САЩ и 20 европейски страни може да изгонят руски дипломати

САЩ и до 20 европейски страни се готвят да експулсират руски дипломати, свързани с руските разузнавателни мрежи, пишат британските "Таймс" и "Гардиън".

Обратно в новината

Коментари - САЩ и 20 европейски страни може да изгонят руски дипломати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо ЕС е солидарен с Великобритания като те напускат ЕС.

Според мене ако изгоним руските шпиони от държавата то тогава ДПС няма да може да оцелее лато партия. Ще остане без лидери :D

Подкрепям Русия, защото в този народ аз виждам едни нормални хора а не освирепели и жадни за кръв престъпници в световен мащаб, като Америка и НАТО, които със своите цветни революции са на път да унищожат ЕВРОПА и останалия свят

Навремето Кара Фейз/жесток разбойник/ след като ограбва и избива масово българското населание решава да превземе Истабул.Когато виждат огромната крепост им увисват ченетата.Питат султана- какво да правим?-НИЩО няма да правим затваряме портите и само ще гледаме.Разбойниците крещяли истерично, заъбили се страшно, размахвали безсилно оръжия.Накрая подвили опашки признавайки немоща си!Русия също засега мълчи и само гледа и чака.Кога разбойниците ще млъкнат подвили опашки!

Не може да има толерантност към нетолерантни

Тази ти мъдрост към педерастите ли е насочена?

Евроатлантически ценности - за да потвърдим верността си към яловия евросъюз и нато може да изгоним не само руските дипломати, но и руските турист например...

мое да игонят мое и да не изгонят тва е кат нашто копане

ами без дипломати путин как ще се опитва да краде западни технологии?

Русия пък ще изгони огледално техните и толкова.

за да си изфабрикуват повод!

ша гони на кукуу лето! Бобко мънка в коалиция съм ай си е подал г.за ке падне БСП само това чака даже и червен лубрикант от люти чушки му е приготвил

Никога до сега не е мкришело голкова мкого на война и ние пак сме в лошата компания .Видя се и кой пуща фалшивите новини.Време е да направим поне един голям митинг и народа да си каже думата. Б.Б.е под голям натиск но тъкмо сега е време да се докаже като политик.

видяхте ли сега от къде идват лъжливите новини.....жалки са...дори не са и смешни вече

ша ама на кукуково лято! Иска им се на ингилизите.

ТЕЗИ които макар и ДА ИМАТ 3 по истОрия знаят ,че не само Англия НО и Европа ни мразеха мразът и ще ни мразът . НИЕ НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ НИЩО ОБЩО СТЕЗИ АНГОСАКСОНИ ! КЪДЕ ТЕ КЪДЕ НИЕ . ТРАКИИЦИ СЛАВЯНИ ГАГАУЗИ ТУРЦИ ГЪРЦИ ВЛАХИ ИМАМЕ И ТЕ ВСИЧИ СМЕ НИЕ !!! ИСКАМЕ ТЕЗИ КОЙТО ВЕЧНО НИ МРАЗЯТ ДП ГИ УВАЖАВАМЕ - И ОТ КЪВ ЗОР !!!!НАШИЯ МЕЛЕЗ МОНГОЛ ИСКАЛ = АТОЙ ИЕТЕРЕСУВАЛИМ СЕ КАКВО МНЕНИЕТО НА ТОЯ НАРОД А НАРОДА ПРОТИВ АНГЛИ. ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ОТНАЧАЛА Е ИНЦИДЕНТ. РАЗЛЕДВА СЕ И ТОГАВА СЕ ОБВИНЯВА А НЕ ОБРАТНОТО обвинение а след разледване !Идва ми наум Спарта - режат ръката на човек (защото каточели е крал но виновния доказва че не бил по това време там - добре мы ние не можем да ти върнем ръката .Тука е същото отначала изпащат дип-те а след това ще разледват А ЗА КАКВО ЩЕ РАСЛЕДВАТЕ - КОГАТО И НЯМА ВЕЧЕ СМИСЪЛ . ПРОСТАЦИ

Днес се навършват 19 години от началото на военната операция на НАТО против СРЮгославия. Същите тези, които днес подкрепят изкукалата бабичка, не се поколебаха да започнат бомбардировките на мирното население на Югославия, в които загинаха повече от 750 души. ХОРА БДЕТЕ!!!

750 души? Ужас! В Чечня Путин изтепа 300 000 души, от които 42 000 деца! Нормално "Бабы новых нарожают" - Машар Жуков!

Малко са! Да беше изтрепал и КРЕТЕНИТЕ като теб!

