ште се карпи постоянно и после времето и незнам какви глупости

Образовайте се-много неграмотно пишете.

Пише неграмотно но ИСТИНИ

Всички пътища правени при премиерите Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев са по-здрави , ама много по-здрави от правените при мутрафона. Голямо крадене, голямо лапане, да им приседне дано.

да ляга у най-дълбоката дупка. 3 мандата гроб - какво очаквате бе? Гроб.

Ами те са бивши "комунисти", всичките сегашни милионери и кандидат милионери. Те са хитри и коварни и няма да демонстрират богатството си тука в бедна България, натрупано от точно такива строителства на магистрали и пътища с европейски пари. Те имат хотели по богаташките курорти и са се подсигурили занапред 100 години, себе си и своите. Те се научиха да държава в дуржавата още по време на комунистическите партийни организации където своите грабеха режеха и колеха. Сега са пак те, и всичко пак е тяхно! Защото власт не се дава, тя се взема, и винаги е насила.

Първо ни направиха бедни ! После ни направиха не глупави ,а направо прости !! Сега ще ни изродят с насилие! Битовите престъпления и боевете по -светофарите и окаяните ни пътища за само началото!! Шофирането е огледало на човешката идентичност,а пътищата на държавната легитимация как се грижи за гражданите си (то отдавна няма думата гражданин...) !! Мисля и 2 те са доказателство на Булгаристан да не е от Европа ,а от четвъртия свят !!

Всички искат да са мутрафони като главния мутрафон.

Най-жалката еволюция сме ние ! От хора към неандарталци и парапитеци. Някога ще пишат за нас ,като за Маите и Инките . Изчезналата не ,а самоунищожилата се варварско -гяурска красива територия (някога държава със положение) и народ !

поздравления за "четвъртия свят"!!!

Абе ,важното е шампанско да се лее в Куршавел...

Работата с дупките опря до прокурор. Ако прокуратурата се самосезира. Не може в София, на нов асфалт да има дупки.

верно?

По-добре е да се строи повече и по-бързо за да се усвояват европейските фондове - все пак 80% от средствата идват от там. Важно е да се спазват сроковете и да не се губи финансиране, а някои гаранционни ремонти не е толкова страшно - важно е да го има новия път изобщо.

Поръчайте на немски или японски фирми да построят пътищата . Първоначално може да е по-скъпо, но ще спре това непрекъснато разграбване и инвестицията ще се изплати, защото няма да има непрекъснати ремонти. Ясно е че българските фирми не знаят как се строят качествени пътища.

не бъди наивен!

Изключително е обидно, че се правят все едно сега са разбрали, че това било неизгодно На света не може да има такъв идиот, комуто да не е ясно, че далаверата всяка година едни наши фирми да взимат пари за некачествени ремонти, отколкото веднъж на 10 години една свястна фирма да ремонтира като хората. А за фитнес уредите на открито помните ли? 4 500 000 лв, за 13 площадки с по 15 уреда, средна стойност 15000 евро на уред, за едни заварени тръби... 100 000 евро струва да си отвориш фитнес зала в Германия готова да заработи със всичките му машини.

Хак да ви е!!! Вие си ги избирате,вие ще им сърбате чорбата!!!

Авторката е агент на Путин,тя може би има връзка със Северна Корея, а може би Нинова се крие зад това име.Как може най големия принос на Бойко и ГЕРБ към България,гордостта на Цецо - магистралите заради които щяхме да станем,, европейска държава,, да са като селски път.Това са инсинуации,фалшиви новини,защото от КАТ ми казаха ,че съм карал с несъобразена скорост когато изкривих джанта и скъсах гума на стойност една минимална заплата до Чирпан.

Нищо друго не може да се очаква от крадливо мутренско/фашистко правителство и крадлива олигархо/депесарска опозиция.

и в строежа на магистралите се използва стар търговски трик от свободния пазар, както е например в продажбата на принтери. принтерът е евтин, но боичките са скъпи. при магистралите е същото - строежът е скъп, но поддръжката още по-скъпа. ако днес, всички участници в търговете, проектирането и строежа на магистралите и пътищата загасят лампите за един час и всичко ще се оправи. вервайте! :-)))

лунният пейзаж не ни изненадва с нищо, нали ни управляват лунатици,които си мислят,че са министри и премиери, а нас ни вземат за канарчета,срамно и позорно е безстопанственото отношение на правителството, при все,че сме бедни, гладни, базпризорни и вече ставаме и зли

ето я "хубавата" работа на ЛИЛА дебелата дзщеря на комуниста....

Дупки по бг-магистрала??! Това е фалшива новина, пробутана от Елена Йончева!

цялостния модел на "подобряване" на инфраструктурата в България е всъщност един грандиозен грабеж на европейски и български средства от силните на деня и приближените им. Какво и как се построява, дали е полезно за хората никой не се интересува. Важно е да се усвоят едни пари и да се среже лентата... Пък после никой не се интересува. Моделът работи безотказно и на централно ниво, и на ниво регионални кметове

май скоро й рязаха лентичката? "Аз ви направих .....", къде си като си ги направил?

В БГ няма "магистрали". Къде на магистрала дупки и ограничения?Никъде Лъжеца ще тегли за наша сметка още 20млрд ДЪЛГ и ще ги боядиса до есента.

30 години само празни обещания. Не си ли научихте уроците вече? Дали случайно миграцията се засилва.

"Делото за АМ "Марица" срещу бившия шеф на АПИ Лазар Лазаров остава висящо. Той е обвинен в безстопанственост, от която са последвали значителни щети за АПИ в размер на 41 630 050 лв. Става дума за длъжностно престъпление във връзка с договора с "Пътища Пловдив" за строежа на автомагистрала "Марица". " Тук е заровено... "кучето", тук е, ама никой не иска да го види!!!

Май цялата страна е осеяна със заровени кучета.

за добре усвоените средства въпросния господин май го "наказахме".

Винетки,минетки,наглеци и крадци.Няма живот в Булгаристан.

ТОЛ такси също. дамммм така е

Тия дни един познат се изпусна как ставала далаверата,изрязаният асвалт се натрошава и се смесва с новият,така количеството асвалт което уж се произвежда се удвоява а парите отиват в нечий джоб,специялно за Самоков става дума.

Забравили сте да добавите най-важните причини: корупжия, шуробаджанащина и откровена кражба!!!

При гробарите е така-само гробове.

Какво приказвате бе! Плюете по гордостта на баце! Някой в ДИР-а май се е объркал а!!!

Зад големите хвалби на Борисов всъщност стои големия грабеж, а дупките навсякъде по пътищата са илюстрацията на това!

"Марица "не е на 40-50г.Нагънатата"Тракия"в новите си участъци-също. Упражнението"Ние правим пътища и магистралите изчерпва с хвалби,лъжи и пиар. А по същество се свежда до безобразна корупция и крадене. Резултатите-лунни пейзажи. И обещания за светло бъдеще.

Виненки,виненки,трябва да им се повиши цената защото на оная дебелана и се виждат малко 96 лева за голия ни Г..з !!!!!!!!!!!!!!1