когато спиро е дебил то е задълго

а какво беше това срюгославия, че съм позабравил?? да не е онова, дето окопира нашите западни покрайнини, изтрепа всички българи, и събори църквите ни и заравни гробищата с паметниците на българите?

...което означава,че човека цицаот две места едновременно!И как постъпват в целия свят с такива хитреци?Много просто . трепят ги.При това и двете страни са заинтересовани да ги ликвидират,защото е лъгал за пари ту едната,гу другата....А БГ в това надцакване щяла да гони руски дипломати...пък после ще гони Михаля.

Нали казват обратното - няма да гонят руски дипломати. Заглавието е написано от местни двойни агенти - хем да не са против Русия, хем да изглежда че са, и от Герб нещо да получат.

...а през това време нито дума за хилядите британски деца изнасилени от пакистанци в Линдон.

Кво стана с тая Европа бе братче? Бели хора не остана, въглените завладяха континента. И това ли щяхме да видим..

Яй сега, британски или пакистански?

Преди изборите в Русия - очаква се поне 60% победа за Путин. Две седици преди изборите - отравянето на Скрипал. Скандал! Дни след това и седмица преди изборите - Путин обявява успешния тест на свръхзвуковото оръжие. НОВА ЕРА във ВЪОРЪЖАВАНЕТО на СВЕТА и ТЕХНОЛОГИИТЕ в КОСМОСА. САЩ признават, че нямат такъв щит за отбрана, нито подобна техника. Русия става световния хегемон, чрез военно надмощие. Цената на петрол и газ върви нагоре. Значи подем в икономиката на Русия. Веднага - нова версия от Лондон с куфарите от Москва и Новичок. ОТКАЗ да се дадат проби на Москва от газа, отказ да присъстват в независими лаборатории за изследване. Дни след това - със 76-77% Путин ще е фактор в света следващите 6 години. Путин обеща на народа си по-добро жизнено равнище с ТЕХНОЛОГИЧЕН СКОК. Следват - САНКЦИИ от Лондон! СОЛИДАРНОСТ от Германия, Франция.... и ЕС. ЕКСПУЛСАЦИИ! СОЛИДАРНОСТ от ЕС.

Санкции, политически решения и солидарно присъединяване към Лондон от всички лидери в ЕС, но.... БЕЗ да са излезли дори пробите и заключенията от лабораториите. БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА. КАКВО НАЛАГА газене на МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО, ДИПЛОМАЦИЯ така дружно от ддържавите в ЕС под команда?КАКВО СЕ СЛУЧВА? КАКВО НИ ГОТВЯТ ПОЛИТИЦИТЕ? Затова, не ревете с партийни, -фило или фобо-гласове, мили сънародници! Нещо се случва в света. Дано да не е овертюрен звук КЪМ трета световна война. Защото този скандал без доказателства не се харесва във форумите на нито една западноевропейска държава. Той засяга живота на нас - обикновените, народите на Европа. Дано думите на Ванга от 70-те г. не се сбъднат, че когато Сирия падне, ще почне Третата световна ...... /не ми се произнася/. Бъдете бдителни! Не се давете в пяната на политикантстване и -фило-фобство!

Нова ера? Ерата на "Союзмултьфильм"! Евала!

"След обвиненията срещу Русия за намеса на изборите в САЩ, изплува и британска връзка. Компанията Кеймбридж аналитика може би е използвала личните данни на 50 милиона души във Фейсбук. 28-годишен канадец, работил за фирмата почти признава, че без него Тръмп нямаше да е в Белия дом, а референдумът за Брекзит щеше да е с друг резултат. Експерти вече обявиха, че това е най-грандиозната манипулация в историята". Не ви ли се струва, че случаят Скрипал цели да се отвлече вниманието от този наистина грандиозен скандал?

В момента се води предпоследната фаза (търговска война) на третата световна война ... Пазете се!

Забравете за каквито и да било тръби, хъбове, транзитни такси, доходи.

А кога ще ИЗГОНЯТ всички арабко- негри ВЗРИВЯВАЩИ бомби в Европа и САЩ ??? И да зас.т.р.е.ля.т турския Шпионин Лютви Местан, който лично организира ОРДИТЕ арабски Башибозуци към Европа ???

чемодан за сергия се стяга -как са ги тарпели да ги хранутат тея варвари русски---- цивилизованите даржави

до вчера ушанките идеха на черно море нагрупи и русскините се биеха за чаропогачници по черни море.сега има дадоха пари пускат ги зад граница аме глеи снимката -разпасани тулупи все едно сме на битака-нема се опраат тея ...

ето такава информация ни трябва таимс-гонят ги а от бг а от бг не ги гоним

Оправдават се пред своите, защото згафиха с брекзита и сега са в безисходица. Способни са да излъжат за всичко, само и само да си спасят кожите.

силният български цар Иван Асен 2 е казал мъдри думи: "Където свършва тъговията свършва и мирът и започва дипломацията, свърши ли дипломацията започва войната"

Такова порно не съм гледал от времето когато бях млад. Толкова ли е хубав този орел с ориз, че ѝ пристават и мъжете и жените от ЕС плюс Дони Тромпета?

Ми да ги изгонят ко на бърка.Ако мой и половината дипутати да изгонят сей файда

Очевидно на Таймс и Гардиън много им се иска всички да им играят по свирката, ама уви правителството решава да прояви здрав разум! Айде да не взимате решения и да не вменявате намерения на други държави! Не всички еи играят по свирката! Какво хубаво е видяла България от Великобритания, че да ни пука изобщо за вас? Всеки ден ни наричате роми и някви изпаднали аборигени.Да не говорим в исторически план какви сте ги надробили...

Да стане ясно и на последните наивници с какви фалшиви и манипулативни информации ни заливат ежедневно!

Колкото си тръгнаха, когато ликвидираха ЮП, АЕЦ "Белене", когато настаниха американски военни бази у нас, когато агитираха за истанбулска конвенция, когато ... никога...

Прави чест на нашето правителство че проявява характер.

Прави чест на нашето правителство че проявява характер.

Имаше един филм "Москва не вярва на сълзи". Според мен Борисов предприе единствено правилният ход, защото имам чувството, че в скоро време ще гледаме този филм в нов вариант.

Няма защо да се плаче- английски чай има и в Елисеевский магазин, а Бърбери и Шанел имат и доставки по Интернет.

Есхил: "Първата жертва на войната е истината" Начало на втората световна война: Инсценирано от Германия нападение на облечени в полски униформи германци на нейна територия! Вечния въпрос: "Кой има интерес"

Фараоните.

Главите на октоподите.

имат предимно юдове, понеже са в заварено положение, оглавяват всички най-мащавби структури, заемат пари срещу лихва, така за започнали, имат най-много власт и си я пазят и гледат да яумножат.Но пък имат най-малко с Бога прилика.

Ами ако се докаже, че руснаците нямат нищо общо с тази история, а вината е в домакините, дали гостоприемство на двойния агент, какво правим? Много съмнително е точно преди президентските избори руснаците да си вкарат такъв автогол. Много съмнително и никак не е за вярване.

И преди световното...

Американски и Европейски мечти ... станахте смешни вече...

Доц. Пимпирев спешно набира свободни хора от форума издръжливи на студ за да тикат замръзналата подводница и буксиращия я ледоразбивач към топлото море. Въпреки Глобалното затопляне морските съдове бедстват, може да измръзнат и имат нужда от вашата помощ. За оказаната помощ ще ви бъде заплатен труда по $ 100/час с чек от КТБ. Носете си вериги против боксуване.

Не знам братушките как ги тарпят тия диви и повервали си селяни

не така за дипломатите, моля те.

Ко речи

Като не вървят нещата в желаната посока в една партия, фирма или държава винаги се търси външния враг, така беше през социализЪма, така е и сега. А врагове се намират винаги, било то световния империализъм, комунизма, Русия, Иран, Северна Корея, САЩ, Ал Кайда, Талибаните, Турция, ...А истината, майната и, кой се интересува от нея, важното е да не се говори за истинските проблеми, защото решаването им не е по силите ни. А приятелите ни ще ни подкрепят и ще кажа "Да прав си, ама ....и следва някакво извинение защо не могат да ти помогнат".

руските дипломати от хазарски произход !

Чифут ли си?

ние сме независими защото имаме достатъчно - въглища газ петрол туристи-резервни части за самолетите икономиката ни се справя

...и АЕЦ в кашони...

""Може, евентуално,съмнително, възможно'' все думи от речника на някакви си ''лидери'' дето се чудят как да оправдаят собствената си некадърност.. Големи ''демократи'' се извъдихте бе след като с такива думи хвърляте вина а още от древността дето ''не била'' демократична хората са осъждани с някакви доказателства:((((((

Европейската пролет започна! Става вече топло и няма нужда от отопление. Да гоним руските дипломати и да си прибираме имигранти. И така ... чак до зимата.

прекалено много станаха вярващите-в обвинението.после дано да са добри в извиненията си защото резила е голям